Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van KiyohTrustpilot, en Google!


10 / 10
Liesbeth Weites, Wormerveer
09-04-2021
Goede, duidelijke en vriendelijke service
Je mag alle fietsen uitproberen, zo weet je echt welke fiets voor jou het meest geschikt is. Moet je even wachten krijg je thee/koffie aangeboden. Er wordt tijd voor je genomen en vragen worden keurig beantwoord. Ook snelle levering van de fiets. Bij aflevering ook duidelijke eerste uitleg en afstelling van de fiets. Kortom ik ben dik tevreden.
9 / 10
W.c Sterling , Deventer
09-04-2021
Goede service
Als klant werden geweldig geholpen en een hele duidelijke uitleg over de elektrische fietsen ook de bezorging was super alle lof voor amslod
7 / 10
Henk, Eindhoven
09-04-2021
Wij hebben een goede keuze gemaakt!
We zijn erg tevreden met onze fiets. Wél hadden wij ons van tevoren uitvoerig geïnformeerd via Internet en de folders van fietsenleveranciers. Dat laatste kwam van pas omdat er door de Coronamaatregelen een afspraak nodig was om in een testcenter te gaan kijken en een testrit te maken. De tijd daarvoor was nu té beperkt. De zelf opgedane kennis is een hulpmiddel om een goede keuze te maken. Na aankoop volgde een vlotte aflevering aan huis met een klein testritje en wij konden op weg.
9 / 10
frits , Weert
09-04-2021
perfecte fiets voor mijn situatie
Voor mij is de Amslod een perfecte fiets om je mee te verplaatsen zowel voor werk als grotere recreatieve afstanden. voel mij veilig door automatische verlichting en naar mijn mening erg goed rem systeem. kleine tip dat men wellicht meer zadelkeuze in de winkel zou kunnen aanbieden. een zadel is echt maatwerk en toch ook een erg belangrijk onderdeel voor het gebruik van de fiets op wat grotere afstanden. tot nu toe zeer tevreden over de aankoop van de Amslod fiets. hoop deze tevredenheid de komende jaren vol te kunnen houden. hiermee wil ik zeggen dat deze fiets zeker een goed onderhoud en service nodig heeft. daar dit in de toekomst ligt en aan u als uitvoerend heb ik de laatste ster niet helemaal geel gekleurd. maar het vertrouwen is er wel bij mij. heb ook al meerdere mensen in mijn vriendenkring die een fiets bij Amslod hebben gekocht. bedankt voor uw aandacht en interesse voor mij als cliënt. Veel succes, Frits Aspers
9 / 10
Henk, Hoogezand
09-04-2021
Fijne klantvriendelijkheid en zeer behulpzaam
Zeer correcte verkoop en ook de voorlichting was duidelijk . Tevens een snelle en correcte aflevering waar ook een goede uitleg bij was over het gebruik van de fietsen. Zeer tevreden over onze aankoop bij Amslod
8 / 10
Jan , Punt
09-04-2021
Goed en efficiënt
Amslod is prima te vinden op intranet, snelle afspraak, goed advies, voldoende keuze, snelle levering en tenslotte een uitstekende service. Kan er niet meer van maken.
10 / 10
Carina, Zuidland
09-04-2021
Super!!
Vanaf de afspraak in de winkel om de fietsen te bekijken tot het afleveren aan huis is super gegaan. Mijn man en ik hadden een folder aangevraagd om te kijken voor de fietsen. Telefonisch een afspraak gemaakt voor een winkel in Rotterdam. Daar ook super ontvangen...proefritje gemaakt en 2 mooie fietsen gekocht. Super snelle levering ondanks de coronatijd. Binnen anderhalve week werden ze netjes thuis afgeleverd volgens de gemaakte afspraak. Wij hebben er inmiddels al een hoop ritjes opzitten. Werd ik gisteren netjes gebeld door een hele aardige dame van Amslod hoe de fietsen bevielen. Nou dat is in ons geval uitstekend. Vanaf de 1e afspraak tot levering een dikke 10 van ons.
10 / 10
Carla, Son en Breugel
09-04-2021
Prima voorlichting en afhandeling
Tijdens de afspraak in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven zijn we prima en uitgebreid voorgelicht. Zonder probleem werden er twee fietsen uitgeleend. De verkoper was verbaasd ons na een halfuurtje alweer terug te zien. Had hij een dagtocht van ons verwacht? Als de kleur geen probleem was, konden we het gele 2020 model krijgen met een upgrade naar het 2021 model. Ongezien werd er € 850,00 voor mijn oude fiets gegeven. Anderhalve week later is de fiets keurig aan de deur afgeleverd en op maat gesteld. Ik heb inmiddels in de vriendenkring al goed reclame gemaakt. Er is zelfs al een proefrit gemaakt op mijn fiets! Ik hoop er veel mooie en veilige kilometers mee te maken.
9 / 10
Jos Van Tilburg, Oss
09-04-2021
Zeer tevreden
Wordt goed te woord gestaan en krijg duidelijk uitgelegd. Er wordt niets opgedrongen en alles kan zonder problemen.
8 / 10
Fam. G. de Groot, Heerhugowaard
08-04-2021
Prima fiets
Bij aankoop van 2 fietsen goede uitleg en stonden allerlei type fietsen klaar voor een proefrit. Toch bij afleveren kleine min puntje. Moest achteraf nog enkele stickers verwijderen met wasbenzine. Snelle levering van de launch type. Binnen 2 weken geleverd. Accu's nog maar 1 x opgeladen. Nog geen ervaring qua kilometers. Zeker nog niet de beloofde kilometers. Dit is te wijten aan het koude weer. Half april gaan we meer van de fiets gebruik maken. Wordt vervolgd.
10 / 10
Roelof, Emmen
08-04-2021
Hele fijne fiets
Wij hebben nu 150 km gefietst en we zijn dik tevreden. Wat niet zo fijn is, dat de bagagedrager aan de bovenkant naar binnen staat waardoor je er geen tas aan kunt hangen.
10 / 10
Ch., Apeldoorn
06-04-2021
Een vreugde om op een Amslod e-bike te rijden.
Met heel veel plezier hebben we onze e-bike in gebruik genomen. Met de ECO stand in ondersteuningstand 5 is elke helling met het meeste gemak te nemen. De SPORT stand is daarvoor niet eens nodig! Geweldig!
7 / 10
margret van den Heuvel, Arnhem
06-04-2021
lekkere zit en krachtige motor
fiets zit lekker en de motor geeft goede ondersteuning vooral bult op nadeel: fiets gaat snel schudden in het stuur als je met losse handen fietst
10 / 10
Ella, Haarlem
06-04-2021
Top fiets, goed geholpen bij aankoop en aflevering.
zeer tevreden over mijn nieuw aangeschafte fiets, voldoet naar wens. snelle levering, 2 weken. Voor mijn afspraak in winkel ging er telefonisch voorgesprek vooraf, zodat er gericht naar wens een advies van fiets gegeven kon worden. Ervaarde ik als zeer prettig en zo doende er meer tijd was om een proefritje te maken.
9 / 10
Rene, 1e exloermond
05-04-2021
Uitstekend
Goede voorlichting door vakkundige medewerker. Goede kwaliteit fiets: een sterke motor en accu, zeer goede remmen en duidelijk display. Door de vering zowel op de voorvork als van het zadel is fietsen een ware ontspanning. Snelle levertijd, binnen 1 werkweek geleverd.
9 / 10
Dirk Appel, Marken
05-04-2021
Geholpen door een zeer vriendelijke man
De brochure kregen we al snel, daar eerst eens door gebladerd. Aangezien we niet zomaar langs kunnen komen in deze corona tijd konden we een afspraak maken. Afspraak maken verliep ook vlotjes, we kregen meteen een bevestig mail. Op de bewuste dag dat we konden komen, werden we vriendelijk ontvangen door Tom Lindhout. Hij stelde meteen voor om een proefritje te gaan maken, nou dat was geweldig. Teruggekomen van de proefrit, zijn we rond de tafel gaan zitten met een koppie koffie om het een en ander te bespreken over de fiets. We hebben een goed uitleg gehad over de fiets, over verzekering, en hoe het in ze werk gaat als we de fiets kopen. Na akkoord werden we een fijne dag toegewenst. De week erop kregen we mail van de offerte met betalingsopdracht. De tweede week bevestigmail van wanneer de fiets zou komen en de derde week kregen we mail van hoe laat ze zouden komen. Op de bewuste dag dat de fiets zou komen krijg je keurig een telefoontje dat ze binnen een half uurtje bij de woning zijn. Bij aankomst wordt de fiets netjes uitgepakt en helemaal klaar gemaakt om te fietsen. De bewuste jongen had het erg druk en kon niet erg lang blijven, maar had wel alles uitgelegd wat we moesten weten. En nu heerlijk fietsen op onze prachtige fietsen. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met Amslod!! Zo tevreden zelfs dat ik een collega erop geattendeerd heb en die nu ook bij dezelfde winkel een fiets heeft gekocht.
10 / 10
Harmke Scholing, Noordwolde .Friesland
05-04-2021
Altijd een correcte behandeling en prima servicee !
Onze ervaring met Amslod is prima ongeveer 5 jaar geleden hadden wij onze eerste E Bike was Amslod net in Meppel begonnen En nu pas geleden hebben we 2 nieuwe E Bike Hamilton M X 600 gekocht we zijn zeer tevreden over de service en behandeling !!! We hopen nog heel veel kilometers te maken , Een prachtige E Bike met veel nieuwe snufjes En het bevalt prima !! Maar nu is het wachten op het mooie weer met vriendelijke groet . Fam Uithof
9 / 10
Ria, Houten
05-04-2021
Heel relaxed
Begin maart mijn Amslod Ascot gekregen. Duidelijke uitleg over het gebruik van het menu. Instellingen eenvoudig en het fietsen alsof het vanzelf gaat. Hoeft geen moeite te dien. Inderdaad, je hebt niet in de gaten dat je wind tegen hebt of een brug op rijdt. Hebben hun informatie waar gemaakt.
9 / 10
Henk, Veldhoven
04-04-2021
Super goede fietsen
Het begon met een zeer goede uitleg op het service centrum voor we onze proefrit gingen maken. Daarna een goed en vriendelijk verkoop gesprek gehad, met het gevolg dat wij twee fietsen kochten. Na ruim een week de levering met weer goede uitleg en afstelling van de fietsen. Nu drie weken, en 300 km verder zeer tevreden met de fietsen. Ondertussen ook een telefoontje gehad over hoe we in zijn totaliteit geholpen waren, er of er eventuele klachten over de fietsen waren. Conclusie: zeer fijne en goed afgewerkte fietsen.
10 / 10
Sandy, Beinsdorp
04-04-2021
Snelle levering met vriendelijke bezorging
Na bestelling de fiets binnen een week geleverd gekregen met daarbij een duidelijke uitleg over de fiets. De fiets zelf is een heerlijke fiets met veel mogelijkheden qua ondersteuning en versnellingen.
8 / 10
Jaap , Lelystad
04-04-2021
goede service
van de winkel tot dat we de fietsen hadden ,een goed contact gehad met Amslod. In de winkel ( Almere ) vriendelijke mensen ,weten waar ze over praten. De bezorger vriendelijk, ging pas weg toen de fietsen goed afgesteld waren .
10 / 10
Silvia, Amsterdam
04-04-2021
Fantastisch geholpen in de winkel!
Goed op weg geholpen in de winkel vervolgens fietsen besteld en deze werden binnen 2 weken geleverd. We hebben heel wat wat e bikes bij verschillende winkels uit getest maar Amslod fietsen sprongen er voor ons bovenuit. Beste prijs/kwaliteit verhouding, krachtigste nm motor en uitstekende actieradius. Mooi afgewerkt frame. Kortom wij zij blij met onze fietsen.
9 / 10
Peter, Almere
04-04-2021
Prima
Vriendelijk geholpen en snelle levering nog weinig gefietst dus nog geen ervaring met de klantenservice maar heb wel uitgebreide informatie op internet gevonden prima.
10 / 10
Ans Zengers., Eindhoven
04-04-2021
Goede service
De demonstratie van de fiets was thuis.Mijn man en ik hadden een testrit met een voormotor fiets en een midden motor.Ik heb uiteindelijk besloten voor de midden motor.De uitleg was helder uitgelegd en op alles werd een goed en duidelijk antwoord gegeven.Super service en ik werd nog gebeld of dat de fiets beviel.Ik zou iedereen Amslod aanbevelen.
10 / 10
Cora, Almere
04-04-2021
Top aankoop! Snelle levering en goede service.
Online 2 fietsen besteld, de volgende dag al contact met de medewerker gehad over de levering en uitleg gekregen over de fietsverzekering en het onderhoudspakket. Paar dagen later waren wij de blije eigenaren van 2 geweldige fietsen. Helaas bleek de fietsbel stuk, even een belletje gepleegd en meteen een nieuwe fietsbel ontvangen. Super service, Amslod!
8 / 10
Paul, Swalmen
03-04-2021
Goede snelle service
Nadat ik mijn keuze had gemaakt in hun showroom, werd mijn fiets al binnen een week geleverd. Keurig van te voren werd ik op de hoogte gebracht wanneer de bezorging zou plaats vinden. En zelfs 20 minuten vooraf werd ik nog gebeld dat hij er aan kwam. Mijn fiets werd bij mij thuis gereed gemaakt en het was binnen ‘n kwartiertje geregeld. Dank aan zo’n goede service van Amshlod.
10 / 10
Margriet, Den Hoorn
03-04-2021
Goede en eerlijke service !
Na een vervelende ervaring bij een andere zeer bekende elektrische fietsen dealer, ben ik benaderd door Amslod. De vertegenwoordiger heeft mij goed geholpen met het uitkiezen van een fiets ondanks mijn achterdocht. Sinds 2 weken heb ik een Amslod elektrische fiets en ik ben er heel blij mee. Mooie elektrische fiets met een middenmotor en een krachtige accu. Amslod een aanrader voor iedereen!
9 / 10
A, Spijkenisse
31-03-2021
Goede servicje
Ben blij met mijn nieuwe fiets, hij fiets als een jekko. Vriendelijk personeel, zeer klantgericht. Bent niet een nummer.
8 / 10
T Hofland, Heemskerk
31-03-2021
Goed
Na even wennen ben ik blij met de fiets. Wel wat dingetjes die verbeterd kunnen zoals; Verschillende maten inbussleutel moeten gebruiken om bv je remhandvatten te verzetten. Dopje van accuafsluiter gaat moeilijk dicht. Verder prima service tot nu toe.
10 / 10
Jac Engelen, Heel
30-03-2021
Amslod, een electrische fiets die zijn geld waard is!
Zelf nooit een electrische fiets willen kopen, de mijne - 20 jaar oud- was nog goed genoeg!. Mijn vrouw heeft me overgehaald en we hebben 2 Wellington fietsen gekocht bij Amslod. We hebben ze nu bijna 2 maanden en ik kan alleen maar zeggen ; als je de kans krijgt KOPEN. Wat een geweldige ervaring om zo'n fiets te gebruiken. Op de lange maar ook op de korte stukjes met tegenwind en bergop- geen probleem meer! Je pakt de fiets nu met plezier! Eigenlijk hadden we ze al jaren eerder moeten kopen. Het display is groot en erg overzichtelijk. Het schakelen gaat zonder problemen. Service is super! nadat we gemeld hadden dat de jasbeschermers scherpe randjes hadden en je hand openhaalde als je de fiets afsloot, kwam vrij snel een monteur die het ter plaatse heeft opgelost! Pluspunten: Sterke middenmotor. Groot en overzichtelijk display! Schakelt soepel en fijn. Super service Minpunten: Scherpe jasbeschermer. Te slappe snelbinders
8 / 10
Valstede, Enschede
29-03-2021
Top-fiets
Heb sinds 2,5 jaar een Amslod fiets met middenmotor. Een Venton. Ben heel erg tevreden met de fiets. Het is een genot op de weg. Heb een handicap aan één been, maar dit is met deze fiets geen probleem in tegendeel hij trapt zo licht weg; dat ik als geen ander vooruit race. Heerlijk gewoon. Het onderhoud service van de fiets via Amslod is top geregeld en de pech service is helemaal ideaal. Één belletje en het is geregeld. Ik ben nog zo blij met mijn fiets dat ik nog lang niet voor een nieuwe ga en anders zeker weten weer een Amslod.
9 / 10
Sabine, Hilversum
27-03-2021
Mijn fiets geeft me vrijheid
Ik doe alles met de fiets: boodschappen en alle ritjes in het dorp. Mijn dochters weten niet anders/beter. Als we verder weg naar familie gaan, dan reserveer ik de elektrische deelauto. Ik heb zoveel plezier van mijn Amslod fiets. Het geeft me veel vrijheid.
10 / 10
Rob, Maarssenbroek
27-03-2021
goede fijne service
fijn bedrijf ik had gebeld mijn accu oplader deed het niet meer ik had fiets heb ik al aantal jaren met plezier kreeg de servicelijn aan de lijn na wat vragen werd mij toe gezegd dat ik een nieuwe kreeg zonder extra kosten gestuurd als ik de oude terug stuur dat is toch wel goede service en netjes zonder problemen wordt geregeld door Amselod
8 / 10
Anke, Hillegom
27-03-2021
Fijne fiets
Sinds een jaar in het bezit van een Amslod fiets en ik ben heel tevreden. In het begin een beetje wennen maar dat is helemaal goed gekomen. De eerste servicebeurt ging ook goed. Nu benieuwd wat de 2e service beurt wordt in april.
10 / 10
Dick Schouten, Gemert
25-03-2021
Wat een super bedrijf
Na ervaringen met andere fietsleveranciers is Amslod een ware verademing. Super zoals je bedient wordt zowel in het centre als bij aflevering. Vriendelijk deskundig en bovenal super mooie en goede fietsen.
10 / 10
Erik van Dorp, 's-Gravenzande
24-03-2021
Snelle bekwame medewerkers
Mijn bestelling werd via internet en de telefoon gedaan. Aan de telefoon had ik een zeer vriendelijke medewerker en alles was snel en makkelijk geregeld De aflevering verliep eveneens zeer prettig. Beide medewerkers waren vriendelijk en geduldig.
7 / 10
mart, Kerkrade
24-03-2021
mooi afgewerkt en goede prijs/kwaliteit verhouding
tuurlijk het kan altijd mooier en beter maar ook veel duurder. kocht een model van 2020 in de aanbieding maar daardoor bomvol opties tegen een scherpe prijs. fietst heerlijk en aan de accu cappaciteit lijkt geen einde te komen. kortom erg tevreden
10 / 10
Ilona van der Wenden, Delft
24-03-2021
zeer tevreden
Zowel het uitzoeken als de levering waren erg naar tevredenheid.
7 / 10
Helga bos, Nieuw vennep
23-03-2021
De fiets is prima
De de middenmotor heb ik meer grip op de fiets in de bochten bij snelheid.
8 / 10
Ewoud, Creil
23-03-2021
Gewoon goed geregeld
Tijdens de afspraak aan huis de fietsen kunnen bekijken en proefrit kunnen maken. Alles rustig uitgelegd. Bedenktijd gevraagd en gekregen. Adviseur had wel wat rekenfoutjes, waardoor de fiets in eerste instantie duurder uitviel (ivm kosten FiscFree), maar is hersteld. Fiets is binnen 2 weken geleverd. Werd netjes gebeld dat hij wat later kwam dan gepland. Fietst doet het naar verwachting. Nu hopen dat het zo blijft.
10 / 10
Elly, Heerhugowaard
22-03-2021
Netjes dat Amslod navraagt hoe e.e.a. is afgewikkeld
Heel netjes dat er door een medewerker van Amslod wordt nagevraagd of de levering van onze E-bike tot tevredenheid is verlopen. Je kunt in zo'n gesprek tevens nog vragen stellen.
9 / 10
H.Anti, Eelde
22-03-2021
Top fiets met alles erop en eraan.
Fijne fiets.
8 / 10
Jan, Kerkrade
21-03-2021
Alles goed geregeld
Afspraken , kwaliteit , levering ,en instructies perfect geregeld. Vrienden en kennissen zou ik ze zo aanbevelen..
9 / 10
Wim, Alphen aan den Rijn
21-03-2021
Mede dankzij de Amslod e-bike ben ik als hoogbejaarde nog goed ter been!
De Amslod elektrische fiets is een disign zeer degelijk product waarvan ik al heel veel plezier heb gehad. Een echte aanrader om aan te schaffen!
8 / 10
Bert en Gerda Moorlag, Mussel
21-03-2021
Vlotte en correcte levering van twee mooie E-Bikes.
Na een teleurstelling bij een andere grote internet aanbieder, zijn we terecht gekomen bij AMSLOD fietsen. De verkoper is thuis geweest om de fiets te laten zien en informatie hierover gegeven. Dit was een vlotte maar uitgebreide kennismaking. De levering werd gedaan zoals afgesproken. De fietsen zien er mooi uit en de eerste kilometers zijn gemaakt. Aangezien we nog even moeten wachten op het mooie fietsweer hebben we nog niet veel kilometers gemaakt. We verwachten veel plezier te hebben van de mooie en volledig uitgevoerde HAMILTON MTX fietsen met voorwielmotor.
9 / 10
Henk, Hoogeveen
21-03-2021
Super service
Onlangs twee nieuwe fietsen gekocht bij Amslod, wat zij niet konden helpen is dat één van de opladers het niet deed,(productie foutje) Een berichtje gestuurd en de andere dag alweer een nieuwe lader thuis bezorgt. Ook werd er de eerste weken gebeld hoe de fietsen bevallen en of er ook problemen zijn. Wij zijn super tevreden over de fietsen en de service van Amslod
10 / 10
Kees, Lage zwaluwe
20-03-2021
Super ervaring
Snelle levering. Gelijk twee fietsen aangeschaft. Heerlijke middenmotoren uitgekozen. Nu is het wachten nog op het mooie weer en kunnen we echt gaan genieten.
9 / 10
Rudy, Lochem
20-03-2021
Kwaliteit
Een betaalbare fiets van goede kwaliteit en top service van de medewerkers Nu ruim een jaar de fiets in bezit nog steeds blij met de keuze zeker een aanrader
10 / 10
henny smits, beesd
19-03-2021
cijver 10
mijn fiets is geweldig ik ga voor mijn plezier fietsen met ondersteuning ga je ook steeds verder fietsen ik vind dee fiets in een woord geweldig
10 / 10
Co, Ijmuiden
18-03-2021
Fantastische fietsen
Na bijna twee jaar geen klachten en een goede onderhoudsbeurt thuis gehad. Als u overweegt om nieuwe fietsen aan te schaffen kunnen wij u Amslod aanbevelen.


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt