Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Nu gegarandeerd € 890.- inruilkorting!*

Lever nu uw oude fiets (elektrisch of niet) in bij Amslod en krijg gegarandeerd € 890.- inruilkorting!* Profiteer nog deze herfst van deze eenmalige korting en ga in het najaar en de winter veilig op pad met uw nieuwe Amslod. Uw nieuwe voorwielmotor e-bike koopt u nu voor slechts € 1499.- en uw nieuwe Amslod middenmotor e-bike voor slechts € 1999.- 

Vraag direct ons gratis magazine aan voor meer informatie! 

* Let op: de verkoopprijs van € 1499.- en € 1999.- is de uiteindelijke prijs van uw Amslod e-bike. De inruilkorting van € 890.- is op deze prijs al toegepast. De inruilkorting is alleen geldig bij aankoop van een Select Edition e-bike. Maximaal 1x inruilkorting per aangeschafte Amslod e-bike. Wilt u gebruik maken van Fiscfree, BFN of NFP, vraag onze e-bike adviseurs naar de voorwaarden. Uw inruilfiets hoeft u niet mee te nemen naar het Experience Center, deze nemen we mee bij bezorging van uw nieuwe Amslod e-bike. 

De beste e-bike van Nederland
De elektrische fietsen van Amslod komen keer op keer als beste uit de test. Zowel onze voorwielmotor als onze middenmotorfietsen zijn als beste getest door de ANWB.

Amslod-accu als beste getest door Kieskeurig.nl!
In een onafhankelijke test van Kieskeurig.nl wordt de Amslod-accu als enige merk bekroond met een 9! 

3 jaar aan huis garantie
Uniek! Bij Amslod krijgt u standaard 3 jaar volledige garantie aan huis op uw nieuwe e-bike.

Zorgeloos elektrisch fietsen

Wie voor een Amslod kiest, kiest voor veiligheid en kwaliteit. Gefabriceerd met de allerbeste onderdelen, met gepatenteerde aluminium frameconstructies, en de modernste e-bike elektronica. De gratis Amslod Premium garantie biedt 3 jaar lang volledige garantie aan huis. 

Alle onderdelen van de Amslod elektrische fietsen vallen onder de Premium garantie*. Ook kostbare elektronica zoals accu’s, kleurenbeeldschermen en elektromotoren; ze worden kosteloos aan huis vervangen of gerepareerd door gediplomeerde Amslod fabrieksmonteurs. Dit betekent onbezorgd fietsen, zonder onvoorziene hoge kosten. 

Een kwestie van geloven in klasse en service

Nieuwe Amslod fietsen worden gratis aan huis afgeleverd, volledig afgesteld naar uw behoeften, en altijd met de unieke Amslod Premium garantie. Amslod e-bikes worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de fietsindustrie en zijn getest onder de extreemste omstandigheden. Deze uitzonderlijke kwaliteit geeft Amslod het vertrouwen om steevast de langste garantieperiode te geven: drie jaar; Vanwege de pure A-kwaliteit. 

Amslod Premium garantie:

  • 3 jaar aan huis garantie, overal in Nederland.
  • alle onderdelen.
  • geen voorrijkosten.
  • geen arbeidsloon.

*slijtagedelen uitgezonderd.

Meer informatie over de lage prijzen?

GRATIS MAGAZINE

*Actie geldig t/m 01-12-2019

Ja, stuur mij de gratis actiefolder

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie over de unieke Amslod-technologieën.

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt