Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

 

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Of het nu gaat om foto’s van vakanties, een ritje naar het werk of even naar de stad voor boodschappen, bij Amslod ontvangen we vaak de mooiste foto’s van tevreden klanten. Dat vinden wij heel leuk en willen we graag delen.

Deel uw Amslod beleving met ons!
Doet u mee? Leuk!

 

 

Verras ons met uw leukste fietsfoto’s

Leg uw Amslod beleving vast. Hoe leuker de foto, hoe leuker we dat bij Amslod vinden!

Deel uw plezier met anderen

Mail uw eigen mooie, grappige, artistieke of wat dan ook voor een foto… alles mag! En uw korte bijbehorende verhaal naar klantiskoning@amslod.nl . Als u wilt kunt u natuurlijk ook direct vertellen hoe de Amslod fiets u bevalt! De origineelste en leukste foto’s worden door ons op social media geplaatst.

 


Wat genieten we toch van onze Amslod E-Bike's! Ze zijn nu twee jaar in ons bezit en als pensionado's gaan wij er vaak op uit. Met afgelopen heerlijke zomer was het echt genieten! Windje mee of tegen maakt niet uit. De accu laat lange fietstochten toe zonder dat je vermoeid raakt! Van ons krijgt Amslod de complimenten!

Hans & Ria Visser

Welke kant gaan we op? Eigenlijk niet belangrijk... Onze Amslod fietsen brengen ons toch wel probleemloos langs de mooiste routes!

Wiebe Boersma

Met mijn super Amslod fiets op de grens van Oostenrijk en Italië. Een prachtige en adembenemende tocht van Nauders in Oostenrijk naar het Gardameer. Heb met mijn Amslod fiets in één jaar tijd al zoveel moois mogen beleven! GEWELDIG! Veel fietsplezier voor alle Amslod eigenaren

Anja van Eck

Onze Amslodjes hebben ons inclusief onze 2 teckels in hun karretje al bijna 3000 km zoveel plezier gebracht!! Heel Nederland gezien. De Moezel en het Sauerland.... Moeiteloos met de super accu, met 30 kg karretje achter de fiets, berg op en af. Super fietsen

Yvonne de Lange

Heerlijk gefietst vandaag op mijn nieuwe Amslod. Prachtig weer nu nog in oktober en wat een fijne fiets!. Helemaal tevreden!

Sandra de wit

Afgelopen weekend heerlijk gefietst met onze Hamilton fietsen en genoten van het mooie uitzicht wat we tijdens onze route in het Groene Hart tegenkwamen.

Ans van der Hulst

Sinds april jl. zijn wij de trotse bezitters van deze mooie fietsen. Eerst met ze in de Noordkop van Noord-Holland kilometers gemaakt. Vonden ze helemaal niet erg en ze voldoen ruimschoots om lange afstanden te overbruggen. In juni met ze naar de Ardèche en de Provence. Heerlijk gefietst. Zoals je kunt zien mochten ze aan de Pont d’Arc even uitrusten. Inmiddels een prima servicebeurt ondergaan en samen 2904 km op de tellers. Resumé: geen moment spijt van deze mooie Amslod aankoop.

Bote & Lammy Nieuwland

De eerste 500 km er opzitten en de fietsen voldoen helemaal aan onze behoeften. We fietsen hier in het Zwarte Woud op een traject dat tot nu toe alleen door MTB's werd gebruikt. Met onze Amslod fietsen vallen we hier echt op! Vooral de banden voldoen prima.

Ruud Sint

Heerlijk met z’n vieren een rondje Zwolle gefietst. Alle vier op een Amslod Croft. Heerlijke fietsen zijn dat. Het is elke keer weer een plezier om op de fiets te zitten en door ons prachtige landschap te toeren.

Gerjo & Addy Mijsen

Wij hebben onze Amslod fietsen nu een jaar, zijn er heel blij mee! Vorige week de Elfstedentocht gefietst. Deze foto's zijn gemaakt op het kerkepad bij Workum.

Wout van den Hof

Vandaag voor het eerst een lange tocht gemaakt in het park de Hoge Veluwe. Ondanks het klimmen geen centje pijn gehad! Mijn Amslod fiets doet wat hij heeft beloofd. Heerlijk kunnen fietsen en genieten zonder aan het eind van de rit bekaf te zijn.

Resi Kasius

Op onze Amslod al ruim 5000 kilometer gefietst! In Nederland en Europa. Van de fietsvierdaagse in ons platte land, tot steile bergen in Oostenrijjk, Italië en Frankrijk. Nu lekker in onze eigen woonplaats, de vestingstad Hellevoetsdluis!

Ron Haasteren

Amslod fietst echt met plezier. Top

Mart van de Velde

Heerlijk gefietst bij Hilversum over de heidevlakte. En wat een ontspannend gevoel dat ik wél ervan op aan kan met de vele Amslod accu-kilometers! Dubbel genieten.

Erna Smit-Bannink

Op 7-7 gingen Jan en ik op onze mooie Amslod naar het stadhuis om daar elkaar het ja-woord te geven. We hopen nog vele kilometers met elkaar te mogen fietsen

José Halverhout

Sinds april in het bezit van 2 geweldige Amslod fietsen en nu al 1100 km op de teller. Je komt nu op de mooiste plekjes, zoals hier in Eerbeek, die we normaal nooit ontdekt zouden hebben omdat de hindernissen, zoals de heuvels op de Veluwe, te hoog waren. Met onze Amslods geen afstand te groot en geen heuvel te hoog. Super tevreden!!

John Schenk

Even bijkomen van een fietstochtje op zijn nieuwe Amslod in de Achterhoek. We hebben nog nooit zoveel gefietst in vakanties, maar nu we allebei een elektrische fiets hebben, en met dit mooie weer, genieten we volop!

Marga van de Glid-Zijp

Echt blij met onze Carlton fietsen. Vandaag super mooie fietstocht gemaakt in het Zuid-Limburgs/Belgisch landschap. TOPPIE. Ze hebben echt hard gewerkt😁😁!!

Tinneke Erkemey-van den Berg

Nee, geen Lewis Hamilton... maar wel een Amslod Hamilton MX! Heb hem nu 5 dagen en heb er al bijna 200 km mee gefietst, en er zullen nog vele kilometers bij komen. Dat is toch genieten!

Nico Douma

Italië aan het Comomeer, hellingen van 15 procent met de Amslod genomen. Onze twijfel om daar tegenop te gaan was ongegrond. De juiste versnelling en ondersteuning. Wij hadden niet verwacht dat dit zo gemakkelijk zou lukken. Hulde aan de Amslod fietsen! Anderhalf jaar met de Amslod; Nu al 4000 km op de teller!

Lammert & Hanneke Kieneker

Hebben sinds 2016 allebei een Amslod. Eerste jaar rond de Bodensee gefietst. Vorig jaar rond het IJsselmeer, en dit jaar fietsen we de Elberadweg. Nog altijd met de standaard geleverde accu's die nog altijd z'n 100km per dag aan kunnen! Zin in!

Kees & Mirjam Hendriks-de Vooght

Heerlijk op de Amslod in de Betuwe. Als Vincent van Gogh nog had geleefd, had hij hier onmiddellijk een schilderij van gemaakt.

Henk & Addy Harder

Zo daar zit je dan lekker op vakantie (Texel) doet de display het niet meer. Een belletje naar Amslod en ze sturen je direct een nieuwe op je vakantie adres. Een heel goede service van Amslod! Ben zeer tevreden. Al 2 jaar een Amslod fiets. we willen geen andere! Amslod bedankt!

Hanny Kleine

De eerste dag met onze nieuwe fietsen! De Aston MX en de Venton LX naar Oosterhesselen waar de leuke kunstenaars markt Montmartre was. De eerste 50 km met de fietsen zijn uitstekend bevallen.

W. van Dijk

Gisteren hebben we op onze Amslod Hamilton SX e-bikes meegedaan aan de Drentse Fiets4daagse. Wat hebben we genoten van het gemak waarmee we, ondanks de warmte, onze fietstochten konden volbrengen. We kwamen ook langs het TT-circuit, maar helaas mochten we met onze Amslodjes niet over het circuit "racen"...

Familie Brondijk

Daar staan ze dan onze trots; De Amslod Hamilton. Even rusten onderweg. En dan weer vele kilometers Amslod fietsplezier! We willen ze voor geen goud meer missen!

Elly & Joop van der Linden

Een Ebike is voor ouderen? Niet dus! Vandaag ervaren op deze beauty! Heerlijke tocht naar Giethoorn. Hier willen wij wel op gezien worden! Wij zijn om.

Mirjam, Milou & Alice

Vanaf de camping in Katwijk aan Zee hebben we een heerlijke fietstocht gemaakt naar Wassenaar. Onze gedachte: precies hiervoor hebben we deze fijne fietsen gekocht!

Gerjo & Rob


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt