Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


8 / 10
Frederika
19/02/2020
Sterke punten:
Duidelijk concept, de keuze uit middenmoter of voormoter en dan een kleur bepalen. Je mag een flink rondje proeffietsen, waarbij je alles kunt uitproberen. De accu is tussendoor oplaadbaar, dat is fijn. Duidelijke uitleg van de verkoper. De fiets wordt thuisbezorgd. Hte is een prima fiets met veel mogelijkheden.
Tips:
Er wordt je ook een fietsverzekering van de ANWB aangeboden, maar er zijn ook goedkopere vergelijkbare verzekeringen. Dit lijkt op koppelverkoop. Zou ik niet meer doen als bedrijf. Aan de fiets zou ik als verbetering nog een extra beugel aan de bagagedrager monteren, zodat je hem makkelijk over de schuurdrempel of een ander obstakel kunt tillen.
7 / 10
Klant
19/02/2020
Sterke punten:
kwalitatief goede fietsen.
Tips:
service na de verkoop kan beter.
7 / 10
S.nikolaas
18/02/2020
Sterke punten:
Afspraak is afspraak. Goede communicatie.
Tips:
Geen
9 / 10
C. Maat
18/02/2020
Sterke punten:
IK heb een venton LTX 600 gekocht een geweldige fiets en ook heel sterk ik heb er mee in de ardennen gefietst en dat ging formidabel.De service is ook goed geregeld, in een woord een prima bedrijf.
Tips:
Het zou leuk zijn als er ook een winkel zou zijn waar je ook accessoires voor je fiets kon kopen. Misschien online??
10 / 10
E.de Bie
18/02/2020
Sterke punten:
We zijn in de showroom goed ontvangen en hebben goede uitleg gehad. Ook de aflevering van de fiets met uitleg aan mijn moeder was prima!
10 / 10
Wieneke
17/02/2020
Sterke punten:
Vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom en tijdens aflevering. Komen afspraken qua levertijd na. Geweldige fiets. Sport ondersteuning perfect bij de harde wind. Tot nog toe (na 4 weken) niets negatiefs ontdekt.
9 / 10
Roel
17/02/2020
Sterke punten:
Goede verkoper met goede voorlichting Goede prijs voor een mooie fiets Snelle levering en een goede garantie
Tips:
Meer personeel
9 / 10
Arthur
17/02/2020
Sterke punten:
Geven goede en eerlijke informatie over hoogte frame etc, vriendelijke medewerkers
Tips:
Meer informatie in folder over framehoogtes en prijzen
8 / 10
K.Bouwmeester
17/02/2020
Sterke punten:
Verkoper kwam goed over
10 / 10
Henk
15/02/2020
Sterke punten:
Wij zijn sinds 6 februari de trotse bezitters van de 2Amslod Hamilton fietsen. 1 van de fietsen ontbrak een boutje uit het stuur display. Dit werd na een telefoontje gelijk opgestuurd prima service. Vervolgens bleef van de andere fiets de rem en het remlicht hangen en branden. Weer even gebeld binnen 4 dagen kwam monteur langs en is ook dit probleem verholpen. Dus enige aanloopproblemen die heel netjes zijn opgelost door Amslod. Echt goede service. En de fietsen zijn echt heel mooi en fietsen fantastisch. Amslod krijgt een 10 tot nu toe.
Tips:
Tot nu toe fantastisch. Nu eerst maar eens een half jaar fietsen. Misschien nog extra check voor of bij aflevering op de werking van de ebikes. Het blijft natuurlijk techniek waar altijd een onvolkomenheid mee kan gebeuren.
8 / 10
B.M.
14/02/2020
Sterke punten:
Duidelijke afspraken. Komen aan huis
Tips:
Geen
9 / 10
Elize
14/02/2020
Sterke punten:
Snelle service. Fiets fietst heerlijk. Lichter dan mijn oude e-bike!
Tips:
Graag een webshop met accessoires. Begreep dat die wel in de maak os.
7 / 10
Mark Pinckaers
14/02/2020
Sterke punten:
Service punt in Roermond heeft goed geadviseerd. Uitleg voor proefritten was prima.
Tips:
Verzekering aan gevraagd via service punt bij aankoop. In de factuur staat niet beschreven hoe de verzekering afgehandeld gaat worden. De verzekering wordt niet in rekening gebracht, eigenlijk logisch want die loopt niet via Amslod. Echter op het moment van afleveren hadden we nog niets van verzekering gehoord. Wellicht een briefje bij factuur doen hoe verzekering afgehandeld wordt.
8 / 10
Ad
13/02/2020
Sterke punten:
Absoluut geen druk om toch maar te kopen. eerlijke voorlichting bij maken proefrit. Na besluit tot aankoop zelf contact opnemen met de verkoper. Aflevering prima geregeld op de afgesproken dag.
Tips:
Fietsendrager is jammer genoeg niet geschikt voor losse fietstassen die je moet aanhaken. Maak de eerste servicebeurt gratis zoals bij de fietsenzaken.
9 / 10
Neeltje
13/02/2020
Sterke punten:
Goede ontvangst en goede uitleg over de fiets. Even een proefritje gemaakt. Prima allemaal.
Tips:
Geen.
9 / 10
Iris
13/02/2020
Sterke punten:
*prima advies *duidelijke uitleg over de fiets ook de voor en nadelen van de fiets *redelijk snelle levering * duidelijke uitleg van de fiets bij levering
Tips:
Ik kan het even niet bedenken, super tevreden!
9 / 10
Ilona Hagge
12/02/2020
Sterke punten:
Razendsnelle en correcte aflevering. Chauffeur ( die gelijktijdig monteur is) beleefd en netjes werkend. Antwoord op alle eventuele vragen.
Tips:
N.V.T.
8 / 10
Gerrit
12/02/2020
10 / 10
Nvt
11/02/2020
Sterke punten:
Alles werkt perfect op mekaar de proef met de fietsen was perfect op tijd en de uitleg was duidelijk ook was de man niet dwingend van de verkoop dat is fijn, toen ze de fietsen afleverden waren dat 2 fijne mensen en hebben ons goed geholpen dus het kan niet beter
Tips:
Geen verbetering nodig
9 / 10
Jacqueline
11/02/2020
Sterke punten:
Fijn personeel, goede service
Tips:
Misschien ook xl maten fiets maken
9 / 10
Arie Bakker
11/02/2020
Sterke punten:
netjes geholpen. ondanks de drukte.
Tips:
verkoper stond alleen. misschien voor de zaterdag een verkoper extra.
9 / 10
Michiel van der Kolf
11/02/2020
Sterke punten:
Vlotte bediening Strakke keuzemogelijkheden
Tips:
Geen
8 / 10
R.E.
10/02/2020
Sterke punten:
nette aflevering van de fietsen goede uitleg gebeld door amslod hoe de fietsen bevallen is positief van amslod
Tips:
kan ik nog niet beoordelen
8 / 10
Joop
10/02/2020
Sterke punten:
Prima service . Eerste huisbezoek ook prima voorgelicht over de aankoop Aflevering ook prima geen klachten. Zal mij wel benieuwen hoe de service is als de eerste , tweede en derde keer onderhoud gepleegd moet worden.
10 / 10
Frans
10/02/2020
Sterke punten:
Op tijd fietsen geleverd en zijn erg betaalbaar , fietsen erg goed !
Tips:
Nu nog geen .
10 / 10
Klant
10/02/2020
Sterke punten:
prima alles
Tips:
geen
10 / 10
Henk
10/02/2020
Sterke punten:
Goede duidelijke voorlichting.
Tips:
geen
10 / 10
Dhr Lambert leeuwerink
09/02/2020
Sterke punten:
Een 10 voor de levering,afspraken. Zeer nette montage aan de deur door uw monteur .nog een nette uitleg / werking van de E bike,s .+proefrit.
Tips:
Mogelijk iets meer ruimte tussen batterij en bovenkant bagagedrager . Dit i v m met montage fietstassen / wissel systeem ,bv MIK systeem. Mogelijk wat meer accessoires ,bv fietstassen ,ketting of kabel slot erbij. Een bidon + houder .
10 / 10
Jan en Sandra Koopal
09/02/2020
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goede en duidelijke uitleg in de winkel. Alles, ook levering van de fietsen, wordt volgens afspraken nagekomen. Wij zijn uitermate tevreden over zowel de winkel als de bezorging.
8 / 10
Ton Nijgh
08/02/2020
Sterke punten:
Prijs - kwaliteitverhouding
Tips:
Aantal medewerkers op de showroom vestigingen is veel te krap.
9 / 10
Bennie
08/02/2020
Sterke punten:
Via showroom alle tijd en info gehad om tot een keuze te komen. Heel andere ervaring dan bij concurrent
Tips:
Geen, alle was goed geregeld
10 / 10
H H Wollinga
07/02/2020
Sterke punten:
Tijdens onze zoektocht naar 2 nieuwe E Bike,s werden wij aangenaam verrast, door de duidelijke en vakkundige informatie van de verkoper. Waarbij wij ook op al onze vragen goed werden geinformeerd. Vandaar ons besluit de aankoop van onze nieuwe E Bike,s bij jullie Vestiging in Assen aan te schaffen. Vr Gr Fam H H Wollinga.
Tips:
Wij zijn bijzonder tevreden, ga zo door en succes.
9 / 10
Arnold Zoon
07/02/2020
Sterke punten:
snelle en duidelijke communicatie
10 / 10
de Wit
07/02/2020
Sterke punten:
Elke ervaring met Amslod, in de showroom en telefonisch, waren zeer positief. Vriendelijke mensen. Wat een service dat ze bij je thuis komen om een proefrit te kunnen maken. Wij hebben voor Amslod gekozen vawege de uitstekende kwaliteit van de fietsen en de 600 khw accu. De fietsen zijn binnen een week al bezorgd. Wij zijn super te vreden.
10 / 10
Klant
07/02/2020
Sterke punten:
zeer goede uitleg en ontvang vriendelijk personeel mooie kleuren van de fietsen krachtige motor een pluim voor Amslod fietsen
10 / 10
Marianne de Haas
07/02/2020
Sterke punten:
10
Tips:
Advies over fietsverzekering. Meerdere keuzes aanbieden.
9 / 10
H.J. Weggeman
07/02/2020
Sterke punten:
De ontvangst in vestiging was allerhartelijkst. Een duidelijke uitleg en proefritten op een fiets met voor-en middenmoter zodat een goede keus kon worden gemaakt. De aflevering verliep zeer professioneel. Tot dusver zeer tevreden.
Tips:
Geen.
8 / 10
Evers
07/02/2020
Tips:
Communicatie en terug koppeling zou fijn zijn
9 / 10
D.J.
07/02/2020
Sterke punten:
klantvriendelijk met goed uitleg
8 / 10
Klant
07/02/2020
Sterke punten:
Heldere duidelijke uitleg over de mogelijkheden
Tips:
Verzekering afsluiten bij ANWB omdat je lid bent ging niet goed. Pasjes kwamen beide binnen op mijn man zijn naam. Wanneer ik alleen fiets en pech krijg kan de anwb moeilijk doen ivm tenaamstelling. Hier werden wij op gewezen door een medewerker van Unigarant. Zij heeft de verz. nu voor ons geregeld en waren wij ook nog eens goedkoper uit. Misschien wel een aandachtspunt.
9 / 10
Janine Denton
07/02/2020
Sterke punten:
Goed geholpen met een goed product. Geniet nu van het fietsen en ga nu steeds vaker op de fiets i.p.v. de auto pakken. Dus ook goed voor de milieu. Snelle levering en ook uitleg van service monteur vakkundig.
Tips:
meer aan de man brengen.
10 / 10
Monique
07/02/2020
Sterke punten:
Zó klantvriendelijk en klantgericht - top!!
Tips:
Niks meer aan doen
9 / 10
Jos
01/02/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting gehad. Op diverse modellen proefrit kunnen maken. Snelle levering. Zeer tevreden met mijn aankoop.
8 / 10
Hans
29/01/2020
Sterke punten:
Eerst de fiets uitgeprobeerd via Filiaal in Cruiquius. Verliep soepel. Bestellen was overzichtelijk en procedure verliep zoals afgesproken. Uitstekende fiets van prima materialen. Ook de 10 instellingen voor trapondersteuning in Eco of Sportmodus werken bijzonder fijn.
Tips:
Gemaakte afspraak over levering van nieuw onderdeel (bel was afgebroken bij levering) beter nakomen en niet weken ermee wachten en diverse mails laten sturen voor zo een eenvoudig iets. Vandaar ook 4 sterren i.p.v. 5.
9 / 10
Peter
28/01/2020
Sterke punten:
Netjes op tijd afgeleverd
Tips:
Kon niet goed afgesteld worden, omdat men geen gereedschap bij zich had.
9 / 10
Harry
28/01/2020
Sterke punten:
goede voorlichting
9 / 10
Gertha
25/01/2020
Sterke punten:
Ze houden zich aan de afspraken en komen op tijd. De fiets ziet er prachtig uit en is makkelijk te bedienen. Leuk is ook, dat als je remt het achterlicht aangaat. Ben tevreden.
Tips:
Kan ik niet zo bedenken.
10 / 10
Klant
24/01/2020
8 / 10
Klant
23/01/2020
7 / 10
bert
22/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijke en goed service
Tips:
zorgen dat alles bij aflevering tiptop in orde is.
9 / 10
W.A.J.
22/01/2020
Sterke punten:
uitstekend verkooppunt
Tips:
Het afhandelen van een eventuele verzekering kan véél transparanter, maar dit is inmiddels gecommuniceerd en opgelost
9 / 10
Datim Administraties & Advies
22/01/2020
Sterke punten:
Snel, accuraat, helder en duidelijk. Goede afspraken en feedback.
Tips:
Misschien goed dat de klantenservice wat beter kan letten op de afleveradressen. Ik heb twee zakelijke fietsen op twee bedrijfsnamen besteld, maar op hetzelfde adres. Gevolg is dat ik voor beide fietsen aparte belrondjes van de klantenservice moet beantwoorden. Ook zijn de fietsen op verschillende data geleverd, terwijl dit ook in 1 keer had gekund.
8 / 10
anneke
22/01/2020
Sterke punten:
prettige behandeling in de zaak .goede voorlichting minpuntje trage aktie bij kleine afleveringsfout.verders een prima fiets
9 / 10
Marco
22/01/2020
Sterke punten:
Uitleg en proefritje maken aan huis. Fietsen snel geleverd. Mooie solide fietsen. Goede klantenservice en technische ondersteuning.
10 / 10
Annelies
21/01/2020
Sterke punten:
Een uitstekende service en goede uitleg van de fiets.
9 / 10
Ruud
21/01/2020
Sterke punten:
Fijn geholpen in de winkel. Goede aflevering en service. Hele fijne fietsen.
Tips:
Bel werkt niet optimaal en spatborden en lasdrager zitten scheef, dat is jammer.
9 / 10
Fred
21/01/2020
Sterke punten:
Fijne showroom deskundige medewerkers en goede nazorg en erg blij met fiets waardebonnetje erbij zou helemaal leuk zijn
Tips:
Tot nu toe geen
10 / 10
Vanessa
21/01/2020
Sterke punten:
Prima geholpen, testrit kunnen maken en voor mij héél fijn: niet te veel keuzestress! 1 soort fiets in verschillende kleuren. Doordat ik de 49 cm moest hebben, was type Carlton DE fiets voor mij. Snel geleverd en al veel fietsplezier gehad. Voor de voorwielmotor gekozen vanwege mijn lichamelijke klachten. Ik ben intens gelukkig met de fiets!!!! Ik zeg: doen! Oké, en snel geleverd.
10 / 10
Nieko
20/01/2020
Sterke punten:
goed geholpen door de medewerker in de showroom
Tips:
geen
10 / 10
Paulien Ganzevoort-Bruin
20/01/2020
Sterke punten:
Komen thuis, je kunt een proefrit maken op verschillende fietsen. De fiets wordt thuis afgeleverd.
Tips:
Geen bijzonderheden, we zijn erg tevreden!
10 / 10
G.C. Hinneman
20/01/2020
Sterke punten:
9
9 / 10
Klant
19/01/2020
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goede voorlichting en prima service
8 / 10
Sabine
19/01/2020
Sterke punten:
Goede kwaliteit fiets. Degelijk, groot, stevig model heb ik. Ik vind accu/motor erg prettig fietsen/stellen/werken. Informatie altijd juist geweest. Netjes geholpen in testcenter, meeredere proefritten zijn mogelijk.
Tips:
Voor het maken van een afspraak iets sneller aan de beurt zijn en wat eerder dagen/tijdstippen aan kunnen geven ivm werk. Een service op zaterdag zou dan ook ideaal zijn. Iets meer keus in modellen en kleuren.
7 / 10
Wilma
19/01/2020
Sterke punten:
Tot nu toe goede service.
8 / 10
Ben
18/01/2020
Sterke punten:
Zeer vriendelijke verkoper niet opdringerig goed advies op maat , De aflevering mooi op tijd vriendelijk en goede uit leg
9 / 10
Frits
18/01/2020
Sterke punten:
Mooie kleurrijke catalogus, doet wat afgesproken is op prettige en snelle manier. Kan meerdere fietsen thuis beoordelen en proefrijden en krijg tenslotte nadien aan huis geleverd wat besteld is.
10 / 10
Klant
18/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijke mensen snel geleverd Bij levering eerste fiets was een schroefje doorgedraaid fiets werd gelijk zonder probleem omgeruild voor een nieuwe dat noem ik nog eens service daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Top vakmensen zowel op de weg als op de klantenservice
Tips:
Blijf zo door gaan. Jullie zijn super
7 / 10
Henk van der kaa
18/01/2020
Sterke punten:
Niet opdringerig goede informatie we hadden er een goed gevoel bij vier punten
Tips:
Tot nu toe toe geen klachten vier punten
9 / 10
Stef spanjer
18/01/2020
Sterke punten:
het zijn heel goede fietsen ze rijden onzettend lekker
Tips:
weten we niet want we hebben ze maar heel kort maar we zijn goed geholpen
8 / 10
cees
17/01/2020
Sterke punten:
Communicatie, prima bikes
10 / 10
Vermeulen
17/01/2020
Sterke punten:
Van offerte tot levering netjes op de hoogte gehouden en afspraken nagekomen. Bij klein probleem met de accu werd ik na mijn mailtje binnen 15 minuten al gebeld en geholpen door de servicedesk, perfect!!!
9 / 10
Jim
16/01/2020
Sterke punten:
Bij klachten onder garantie zonder mekkeren onderdelen vernieuwen. Inruilen fiets goed geregeld. Personeel technisch zeer bekwaam
Tips:
Eigenlijk niet
9 / 10
Engelbert
16/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijk en eerlijk bij het aanschaffen van de fiets Goede service
Tips:
Geen
8 / 10
Peter de Graaff
16/01/2020
Sterke punten:
Snelle levering, goede inruilprijs oude fiets. Mooie winkel met genoeg keuze en naar aanleiding van vragen verkoper aan koper over de wensen de juiste fiets gekozen.
Tips:
Bij aflevering was fietsstandaard niet goed gemonteerd, de banden moesten opgepompt worden. Verder bijsluiting van gebruikshandleiding erg handig vooral om de display goed onder de knie te krijgen.
10 / 10
Klant
16/01/2020
Sterke punten:
In de eerste plaats een geweldig goede fiets met een zeer goede ondersteuning. De gemaakte afspraken worden accuraat nagekomen.
Tips:
Het leveren van accessoires, b.v. fietstas, gps.
9 / 10
BENNIE
16/01/2020
Sterke punten:
Goede contacten en begeleiding van de medewerkers. Alles prima geregeld. Ik zou zeggen ,ga zo door.
8 / 10
Liesbeth
16/01/2020
Sterke punten:
Prima service, netjes thuis afgeleverd en afgesteld en gewoon een goede fiets voor een goede prijs.
10 / 10
Cees
15/01/2020
Sterke punten:
Prima service en klant vriendelijk
Tips:
Nvt
10 / 10
Martien
15/01/2020
Sterke punten:
Goede uitleg van de keuze van het type fiets,vakbekwaam personeel in de winkel in Roermond hebben een goede testrit kunnen maken en werden daarna getrakteerd op een lekker kopje koffie! fietsen gebracht en vakkundig gemonteerd en getest kortom perfecte service!!! hebben in 3 weken tijd al 450 km op de teller!! superbedankt.
Tips:
Geen!!
10 / 10
Klant
15/01/2020
8 / 10
Klant
15/01/2020
9 / 10
Joop
15/01/2020
Sterke punten:
goede voorlichting tijdens aanschaf, goede afhandeling bij afleveren .
9 / 10
Ben Veltman
15/01/2020
Sterke punten:
Goed geholpen in winkel. Goede uitleg bij aflevering. Fijne fiets,
Tips:
In de winkel ook de accessoires aanbieden. ( fietstassen, stuur clips, e.d.
9 / 10
René
14/01/2020
Sterke punten:
Mooie winkel met zeer vakkundig personeel. Denken mee en zijn niet opdringerig.
Tips:
Aanduidingsbordjes: motortypes en prijslijst
9 / 10
Daisy
14/01/2020
Sterke punten:
Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Weten veel over de fietsen die zij aanbieden en vertellen eerlijk de voor- en nadelen per fiets. Ook na de aankoop staan zij klanten vriendelijk te woord en bij eventuele problemen kan er altijd contact op worden genomen met de winkel / klantenservice. Helemaal tevreden!
Tips:
Niet van toepassing.
7 / 10
J.Meinsma
14/01/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting .mooie showroom .snelle levering..goede prijs
Tips:
Ga zo door
9 / 10
Oane
14/01/2020
Sterke punten:
wij zijn in assen geweest en werden vriendelijk en deskundig voorgelicht
Tips:
de banden waren bij aflevering niet opspanning gebracht
8 / 10
Ron
14/01/2020
Sterke punten:
Prima kennis van zaken in showroom van Cruqius, en prima aflevering van de fietsen aan het huisadres. De fietsen werden keurig afgeleverd en ter plekke op maat afgesteld.
8 / 10
Frank
14/01/2020
Sterke punten:
Duidelijke informatie en een vriendelijke verkoper in Vianen.
Tips:
De oplossing om de vering van een zadel in te korten om zo een grotere fiets aan te bieden vind ik niet een nette oplossing, Wij wilde eigenlijk een mat zwarte fiets echter was deze 1 maat te groot, dus de kleurenrange uitbreiden naar andere maten zou mooi zijn
9 / 10
dolf moorthaemer
14/01/2020
Sterke punten:
je word goed voor gelicht en wat er verteld word maken ze waar ook na aflevering de trappers waren te glad een monteur gestuurd en de trappers tot genoegen vervangen
Tips:
geen
10 / 10
Klant
14/01/2020
Sterke punten:
Klant vriendelijk geholpen, goede informatie over de fietsen zoals het verschil tussen voorwielmoter of middenmoter. En niet opdringerig zoals andere bedrijven.
Tips:
Geen
8 / 10
Klant
11/01/2020
Sterke punten:
Na een slechte ervaring bij Stella is Amslod een verademing. Geen gladde verkooppraatjes, opdringerigheid en leugens. Er is ruimte om nee te zeggen. Service tot nu toe uitstekend, maar daar kan ik na 3 maanden nog niet zoveel van zeggen.
Tips:
Deze vragen pas na een jaar stellen. Bij de aflevering zaten de remmen zowel bij mij als bij mijn vriend te hoog op het stuur.
8 / 10
Klant
09/01/2020
Sterke punten:
klantvriendelijk.
10 / 10
Frans
08/01/2020
Sterke punten:
Alles wordt zeer netjes afgehandeld en zeer netjes thuis afgeleverd en je word telefonisch zeer netjes te woord ge staan bij vragen
Tips:
Zijn er niet
9 / 10
Marijke
08/01/2020
Sterke punten:
Korte reactie snelheid, vriendelijk en niet opdringend.
Tips:
Kan ik zo niet verzinnen
8 / 10
Hennie Essink
07/01/2020
Sterke punten:
Prettige en snelle communicatie. Vriendelijk, rustig en behulpzaam. Fijne fiets.
Tips:
Toelichting bij de functionaliteiten van de fietscomputer.
8 / 10
Klant
07/01/2020
Sterke punten:
De fietsen nog maar pas. Dus nog weinig ervaring met het bedrijf..
9 / 10
Eveline
07/01/2020
Sterke punten:
Goede bereikbaarheid, duidelijke uitleg over het product, netjes aan de telefoon, leverancier professioneel en veel kennis.
Tips:
Voicemail inspreken bij niet opnemen. Ivm werk ben ik weinig bereikbaar en door de hedendaagse oplichterij (en dus een voor mij onbekend telefoonnummer) huiverig om terug te bellen.
10 / 10
Klant
06/01/2020
Sterke punten:
Vandaag mijn elektrische fiets ontvangen van Amslod. Zeer vriendelijke chauffeur en netjes op tijd. De fiets fietst geweldig!! Zeker een aanrader!
9 / 10
Edo
05/01/2020
Sterke punten:
Komen na wat ze zeggen


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt