Amslod-app
Amslod-app

Amslod e-bike app

Altijd en overal verbonden met uw Amslod e-bike

Connected fietsen met de slimme Amslod-app!

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw elektrische fiets van Amslod. De slimme Amslod-app geeft gegarandeerd zorgeloos fietsplezier. Via de app met GPS-tracker kunt u altijd en overal zien waar u fiets is. Komt de fiets plotseling in beweging? Dan ontvangt u een melding via uw smartphone en volgt er een snelle opsporing. 

  • Altijd en overal verbonden met uw Amslod e-bike

  • Installatie GPS-tracker aan huis door Tracefy

  • Snelle opsporing na diefstal 

  • Inzicht in uw fietsgegevens

Amslod-ebike-app

VEILIGHEID EN ZEKERHEID MET DE AMSLOD-APP

Verzekerd door Kingpolis, geïnstalleerd door Tracefy. 

De Amslod-app is in samenwerking met Tracefy gelanceerd. Tracefy is dé specialist in IoT-oplossingen (internet of things) voor e-bikes. En met de Amslod-app ontvangt u korting op de ‘Best geteste Fietsverzekering’ van onze partner Kingpolis. 

Snelle opsporing na diefstal

Helaas kan het voorkomen dat uw e-bike gestolen wordt. Activeer de gespecialiseerde opsporingsdienst eenvoudig in de Amslod-app. Klik op de meldknop ‘mijn fiets is gestolen’. Zo’n 90% van de gestolen fietsen worden terug gevonden.

samenwerkingen-amslod-app

INSTALLATIE THUIS

Luxe installatie aan huis door Tracefy

Na aanschaf van uw nieuwe Amslod e-bike komt onze partner Tracefy bij u thuis om de GPS-tracker in te bouwen. Door het hele land rijden de installatiemonteurs van Tracefy rond, er is dus altijd een monteur in de buurt.

Liever een afspraak op uw werk? Geen probleem! De installatie is snel en gemakkelijk. De GPS-tracker wordt geheel onzichtbaar geïnstalleerd op uw Amslod e-bike.

amslod-app-installatie

INZICHT IN UW FIETSGEGEVENS

Realtime locatie, historische data en statistieken

Met de Amslod-app heeft u inzicht in uw fietsgegevens. Bekijk uw gemaakte fietskilometers en favoriete fietsroutes. De Amslod-app bewaard deze automatisch zodat u het op elk gewenst moment kan bekijken.

Ook ziet u de realtime locatie van uw Amslod e-bike, ideaal met bijvoorbeeld parkeren. Als uw fiets in beweging komt, terwijl u niet in de buurt bent, dan ontvangt u een melding via uw smartphone om opsporing te activeren, wel zo veilig!  

amslod-app-telefoon

Bekijk onze e-bikes met de amslod app

E-bikes met het Amslod-app icoon zijn geschikt voor GPS-tracking

De Amslod-app met GPS-tracking is geschikt voor de Amslod e-bikes uit de collecties: Active Max, Premium Plus en Active Classic. Vraag onze e-bike adviseurs naar de mogelijkheden. 

amslod-app-kent-e-bike

ONTDEK HET IN ONZE EXPERIENCE CENTERS

Bezoek een Amslod Experience Center en profiteer. Onze e-bike adviseurs staan voor u klaar met deskundig advies. Test geheel vrijblijvend alle Amslod e-bikes. 

amslod-experience-center