Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!


8 / 10
nico goorberghe van de, Vlijmen
02/06/2020
Fiets fantastisch
Heb twee nieuwe fietsen met midden moter met ongeveer 300 km ging een van twee het scherm uit ik heb dit gemeld er is een monteur langs geweest deze had ontdekt dat de accu een storing zit maar nu komt het probleem zit nu al vier weken te wachten op een nieuwe accu moet geregeld afstappen een de accu eruit halen en weer terug plaatsen en dan kan ik weer rijden maar dit gebeurd meestal twee of drie keer op 40 km verder rijd fiets fantastisch
8 / 10
Monique, Deventer
02/06/2020
Boos!
Paar weken geleden 2 nieuwe fietsen gekocht. Nu een kapotte motor. Net 400 km gefietst in totaal. 2 weken later nog geen monteur gezien. En ze laten niets van zich horen!! Spijt dat we de fietsen niet bij de lokale fietswinkel hebben gekocht!!
9 / 10
Eric en Yvon, Zoetermeer
01/06/2020
Fietsen doen wat je er van verwacht.
Goede uitleg gehad in Amslod shop van Vianen. Proef kunnen fietsen met twee verschillende modellen en verschil ervaren. Daardoor juiste keuze kunnen maken. Afleveren thuis na gemaakte afspraak is top! Na een week klein mankement geconstateerd en is ook na gemaakte afspraak verholpen. Fietsen zonder zorgen noemt men Amslod!
10 / 10
Angela , Doesburg
31/05/2020
Hele goede service
Goede ervaring. Snelle levering.
10 / 10
Hendrik, Kolham
29/05/2020
Heel goed
vriendelijk en goed geholpen
7 / 10
jan van der Wal, Easterlittens
29/05/2020
goed naar verwachting
goed naar verwachting
8 / 10
Arnold, Groesbeek
29/05/2020
Je kunt er fijn mee op pad.
Met de fietsen van Amslod kom je zonder problemen waar je wezen moet.
10 / 10
M. A J., Noordwijk
29/05/2020
Prima en duidelijk geholpen
De koop was voor mij snel beslist en ik heb er geen spijt van. Geniet elke keer weer bij gebruik van mijn Amslod electrice fiets en een rustig idee is dat je er heel wat km mee kan fietsen voordat hij moet worden opgeladen.
10 / 10
Gerard, Weerselo
29/05/2020
Prima service van informatie tot aflevering.
In het testcenter werden wij hartelijk ontvangen. De Amslod medewerker nam alle tijd om ons te informeren. Na uitleg over de verschillende fietsen kregen wij alle gelegenheid fietsen te testen. Wij konden vervolgens de keuze maken en de fietsen bestellen. De garantie service werkt ook prima: een storing aan een van de fietsen werd adequaat aan huis verholpen.
9 / 10
Ton, Maarsbergen
28/05/2020
Positieve ervaring
In het testcentrum van Vianen ben ik goed geholpen en kon er verschillende fietsen uitproberen. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Fiets, met middenmoter, ook direct besteld. Fiets werd een paar dagen na betaling van de factuur netjes thuis afgeleverd (zelfs eerder dan verwacht na het verkoopgesprek ). De fiets kwam zo uit de doos en diverse onderdelen, stuur, trappers ed. moesten nog worden gemonteerde. Montage en uitleg/instructie was duidelijk en goed. De accu zit dan nog in de slaapstand op 35 % en moet eerst nog wel volledig worden opgeladen. Ik heb afgelopen maand een aantal ritten van rond de 30 km gemaakt. De fiets rijdt prima. Ik heb alleen niet de indruk dat ik 150km op één volle accu kan rijden. Meestal rij ik in de eco stand op 3 en versnelling standje 6. Een kilometer of 70/80 op een volle accu lijkt mij meer realistisch. Merk op dat zonder ondersteuning je op deze fiets ook nog prima kunt rijden. Begrenzing staat wel erg strak afgesteld op 25 km. Opvallend is dat de fiets een remlicht heeft, kreeg hier onderweg wel positieve reacties op. Ik heb de fiets nu een maand en nog geen ervaring met de onderhoud- storing service van Amslod. Tot nu toe bevalt de fiets prima.
8 / 10
Babs, Tynaarlo
28/05/2020
Uitstekend
We zijn vriendelijk geholpen in Assen en hebben goede uitleg gekregen. We zijn uiterst tevreden.
8 / 10
Trijntje , Sneek
28/05/2020
Super goed
Snelle levering En vriendelijk geholpen
9 / 10
Manon, Vijfhuizen
28/05/2020
Fijne fiets
Voor deze tijd snel geleverd en hij fietst heerlijk. Een tip voor Amslod: Het zou heel fijn zijn als de batterij bij aflevering meer gevuld zou zijn. Als je zo'n fiets krijgt wil je toch snel ermee fietsen (ik wel in ieder geval). Het is dan een kleine tegenvaller als de accu eerst nog 5 uur op moet laden. Je kan dan wel 5 uur lang naar je mooie, nieuwe fiets kijken :-)
10 / 10
Dinand, Raalte
28/05/2020
Geweldig geholpen en goeie service.
Afgelopen week prettig en snel geholpen (2x) na problemen met mijn elektrische fiets. Problemen veroorzaakt door val van de fiets. Gebeld naar Amslod(vriendelijk te woord gestaan door telefoniste) en kon volgende dag snel geholpen worden in Meppel. Bedankt voor de snelle en goede service.
8 / 10
Gerrie, Zoetermeer
27/05/2020
Komen afspraken na, vriendelijke medewerkers, fijne fiets
Vanaf ontvangst magazine en alle volgende contacten een positief gevoel. Keurig beleefde medewerkers. Mijn Amslod Hamilton fietst heerlijk. Uiteindelijk draait het daar om.
9 / 10
Saskia, Enschede
26/05/2020
Geweldig
Voor het eerst op een koopzondag live kennis gemaakt met Amslod. Je kon allerlei fietsen uitproberen en kreeg goede uitleg. Meteen een order geplaatst. De rekening volgde enkele dagen later en na betaling werd hij keurig afgeleverd, met daarbij de nodige instructies van de monteur. Al meer dan 2 maanden fiets ik blij rond op mijn Aston MTX 600. Binnenkort is hij toe aan zijn 500 km beurt.
10 / 10
Kees brouwers, Zegge
25/05/2020
Geweldig
Goede fiets hopelijk is de service ook goed als ik er ooit iets mee heb
9 / 10
Simon Jaspers, ALMERE
25/05/2020
Heerlijke fiets om mee te fietsen.
Het is een goede degelijke fiets met veel trapondersteuningen. Het heeft vele extra en dat voor dat geld. Ben er super blij mee.
8 / 10
Janny, Hoogkarspel
25/05/2020
Vlotte, duidelijke aanpak.
Afspraak voor het testen van de fiets was snel gemaakt. Uitleg helder. Fiets ziet er degelijk uit en rijdt heel soepel.
10 / 10
Ria , Nieuwstadt
25/05/2020
Geweldige fiets
Heerlijke fiets en goede beslissing om een Amslod fiets te kopen
10 / 10
J.C.Krijger, Goes
25/05/2020
Kwaliteit e- Bike
Door een goede en snelle aflevering van onze amslod e-Bike hebben we al veel fiets plezier van onze e-Bike.
7 / 10
Frans, nieuw bergen
25/05/2020
Goed
Het vooroordeel dat je alleen bij de regio dealer een goede fiets scoort heb ik niet , Zeer tevreden over de proefrit op afspraak en de aflevering Service aan huis heb ik nog niet nodig gehad , maar als ik een vraag had die niet dringend was werd ik binnen 24 uur beantwoord Hoop er jaren plezier van te hebben en dat de plaatselijke dealer zijn ongelijk krijgt
8 / 10
Inge, Venlo
25/05/2020
Klantvriendelijk en duidelijke uitleg
Professionele benadering
9 / 10
Gera, Groningen
25/05/2020
Een super fiets, aangeschaft na prima te zijn geholpen in het test centrum van Assen
Een super fiets
9 / 10
Marij, BERGEN OP ZOOM
24/05/2020
Zeer goed bevallen
Eén paar suggesties controller na 3 maanden zoals hij één fietsen winkel . Eén leuke attentie als je 2 fietsen tegelijk koopt b.v.fietstassen ,bidonhouder. Het kunnen inloggen op iPad of laptop zodat je het kunt hij houden zoals hij navigatie systeem.
10 / 10
Ch., Boskoop
24/05/2020
Helemaal top
Goed geholpen, goede service, raad ik zeker aan.
7 / 10
Cako, AMERSFOORT
23/05/2020
Goede fiets maar zeer matige electrische ondersteuning
In september 2019 een Amslod Newton 2020 Limited Black Edition 7 versnellingen voorwiel(rotatie) fiets ontvangen. Nu tijd voor een evaluatie van deze fiets. Goede aflevering, goede garantieservice, de accu was stuk. Prima fiets maar er is een grote maar. De electrische ondersteuning belooft niet wat de documentatie propageert. De ondersteuning bestaat uit een ecostand en sportstand = dus 2x5 standen. Helaas daar heb je niet zoveel aan . Extra power(sport) is alleen merkbaar bij optrekken vanuit stilstand . De software van de ondersteuning is geprogrammeerd als een soort cruise control bij een auto. In stand 1 word je vanzelf naar 11 km gezogen, stand 2 -15 km ,stand 3 -18 km ,stand 4- 21 km en stand 5 naar 25km. Voordeel is dat je dan wel altijd heel licht hoeft te trappen. Nadeel is echter groter dan het voordeel. De gemiddelde fietssnelheid ligt meestal tussen 15 en 20 km . Dit betekent bij 15 km dat de ondersteuning uit 2 stopt en je in stand 3 vanzelf naar 18km wordt gezogen. Je kan dus niet 16 of 17 km rijden . Idem voor stand 3 naar 4 . Indien je 19km wilt rijden MOET je als je ondersteuning wilt in zijn stand 4. Alleen die zuigt je naar 21 km . Dit bet ekent dus veel schakelen en oncomfortabel rijden. De zgn maximale accuprestatie van 150 km is dus alleen haalbaar in stand 1 bij max 11km !! Door deze sofware word je dus gedwongen in een hogere stand te rijden en daardoor is de actieradius bij de gemiddelde snelheid15-120km veel en veel lager tot hooguit 90 km . Vergeleken bij een vorige Amslod fiets uit 2016( voorwiel en rotatie) feitelijk een grote achteruitgang. Deze was gebruikersvriendelijker geprogrameerd, 9 standen en in stand 1 word je prima ondersteunt tot 20km .De overige standen geven meer power tot 25 km. Het accugebruik 430WH van deze fiets is net zo veel als de Newton 600WH. Na internet onderzoek contact opgenomen met Bafang om de software te laten wijzigen.. Dit is wel mogelijk maar Amslod wil hier niet aan meewerken ondanks mijn herh
Reactie Amslod:
Beste Cako, Bedankt voor uw reactie en feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdelingen ter evaluatie. Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808. Met vriendelijke groet, Sanne van Amslod
8 / 10
Ans, Den Bosch
22/05/2020
Goede ervaring met E Bike Amslod
Goede uitleg over de fietsen gekregen en mee geoefend, al verschillende keren wat langere ritten nu gefietst, hoewel het goed gaat toch enige twijfel of ik niet beter een middenmotor had kunnen nemen, vanwege dat je voorzichtig moet zijn zijn als je over kiezelsteentjes moet rijden en zand bij voorwielmotor. Verder heel blij met mijn elektrische fiets vooral met wind tegen.
10 / 10
Broer, Sumar
22/05/2020
Fantast
Onze tweede Amslod Wellington gekocht. Na 2 ritjes vroeg ik mijn vrouw of ze somswel eens zwaar mee moest trappen zonder dat er een hoogteverschil was. Tot ik op het display de melding kreeg : sensor torque error . Dus een fout .Na het melden bij Amslod hebben we een prachtige oplossing gevonden . Volgende week wordt de fiets omgeruild. Ik krijg een nieuwe fiets. Amslod bedankt. Dit is nog eens service .
10 / 10
Ad, Nijkerk
22/05/2020
Geweldig
Heb de Amslod E-bike nu vanaf februari dit jaar en er tot nu toe ruim 1200 km mee gefietst. Meestal in Ecostand 1 of bij tegenwind 2. Mijn ervaring is dat er makkelijk 150 tot 180 km met 1 batterijlading gereden km worden. Prima fiets. Nog geen tekortkomingen aangetroffen.
8 / 10
Cor, Groot Ammers
20/05/2020
Fijne fiets, bij eerste servicebureau wel wat afstelling nog nodig
De fiets(en) bevallen uitstekend. Bij de eerste servicebureau nog wel wat kleine puntjes t.a.v. de afstelling. Zeker aan te bevelen.
10 / 10
Niek
02/05/2020
Sterke punten:
Na lang zoeken uiteindelijk bij Amslod uitgekomen. Fijne fiets, is over nagedacht wat de afwerking betreft! Echt een oer hollands produkt. Bovendien zeer goed geholpen door de medewerkers in Assen. En snel geleverd. Kortom zeer tevreden.
Tips:
Graag uitbreiden met accesoires. Wil er graag goed passende fietstassen bij.
8 / 10
Serge
02/05/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting en erg behulpzaam. Zelfs na enkele weken nam men contact met ons op hoe de 2 fietsen ons bevallen. Goede service.
Tips:
Op sommige momenten wat meer personeel in de winkel. Wij zijn weer 50 km terug naar huis gereden omdat er 1 personeelslid was en veel potentiële klanten. Ik vind dat Amslod wat transparanter moet zijn m.b.t de prijzen. Klanten denken in eerste instantie goedkoper uit te zijn.
10 / 10
Jo
01/05/2020
Sterke punten:
Alles normaal en mooi geregeld.
10 / 10
Liesbeth
29/04/2020
Sterke punten:
Zeer vriendelijke medewerkers en en een pracht product ! En heel prettig is de service aan huis.
10 / 10
J. Camphuis
28/04/2020
Sterke punten:
Prima geholpen in het experience center. Goede uitleg gekregen over de voorwiel- en midden motor. Proefrit kunnen maken om te zien wat het beste beviel.Aflevering van de fietsen was ook prima. Wij zijn zeer tevreden, zowel over de fietsen als de klantvriendelijkheid.
8 / 10
Roos
28/04/2020
Sterke punten:
Goed te woord gestaan via telefoon. Afspraken ook nagekomen. Monteur kwam binnen 2 dagen. Gelukkig was er niks aan de hand. Ik had het zelf verkeerd gedaan. Erg vriendelijke monteur en behulpzaam.
Tips:
Nvt
10 / 10
Magda de vries
28/04/2020
Sterke punten:
Klantvriendelijkheid, snelle reactie en tot nu toe tevreden over onze fietsen
Tips:
Geen
9 / 10
Herman
24/04/2020
Sterke punten:
Zeer duidelijke informatie bij het testen van de fietsen. Erg goede nazorg en afhandeling.
9 / 10
Annelies
24/04/2020
Sterke punten:
Fantastische fiets. Service heel goed. Rustig de tijd om een testritje te maken op verschillende fietsen. Goed advies. Aflevering prima, communicatie heel goed. Fijn om na de aankoop nog een telefoontje te krijgen om te horen hoe de fiets bevalt.
8 / 10
Britta
23/04/2020
Sterke punten:
Snelle afhandeling, prettige verkoop, goede informatie.
Tips:
Ondanks de Corona had mijn display beter ingesteld kunnen worden of iig uitgelegd kunnen worden
9 / 10
WilcoGee
21/04/2020
Sterke punten:
Open en eerlijk, goed product. Je krijgt alle tijd om de fiets uit te proberen. De aan huis optie is een aanrader. Geen lange wachttijd als bij een Amslod center.
Tips:
De lange wachttijd bij het Amslod experience center. Weinig modellen, maar de fietsen hebben verschillende kleurstelingen en dan ook verschilende exotische namen. Een mooi bedrijfsconcept, maar je moet wel je keus kunnen maken uit dit aanbod.
9 / 10
Van Beek
20/04/2020
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goed bereikbaar, problemen worden direct opgelost
9 / 10
Jacqueline Vreeswijk
20/04/2020
Sterke punten:
Zeer vriendelijke medewerkers in Vianen. Naast vriendelijk ook zeer kundig en ze weten de juiste vragen te stellen om tot de juist keuze van de motor te komen. Ook de aflevering van de fiets verloopt helemaal volgens het boekje. Ook deze meneer is zeer vriendelijk en geeft nogmaals de uitleg over de fiets en de computer. Alle medewerkers houden zich ook aan de corona-regels wat een veilig idee is. TOP.
Tips:
Geen 10 gegeven omdat ik het zelf jammer vindt dat er zo weinig filialen zijn. Alles kan natuurlijk aan huis maar ik zelf vind het fijn om per direct te kunnen bepalen of ik dit ga doen ja of nee en dat werkt niet als je een afspraak maakt.
9 / 10
Gert
18/04/2020
Sterke punten:
Heldere informatie bij het Amslod verkooppunt, snelle levering van onze twee fietsen. Zeer tevreden.
Tips:
Instructie over de eerste keren opladen van de batterij was welkom geweenst. Nu werd de informatie gegeven door het servicecentrum.
10 / 10
Koerts
18/04/2020
Sterke punten:
Zeer gastvrij ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillen tussen de fietsen. Daardoor snel kunnen besluiten wat het beste bij ons past, papierwerk vlot afgehandeld. Daarna snelle levering van de fietsen, waarbij ook alles keurig en correct werdt afgehandeld . De inruil was een duidelijk verhaal, een goede fiets gekocht voor een redelijke prijs, waarbij niks werd opgedrongen.
9 / 10
Ap
18/04/2020
Sterke punten:
We zijn enorm goed voorgelicht over de mogelijkheden en ook de aflevering van de fiets was zeer goed verzorgd. De fiets bevalt prima.
8 / 10
Eric
17/04/2020
Sterke punten:
Fijn dat ze bij je thuis komen voor een proefrit
Tips:
Iets minder agressief verkopen
8 / 10
Rido Kunstt
17/04/2020
Sterke punten:
Goede service en ook aftersales hebben ze goed voor elkaar.
Tips:
Tip Als je bij een vestiging een fiets koopt en je wilt het via een financiering doen. Dan wordt alles geregeld via hoofdkantoor. Uiteindelijk wordt het goedgekeurt en de betrefffende vestiging en de verkoper wordgt compleet buitenspel gezet waardoor de verkoper zijn eventuele provisie mist.
9 / 10
johan
16/04/2020
9 / 10
Ad
16/04/2020
Sterke punten:
Correcte behandeling in het testcentrum in Vianen. Snel zaken gedaan na proefrit. Daarna is de fiets snel en goed geleverd. De fiets voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
8 / 10
Charlotte
16/04/2020
Sterke punten:
- komen aan huis - testrit en uitleg aan huis. - Krachtige motor - sterke accu - goede, mooie fiets. - vriendelijk personeel. - weinig keus, keus is zo gemaakt.. - snelle levering
Tips:
- bij levering fiets, fiets afstellen op persoon. ( zadel en stuur)
10 / 10
J.G
16/04/2020
Sterke punten:
9
10 / 10
Cock
14/04/2020
Sterke punten:
Ik rijd al ruim ‘n tiental jaren elektrisch op 2 verschillende merken en toen mijn huidige fiets aan vervanging toe was had ik gelijk ‘n goed gevoel met Amslod! Na aanvraag van ‘n catalogus en bezoek aan de showroom in de Cruquius bleek mijn gevoel juist! Mijn keus viel op de Carlton en die ziet er gelikt uit, Prima service in de showroom en bij de aflevering en een lust om mee te fietsen!! Met vr gr Cock
8 / 10
Erik Bertram
14/04/2020
Sterke punten:
plezierig professioneel geholpen in de showroom en prettige aflevering van de fiets
8 / 10
Edwin
14/04/2020
10 / 10
Jan
14/04/2020
Sterke punten:
Snelle service na diefstal van onze fietsen
Tips:
geen
7 / 10
Marianne
11/04/2020
Sterke punten:
Bij er probleem wordt naar een oplossing gezocht.
Tips:
Betere afstemming met de anwb- fietsverzekeringen. Er zijn nu nl 2 soorten fietsverzekeringen.men heeft mij hier niet op geattendeerd waardoor ik een verkeerde fietsverzekering had
8 / 10
Berry jacobs
09/04/2020
Sterke punten:
perfecte uitleg gekregen toen we de fietsen gingen kopen, door in het filiaal in roermond. De fietsen zijn prima en correct afgeleverd door de heren van Amslod. Dus mensen voor een e-bike raad ik aan voor er een bij amslod te kopen.
Tips:
Dus Amslod ga zo door, een grote chapeau
8 / 10
Wim
08/04/2020
Sterke punten:
De verkoper in de winkel was vriendelijk en vakbekwaam. De levering was snel. Goed uitgelegd hoe alles werkt aan de fiets, door de jongenman die hem kwam brengen.
8 / 10
hetty
08/04/2020
Sterke punten:
we zijn keurig geholpen en te woord gestaan in de winkel. Ook de aflevering was prima. Het in de folder beloofde bereik van tot wel 150 km werd terecht in de winkel al wat naar beneden bijgesteld tot ca 120 km bij ideale omstandigheden.
Tips:
Betreft de accu van de fiets. Onze ervaringen van ca 120 km fietsen bij ca 10 graden en een stevige wind zijn dat na 40 km ca 50% van de accu verbruikt is. Vandaag bij ideale omstandigheden 25km gefietst gemiddelde snelheid 17 km p/u. verbruik 26%. kortom een bereik van max.100km is voor ons teleurstellend.
8 / 10
Ron/Ingrid
08/04/2020
Sterke punten:
Goede uitleg over de fietsen, proefrit gemaakt. Daarna goede informatie per mail gehad over de factuur en aflever datum. Afleveren en mee terug nemen oude fietsen ging zeer netjes. Nog wat goede tips ivm accu levensduur gehad van de monteur.
Tips:
Geen
9 / 10
simon
07/04/2020
Sterke punten:
mooie folder vriendelijke sfeer in bedrijf Vianen goede technische uitleg grote keuze en zeer groot aanbod
Tips:
met deze klant vriendelijke benadering doorgaan
9 / 10
Marcel Schuite
07/04/2020
Sterke punten:
Vriendelijke bemiddeling, goed advies en men neemt alle tijd voor je. Daarnaast geen opdringerige verkoop praat.
Tips:
Kan er niet zo gauw op komen.
9 / 10
C.G.
07/04/2020
Sterke punten:
Correcte afhandeling aan huis
Tips:
Inruil aktie is een beetje wasse neus
10 / 10
Herman
07/04/2020
Sterke punten:
Vriendelijkheid, vakkennis, Snelheid. Had klein probleempje met de schakelinstelling Dit werd direct opgelost. Ben zeer dik tevreden met de aankoop.
Tips:
Geen
10 / 10
Scheel jaap
07/04/2020
Sterke punten:
Overzichtelijke opstelling
Tips:
Ik zou graag de prijzen op de fiets zien
10 / 10
Reina
07/04/2020
Sterke punten:
je word vlot en adequaat geholpen
Tips:
de bewuste dag dat ik mijn fiets kocht was het erg druk en maar 1 persoon in winkel
9 / 10
W.J. Nuus
07/04/2020
Sterke punten:
In de showroom te Assen wordt je goed behandeld en heeft de verkoper alle tijd voor de klant. Diegene die even moet wachten komt ook aan de beurt. Zelf hadden we twee klanten voor ons. De verkoper was hierdoor niet opgejaagd en wanneer je dan aan de beurt bent wordt alles punt voor punt doorgenomen. Ook een proefrit in de showroom gaf ons een voldaan gevoel voor waar we voor gegaan waren. Beter dan de oude e-bike. We hopen hier plezier te van ondervinden Ook bij de aflevering, perfect. Voor ons alleen maar positief.
8 / 10
Het Klerk
07/04/2020
Sterke punten:
Hele vriendelijke mensen. Zowel bij de aankoop in de winkel, als bij de aflevering. Duidelijke uitleg. En de fiets bevalt prima. Krachtige motor. Niets teveel belooft in de reclame op tv
Tips:
Duurt lang vordat je iemand aan de telefoon krijgt. Maar mailen gaat prima
9 / 10
Leo
03/04/2020
Sterke punten:
We zijn op een vriendelijk, enthousiast en kundig manier geïnformeerd over onze nieuwe fietsen. We konden ook gelijk een proefrit maken.
Tips:
Geen, ga vooral zo door!
9 / 10
Al
01/04/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting bij verkoop. Goed bereikbaar prettige sfeer
Tips:
Geen
9 / 10
Klant
31/03/2020
Sterke punten:
Snelle oplossing voor problemen
Tips:
Kwaliteit banden kunnen beter waren snel lek. Ik heb er nu continental contact plus banden om fietst gelijk veel beter.
8 / 10
John
31/03/2020
Sterke punten:
Snelle levering, goede service
Tips:
Bij aflevering betere controle van de fiets
8 / 10
Anoeska
31/03/2020
Sterke punten:
Goede service, de verkoper heeft ons goed geholpen.
Tips:
Geen.
9 / 10
K.M. Plakmeijer
31/03/2020
Sterke punten:
We werden goed te woord gestaan en kregen antwoorden op onze vragen en konden ook gelijk een proefrit maken op de fiets.
Tips:
Er was maar 1 vertegenwoordiger in de winkel aanwezig. misschien toch beter om er 2 aanwezig te laten zijn, de wachttijd loopt behoorlijk op en daardoor lopen de klanten weg. Wij hadden de tijd, maar het was wel rommelig hierdoor.
7 / 10
Klant
31/03/2020
Sterke punten:
in vianen heel goed geholpen en de aangeschafte fiets bevalt goed ook via klantenservice goed te woord gestaan
10 / 10
Fransina Nanlohy
29/03/2020
Sterke punten:
Uitstekende bedrijf met een prima product en service. Je wordt punctueel geholpen. Geen enkele minpunt te kunnen bedenken.
Tips:
Geen. Alles heel was heel vlot gegaan.
10 / 10
H.G. Melis-Beekhof
29/03/2020
Sterke punten:
Ondanks de drukte in de showroom, vanwege een tijdelijke actie, werden wij goed en correct geholpen. De snelle aflevering aan huis verliep goed met een duidelijke voorlichting.
Tips:
Er is enige onduidelijkheid over het juiste moment voor opladen van de accu: in de gebruiksaanwijzing staat na elke rit, kort of lang, de accu op te laden. Bij navraag werd aangeraden de accu eerst helemaal leeg te rijden, zoals bij de meeste accu's het geval is. Waar doe ik goed aan?
10 / 10
Willy
29/03/2020
Sterke punten:
Wij zijn in een showroom geweest omdat ik advies wilde hebben. Ik mag namelijk niet meer fietsen als het waait. Heb nu een fiets die Ik op sport stand kan zetten als het waait. Kan ik toch op de fiets naar mijn werk. Super goed gehoop en en de bezorging was ook super geregeld
8 / 10
Christien
29/03/2020
Sterke punten:
Goed contact en goede service: prima uitleg tijdens de proefrit
10 / 10
UteRembges
29/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijke service, kwamen bij mij thuis. Uitstekende vakkennis. Namen de tijd. Rustig de verschillende fietsen kunnen uitproberen. Keurige aflevering en op tijd.
7 / 10
Marcel
29/03/2020
Sterke punten:
Goed geholpen
Tips:
Zou graag de prijzen willen zien die de fietsen kosten
10 / 10
Roel
28/03/2020
Sterke punten:
5 sterren Prima fiets, uitstekende service
10 / 10
Ankie Gun-Molema
28/03/2020
Sterke punten:
***** Ik werd deskundig geholpen op mijn zoektocht naar een betaalbare elektrische fiets. Na een proefrit werden aan de hand van mijn wensen een goede fiets gevonden.
Tips:
**** Een kopje koffie aanbieden?
9 / 10
J de vries
27/03/2020
Sterke punten:
Fietsen netjes afgeleverd , duidelijk uitleg gehad. De herenfiets deed het niet goed, leek net of hij steeds op de rem ging. Mail gestuurd en moest eerst even wat proberen en nadat het dat niet was werd een afspraak gemaakt om te kijken wat er aan mankeerde. Blijkt dat er even wat moest worden afgesteld en hij rijd super nu. Ondanks corona op afstand gebleven en fiets buiten gezet ben ik vriendelijk benaderd op 1,5 meter afstand.
Tips:
Tot op heden geen.
10 / 10
Aad
27/03/2020
Sterke punten:
Uitstekende communicatie Snelle afspraken Uitgebreide demonstratie Testrit goed voorbereid Levering snel met duidelijke aanwijzigingen Verzekering via ANWB snel geregeld Al met al een klantvriendelijke en betrouwbare firma Na de eerste ervaringen hadden wij het veel eerder moeten doen.
9 / 10
Romke
27/03/2020
Sterke punten:
Amslod is een organisatie waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. Zij onderhouden altijd contact met de gebruikers om vast te stellen of de aankoop van de fiets volledig voldoet aan de verwachting. Zij komen daarbij alle gemaakte afspraken na.
Tips:
Bij het in reparatie geven van de fiets wordt een vervangende fiets aangeboden en geleverd. Het is misschien verstandig om dan de accu van deze ruilfiets vooraf op te laden zodat de gebruiker niet 8 uur moet wachten om de fiets te gebruiken.
10 / 10
Henry Kamp
27/03/2020
Sterke punten:
Ik kan alleen maar positief zijn over Amslod. Perfecte service. maand geleden een nieuwe fiets gekocht in de showroom van Almelo. Perfect geholpen, alle tijd. zelfs meerdere proefritjes gemaakt. verkoper had alle tijd, en een ongelofelijk goed bedrag voor de oude fiets terug gekregen. de after sales ook prima. Storing in achterlicht snel en vakkundig en ook nog "aan huis" verholpen. goede comminucatie! Top!
Tips:
geen! gewoon op deze manier doorgaan!
10 / 10
fam. van wijk
27/03/2020
Sterke punten:
we zijn goed ,vriendelijk ,netjes geholpen ,niks op gedrongen duidelijke uitleg .gewoon perfect
10 / 10
Jaap
27/03/2020
Sterke punten:
in het experience centre goede uitleg ontvangen, na bestelling een vlotte levering (binnen 1 week)
Tips:
geen
8 / 10
Ria
26/03/2020
Sterke punten:
Wij hebben twee fietsen gekocht ,en wij zijn er gelukkig mee. Alles is naar wens.
Tips:
Wij vinden het kantelen van het zadel lastig. dat gaat met een inbussleutel .
10 / 10
Meta
26/03/2020
Sterke punten:
De service langs komen met fietsen en uitproberen bij huis vind ik super
8 / 10
Klant
26/03/2020
Sterke punten:
Directe levering vanuit fabriek; Nederlands fabrikaat; mogelijkheid om in de showroom te oriënteren; persoonlijke benadering aan huis en ruim de mogelijkheid om proefrit te maken; aflevering en gebruiksklaar maken aan huis; goede uitleg en begeleiding.
Tips:
Administratief zijn er nog wat verbeterpunten. Verwarring kan worden voorkomen door niet iedere wijziging in de order en/of factuur een nieuw ordernummer of factuurnummer te geven. Wij moesten zelf heel alert zijn op het goed invullen van de persoonsgegevens. De keuze tussen gebruikmaking van de regeling van het fietsenplan BFP en de mogelijkheid van een werkgever om zelf zijn eigen vergoedingsplan op te stellen was bij Amslod niet voldoende bekend.
10 / 10
Carina Maarsen
26/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Tips:
Geen
10 / 10
Thomas
26/03/2020
Sterke punten:
Fijne verkopers
9 / 10
Maurice
26/03/2020
Tips:
Wij hebben 4 fietsen bij jullie gekocht. En 4 oude fietsen ingeleverd, tegen ons werd gezegd dat de fietsen gebruiksklaar moest zijn . Dus wij hebben de fietsen alle 4 nagekeken wat kapot was vernieuwd, dus extra kosten gemaakt . Wat schept onze verbazing toen één van jullie chauffeurs de fietsen bij ons afleverde. Er stonden ook ingeruilde fietsen wat je nog fietsen kunt noemen ik kan beter zeggen een frame met wielen. Dit vonden wij raar ,dus tegen de ene klant wordt dit gezegd en tegen een ander wordt dat gezegd . Misschien beter om 1 lijn te trekken en beter de mensen in de winkel instrueren. Mvg Maurice Habraken
9 / 10
Klant
26/03/2020
Sterke punten:
Goed advies ,behulpzame verkoper ,mooie degelijke fietsen.
Tips:
Advies prijs in catalogus is misleidend ,komt best een groot bedrag bovenop als je de "standaard" fiets koopt,de vanaf prijs lijkt zo een koopje.
8 / 10
Kevin
24/03/2020
Sterke punten:
De levering was snel,Goed uitgelegt hoe alles werkt aan de fiets door de jongenman die hem kwam brengen. Het personeel in de winkel was ook vriendelijk
Tips:
Mischien wat meer uitleg over de verzekering hoe dit in werking gaat.
9 / 10
amslod
24/03/2020
Sterke punten:
Goede service, afspraken nagekomen


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt