Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808


Extra voordelig overstappen naar een A-klasse e-bike? Alle fietsers van Nederland krijgen nu een EXTRA HOGE INRUILPREMIE voor hun oude fiets!

Aan al onze klanten: Bedankt!

Dankzij al uw positieve reacties is Amslod in slechts 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Merci!

Let op:
deze actieprijzen gelden tot 21 April 2019.


Een greep uit de e-bike lente superdeals:
Zorgeloos elektrisch fietsen

Wie voor een Amslod kiest, kiest voor veiligheid en kwaliteit. Gefabriceerd met de allerbeste onderdelen, met gepatenteerde aluminium frameconstructies, en de modernste e-bike elektronica. De gratis Amslod Premium garantie biedt 3 jaar lang volledige garantie aan huis.

Alle onderdelen van de Amslod elektrische fietsen vallen onder de Premium garantie*. Ook kostbare elektronica zoals accu’s, kleurenbeeldschermen en elektromotoren; ze worden kosteloos aan huis vervangen of gerepareerd door gediplomeerde Amslod fabrieksmonteurs. Dit betekent onbezorgd fietsen, zonder onvoorziene hoge kosten.

Amslod Premium garantie:
  • 3 jaar aan huis garantie, overal in Nederland.
  • alle onderdelen.
  • geen voorrijkosten.
  • geen arbeidsloon.
*slijtagedelen uitgezonderd.

Een kwestie van geloven in klasse en service

Nieuwe Amslod fietsen worden gratis aan huis afgeleverd, volledig afgesteld naar uw behoeften, en altijd met de unieke Amslod Premium garantie. Amslod e-bikes worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de fietsindustrie en zijn getest onder de extreemste omstandigheden. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Amslod het vertrouwen om steevast de langste garantieperiode te geven: drie jaar; Vanwege de pure A-kwaliteit.Klik op een van onderstaande knoppen voor alles over de unieke Amslod technologieën.

>
Meer informatie, prijzen en alle testresultaten!

KLIK HIER VOOR HET GRATIS
AMSLOD E-BIKE MAGAZINE

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 038-202 0808


Amslod Experience centers:

Test op uw gemak alle Amslod fietsen bij u in de buurt

Binnenkort ook bij u in de buurt?