Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


8 / 10
cees
17/01/2020
Sterke punten:
Communicatie, prima bikes
10 / 10
Vermeulen
17/01/2020
Sterke punten:
Van offerte tot levering netjes op de hoogte gehouden en afspraken nagekomen. Bij klein probleem met de accu werd ik na mijn mailtje binnen 15 minuten al gebeld en geholpen door de servicedesk, perfect!!!
9 / 10
Jim
16/01/2020
Sterke punten:
Bij klachten onder garantie zonder mekkeren onderdelen vernieuwen. Inruilen fiets goed geregeld. Personeel technisch zeer bekwaam
Tips:
Eigenlijk niet
9 / 10
Engelbert
16/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijk en eerlijk bij het aanschaffen van de fiets Goede service
Tips:
Geen
8 / 10
Peter de Graaff
16/01/2020
Sterke punten:
Snelle levering, goede inruilprijs oude fiets. Mooie winkel met genoeg keuze en naar aanleiding van vragen verkoper aan koper over de wensen de juiste fiets gekozen.
Tips:
Bij aflevering was fietsstandaard niet goed gemonteerd, de banden moesten opgepompt worden. Verder bijsluiting van gebruikshandleiding erg handig vooral om de display goed onder de knie te krijgen.
10 / 10
Klant
16/01/2020
Sterke punten:
In de eerste plaats een geweldig goede fiets met een zeer goede ondersteuning. De gemaakte afspraken worden accuraat nagekomen.
Tips:
Het leveren van accessoires, b.v. fietstas, gps.
9 / 10
BENNIE
16/01/2020
Sterke punten:
Goede contacten en begeleiding van de medewerkers. Alles prima geregeld. Ik zou zeggen ,ga zo door.
8 / 10
Liesbeth
16/01/2020
Sterke punten:
Prima service, netjes thuis afgeleverd en afgesteld en gewoon een goede fiets voor een goede prijs.
10 / 10
Cees
15/01/2020
Sterke punten:
Prima service en klant vriendelijk
Tips:
Nvt
10 / 10
Martien
15/01/2020
Sterke punten:
Goede uitleg van de keuze van het type fiets,vakbekwaam personeel in de winkel in Roermond hebben een goede testrit kunnen maken en werden daarna getrakteerd op een lekker kopje koffie! fietsen gebracht en vakkundig gemonteerd en getest kortom perfecte service!!! hebben in 3 weken tijd al 450 km op de teller!! superbedankt.
Tips:
Geen!!
10 / 10
Klant
15/01/2020
8 / 10
Klant
15/01/2020
9 / 10
Joop
15/01/2020
Sterke punten:
goede voorlichting tijdens aanschaf, goede afhandeling bij afleveren .
9 / 10
Ben Veltman
15/01/2020
Sterke punten:
Goed geholpen in winkel. Goede uitleg bij aflevering. Fijne fiets,
Tips:
In de winkel ook de accessoires aanbieden. ( fietstassen, stuur clips, e.d.
9 / 10
René
14/01/2020
Sterke punten:
Mooie winkel met zeer vakkundig personeel. Denken mee en zijn niet opdringerig.
Tips:
Aanduidingsbordjes: motortypes en prijslijst
9 / 10
Daisy
14/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Weten veel over de fietsen die zij aanbieden en vertellen eerlijk de voor- en nadelen per fiets. Ook na de aankoop staan zij klanten vriendelijk te woord en bij eventuele problemen kan er altijd contact op worden genomen met de winkel / klantenservice. Helemaal tevreden!
Tips:
Niet van toepassing.
7 / 10
J.Meinsma
14/01/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting .mooie showroom .snelle levering..goede prijs
Tips:
Ga zo door
9 / 10
Oane
14/01/2020
Sterke punten:
wij zijn in assen geweest en werden vriendelijk en deskundig voorgelicht
Tips:
de banden waren bij aflevering niet opspanning gebracht
8 / 10
Ron
14/01/2020
Sterke punten:
Prima kennis van zaken in showroom van Cruqius, en prima aflevering van de fietsen aan het huisadres. De fietsen werden keurig afgeleverd en ter plekke op maat afgesteld.
8 / 10
Frank
14/01/2020
Sterke punten:
Duidelijke informatie en een vriendelijke verkoper in Vianen.
Tips:
De oplossing om de vering van een zadel in te korten om zo een grotere fiets aan te bieden vind ik niet een nette oplossing, Wij wilde eigenlijk een mat zwarte fiets echter was deze 1 maat te groot, dus de kleurenrange uitbreiden naar andere maten zou mooi zijn
9 / 10
dolf moorthaemer
14/01/2020
Sterke punten:
je word goed voor gelicht en wat er verteld word maken ze waar ook na aflevering de trappers waren te glad een monteur gestuurd en de trappers tot genoegen vervangen
Tips:
geen
10 / 10
Klant
14/01/2020
Sterke punten:
Klant vriendelijk geholpen, goede informatie over de fietsen zoals het verschil tussen voorwielmoter of middenmoter. En niet opdringerig zoals andere bedrijven.
Tips:
Geen
8 / 10
Klant
11/01/2020
Sterke punten:
Na een slechte ervaring bij Stella is Amslod een verademing. Geen gladde verkooppraatjes, opdringerigheid en leugens. Er is ruimte om nee te zeggen. Service tot nu toe uitstekend, maar daar kan ik na 3 maanden nog niet zoveel van zeggen.
Tips:
Deze vragen pas na een jaar stellen. Bij de aflevering zaten de remmen zowel bij mij als bij mijn vriend te hoog op het stuur.
8 / 10
Klant
09/01/2020
Sterke punten:
klantvriendelijk.
10 / 10
Frans
08/01/2020
Sterke punten:
Alles wordt zeer netjes afgehandeld en zeer netjes thuis afgeleverd en je word telefonisch zeer netjes te woord ge staan bij vragen
Tips:
Zijn er niet
9 / 10
Marijke
08/01/2020
Sterke punten:
Korte reactie snelheid, vriendelijk en niet opdringend.
Tips:
Kan ik zo niet verzinnen
8 / 10
Hennie Essink
07/01/2020
Sterke punten:
Prettige en snelle communicatie. Vriendelijk, rustig en behulpzaam. Fijne fiets.
Tips:
Toelichting bij de functionaliteiten van de fietscomputer.
8 / 10
Klant
07/01/2020
Sterke punten:
De fietsen nog maar pas. Dus nog weinig ervaring met het bedrijf..
9 / 10
Eveline
07/01/2020
Sterke punten:
Goede bereikbaarheid, duidelijke uitleg over het product, netjes aan de telefoon, leverancier professioneel en veel kennis.
Tips:
Voicemail inspreken bij niet opnemen. Ivm werk ben ik weinig bereikbaar en door de hedendaagse oplichterij (en dus een voor mij onbekend telefoonnummer) huiverig om terug te bellen.
10 / 10
Klant
06/01/2020
Sterke punten:
Vandaag mijn elektrische fiets ontvangen van Amslod. Zeer vriendelijke chauffeur en netjes op tijd. De fiets fietst geweldig!! Zeker een aanrader!
9 / 10
Edo
05/01/2020
Sterke punten:
Komen na wat ze zeggen
9 / 10
Theo Bouwman
05/01/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting en accurate levering
Tips:
Ik kan me niet voorstellen dat er verbeterpunt zijn
8 / 10
Gijs
05/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijke verkoper in Vianen geduldig en niet opdringerig en de aflevering van de fietsen ook perfect verlopen
Tips:
Wel aardig poosje moeten wachten voor wij werden geholpen vanwege andere belangstellende.
9 / 10
Angelique van Rooijen
05/01/2020
Sterke punten:
Goed meedenken met wat de klant wil of nodig heeft. Zorgvuldig geholpen, neemt de tijd. Ruimte om een proefrit te mogen maken. Aandacht voor aanvullende vragen. Totaal geen verkoopdruk. Het is een grote uitgave, dus denk er eerst goed over na.
Tips:
Zo doorgaan op deze manier
8 / 10
Marianne Vos
05/01/2020
Sterke punten:
Heldere informatie Vriendelijke verkoper Nette aflevering
Tips:
Dat mag mij pas naar een jaar gevraagd worden, want dan heb ik ervaring met de serviceverlening
9 / 10
John
04/01/2020
Sterke punten:
makkelijk proefrit aan huis; goede uitleg; levering volgens afspraak ook aan huis; fiets voldoet aan verwachting, eerst nog wel wat meer kilometers maken om de kwaliteit van de accu te kunnen beoordelen.
9 / 10
Arjan
04/01/2020
Sterke punten:
Nette en prettige verkopers. Ruime winkel. Duidelijke uitleg.
10 / 10
H bakker
04/01/2020
Sterke punten:
8
8 / 10
Amslod
04/01/2020
Sterke punten:
8
Tips:
9
10 / 10
Marie
04/01/2020
Sterke punten:
Service gericht
Tips:
Geen
10 / 10
Marijke Janssen
03/01/2020
Sterke punten:
De klant is koning
Tips:
Nee
8 / 10
Klant
03/01/2020
Sterke punten:
Ik had een heel goede verkoper, die mij alles goed uitlegde. B.v. wat het verschil is tussen voorwielmotor en een middenmotor. Ik ben dan ook heel tevreden mijn mijn Amslod fiets met middenmotor.
10 / 10
Willem
03/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijk gehoplen per telefoon en thuis.
Tips:
Geen wat mij betreft
10 / 10
Mart
03/01/2020
Sterke punten:
goede communicatie en kwaliteit
Tips:
Betere fietsbel
8 / 10
Alone
01/01/2020
Sterke punten:
Goede verkoper, duidelijke uitleg. Fijne bezorger die alles goed heeft uitgelegd
Tips:
Het zou fijnnzijn als je meer inspraak hebt in bezorg tijden
9 / 10
Coy Slots (Cocons)
31/12/2019
Sterke punten:
Afspraken goed nagekomen
8 / 10
Jos
30/12/2019
9 / 10
Ruud
29/12/2019
Sterke punten:
Goede service, goed advies. Vriendelijke chauffeur, fiets netjes op tijd afgeleverd.
Tips:
Vooral zo doorgaan!
9 / 10
Klant
29/12/2019
7 / 10
Ria
29/12/2019
Sterke punten:
Bij de verkoop goed geholpen in Vianen.
Tips:
We hebben na een klacht over het slot van de fiets wel geduld moeten hebben voor deze gemaakt werd. Na verschillende telefoontjes kwam er een monteur langs.
10 / 10
MvM
29/12/2019
Sterke punten:
Goede ervaring vanaf het eerste contact tot aan de levering ! Ook erg tevreden over de fiets. Afspraken netjes nagekomen. Tot voldoet alles aan de verwachtingen. Mede gelet hierop ook vertrouwen in de eventuele garantie afwikkelingen in de toekomst.
Tips:
Vooralsnog geen
10 / 10
Marijke
29/12/2019
Sterke punten:
prima geholpen in Vianen. Aflevering ook goed
8 / 10
Henk
29/12/2019
Sterke punten:
Prachtige documentatie met goedeinformatie. Mooie fietsen en een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Tips:
Bij de aflevering van de fiets hoort een goede uitleg en banden die op spanning zijn.Ook dient er ee gereedschapsetje bij te zijn zoals Stella dit doet,evenals een eerste gratis onderhoudsbeurt. Na aflevering van de fietsen heb ik na een paar weken aangegeven dat een van de opladers niet functioneert.Ik zou hierover teruggebeld worden.Tot op heden niets gehoord.Dit ervaar ik als onbehoorlijk.
10 / 10
G.
28/12/2019
Sterke punten:
Alles goed geregeld
Tips:
Geen
9 / 10
Anton
28/12/2019
Sterke punten:
Daar ken ik de winkel niet goed genoeg voor
Tips:
Een fiets van amslod en stella noem het toch worden niet geholpen in de fietsen zaak doorom is het belangrijk dat je snel wordt geholpen by my was dat 2 weken dat is te lang daar zal het punt ook wezen om voor een 2 de keer een fiets te kopen fiets is goed
10 / 10
Ad Snel
26/12/2019
Sterke punten:
Vriendelijke en goede uitleg in de showroom Roermond, we hebben twee fietsen tegelijk gekocht. We gingen eigenlijk voor één fiets. Aflevering aan huis was perfect, de monteur heeft alles op onze lengte ingesteld en wist op al onze vragen goed uitleg te geven. Al met al zijn wij zeer tevreden met Amslod.
10 / 10
Angelique
25/12/2019
Sterke punten:
Duidelijkheid, kwaliteit fiets, aan huis, in bekende omgeving fiets testen is heel fijn. Krijgt uitleg over de verschillenden fietsen. Vlotte levering.
Tips:
Telefonisch niet altijd goed bereikbaar.
10 / 10
Frank
25/12/2019
Sterke punten:
Goede service snelle levering
9 / 10
Jean buitenhuis
24/12/2019
Sterke punten:
Goede begeleiding bij het kopen van een fiets
Tips:
Geen
10 / 10
Lieuwe Johan
24/12/2019
Sterke punten:
Goed advies bij proefrit aan huis. Alles precies geregeld zoals afgesproken. Punctuele aflevering.
Tips:
Het was al perfect.
8 / 10
Marjo
24/12/2019
Sterke punten:
Ze doen wat ze beloven.
9 / 10
Carla
24/12/2019
Sterke punten:
Alleen maar positief wb alles, de verkoper, de snelle afhandeling van betaling, de vragen per mail met direct antwoord, de aflevering , de 'nazorg ' Prima Service !!!
Tips:
Iets meer tijd gunnen aan de verkoper en de aflevering . Een kopje koffie moet kunnen en het kan altijd uitlopen bij vorige klant of op de weg.
8 / 10
gerard weerink
24/12/2019
Sterke punten:
goeie service duidelijke uitleg
10 / 10
Ron
24/12/2019
Sterke punten:
Goed behulpzaam
Tips:
Nog geen idee
10 / 10
Carla
24/12/2019
Sterke punten:
Na aankoop was de bezorging van mijn Amslodfiets binnen een week bleek meteen dat een sensor het niet deed..de klantenservice meteen gebeld en goed geholpen een paar dagen later kreeg ik een nieuwe fiets. Dus was top. En de fiets met middenmotor is top..want volgend jaar wil ik fietsen in Oostenrijk en in mijn omgeving is een flinke heuvel en die kom ik met gemak op...dus dat gaat lukken.. Wat een kracht..echt een leeuw onder de elektrische fietsen..
Tips:
Geen
8 / 10
Carin
24/12/2019
Sterke punten:
9
Tips:
Ik heb geen punten, ik ben blij dat hij in cruqius zit. Lekker dichtbij
10 / 10
Liesbeth
24/12/2019
Sterke punten:
Bereikbaar, duidelijk, persoonlijk
Tips:
Waar naar toe in de buurt van woonplaats voor de juiste fietsenmaker
10 / 10
Fam Docter
24/12/2019
Sterke punten:
Wat we bij onze eerste amslod fiets ervaren hebben is dat echt alles wordt opgelost. Zelfs werd er een nieuwe accu geplaatst een maand na het aflopen van de garantie. Dat heeft ons veel vertrouwen gegeven en hebben we opnieuw een Amslod fiets gekocht. De coulance van dit bedrijf is zeker voor ons positief.
9 / 10
Klant
24/12/2019
10 / 10
Grada
24/12/2019
Sterke punten:
Een prettig, niet opdringend advies gekregen. Een duidelijke uitleg van verschillende fietsen en de mogelijkheid om het ook uit te proberen. Zeer positief
Tips:
Het zou prettig zijn als er ook accessoires er bij te koop zijn. Bijvoorbeeld fietstassen en kettingsloten etc.
10 / 10
Tineke
07/12/2019
Sterke punten:
Bij de aankoop , zeer goed geïnformeerd kundig, Zeker voor ons die niets wisten van elechtrische fietsen. Proefrondes gereden bleek mijn fiets dames toch iets te groot Ander model was prima, die is het ook geworden. Week later keurig afgeleverd. Nietsontziende aan te merken. En ze fietsen heerlijk, nu is het weer misschien niet zo voor fietsen. Maar dat gaat zeker weer komen, en we hopen er dan ook nog vele jaren plezier van te hebben! Gaat zeker weten lukken
Tips:
Zou het op dit moment niet weten
8 / 10
Klant
05/12/2019
Sterke punten:
Voortreffelijke uitleg bij testcentrum in Vianen. Men neemt de tijd en er is ook tijd voor een testrit
Tips:
x
10 / 10
Theo Janssen
05/12/2019
Sterke punten:
Bij Amslod beloven niets wat ze niet waar kunnen maken, ze houden zich prima aan afspraken. Het personeel is vriendelijk en correct en geven duidelijke informatie over het product wat ze leveren. Een adviseur komt vrijblijvend langs met een bus vol mogelijkheden zodat je in eigen omgeving en in alle rust de E-bike kan proberen. De E-Bike is prachtig afgewerkt met een duidelijk display en een prima remsysteem, de ondersteuning van de fiets is perfect en zeer stabiel. Bij Amslod krijg je een kwaliteitsfiets voor een goede prijs, er is geen onzekerheid over de prijs (ze zijn daar heel duidelijk in). Rijden op deze E-Bike is een geweldige beleving, ik ben heel tevreden over deze prachtige heren fiets, ik kan/zal hem iedereen aanbevelen!
Tips:
GEEN
10 / 10
Elma Pelt
04/12/2019
Sterke punten:
We werden prettig geholpen in de showroom en kregen de gelegenheid om de fiets even te proberen.
Tips:
Ik had zelf het idee dat ik een keuze zou moeten maken uit heel verschillende fietsen. Het blijkt dat alle fietsen met midden motor hetzelfde zijn en alleen van kleur verschillen. Dat had wat mij betreft best in de folder vermeld mogen worden. Llen
10 / 10
Grietje ten Buur
03/12/2019
Sterke punten:
Heel Prettig Welkom, Een duidelijke uitleg wat mij meteen een goed gevoel gaf. Vanaf bestelling tot aflevering volgens schema. Ben alleen maar positief en vooral heel blij met mijn amslod-fiets
8 / 10
Gerard
03/12/2019
Sterke punten:
snelle adequate service
Tips:
bij aflevering verloopstukje voor ventiel bijleveren zodat je zelf meteen, indien nodig, je je banden goed kunt oppompen.
9 / 10
Jan
03/12/2019
Sterke punten:
Komen hun afspraak na terwijl ik zelf de afspraak had veranderd in een later tijdstipt. Daarnaast werd de fiets uitstekend afgeleverd met de nodige controle en uitleg.
Tips:
geen
9 / 10
Albert
03/12/2019
Sterke punten:
Wij hebben in oktober twee amslod fietsen gekocht na eerst in almelo diverse fietsen te hebben getest en zijn goed geholpen door de verkoper.week later werden fietsen afgeleverd en afgesteld,op een paar kleine mankementjes na ,maar die zijn door een service monteur prima verholpen en daarom zijn wij zeer tevreden met onze fietsen.
Tips:
De wachttijd voor de servicemonteur verkorten.
10 / 10
Maartje
28/11/2019
Sterke punten:
Geen spijt van de aankoop van onze Amslod fietsen. Sterke, degelijke fiets waar we al heel wat kilometers mee gefietst hebben. Krachtige ondersteuning. Ze doen wat ze beloven wb de garantie, direct een nieuwe accu bij hapering. Top service, topteam, nooit meer een andere fiets. We raden iedereen een Amslod fiets aan.
9 / 10
H. J. Kaspers
21/11/2019
Sterke punten:
afspraken worden nagekomen
Tips:
verzekering ANWB, dacht ik dat het bij de prijs van de fiets was inbegrepen. Dus niet
8 / 10
Anja
19/11/2019
Sterke punten:
Geheel vrijblijvend een proefrit kunnen maken, uitgebreide uitleg en geen agressieve verkoop methode. Na aankoop duidelijke communicatie over leverdatum en meerdere keren telefonisch benadert hoe de levering was en hoe de fiets bevalt. Je voelt hier dat je als klant gewaardeerd wordt.
Tips:
Ga zo door, hopelijk ook in het drukke voorjaar en zomer dezelfde service..... Daarom nog even 4 sterren, de 5e kunnen jullie verdienen als er service en/of reparatie nodig is
8 / 10
Niek
18/11/2019
10 / 10
Dick van Ginkel
17/11/2019
Sterke punten:
De fijne en persoonlijke manier van benadering van Amslod-mensen bij de proefrit in Vianen, heeft zich alleen maar versterkt bij de aflevering van onze fietsen, ruim binnen de beloofde levertijd en stipt op tijd op de bezorgdag! Petje af!
8 / 10
Els
17/11/2019
Sterke punten:
Goede telefonische ondersteuning bij mijn vragen. Afleveren fiets aan huis en goede hulp aan huis bij problemen met de fiets.
Tips:
In de showroom iets sneller aandacht voor ons.
9 / 10
Wiranda
16/11/2019
Sterke punten:
Goed advies, en er is tijd voor je als klant
Tips:
Aflevering niet heel bijzonder (was ook niet nodig)
8 / 10
M.K.Jansen
16/11/2019
Sterke punten:
Zeer tevreden over de aandacht bij de aankoop. En over de snelle afwikkeling van de vervanging van de beschadigde display.
Tips:
Zorg voor een beter telefonisch kontact. Hoewel mail kontact wel prima is ,zou een telefonisch kontact net iets persoonlijker overkomen
10 / 10
G Smits
14/11/2019
Sterke punten:
Goed geregeld alles .
Tips:
Tot nu geen.
8 / 10
Nel
14/11/2019
Sterke punten:
Goed geholpen,goede informatie.En een prima fiets.
Tips:
Nog niet gevonden.
10 / 10
Amslod
13/11/2019
Sterke punten:
In de winkel vakkundige uitleg en ruim de gelegenheid om de fietsen te testen. Helder uitleg over alle opties, oa de verzekering. Via mail op de hoogte van status aflevering en informatie voor het zelf oplossen van eenvoudige problemen, zoals versnelling stellen. Prima, heldere uitleg. De aflevering is top. Keurige uitleg, klantgericht en gaat pas weg als ik tevreden ben, super. Nazorg ook prima, even een telefoontje of alles naar wens is, keurig. Klantgericht en kwaliteitsproduct.
Tips:
Nee hoor, we zijn dik tevreden.
8 / 10
Klant
13/11/2019
Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers, goede service, snelle levering
Tips:
Keuze uit meerdere zadels
8 / 10
Herman
13/11/2019
7 / 10
Ineke
13/11/2019
Sterke punten:
In Vianen zijn we gastvrij ontvangen en konden allebei een fiets proberen, hoewel we er maar 1wilden kopen
Tips:
De aflevering ging wat snel want er was een file. De motor gaf een foutcode aan, die moest na een week vervangen worden. Dat had beter meteen gekund
8 / 10
Rudy
13/11/2019
Sterke punten:
Fiets werd netjes en op tijd geleverd. Vriendelijke monteur/chauffeur
Tips:
In almelo beter zichtbaar worden.
8 / 10
Ron Siebeling
13/11/2019
Sterke punten:
Goed verkooppunt Goed verkoop en leveringsproces
Tips:
Verkoper noemde prijs 2845 terwijl later bleek dat dit 2890 was! Folder enigszins misleidend/verwarrend omdat er uiteindelijk maar een enkel type fiets bestond.
9 / 10
herman
13/11/2019
Sterke punten:
In een woord perfect houdt dit vast
7 / 10
Klant
12/11/2019
Sterke punten:
Goede service, zeer mooi en degelijk kwaliteits product mbt de fietsen!
Tips:
Zou fijn zijn bij het maken van een afspraak mbt de fiets (reparatie/ onderhoudsbeurt) het tijdsbestek op kortere termijn kan plaats vinden, soms zit er wel 2a3 WK tussen!
7 / 10
S
12/11/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goede service, snelle afhandeling.
9 / 10
Maaike
12/11/2019
Sterke punten:
Fijne begeleiding in de winkel, telefonisch besteld ging ook snel en de levering is ook heel keurig gedaan! Al met al heel tevreden. Nu maak ik met plezier de kilometers!
10 / 10
Klant
12/11/2019
Sterke punten:
Prettige ontvangst. Goede en duidelijke voorlichting. Een proefrit werd ons aanbevolen evenals de kortingsactie. Winkel zag er verzorgd uit.
Tips:
Niet dat ik kan verzinnen.
8 / 10
Teunis
12/11/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting Snelle hulp en service bij vervangen van de motor


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt