Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


8 / 10
Nienke
19/05/2019
Sterke punten:
Hele goede service, ook bij klachten
Tips:
Leveranciers pas op pad sturen als ze aflever ervaring hebben
10 / 10
Jan
19/05/2019
Sterke punten:
Ontvangst in Meppel vriendelijk, klant gericht. Uitleg over de fietsen was goed, we wilden nog niet kopen maar het voelde goed. Dus de keus om de Wellington MX nu te kopen was snel gemaakt. Aflevering was prima rustige uitleg. We hebben de fietsen nu een maand en willen niet meer terug naar onze vorige E-bikes. Prettige bediening van display. Motor die je niet hoort, kortom een goede keus om deze fiets te kopen. Met vriendelijke groet, Jan en Janny Verboom
9 / 10
Klant
19/05/2019
Sterke punten:
zeer klantvriendelijk en prima service.
9 / 10
Frits
18/05/2019
Sterke punten:
Prima aflevering
Tips:
Showroom te weinig mensen als het druk is
10 / 10
jan smits
18/05/2019
Sterke punten:
wij zijn erg goed te spreken over de fiets ook voor de verkoop leuke mensen in vianen als het wat beter met mijn man zijn gezond heid gaat kopen we er nog een fiets bij dezelfde ik geef alles een 10
Tips:
geen verbeterpunten
8 / 10
Erik
18/05/2019
Sterke punten:
Goede planning en communicatie over de demonstratie en aflevering.
Tips:
Bij aflevering had chauffeur/technicus niet de juiste imbus-sleutels bij zich om handvatten en handremmen in te stellen (dit is opgelost met mijn eigen imbus-sleutelset). Wellicht elke vrachtwagen uitrusten met standaard benodigde gereedschapsset?!
10 / 10
Frederika
18/05/2019
Sterke punten:
9
Tips:
Zou niet weten wat er nog te verbeteren valt
10 / 10
André
18/05/2019
Sterke punten:
Uitstekende service, je kan thuis uit proberen. Een zeer deskundige heer kwam uitleg geven.Uiterst correct en vriendelijk.
10 / 10
Marcel
18/05/2019
Sterke punten:
Verkoper deskundig en niet opdringerig. Nam alle tijd in mooie showroom. Gaf meteen al een goed gevoel. Aflevering was prima. Goede uitleg en werd hiervoor de tijd genomen.
Tips:
Op dit moment nog geen aandachts-of verbeterpunten gevonden.
8 / 10
Durk
18/05/2019
Sterke punten:
Mooie fietsen erg stabile fietsen erg Licht en veel Nivea’s van ondersteuningen erg mooi
Tips:
Instellen van display erg ingewikkeld en reset ten van ritgegevens temoeilijk voor een Oude man
8 / 10
Amslod
18/05/2019
Sterke punten:
Zowel in Venlo als thuis dik tevreden.
Tips:
1e service beurt gratis na 500 kilometer.
9 / 10
Mieke
17/05/2019
Sterke punten:
Snelle levering Leveren wat gevraagd is
Tips:
Geen
10 / 10
Cobie
17/05/2019
8 / 10
Karel
17/05/2019
Sterke punten:
Goed informatie boekwerk: duidelijk en overzichtelijk, De vestiging in Haarlem geeft vriendelijk de informatie die je wenst, helpt bij proefrit en wikkelt de bestelling goed af. Bij contact met hoofd vestiging in Meppel was de hulp plezierig en efficiënt! Aflevering fiets precies volgens afpraak en snel en deskundig.
Tips:
Op dit moment geen.
8 / 10
Sylvia
17/05/2019
Sterke punten:
Goede informatie en vriendelijk personeel ook als de klantenservices belt wordt je goed geholpen.
10 / 10
Marike
17/05/2019
Sterke punten:
Ik was verrast goede service duidelijk uitleg en beiden fietsen uitgeprobeerd. De fiets werd netjes afgeleverd en op maat gemaakt . Ik ben zeer tevreden.
Tips:
Op dit momen niets
10 / 10
Hub
17/05/2019
Sterke punten:
Het bedrijf heeft vakkundig en vriendelijk personeel en houd zich uitstekend aan de afspraken Z
Tips:
Zo door gaan heb geen verbeterpunten
8 / 10
Klant
17/05/2019
Sterke punten:
prettig personeel
9 / 10
Rudolf van Nesch
17/05/2019
Sterke punten:
Vriendelijke en deskundige behandeling. Uitstekende uitleg van de verkoper in Vianen. Al met al een aanbeveling om daar een fiets te kopen,
Tips:
Zou het niet weten.
8 / 10
Tijs
17/05/2019
Sterke punten:
Snelle levering van de fietsen. Goede en snelle service aan huis.
Tips:
Als er een folder wordt aangevraagd niet meteen de volgende dag aan de telefoon hangen. Bij aflevering van de fietsen de onderdelen goed instellen ( handremmen , stuur etc. )
9 / 10
Leo van Dijck
17/05/2019
Sterke punten:
Wij hebben totaal geen negatieve ervaringen over Amslod. Alleen maar positieve punten zowel de verkoop, de levering als de klantvriendelijkheid top.
Tips:
Een verbeter punt de baterij een zonafwerende laklaag of een bescherming in de drager te verwerken.
9 / 10
Klaar
17/05/2019
Sterke punten:
Bij aanschaf ontvingen we op onze 2 Amslod's de korting welke toen een actie was én een welkomstkorting. Dus gekocht! Voor redelijk scherpe prijs 2 mooie fietsen.
Tips:
Voor oriënterende toekomstige klanten worden de aankoopprijzen kennelijk bewust "vaag" gehouden. In eerste instantie werd ik daar geïrriteerd door en wilde ik eigenlijk niet naar Amslod. Door "toeval" toch in filiaal in Cruqiuis terechtgekomen en door enthousiaste verkoper toch tot aanschaf overgegaan.
9 / 10
henk
17/05/2019
Sterke punten:
uitstekend geholpen
Tips:
nee
7 / 10
Jos
17/05/2019
Sterke punten:
Snelle goede service
Tips:
Horizontale afstelling Hilston
9 / 10
Klant
17/05/2019
Sterke punten:
Doen wat ze zeggen Afspraak op tijd Houden je goed op de hoogte Duidelijk verhaal
9 / 10
Ida
17/05/2019
8 / 10
JJL Eland
17/05/2019
Sterke punten:
Personeel showroom zeer vriendelijk en gastvrij. Digitaal orderbevestiging en faktuur zeer duidelijk. Buitengewoon snelle aflevering.
Tips:
Kan niets verzinnen. Ga vooral door op de ingeslagen weg
10 / 10
P. S.
17/05/2019
Sterke punten:
Bij Amslod in Meppel konden we zonder afspraak direkt proeffietsen op het model electrische fiets dat we op het oog hadden. De vragen over de garantie en verzekering van de fiets werden helder toegelicht en ook de levertijd en tijdstip klopte.
10 / 10
Durkje Boschma
17/05/2019
Sterke punten:
Prima bedrijf uitstekende begeleiding bij het uitzoeken van een fiets.En echt de tijd nemen om te helpen.Toppie
Tips:
N.V.T
8 / 10
John
16/05/2019
Sterke punten:
Ik ben In Vianen geweest om mij te orienteren. Ik werd dermate goed geholpen, dat ik gelijk besloot een nieuwe e-bike te kopen. De verkoper nam alle tijd voor mij zonder de wachtende klanten te negeren. Het is mijn eerste e-bike en. alhoewel nog niet veel kilometers gereden, ben ik zeer tevreden.
Tips:
misschien zou bij de aflevering van de fiets iets meer tijd besteed kunnen worden aan de uitleg hoe alles werkt. er is overigens wel een handleiding, waarin alles duidelijk staat vermeld.
9 / 10
G.Hakkers
16/05/2019
10 / 10
Izzat
16/05/2019
Sterke punten:
Snelle deal maken. Duidelijk uitleg. Vriendelijke man.
Tips:
Ik moest meer dan 5 weken wachten. Ik hoorde niets. Ik moest zelf bellen om te vragen waar mijn fiets was. Fout in administratie. Daarna binnen 4 dagen geleverd. Dus follow-up.
8 / 10
Klant
15/05/2019
Sterke punten:
Goede uitleg over de fietsen
Tips:
Meer personeel in de winkel op zaterdag. Erg lange wachttijden
8 / 10
jos janssen
15/05/2019
Sterke punten:
goede behandeling in de winkel in Roermond, alletijd voor de fiets uit te proberen, en goede uitleg.
Tips:
Voor aflevering meer tijd nemen, ik had de indruk dat ie zo snel mogelijk weg wilden.
9 / 10
MPJM KOEK
14/05/2019
Sterke punten:
Fiets kon niet op afgesproken datum geleverd worden toen de fiets wel geleverd kon worden kwam het ons niet uit werd snel andere datum geregeld. Fiets werd afgeleverd zeer netjes en goed. Het koste ons moeite om de accu van de fiets te halen 1 telefoontje en 2 dagen later kwam de monteur om de boel te regelen. fiets fietst geweldig en is zeer makkelijk te bedienen. wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en hopen er veel plezier van te beleven.
8 / 10
HarmJan en Aly
14/05/2019
Sterke punten:
Prettige uitleg en klantvriendelijk!! Ook goeie aflevering!!
Tips:
Zou het niet weten, Wij hebben tot nog toe veel plezier van onze fietsen!!
10 / 10
Johan
14/05/2019
Sterke punten:
Alles volgens verwachting en afspraak.
8 / 10
Jan Ploeg
14/05/2019
Sterke punten:
9
Tips:
Prijs verlagen.
9 / 10
Henk Koers
13/05/2019
Sterke punten:
Goede uitleg met plus- en minpunten per uitvoering. Testrit probleemloos
Tips:
Combi deal met de ANWB explicieter aangeven. Ik heb geen goede ervaring met de ANWB en wil zelf een keuze maken,
10 / 10
Rien
13/05/2019
Sterke punten:
Goed bereikbaar en oplossing gericht Bij vragen kan je goed terecht. De gekochte fiets is een goed product met een zeer goede accu de aflevering is prima verlopen niets dan lof
Tips:
Zeker zo dowowr gaana
10 / 10
Peter
13/05/2019
Sterke punten:
Korrecte afhandelingen. goede verkoper. uitstekende bezorging door chauffeur
Tips:
Te lange wachttijd voor dat je geholpen bent in Vianen. Niet goed ingespeeld op de actie en het mooie weer. Dus: verkopers stanby zetten om op te roepen.
10 / 10
Reint
13/05/2019
Sterke punten:
Alles heb ik positief ervaren, zowel in de showroom als bij het afleveren.
9 / 10
S. Smith
13/05/2019
Sterke punten:
Mijn ervaring met Amslod zijn zeker heel positief. Mijn fiets werd op het juiste moment geleverd, met duidelijke uitleg hoe het e.e.a. werkt.
9 / 10
Klant
13/05/2019
Sterke punten:
aflevering was prima, we hadden 2 fietsen besteld en ze doen geheel aan onze verwachtingen. duidelijke display, ook bij fel zonlicht. fietst geruisloos.
Tips:
tot heden toe nog niet.
10 / 10
Arend
11/05/2019
Sterke punten:
3 weken gelden wezen kijken voor een electrische fiets in Cruqius. Zeer goed geholpen en advies gekregen. Vele fietsen uitgeprobeerd en zelfs de kinderen mochten een proefritje maken! Nu 2 weken de fiets in ons bezit en hij fietst heerlijk. Alleen kwamen we tot de ontdekking dat er geen bel op de fiets gemonteerd zat. Gelijk gebeld naar Amslod en ze stonden er van te kijken. Nog nooit meegemaakt. We kregen 2 dagen later netjes de bel geleverd. Dat is toch een topservice!!! Wij hebben de folder al bij een familielid gebracht!
7 / 10
John Verhagen
11/05/2019
Sterke punten:
overzichtelijke winkel. Goede uitleg en advies. Geen haast werk. hele mooie en degelijke fiets en nette service.
Tips:
meer transparant over de prijs opbouw. Deze is in de folders niet helemaal duidelijk en kan teleurstelling veroorzaken in de winkel.
7 / 10
A.E.G.
10/05/2019
Sterke punten:
Fijne ontvangst, advies, fiets mee voor proefrit. Weekend tijd om erover na te denken.
Tips:
Dinsdags erg druk, weinig mensen om te helpen.(1 vrij, 1 ziek). Een persoon voor de hele winkel.......
7 / 10
Ans
10/05/2019
Sterke punten:
Gelijk gehoor bij klachten
Tips:
Niet op dit moment ben tevreden maar nooit is alles perfect
10 / 10
Monique
10/05/2019
Sterke punten:
Neemt de tijd om een goede passende fiets aan te bieden. Volop keuze in fietsen die ze bij zich hebben .Vriendelijke verkoper. Goede afspraken die ze goed nakomen.
Tips:
Voor mij geen
9 / 10
G. Bijl
09/05/2019
Sterke punten:
De levering was precies volgens afspraak. De fiets werkt perfect.
Tips:
Na een melding van een defect heeft het meer dan een week geduurd (10 dagen) voordat er een monteur langs kwam.
8 / 10
paul
08/05/2019
Sterke punten:
ben al een paar benard door de fima
10 / 10
Klant
08/05/2019
Sterke punten:
Komen de afspraken stip na. Hebben na ong. een maand na aankoop gebeld of we tevreden waren over de aankopen.
Tips:
We hopen dat er zo spoedig mogelijk een vestiging van Amslod bij ons in de buurt komt.
9 / 10
Bert
08/05/2019
Sterke punten:
Vianen was druk maar nam de tijd om alle vragen die ik had te beantwoorden, De levering was correct de man was door de files wat later gunde zich zelf geen tijd voor koffie. De fiets voldoet aan de verwachtingen. Prima fiets !
Tips:
Wat de calorie op de computer doet staat niets van in het boekje en het snel tweemaal drukken viel tegen maar werkt wel.
9 / 10
Gerrit
08/05/2019
7 / 10
louise
08/05/2019
Sterke punten:
gebruik test fietsen, soms een te vlotte verkoop babel, alles is goed aan de fiets!!
Tips:
stel het gebruik van de accu bij op 15 graden is de temperatuur die het vaakst voorkomt. de verkoop dat de accu 78 km meegaat is een fabeltje... valt me toch wat tegen. Ik moet 17,5 km fietsen naar mij werk en je zou denken dat je dan 2x heen en weer kunt, haalt die echt niet, misschien van de zomer maar dat is maar 4 maanden per jaar!!! Ook deed de verkoper een "belofte"dat hij zou proberen voor een snelle levering i.v.m. mijn vakantie, ging dus niet lukken ( kon ik op mijn klompen aanvoelen). Niet doen als je zelf als verkoper geen inzage hebt in de drukte voor levering...
7 / 10
Jan
08/05/2019
Sterke punten:
Super service aan huis ( 2 x een testrit aangevraagd om de juiste keuze van de fiets te beoordelen ) we zijn zeer tevreden. Ga zo door!
Tips:
( wachttijd van telefonisch contact kan korter )
9 / 10
Petra
07/05/2019
Sterke punten:
Goede service En een top fiets
Tips:
Nee
10 / 10
Dirk
07/05/2019
Sterke punten:
goede service en zeer klantvriendelijk
9 / 10
TH.v.Heiningen
07/05/2019
Sterke punten:
Heel vriendelijk behandeld in Vianen.Ook bij de aflevering en inruil ging het prima.De monteur heeft de hoogte van het zadel en het stuur afgesteld en vakkundige voorlichting gegeven. Alle lof voor Amslod.!
9 / 10
Helma
07/05/2019
Sterke punten:
Goede kwaliteit/prijs voor e-bike Goede uitleg bij aankoop Heerlijke fiets, vooral dat remlicht
Tips:
Oplader laad niet helemaal 100% op.
8 / 10
Joop
07/05/2019
Sterke punten:
Ben zeer positief over demonstratie en aflevering van mijn Amslod E bike. Ziet er allemaal zeer solide en verzorgd uit. Tot nu toe heb ik geen verbeterpunten.
10 / 10
A H P van den Berg
07/05/2019
Sterke punten:
Service perfect levering uitstekend
Tips:
Opbellen is wel eens lastig lange wachttijden,
9 / 10
mia
07/05/2019
Sterke punten:
vriendelijk en vakkundig geholpen
9 / 10
Jan
06/05/2019
Sterke punten:
Afspraken worden goed nagekomen. Fiets werd netjes en op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Na 1,5 maand ben ik opgebeld over hoe mijn fiets beviel; er werd gevraagd naar het aantal gereden kms en er werd me toen op gewezen om een servicebeurt aan te vragen.
Tips:
Afsluiten van de verzekering ging niet helemaal goed. Uiteindelijk heb ik de verzekering geannuleerd en zelf een verzekering afgesloten.
9 / 10
Gerrit
06/05/2019
9 / 10
Elly
06/05/2019
Sterke punten:
Prettige hulp aan huis. Snelle afhandeling van problemen
8 / 10
Klant
06/05/2019
Sterke punten:
Snelle levering van de fiets Goede uitleg bij levering.
Tips:
-
8 / 10
Willem
06/05/2019
Sterke punten:
Correcte behandeling, snelle levering.
8 / 10
Astrid
06/05/2019
Sterke punten:
Snelle levering.
Tips:
Beter uitleg over hoe Dynamic Drive werkt
8 / 10
Sybren de Jong
06/05/2019
Sterke punten:
Goede service
Tips:
Geen
8 / 10
Albert Viel
06/05/2019
Sterke punten:
Goede informatie
Tips:
Meneer was nogal vrij .Alsof hij bij zichzelf thuis was .Radio moest uit .En hij liet gelijk blijken dat hij niet op honden gesteld was .Hadden wij ook gelijk tegen meneer kunnen zeggen maar wij klappen dan gelijk dicht .
9 / 10
Geert
06/05/2019
Sterke punten:
Bij een klacht wordt deze heel snel en accuraat opgelost. Aflevering prima verlopen.
8 / 10
Klant
06/05/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting in een van de winkels Fiets netjes op de afgesproken tijd afgeleverd Communicatie via mail is goed
Tips:
Geen
8 / 10
Ineke
06/05/2019
Sterke punten:
Prima service, ook via de mail ik als ik een vraag heb over mijn fiets.
Tips:
Telefonisch niet altijd te bereiken rond medio maart dit jaar,was wel een minpuntje
10 / 10
Klant
06/05/2019
Sterke punten:
Bestelling ging probleemloos en de levering ging precies volgens de gemaakte afspraak . Telefoontje naar bedrijf om i8nlichtingen werd snel en duidelijk beantwoord.
10 / 10
piet
06/05/2019
Sterke punten:
deskundig personeel in de winkel en tijdens het afleveren.
8 / 10
Dick Arts
06/05/2019
Sterke punten:
Goede service, snelle reactie, kortom erg tevreden.
Tips:
Geen
10 / 10
Yvonne
06/05/2019
Sterke punten:
Eerst een Proefritje maken is erg fijn. Fiets werd binnen een week geleverd. Na een paar weken in het bezit te zijn van de fiets werd ik door Amslod gebeld of alles naar wens was verlopen.
Tips:
Tot nu toe niet. ik heb de fiets nu ongeveer anderhalve maand.
9 / 10
jos
05/05/2019
Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers en eerlijke voorlichting over de fiets.
Tips:
De fiets is een oerdegelijk product, de pedalen zijn breder wat heel prettig is, alleen de fietsbel is voor verbetering vatbaar, deze werkt jammer genoeg niet echt goed maar is wel een belangrijk onderdeel uit veiligheid oogpunt
10 / 10
Ben
04/05/2019
Sterke punten:
Goede service
Tips:
in de winkel er voor zorgen dat er op drukke momenten meer verkoopmedewerkers aanwezig zijn.
8 / 10
J.W.W. Beskers
04/05/2019
Sterke punten:
korte lijnen.
Tips:
Bij oplevering betere uitleg en direct kleine hiaaten oplossen.
9 / 10
Gerrie
03/05/2019
Sterke punten:
Afspraken nakomen, vriendelijk en behulpzaam
Tips:
In de toekomst uitbreiden met sportievere modellen. Verder geen verbeterpunten of tips kunnen vinden.
8 / 10
Madelon
03/05/2019
Sterke punten:
Duidelijk advies. Super fijne fiets Garantie
Tips:
Helaas lang in de winkel moeten wachten voordat een verkoper tijd had.
10 / 10
Frans
03/05/2019
Sterke punten:
Goede informatie, en keurige afhandeling,
Tips:
Niet nodig zeer correct bedrijf.
8 / 10
Klant
03/05/2019
Sterke punten:
Je hoeft niet lang te wachten. Gastvrij, ruimtelijk.
Tips:
introductie over het bedrijf, hoe er gewerkt wordt. een kleine kennismaking. meer tijd voor de klant, ik had de indruk dat het personeel onder tijdsdruk stond.
10 / 10
Theo
03/05/2019
Sterke punten:
Keurige uitleg bij fietscenter genoeg testfietsen niet opdringere door verkoper op tijd berichten voor betaling en levering fiets keurig afgeleverd en uitleg
Tips:
Eigenlijk niet alles was netjes geregeld
9 / 10
Martien Roest
03/05/2019
Sterke punten:
Netjes en betrouwbaar.
Tips:
Geen
10 / 10
John
02/05/2019
Sterke punten:
Zowel de afhandeling in de winkel, telefonisch en aflevering zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook het telefonisch benaderen of de aflevering naar tevredenheid was vind ik een pluspunt
Tips:
Ga zo door.
7 / 10
René
02/05/2019
Sterke punten:
Ik heb uitgebreide informatie ontvangen en kon verschillende fietsen uitproberen. Er werd goed de tijd voor genomen.
Tips:
Ik denk dat door omstandigheden het afleveren van de fiets te gehaast was. De fiets werd ter plekke gemonteerd, maar ik kon niet verder dan zo'n vijftig meter fietsen om de afstelling uit te proberen. Dit was eigenlijk al te veel gevraagd. Ze hadden haast. De afspraak was dat de fiets 's morgens zou worden afgeleverd en dit werd pas aan het einde van de dag. Hier had even over gebeld kunnen worden.
9 / 10
Paul Hallmann
02/05/2019
Sterke punten:
* Goed product * Je krijgt iemand aan de lijn als je belt * Goede afspraken mee te maken Afspraken op locatie mogelijk
Tips:
Ehhhh
8 / 10
Piet
02/05/2019
Sterke punten:
Namen de tijd voor ons in de winkel Werd telefonisch navraag gedaan over het gebruik en/of klachten. Heb dit als zeer positief ervaren.
Tips:
Zou het best prettig vinden als er meer winkels in het land waren.
10 / 10
Danielle van der Meer
02/05/2019
Sterke punten:
Het was erg druk op de zaterdag toen wij in vestiging Cruquis waren. Maar geen probleem om alvast fietsen uit te proberen. Verkoper had ons in de gaten en er was koffie/thee. Uitgebreid de tijd gehad van de verkoper. Heeft alles duidelijk uitgelegd. Mogelijkheid tot uitproberen van diverse fietsen. Concept is heel goed; keuze uit kleur/frame/motor plaatsing, meer niet. Goede garantie en service (aan huis) Maakt het duidelijk en overzichtelijk. Informatie over de mail snel en duidelijk. Levering ook op tijd en netjes. Fiets werd terplekke nog even nagekeken op eventuele 'vastlopers' od.. Na paar weken een belletje of alles naar wens is. Super !!! Fiets bevalt echt heel goed, al heel wat kilometers gemaakt. Geen mankementen od. Kortom, ik zou ze absoluut aanraden!!
10 / 10
W.m.
01/05/2019
Sterke punten:
Wij hebben eigenlijk tot dusver alleen maar goede berichten voor het bedrijf en dus voor de E.bike,s van Amslod, dus Heren Dolsma ,Chapeu, wij werden heel vriendelijk ontvangen in Vianen en kregen gelijk een kopje koffie aangeboden en kregen daarna ruimschoots de tijd om Alle Mooie fietsen te bekijken, Wij hebben er niet Lang over na hoeven te denken en na een ruime testrit hebben we gelijk 2 fietsen gekocht wij hebben ze nu ongeveer 6 weken en voldoen uitstekend.
Tips:
Geen.
9 / 10
Jannie nauta
01/05/2019
Sterke punten:
Aardige mensen, gemaakte afspraken nakomen.
Tips:
Geen
7 / 10
Malgorzata
01/05/2019
Sterke punten:
Komt bij je thuis en bedrijf is telefonisch goed bereikbaar
Tips:
Meer en beter uitleg over kostenplaatje verzekeringen.
9 / 10
Harry verheyen & Betty Zuidhof
01/05/2019
Sterke punten:
hallo allemaal ,wij waren al eventjes op zoek naar onze eerste e-bike, naar alles en veel gecontroleerd te hebben van de grootste e-bike leveranciers en fietswinkels ….kwam er tenslotte toch ver naar voren en de beste kwaliteit van e-bike en accu's van Amslod, daarom hebben wij daar 2 E-Bikes gekocht, snelle service , goed tevreden ,en fijn fietsgenot ,daarom raden we IEDEREEN aan om daar een fiets te kopen .
Tips:
ik zou het niet weten ,alleen in de folder staat dat de E-bike Venton ,(die wij hebben gekocht )in de folder staat vermeld dat het stuur NIET verstelbaar is ????????
10 / 10
Gerard
01/05/2019
Sterke punten:
Telefonisch goed te benaderen. Service met keuze fiets en proefrijden prima. Na aankoop het bezorgen en afstellen van de fiets uitstekend. Dus wat wil men nog meer?
Tips:
Alles uitstekend dus zijn er dan nog verbeterpunten????
10 / 10
Henk
01/05/2019
Sterke punten:
Ze houden zich goed aan de afspraken. Ik heb nu sinds 12 maart de Amslod Preston MX 600 en die bevalt me beter dan beter. Het is een ontzettend goede fiets en aangezien ik in een heuvelachtig dorp woon is de actieradius nog best heel hoog. Deze fiets is een echte aanrader.
Tips:
Bij aflevering niet al te beste uitleg gehad.Maar daarna telefonisch echt goede uitleg gehad.
7 / 10
Hilde van Deurse
01/05/2019
Sterke punten:
Zeer vriendelijke medewerkers. Bij aflevering duidelijke instructies. Bij het uitproberen van de fiets hadden wij te maken met fedor. Een fantastische medewerker. Duidelijk en zeer vriendelijk ! Bij de aflevering van mijn fiets weer een hele vriendelijk medewerker. Helaas weet ik zijn nam niet meer. Dus alleen maar positief
Tips:
Zeer fijne fiets,alleen het zadel vind ik erg hard. Er was geen mogelijkheid voor een ander zadel. Via een vriendin begreep ik dat die mogelijkheid in Roermond wel was? Met het afsluiten van mijn verzekering zijn er een aantal strubbelingen geweest. Op een gegeven moment had ik 2 verzekeringen. Uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen .
10 / 10
Peter
01/05/2019
Sterke punten:
Goed ontvangen in Vianen toen wij de fietsen uit wilden proberen.Snelle levering na betaling. goeie uitleg bij aflevering. in een maand al 400km zonder problemen gefietst.
Tips:
Ik zou het niet weten alles goed bevallen.