Classic e-bikes: Ascot, York en Hilston | nu €1699,-
AMSLOD TRAKTEERT 1699_Actiepagina Desktop
AMSLOD TRAKTEERT 1699_Actiepagina Mobile

AMSLOD TRAKTEERT!

E-bike opruiming! Nu €1699.- Eenmalig en op=op!

Profiteer nu van bodemprijzen op de Amslod York, Hilston en Ascot Final-Edition modellen. De betrouwbare York, Hilston en Ascot beschikken over een krachtige middenmotor. De e-bikes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden rechtstreeks vanuit de Amslod fabriek geleverd.

Bezoek vóór 2 april een Amslod Experience Center en profiteer direct van de laagste prijsgarantie. Of bestel deze e-bikes direct in onze webshop.

E-bike opruiming! Nu €1699.- Eenmalig en op=op!
Op veler verzoek verlengd tot 2 april.
Wees er snel bij. Zolang de voorraad strekt.

Amslod heeft de hoogste e-bike klanttevredenheid van Nederland!

Vind uw Experience Center

AMSLOD TRAKTEERT 1699_TrakteertHilstonUITVERKOCHT
AMSLOD TRAKTEERT 1699_TrakteertAscotUITVERKOCHT
*Betreft uitvoering: 7 Shimano versnellingen, 10 ondersteuningsniveaus. 450 wattuur accu. Bij aanschaf van de Ascot Final-Edition-450, Hilston Final-Edition-450 en York Final-Edition-450 is geen inruil mogelijk. Wilt u gebruik maken van Fiscfree, BFN of NFP, vraag uw e-bike adviseur naar de mogelijkheden. Actie geldig tot 2 april 2023.

De degelijke Classics hebben veel review prijzen gewonnen en scoren het hoogste in klanttevredenheid met ruim 100.000 blije berijders!

De Amslod Classics zijn door de jaren heen tot in het kleinste detail doorontwikkeld.

Krachtige middenmotor

Een Amslod middenmotor e-bike is uitgevoerd met een van de krachtigste e-bike motoren. Deze krachtige motoren zijn perfect geschikt voor ieder landschap; geen berg is te hoog voor deze krachtpatser!

Ontdek de Active Classic e-bikes

Kleurenbeeldscherm met Dynamic Drive

De meest innovatieve en unieke functie op uw Amslod e-bike: Dynamic Drive! De perfecte rij-eigenschappen onder iedere omstandigheid en altijd de ondersteuning die u nodig heeft!

Bestel direct online!

Veilige fietsverlichting

Goed zichtbaar zijn op de fiets is belangrijk. Gelukkig is zijn de Amslod e-bikes van de Active Classic Final-Edition collectie standaard uitgevoerd met veilige automatische verlichting plus remlichten. Zo kunt u veilig op pad!

Ontdek de Active Classic e-bikes

Ervaar zelf het comfort van de Amslod York, Amslod Hilston en Ascot Final-Edition modellen. Bezoek een Amslod Experience Center bij u in de buurt. Of bestel direct online!

AMSLOD TRAKTEERT_sfeerfotoafsluiter