Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Amslod komt naar je toe! 

Op zoek naar een nieuwe e-bike? De belangrijkste tip: maak een proefrit!

Alle Amslod Experience Centers zijn geopend. Ook 2e Paasdag! Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u in deze tijd liever thuis blijft. Daarom komt Amslod naar u toe! Wij komen graag bij u in de straat voor een gratis en vrijblijvende proefrit met de Amslod e-bikes! 

Uniek: stap nu ook over op de Amslod e-bike van het Jaar en ontvang gegarandeerd € 600,- inruilkorting voor uw oude (normale) fiets! Deze tijdelijke inruilactie geldt tot 3 mei 2020* (oude elektrische fiets: € 700,- inruilkorting).

Ja! Vraag direct ons gratis magazine aan voor meer informatie en actieprijzen! 

De ontwikkelingen rondom het Corona-virus gaan snel. Amslod houdt de berichtgeving nauwgezet in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. De gezondheid van onze klanten en onze collega’s is topprioriteit en we nemen daarom extra hygiëne maatregelen. U bent veilig in onze winkels!

Amslod komt naar je toe!

Op zoek naar een nieuwe e-bike? De belangrijkste tip: maak een proefrit!

Alle Amslod Experience Centers zijn geopend. Ook 2e Paasdag! Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u in deze tijd liever thuis blijft. Daarom komt Amslod naar u toe! Wij komen graag bij u in de straat voor een gratis en vrijblijvende proefrit met de Amslod e-bikes! 

Uniek: stap nu ook over op de Amslod e-bike van het Jaar en ontvang gegarandeerd € 600,- inruilkorting voor uw oude (normale) fiets! Deze tijdelijke inruilactie geldt tot 3 mei 2020* (oude elektrische fiets: € 700,- inruilkorting).

Ja! Vraag direct ons gratis magazine aan voor meer informatie en actieprijzen! 

De ontwikkelingen rondom het Corona-virus gaan snel. Amslod houdt de berichtgeving nauwgezet in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. De gezondheid van onze klanten en onze collega’s is topprioriteit en we nemen daarom extra hygiëne maatregelen. U bent veilig in onze winkels.

* Let op: inruilkorting geldig bij aankoop van een 2020 Launch Edition e-bike. Maximaal 1x inruilkorting per aangeschafte Amslod e-bike. Wilt u gebruik maken van Fiscfree, BFN of NFP, vraag uw e-bike adviseur naar de mogelijkheden.

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Zorgeloos elektrisch fietsen

Wie voor een Amslod kiest, kiest voor veiligheid en kwaliteit. Gefabriceerd met de allerbeste onderdelen, met gepatenteerde aluminium frameconstructies, en de modernste e-bike elektronica. De gratis Amslod Premium garantie biedt 3 jaar lang volledige garantie aan huis. 

Alle onderdelen van de Amslod elektrische fietsen vallen onder de Premium garantie*. Ook kostbare elektronica zoals accu’s, kleurenbeeldschermen en elektromotoren; ze worden kosteloos aan huis vervangen of gerepareerd door gediplomeerde Amslod fabrieksmonteurs. Dit betekent onbezorgd fietsen, zonder onvoorziene hoge kosten. 

Een kwestie van geloven in klasse en service

Nieuwe Amslod fietsen worden gratis aan huis afgeleverd, volledig afgesteld naar uw behoeften, en altijd met de unieke Amslod Premium garantie. Amslod e-bikes worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de fietsindustrie en zijn getest onder de extreemste omstandigheden. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Amslod het vertrouwen om steevast de langste garantieperiode te geven: drie jaar; Vanwege de pure A-kwaliteit. 

Amslod Premium garantie:

  • 3 jaar aan huis garantie, overal in Nederland.
  • alle onderdelen.
  • geen voorrijkosten.
  • geen arbeidsloon.

*slijtagedelen uitgezonderd.

40% e-bike korting. Lees er alles over:

GRATIS MAGAZINE

Ja, stuur mij het gratis e-bike magazine

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.