Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


8 / 10
Niek
18/11/2019
10 / 10
Dick van Ginkel
17/11/2019
Sterke punten:
De fijne en persoonlijke manier van benadering van Amslod-mensen bij de proefrit in Vianen, heeft zich alleen maar versterkt bij de aflevering van onze fietsen, ruim binnen de beloofde levertijd en stipt op tijd op de bezorgdag! Petje af!
8 / 10
Els
17/11/2019
Sterke punten:
Goede telefonische ondersteuning bij mijn vragen. Afleveren fiets aan huis en goede hulp aan huis bij problemen met de fiets.
Tips:
In de showroom iets sneller aandacht voor ons.
9 / 10
Wiranda
16/11/2019
Sterke punten:
Goed advies, en er is tijd voor je als klant
Tips:
Aflevering niet heel bijzonder (was ook niet nodig)
8 / 10
M.K.Jansen
16/11/2019
Sterke punten:
Zeer tevreden over de aandacht bij de aankoop. En over de snelle afwikkeling van de vervanging van de beschadigde display.
Tips:
Zorg voor een beter telefonisch kontact. Hoewel mail kontact wel prima is ,zou een telefonisch kontact net iets persoonlijker overkomen
10 / 10
G Smits
14/11/2019
Sterke punten:
Goed geregeld alles .
Tips:
Tot nu geen.
8 / 10
Nel
14/11/2019
Sterke punten:
Goed geholpen,goede informatie.En een prima fiets.
Tips:
Nog niet gevonden.
10 / 10
Amslod
13/11/2019
Sterke punten:
In de winkel vakkundige uitleg en ruim de gelegenheid om de fietsen te testen. Helder uitleg over alle opties, oa de verzekering. Via mail op de hoogte van status aflevering en informatie voor het zelf oplossen van eenvoudige problemen, zoals versnelling stellen. Prima, heldere uitleg. De aflevering is top. Keurige uitleg, klantgericht en gaat pas weg als ik tevreden ben, super. Nazorg ook prima, even een telefoontje of alles naar wens is, keurig. Klantgericht en kwaliteitsproduct.
Tips:
Nee hoor, we zijn dik tevreden.
8 / 10
Klant
13/11/2019
Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers, goede service, snelle levering
Tips:
Keuze uit meerdere zadels
8 / 10
Herman
13/11/2019
7 / 10
Ineke
13/11/2019
Sterke punten:
In Vianen zijn we gastvrij ontvangen en konden allebei een fiets proberen, hoewel we er maar 1wilden kopen
Tips:
De aflevering ging wat snel want er was een file. De motor gaf een foutcode aan, die moest na een week vervangen worden. Dat had beter meteen gekund
8 / 10
Rudy
13/11/2019
Sterke punten:
Fiets werd netjes en op tijd geleverd. Vriendelijke monteur/chauffeur
Tips:
In almelo beter zichtbaar worden.
8 / 10
Ron Siebeling
13/11/2019
Sterke punten:
Goed verkooppunt Goed verkoop en leveringsproces
Tips:
Verkoper noemde prijs 2845 terwijl later bleek dat dit 2890 was! Folder enigszins misleidend/verwarrend omdat er uiteindelijk maar een enkel type fiets bestond.
9 / 10
herman
13/11/2019
Sterke punten:
In een woord perfect houdt dit vast
7 / 10
Klant
12/11/2019
Sterke punten:
Goede service, zeer mooi en degelijk kwaliteits product mbt de fietsen!
Tips:
Zou fijn zijn bij het maken van een afspraak mbt de fiets (reparatie/ onderhoudsbeurt) het tijdsbestek op kortere termijn kan plaats vinden, soms zit er wel 2a3 WK tussen!
7 / 10
S
12/11/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goede service, snelle afhandeling.
9 / 10
Maaike
12/11/2019
Sterke punten:
Fijne begeleiding in de winkel, telefonisch besteld ging ook snel en de levering is ook heel keurig gedaan! Al met al heel tevreden. Nu maak ik met plezier de kilometers!
10 / 10
Klant
12/11/2019
Sterke punten:
Prettige ontvangst. Goede en duidelijke voorlichting. Een proefrit werd ons aanbevolen evenals de kortingsactie. Winkel zag er verzorgd uit.
Tips:
Niet dat ik kan verzinnen.
8 / 10
Teunis
12/11/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting Snelle hulp en service bij vervangen van de motor
8 / 10
Jolanda
12/11/2019
Sterke punten:
Ruime showroom. Vriendelijke verkoper,geen pusher.
Tips:
Betere communicatie tussen cliënt en monteur.
10 / 10
Henk Rodermond
12/11/2019
Sterke punten:
De verkoper gaf een goed en eerlijk advies, hij dacht met mij mee. Duidelijke uitleg en goede service. De fiets bevalt mij ook heel goed!
Tips:
Geen
10 / 10
Hennie
12/11/2019
Sterke punten:
Prima geholpen goede uitleg
Tips:
Alles oke
10 / 10
Rinus
12/11/2019
Sterke punten:
Levering van mooie en perfect uitgebalanceerde fietsen. Goede service, service aan huis of waar dan ook, en uitgebreide garantiebepalingen. Komt gemaakte afspraken na
Tips:
Bij een defect duurt het te lang voordat een servicemonteur kan komen. Als je van je fiets afhankelijk bent dan is 2 weken veel te lang.
8 / 10
Piet
11/11/2019
10 / 10
Klant
11/11/2019
Sterke punten:
Hallo, ik heb een aantal weken terug mijn nieuwe ebike gekocht. Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe Amslod fiets. Fiets er elke dag met plezier op. Niet alleen ik geniet van mijn nieuwe fiets ook mijn familie vind het geweldig. Ik raad iedereen deze Amslod ebike aan, je zult er zeker weten geen spijt van hebben. Echt een top fiets. Niet alleen de fiets is heel erg fijn, maar de service in de winkel was erg goed. Owen v/d Vis (Vianen) heeft uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een fiets die echt bij mij past. Super bedankt hiervoor!!
Tips:
Niks
8 / 10
Marian
11/11/2019
Sterke punten:
Bij aankoop alle tijd en een vriendelijke vrolijke verkoper
Tips:
Zou het niet weten
9 / 10
Rommert en Baukje
11/11/2019
Sterke punten:
Heel toegankelijk . Op de service punten vriendelijk personeel en altijd een lekker kopje koffie. Wij zijn in Assen geweest.
Tips:
contact via telefoon kan iets beter.
7 / 10
Klant
11/11/2019
10 / 10
C.Hienkens
10/11/2019
Sterke punten:
in de showroom in Cruqius werden wij goed geholpen. konden op diverse fietsen rijden. Bij aflevering werd alles goed en duidelijk uitgelegd
Tips:
nu niet
10 / 10
Frans
09/11/2019
Sterke punten:
Keurig geholpen door een enthousiaste verkoper die alles keurig uitlegt in Cruquius
Tips:
Op dit moment niet.
9 / 10
Adri
09/11/2019
Sterke punten:
Duidelijke voorlichting bij aankoop, ruime gelegenheid voor het maken van proefrit, duidelijke en uitgebreide beantwoording van vragen. Probleemloze aflevering op de afgesproken tijd.
10 / 10
Dirk
09/11/2019
Sterke punten:
Zeer goed advies en uitleg over de fietsen.
8 / 10
Wim
09/11/2019
Sterke punten:
Ze maken een heerlijke fiets. Goede aftersales. Contacten met het bedrijf zij klantvriendelijk.
Tips:
Meer aandacht voor klanten die een center Experience binnen wandelen. Moest zelf 20 minuten wachten voordat ik een verkoper sprak. Op die dag was er maar 1 verkoper aanwezig terwijl er wel 6 klanten in de winkel waren met allerlei vragen. Ik heb zelf het initiatief genomen om fietsen uit te proberen. Advies: Meer deskundig personeel in de winkel! Of leg uit op een poster van wat de werkwijze is!
10 / 10
Henk en Erna
08/11/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting, correcte aflevering, goede nazorg.
Tips:
Accessoires voor de fietsen.
10 / 10
Hanneke
08/11/2019
Sterke punten:
Telefonisch goed bereikbaar. Snelle levering fietsen. Een probleem binnen twee werkdagen opgelost. Goede service.
10 / 10
Annabeth
08/11/2019
Sterke punten:
Goede tips & deskundige service!
Tips:
Verbeterpunten zijn door mij niet gevonden. Ik ben uitstekend geholpen!
7 / 10
Klant
08/11/2019
Sterke punten:
Goed en vakkundig geholpen. Bij aflevering niet alles vastgedraaid etc daarom service.gebeld. Komt wellicht door verkorten frame voor zadel.
Tips:
Verder geen op- of aanmerkingen.
8 / 10
Marianne
08/11/2019
Sterke punten:
servicegericht
Tips:
weet niet
9 / 10
Johanna
08/11/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting, ontvangst met koffie of thee, en proefrit met diverse fietsen.
10 / 10
Johanna
08/11/2019
Sterke punten:
Medewerkers Cruquius zijn vriendelijk, niet opdringerig, geven goede adviezen en nemen ruimschoots de tijd voor je. Ook de aflevering was prima en op de afgesproken tijd. De bezorger was kundig en nam de tijd om een en ander uit leggen. Tot nu toe dus zeer tevreden.
Tips:
Toen wij het testcentrum bezochten op een zaterdag waren er maar 2 medewerkers aanwezig terwijl er in de winkel zich wel 7 klanten bevonden. En omdat de medewerkers ruimschoots de tijd voor je namen waren er een aantal die wegliepen.
9 / 10
Wim
08/11/2019
Sterke punten:
Omdat we al 4 jaar amslod rijden zijn we toe aan de nieuwste fietsen We hebben nu de nieuwste in ons bezit het zijn super mooie amslod middenmotor venton en ascot en het rijd uitstekend dus daarom bevelen wij amslod aan
Tips:
Geen verbeter punten nodig
7 / 10
Car
08/11/2019
Sterke punten:
Ik werd zeer netjes geholpen de fiets die ik kreeg was niet goed de zelfde dag werd hij opgehaald en kreeg ik een paar dagen later een nieuwe , ik kan nog niet goed beoordelen of hij goed is want ik heb er nog niet veel op gereden . Service zijn heel goed
Tips:
Eerlijk zijn over wat je aanbied er werd mij verteld dat je drie service beurten voor 149 kon krijgen ander moest je later wel 90 euro betalen voor 1 beurt ik had dat niet gedaan en belde daar later over toen werd mij verteld dat een service beurt altijd 50 euro is en niet 90 euro , dus wel eerlijk blijven tegen de klanten en niet proberen om maar iets te kunnen afsluiten
8 / 10
Menno Walters
08/11/2019
Sterke punten:
Alle reviews zijn lovend over Amslod vooral over de mooie winkel en een aardige verkoper. In feite heb ik daar niets. Voor mij is het aller belangrijkste: De prijs - kwaliteits verhouding. En wat ik daarvan kan zeggen: Deze is tot nog toe super !!!
Tips:
Bij het recetten van de ritafstand ( Display) om in het menu "setting" direct in te komen is moeilijk . Hoe snel je het achterelkaar ook doet. Dat is vervelend. Ik heb nu met 4 verschillende deskundigen van Amslod gesproken over de behandeling van de Batterij. En ik kreeg 4 verschillende antwoorden. Men weet het dus bij Amslod ook niet.
10 / 10
M Brinkman
08/11/2019
Sterke punten:
Fijne ontvangst en goede snelle service
9 / 10
Klant
08/11/2019
Sterke punten:
ze hebben alle tijd voor je ,en ze leggen het prima uit heel ontspannen . en de fiets word netjes thuis gebracht. hopelijk is de service en onderhoud ook goed, maar daar gaan we wel van uit .
Tips:
wat ik mis zijn de accessoires hiervoor moet je elders heen , misschien mogelijk via webwinkel .
10 / 10
Jan
08/11/2019
Sterke punten:
Vriendelijk personeel. Snel geholpen.
Tips:
Heb ik niet
8 / 10
Anna
08/11/2019
Sterke punten:
Het aan huis afleveren van de fiets en de vakkundige begeleiding bij de aanschaf van de fiets
Tips:
Evt routebeschrijving voor klanten die met open aar vervoer naar verkooppunt komen
8 / 10
Klant
08/11/2019
Sterke punten:
Fijn geholpen en goede uitleg in Vianen. Niet gepusht om aankoop te doen. Na ongeveer 5 weken gebeld om te vragen of de fiets bevalt.
Tips:
Hier kan ik nog niets over zeggen. Heb bijvoorbeeld nog geen problemen ondervonden aan de fiets. En ik heb ook nog geen onderhoud beurt gehad. Dus over onderhoud en service kan ik nog geen oordeel geven.
8 / 10
Henri
08/11/2019
Sterke punten:
Op ons gemak een proefrit kunnen maken in Vianen en aflevering aan huis was ook prima
Tips:
Fiets afleveren met banden op de juiste druk niet iedereen heeft een kompressor
9 / 10
F.C de Ruijte
08/11/2019
Sterke punten:
Prettige samenwerking naar het kopen van 2 E-Bikes de Preston.
10 / 10
Jasper
07/11/2019
Sterke punten:
Goede fiets, goede prijs, goede service
9 / 10
Ad
05/11/2019
Sterke punten:
De uitleg over het product was goed. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De aflevering van de fiets verliep uitstekend.
7 / 10
J.a. Brandt
03/11/2019
Sterke punten:
Goede inruil van de oude fiets gekregen. Fijn geholpen in de winkel. Product ziet er prima uit.
Tips:
Niet adverteren met een accu die zogenaamd 150 km meegaat. Ook met deze (tweede) fiets haal ik dat bij lange na niet. Sterker nog: niemand haalt dat en het verschil met het werkelijke aantal km is veel te groot.
9 / 10
Irene
02/11/2019
10 / 10
Rob
02/11/2019
Sterke punten:
Fijne winkel, prima geholpen, keurig de fiets afgeleverd,
Tips:
Is helemaal goed zo
9 / 10
Henk de Wolff
29/10/2019
Sterke punten:
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Tips:
Kan ik zo niet bedenken
8 / 10
Simone
29/10/2019
Sterke punten:
Betaalbaar. Duidelijk in informatie
Tips:
Een klacht wordt niet altijd serieus genomen. Als er dan iemand komt weet hij niets van de opgegeven klachten.
7 / 10
Jan
29/10/2019
Sterke punten:
klantvriendelijkheid
Tips:
reaktie op verstuurde mailverkeer kan sneller
10 / 10
Inez
29/10/2019
Sterke punten:
Zeer tevreden met mijn mooie elektrische fiets
9 / 10
Marianne
29/10/2019
Sterke punten:
Kundige mensen Proefrit gemaakt van zeker een uur door landschap en langs water. Ander zadel uitgeprobeerd met meer zitvlak is heerlijk. Bij extra ritje. Kom ik graag op terug bij volgend seizoen
Tips:
Geen echte verbeterings punten gevonden. Voorlichting was subliem kreeg op al mijn vragen een goed onderbouwd antwoordt. 1 verbeterpuntje; je kan geen gadgets kopen bij Amslod om je fiets helemaal Amslod te maken. Zoals fietstas en/of batterij tas.
10 / 10
J. van der Sluijs.
29/10/2019
Sterke punten:
Professionele organisatie met deskundige vakmensen zowel in de front als in de backoffice. De locatie in Almelo zag er fraai en uitstekend en overzichtelijk verzorgt uit, Wij werden uitstekend geholpen door uw medewerker ter plaatse uit Assen die die dag zijn collega verving. Na een geslaagde proefrit hebben wij twee fietsen gekocht. De fietsen zien er kwalitatief uitstekend uit en wij krijgen van kennissen en vrienden veel lof over de uitvoering van de fietsen. Inmiddels hebben wij al 270 kilometer afgelegd en met enorm veel plezier genoten van onze mooie tochten. De fietsen gedragen zich zoals wij hadden verwacht, kan niet beter, Top dus.
Tips:
Gezien onze ervaringen tot nu toe zijn er wat ons betreft alleen een verbetering te adviseren om de vestiging in Almelo duidelijker te bewegwijzeren. Deze was wat moeilijk te vinden als je van de A1 afslag komt. Dan zie je nergens een bord die naar Amslod verwijst.
10 / 10
Frans
29/10/2019
Sterke punten:
Alle afspraken worden nagekomen. Service is prima.
Tips:
Geen, ga wat mij betreft zo door !!
10 / 10
Grace
29/10/2019
Sterke punten:
Contact momenten altijd aangenaam en professioneel. Zowel bij uitzoeken van een fiets als bij aflevering als bij vragen over de fiets loopt men altijd de extra mijl voor je.
Tips:
Heb ik niet
10 / 10
Herman
28/10/2019
Sterke punten:
Bij Amslod Almelo snel en vriendelijk geholpen, geen priet-praat maar terzake kundige informatie!
Tips:
Aflevering van de fiets ging wel in een sneltrein vaart; voor vooral wat oudere mensen zou wat meer tijd voor instruktie denkelijk erg nuttig zijn.
10 / 10
Lia
28/10/2019
Sterke punten:
Aardige mensen en mijn oude fiets uit de kelder naar boven gebracht wat een hele klus was.Helemaal top!
Tips:
Niet nodig
8 / 10
Klant
28/10/2019
Sterke punten:
Prima service
Tips:
Inplan mogelijkheden rondom bezorging en servicebeurten
7 / 10
Hendrikus
28/10/2019
Sterke punten:
Veel informatie via internet Over de fietsen.
Tips:
Kan zo niet bedenken.
8 / 10
Robert
28/10/2019
Sterke punten:
bezorging was snel en goed. een klein mankement werd direct opgelost.
Tips:
In de winkel was iemand die nog in opleiding was. Hij had veel vragen aan zijn mentor wat veel tijd heeft gekost. Misschien langer laten meekijken voor hij solo mag?
9 / 10
Jan Gerrit
28/10/2019
Sterke punten:
Innovatief, kwaliteit, Nederlands product, concurrend, scherpe prijzen
Tips:
Eind controle op de fietsen kan mijn inziens worden verbeterd. Scheef zittende koplampen is vlgs mij te voorkomen
8 / 10
Anton
28/10/2019
Sterke punten:
Vriendelijke verkoper. Geen honderden fietsen waar je uit kunt kiezen (pluspunt)
10 / 10
C.M. Dictus- van Roon
28/10/2019
Sterke punten:
Zeer goede uitleg in de showroom, aardige man die alles over de fiets kon vertellen, aflevering precies op tijd, vriendelijke man, fiets prima afgesteld
Tips:
Geen
9 / 10
Bert
28/10/2019
Sterke punten:
Prima product en fijn advies. Geen druk op aankoop. Bij levering wordt fiets op maat afgesteld en een en ander nog eens uitgelegd.
Tips:
Iets meer (duidelijker) uitleg over bij behorende verzekering.
10 / 10
jacques le Rütte
27/10/2019
Sterke punten:
correct en niet opdringerig
9 / 10
Jacobus P.J.
24/10/2019
Sterke punten:
Snelle en correcte aflevering van de fiets. Netjes geholpen door de man, die de fiets afleverde. Hij nam de tijd voor ons, dat voelt goed!
Tips:
Ik blijf het vervelend vinden, dit soort dingen via internet of telefoon te doen. Ik ga liever even bij een winkel langs, indien noodzakelijk. Zal wel aan mijn generatie liggen (ben 69 jaar oud).
7 / 10
BdeJ
23/10/2019
Sterke punten:
Snelle levering, prima fiets en grote actieradius door sterke accu.
Tips:
Ingevulde formulieren nauwkeuriger verwerken.
7 / 10
Klant
23/10/2019
Sterke punten:
Snel, accuraat
Tips:
Iets meer rust bij afleveren, instellen van fiets
9 / 10
Joop
23/10/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting over de producten en vriendelijke mensen. Bij aflevering van de fiets goede uitleg gehad.
10 / 10
Klaus / Amslod Roermond
22/10/2019
Sterke punten:
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Mogelijkheid om een ​​proefrit te maken. Zeer goed vakmanschap van e-bikes.
Tips:
Meer aanwezigheid buiten Nederland, bijvoorbeeld in Duitsland, zou wenselijk zijn.
10 / 10
Jacqueline Van Herpen
22/10/2019
Sterke punten:
Je wordt goed geholpen.
8 / 10
Familie G. van ‘t Veld
22/10/2019
Sterke punten:
Goed geholpen , eerlijke mening of de fiets goed genoeg was voor je lichaam stand . De levering was goed geregeld. De verzekering was verkeerd ingevuld , maar was simpel met 1 telefoontje aangepast en heel snel het teveel betaalde weer retour. Kortom super tevreden met onze nieuwe Amslod fietsen. Hiervoor ook Amslod fietsen , maar toen geen middenmoter . Ontzettende fijne fietsen.
Tips:
Geen .
10 / 10
Klant
22/10/2019
Sterke punten:
Netjes geholpen, niet opdringerig een proefrit gemaakt alles netjes uit gelegd toen besloten de fiets te kopen de fiets is netjes afgeleverd
10 / 10
Jack
22/10/2019
Sterke punten:
Goede uitleg, netjes afgeleverd,afspraken netjes nagekomen. Goede nazorg
Tips:
Geen
10 / 10
Mieke
22/10/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk en behulpzaam met goede uitleg
Tips:
Geen was perfect
8 / 10
Vincent
22/10/2019
Sterke punten:
Goede afhandeling en aflevering van de bestelling
9 / 10
Gerda
20/10/2019
Sterke punten:
Snelle levering Goede voorlichting
Tips:
-
10 / 10
Klant
20/10/2019
Sterke punten:
Goede service.
10 / 10
P. Steensma
20/10/2019
Sterke punten:
Snelle levering,
9 / 10
Ruurd
19/10/2019
Sterke punten:
Prima geholpen in het centrum te Meppel. Duidelijke informatie. Ruimschoots de gelegenheid fietsen uit te proberen. Goede info over de verschillen tussen voorwiel- en middenmotor.
10 / 10
Rob
18/10/2019
Sterke punten:
Bijzonder attente en deskundige verkopers. Goeie informatie. Snelle levering en een prachtige actie voor klanten van het 1ste uur. Wat een mooi inruil aanbod. En we zijn heel erg tevreden over onze nieuwe fietsen, de Ascot en de Venton. Nog weer veel beter dan onze vorige fietsen.
8 / 10
Mechel
17/10/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting en rustige uitleg. Aflevering niks op aan te merken.
Tips:
Geen
10 / 10
Joke
17/10/2019
Sterke punten:
Goede service
Tips:
Geen
9 / 10
Klant
16/10/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting, uitstekende service en een goede bereikbaarheid .
Tips:
Afleveren van fiets in karton en dat karton (groot stuk) moet jezelf weggooien .
9 / 10
Petra
15/10/2019
Sterke punten:
Zeer te spreken over de service en klantvriendelijkheid van de verkoper in de zaak in Cruquius. Nam zeer ruim de tijd voor mij zonder het gevoel iets op te dringen. Ook de aflevering verliep soepel bij mij thuis. Kortom aanrader. O ja en erg blij met de fiets.
Tips:
Geen
8 / 10
Henk
15/10/2019
Sterke punten:
Hele goede voorlichting bij huis en ook nog bij aflevering nieuwe fiets maken tijd voor de klant
10 / 10
Jose de swart
15/10/2019
Sterke punten:
Zeer goede service,nadat is gebleken dat er een verkeerde fiets was verkocht,een lx. Dat moest zijn een mx. Ook na diverse aanpassingen fiets nog steeds te groot. 900 km ermee gereden. Toen een nieuwe gekregen ,en deze is perfekt. Top service. Ben zeer tevreden.
Tips:
Klanten goed adviseren in de maat van de fiets die ze willen aanschaffen. Verder alles zeer goed.
9 / 10
Eddy
15/10/2019
Sterke punten:
Goede behandeling en uitleg bij het servicepunt in Nieuwegein, zouden voor 1 fiets gaan voor mij, maar na de proefrit op de fietsen, zei mijn vrouw, ik wil er ook een. Door onze snelle betaling, werden de fietsen binnen 1 week bezorgd. In vergelijking met andere merken zitten er bij Amslod vele technische snufjes en voorzieningen, waardoor kennissen en vrienden zeggen " dat hebben wij niet "
Tips:
Tip: in de brochure en/of verkooppunt ook vermelden, dat bij het AXA slot een rond gat zit waar je een ketting in kan klikken, wij zijn wel verzekerd maar willen dieven zo min mogelijk kans geven om onze superfietsen te jatten.
10 / 10
W van der Hoeven
14/10/2019
Sterke punten:
Mooie ruime showroom. Vakkundig en gezellige info door de verkoper Ton in qrucius.
Tips:
Wat meer aankleding voor de fiets. Bv fietstassen spiegels, zadeldekken dat soort dingen. En de mogelijkheid om type fietsen in andere kleuren te krijgen. Levertijd Word dan wel langer maar dat geeft niet. Kijk maar naar de autoindustrie
8 / 10
MF van der weerd
14/10/2019
Sterke punten:
Nette ontvangst goede uitleg en begeleiding afspraken nakomen geleverd zoals sfgesproken
Tips:
Kunnen we tot nu toe niet bedenken
8 / 10
Klant
14/10/2019
Sterke punten:
Levert een goede fiets.
10 / 10
Pim
14/10/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk ontvangen in de showroom Almelo. Alle aandacht verkoper. Goede uitleg werking fiets. Mogelijkheid de fiets uit te proberen. Dik tevreden. Resultaat fiets gekocht. Rijd er met veel plezier op.


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt