Amslod | E-bike korting stapelen bij Amslod | Active Classic collectie
Active Classic Stapelkorting_Actiepagina Desktop
Active Classic Stapelkorting_Actiepagina Mobile

E-bike prijsdoorbraak! Active Classic e-bike nu €1699,-

Beperkte voorraad en OP=OP!

Profiteer nu van bodemprijzen op de Amslod Classic collectie. Ontvang tijdelijk € 700,- e-bike korting én € 200,- inruilkorting op uw nieuwe Amslod e-bike!

De betrouwbare York en Wellington beschikken over een krachtige middenmotor. De e-bikes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden rechtstreeks vanuit de Amslod fabriek geleverd.

Bezoek vóór 20 september een Amslod winkel en profiteer direct van de laagste prijsgarantie. 

E-bike prijsdoorbraak! Nu €1699,-
Beperkte voorraad en OP=OP!

Al meer dan 100.000 keer verkocht. Amslod heeft de hoogste e-bike klanttevredenheid van Nederland!

Vind uw Experience Center

*Betreft de Active Classic collectie. Bij aanschaf van de Active Classic collectie is geen Amslod e-bike inruil mogelijk. Wilt u gebruik maken van Fiscfree, BFN of NFP, vraag uw e-bike adviseur naar de mogelijkheden. Actie geldig tot 19 september 2023.

De degelijke Classics hebben veel review prijzen gewonnen en scoren het hoogste in klanttevredenheid met ruim 100.000 blije berijders!

De Amslod Classics zijn door de jaren heen tot in het kleinste detail doorontwikkeld.

Krachtige middenmotor

Een Amslod middenmotor e-bike is uitgevoerd met een van de krachtigste e-bike motoren. Deze krachtige motoren zijn perfect geschikt voor ieder landschap; geen berg is te hoog voor deze krachtpatser!

Ontdek de Active Classic e-bikes

Kleurenbeeldscherm met Dynamic Drive

De meest innovatieve en unieke functie op uw Amslod e-bike: Dynamic Drive! De perfecte rij-eigenschappen onder iedere omstandigheid en altijd de ondersteuning die u nodig heeft!

Ontdek de Active Classic e-bikes

Veilige fietsverlichting

Goed zichtbaar zijn op de fiets is belangrijk. Gelukkig is zijn de Amslod e-bikes van de Active Classic Final-Edition collectie standaard uitgevoerd met veilige automatische verlichting plus remlichten. Zo kunt u veilig op pad!

Ontdek de Active Classic e-bikes

Active Classic Stapelkorting_sfeerfotoonderaan