Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


9 / 10
Al
01/04/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting bij verkoop. Goed bereikbaar prettige sfeer
Tips:
Geen
9 / 10
Klant
31/03/2020
Sterke punten:
Snelle oplossing voor problemen
Tips:
Kwaliteit banden kunnen beter waren snel lek. Ik heb er nu continental contact plus banden om fietst gelijk veel beter.
8 / 10
John
31/03/2020
Sterke punten:
Snelle levering, goede service
Tips:
Bij aflevering betere controle van de fiets
8 / 10
Anoeska
31/03/2020
Sterke punten:
Goede service, de verkoper heeft ons goed geholpen.
Tips:
Geen.
9 / 10
K.M. Plakmeijer
31/03/2020
Sterke punten:
We werden goed te woord gestaan en kregen antwoorden op onze vragen en konden ook gelijk een proefrit maken op de fiets.
Tips:
Er was maar 1 vertegenwoordiger in de winkel aanwezig. misschien toch beter om er 2 aanwezig te laten zijn, de wachttijd loopt behoorlijk op en daardoor lopen de klanten weg. Wij hadden de tijd, maar het was wel rommelig hierdoor.
7 / 10
Klant
31/03/2020
Sterke punten:
in vianen heel goed geholpen en de aangeschafte fiets bevalt goed ook via klantenservice goed te woord gestaan
10 / 10
Fransina Nanlohy
29/03/2020
Sterke punten:
Uitstekende bedrijf met een prima product en service. Je wordt punctueel geholpen. Geen enkele minpunt te kunnen bedenken.
Tips:
Geen. Alles heel was heel vlot gegaan.
10 / 10
H.G. Melis-Beekhof
29/03/2020
Sterke punten:
Ondanks de drukte in de showroom, vanwege een tijdelijke actie, werden wij goed en correct geholpen. De snelle aflevering aan huis verliep goed met een duidelijke voorlichting.
Tips:
Er is enige onduidelijkheid over het juiste moment voor opladen van de accu: in de gebruiksaanwijzing staat na elke rit, kort of lang, de accu op te laden. Bij navraag werd aangeraden de accu eerst helemaal leeg te rijden, zoals bij de meeste accu's het geval is. Waar doe ik goed aan?
10 / 10
Willy
29/03/2020
Sterke punten:
Wij zijn in een showroom geweest omdat ik advies wilde hebben. Ik mag namelijk niet meer fietsen als het waait. Heb nu een fiets die Ik op sport stand kan zetten als het waait. Kan ik toch op de fiets naar mijn werk. Super goed gehoop en en de bezorging was ook super geregeld
8 / 10
Christien
29/03/2020
Sterke punten:
Goed contact en goede service: prima uitleg tijdens de proefrit
10 / 10
UteRembges
29/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijke service, kwamen bij mij thuis. Uitstekende vakkennis. Namen de tijd. Rustig de verschillende fietsen kunnen uitproberen. Keurige aflevering en op tijd.
7 / 10
Marcel
29/03/2020
Sterke punten:
Goed geholpen
Tips:
Zou graag de prijzen willen zien die de fietsen kosten
10 / 10
Roel
28/03/2020
Sterke punten:
5 sterren Prima fiets, uitstekende service
10 / 10
Ankie Gun-Molema
28/03/2020
Sterke punten:
***** Ik werd deskundig geholpen op mijn zoektocht naar een betaalbare elektrische fiets. Na een proefrit werden aan de hand van mijn wensen een goede fiets gevonden.
Tips:
**** Een kopje koffie aanbieden?
9 / 10
J de vries
27/03/2020
Sterke punten:
Fietsen netjes afgeleverd , duidelijk uitleg gehad. De herenfiets deed het niet goed, leek net of hij steeds op de rem ging. Mail gestuurd en moest eerst even wat proberen en nadat het dat niet was werd een afspraak gemaakt om te kijken wat er aan mankeerde. Blijkt dat er even wat moest worden afgesteld en hij rijd super nu. Ondanks corona op afstand gebleven en fiets buiten gezet ben ik vriendelijk benaderd op 1,5 meter afstand.
Tips:
Tot op heden geen.
10 / 10
Aad
27/03/2020
Sterke punten:
Uitstekende communicatie Snelle afspraken Uitgebreide demonstratie Testrit goed voorbereid Levering snel met duidelijke aanwijzigingen Verzekering via ANWB snel geregeld Al met al een klantvriendelijke en betrouwbare firma Na de eerste ervaringen hadden wij het veel eerder moeten doen.
9 / 10
Romke
27/03/2020
Sterke punten:
Amslod is een organisatie waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. Zij onderhouden altijd contact met de gebruikers om vast te stellen of de aankoop van de fiets volledig voldoet aan de verwachting. Zij komen daarbij alle gemaakte afspraken na.
Tips:
Bij het in reparatie geven van de fiets wordt een vervangende fiets aangeboden en geleverd. Het is misschien verstandig om dan de accu van deze ruilfiets vooraf op te laden zodat de gebruiker niet 8 uur moet wachten om de fiets te gebruiken.
10 / 10
Henry Kamp
27/03/2020
Sterke punten:
Ik kan alleen maar positief zijn over Amslod. Perfecte service. maand geleden een nieuwe fiets gekocht in de showroom van Almelo. Perfect geholpen, alle tijd. zelfs meerdere proefritjes gemaakt. verkoper had alle tijd, en een ongelofelijk goed bedrag voor de oude fiets terug gekregen. de after sales ook prima. Storing in achterlicht snel en vakkundig en ook nog "aan huis" verholpen. goede comminucatie! Top!
Tips:
geen! gewoon op deze manier doorgaan!
10 / 10
fam. van wijk
27/03/2020
Sterke punten:
we zijn goed ,vriendelijk ,netjes geholpen ,niks op gedrongen duidelijke uitleg .gewoon perfect
10 / 10
Jaap
27/03/2020
Sterke punten:
in het experience centre goede uitleg ontvangen, na bestelling een vlotte levering (binnen 1 week)
Tips:
geen
8 / 10
Ria
26/03/2020
Sterke punten:
Wij hebben twee fietsen gekocht ,en wij zijn er gelukkig mee. Alles is naar wens.
Tips:
Wij vinden het kantelen van het zadel lastig. dat gaat met een inbussleutel .
10 / 10
Meta
26/03/2020
Sterke punten:
De service langs komen met fietsen en uitproberen bij huis vind ik super
8 / 10
Klant
26/03/2020
Sterke punten:
Directe levering vanuit fabriek; Nederlands fabrikaat; mogelijkheid om in de showroom te oriënteren; persoonlijke benadering aan huis en ruim de mogelijkheid om proefrit te maken; aflevering en gebruiksklaar maken aan huis; goede uitleg en begeleiding.
Tips:
Administratief zijn er nog wat verbeterpunten. Verwarring kan worden voorkomen door niet iedere wijziging in de order en/of factuur een nieuw ordernummer of factuurnummer te geven. Wij moesten zelf heel alert zijn op het goed invullen van de persoonsgegevens. De keuze tussen gebruikmaking van de regeling van het fietsenplan BFP en de mogelijkheid van een werkgever om zelf zijn eigen vergoedingsplan op te stellen was bij Amslod niet voldoende bekend.
10 / 10
Carina Maarsen
26/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Tips:
Geen
10 / 10
Thomas
26/03/2020
Sterke punten:
Fijne verkopers
9 / 10
Maurice
26/03/2020
Tips:
Wij hebben 4 fietsen bij jullie gekocht. En 4 oude fietsen ingeleverd, tegen ons werd gezegd dat de fietsen gebruiksklaar moest zijn . Dus wij hebben de fietsen alle 4 nagekeken wat kapot was vernieuwd, dus extra kosten gemaakt . Wat schept onze verbazing toen één van jullie chauffeurs de fietsen bij ons afleverde. Er stonden ook ingeruilde fietsen wat je nog fietsen kunt noemen ik kan beter zeggen een frame met wielen. Dit vonden wij raar ,dus tegen de ene klant wordt dit gezegd en tegen een ander wordt dat gezegd . Misschien beter om 1 lijn te trekken en beter de mensen in de winkel instrueren. Mvg Maurice Habraken
9 / 10
Klant
26/03/2020
Sterke punten:
Goed advies ,behulpzame verkoper ,mooie degelijke fietsen.
Tips:
Advies prijs in catalogus is misleidend ,komt best een groot bedrag bovenop als je de "standaard" fiets koopt,de vanaf prijs lijkt zo een koopje.
8 / 10
Kevin
24/03/2020
Sterke punten:
De levering was snel,Goed uitgelegt hoe alles werkt aan de fiets door de jongenman die hem kwam brengen. Het personeel in de winkel was ook vriendelijk
Tips:
Mischien wat meer uitleg over de verzekering hoe dit in werking gaat.
9 / 10
amslod
24/03/2020
Sterke punten:
Goede service, afspraken nagekomen
10 / 10
J. de Vrij
24/03/2020
Sterke punten:
Amslod heeft ons een fiets geleverd van een heel goede kwaliteit! Zowel de verkoper in Assen als de persoon die de fiets heeft afgeleverd waren heel hulpvaardig en vriendelijk. En dat Amslod na enkele weken telefonisch contact heeft gezocht om te vragen hoe de fiets beviel: een perfecte afwikkeling.
10 / 10
Jack
24/03/2020
Sterke punten:
In februari hebben mijn vrouw en ik elk een fiets bij Amslod aangeschaft. Het gehele proces is naar onze volle tevredenheid verlopen. Na en telefonische afspraak kwam Ronald op bezoek met diverse fietsen. Na een proefrit kwamen we snel tot zaken. Na de order hield Amslod ons keurig via de mail op de hoogte van het verdere verloop. De aflevering ging ook perfect. De fietsen werden op onze lengte afgesteld. Kortom: maatwerk van begin tot eind. Rest nog te vermelden dat de fietsen geweldig bevallen!
9 / 10
Hans
23/03/2020
Sterke punten:
Vlotte, vriendelijke en goede service
Tips:
Jammer dat wij niet konden kiezen voor een ander zadel. Reden : het geleverde zadel was te hard en 'zat' niet fijn!
10 / 10
Jacqueline Jansen
23/03/2020
Sterke punten:
Wat een geweldige service en super personeel. Ik zou zeker aanraden om een fiets van Amslod te kopen. In 1 woord. GEWELDIG!!
Tips:
Geen
8 / 10
Koos
23/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers, goede voorlichting, kwaliteitsproducten, snelle en prima aflevering, .
Tips:
Zorgen dat er meer modellen voorradig zijn en geen half jaar moeten wachten.
10 / 10
John
23/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit
10 / 10
Gerald
21/03/2020
9 / 10
Frans Ruijs
21/03/2020
Sterke punten:
duidelijke uitleg bij proefrijden. goede communicatie wanner chauffeur er is. de fietsen voldoen aan deze tijd met goede remmen en verlichting en remlicht.
Tips:
De folder die je krijg toegestuurd iets betere uitleg over de prijs van de fietsen
9 / 10
Esther
19/03/2020
Sterke punten:
Begin maart in Assen de winkel eens binnen gestapt om eens te kijken naar een e bike. Werd daar zeer prettig ontvangen door de medewerker. Nadat ik verteld had wat mijn wensen waren en welke lichelijke ongemakken ik soms ervaar een testrit gemaakt op de venton. Omdat ik aangaf rugklachten te hebben en snel een blikken kont deed de verkoper mij een ander zadel op de fiets, daar het die dag prachtig weer was werd mij geadviseerd lekker buiten te gaan proefrijden. Na een lekker ritje met een behoorlijke helling onderweg was ik om bij terugkomst bij de winkel. Alles doorgesproken met de verkoper en een krabbel gezet. Prettig is ook dat alles daar te regelen is, ook de verzekering. Afgelopen maandag 16 maart is mijn fiets geleverd. Ook dit ging supersnel en goed gecoördineerd. Ik ben super enthousiast en heb met plezier al wat kleine ritjes gemaakt.
Tips:
Vooralsnog zou ik er niet een kunnen bedenken.
8 / 10
J.F.
18/03/2020
Sterke punten:
prettig geholpen bij de verkoop aan huis door Nick
9 / 10
Nico Dommisse
18/03/2020
Sterke punten:
Ik ben prima geholpen toen ik een elektrische fiets zocht. Goede voorlichting en de aflevering was ook helder en goed geregeld.
Tips:
Geen op of aanmerkingen.
10 / 10
Connie
18/03/2020
Sterke punten:
Duidelijke afspraken en communicatie. Snelle levering.
Tips:
Het enige wat ik echt jammer vind, is dat de afwerking van de kabels voor het stuur zo lelijk is! Daar zou een mooiere oplossing voor moeten komen.
10 / 10
R.Velderman
17/03/2020
Sterke punten:
Erg vriendelijke verkoper, ondanks dat hij met meerdere klanten bezig was. Ook fijn dat ik de fiets goed mocht uitproberen, en goed advies gaf, wat wel en niet bij mij paste.Een voormotor of middenmotor.
Tips:
Zou ik niet weten. Ik ben goed en tevreden behandeld.
10 / 10
Joke
17/03/2020
Sterke punten:
Je ktijgt goed advies je kan een testrit maken verzekering wordt geregeld door Amslod via Anwb en een snelle levering. Dik tevreden
Tips:
nee
10 / 10
Rosékalverhouderij Sterk
17/03/2020
Sterke punten:
10
Tips:
Geen
10 / 10
Henk
17/03/2020
Sterke punten:
Vlot personeel, de fietsen bevallen goed.
9 / 10
Hans
17/03/2020
Sterke punten:
Wij hebben twee fietsen gekocht in de winkel van Amslod dat is beter dan via internet je krijgt perfecte uitleg en advies en een mooi terrein om uit te proberen en een super re levering zijn er heel blij mee
10 / 10
Klant
17/03/2020
Sterke punten:
9
8 / 10
H
17/03/2020
Sterke punten:
Ontvangst met Koffie,deskundig personeel,ideale ligging van het bedrijf voor het maken van een proefrit.
9 / 10
C. M. Reinders
17/03/2020
Sterke punten:
Zeer vriendelijk en prettig tewoord gestaan. Goede uitleg over de fietsen die wij hadden uitgezocht en uitgeprobeerd.
Tips:
Jammer dat er nog geen accessoires waren dan hadden wij gelijk 2 paar fietstassen erbij gekocht.
10 / 10
joost
17/03/2020
Sterke punten:
Duidelijk in wat je te wachten staat. Goede prijs en inruilwaarde. Stipt nakomen van afspraken. Levering en voorwaarden zijn conform afspraken
Tips:
Zot niet weten wat er verbetert zou moeten worden
9 / 10
Frans
17/03/2020
Sterke punten:
Duidelijke uitleg van wat er te koop is. Geen opdringende verkoper. Wel jammer dat de prijzen in de folder alleen de vanaf prijzen zijn. Prijzen noemen die bij een bepaald model horen zodat de aspirant koper een duidelijker beeld krijgt van het geen er te koop is en voor welke prijs.
Tips:
Wij hebben twee fietsen gekocht maar mijn vrouw geeft u dezelfde beoordeling.
10 / 10
Danny De jong
17/03/2020
Sterke punten:
Gewoon een topzaak alles klopt!!!
Tips:
Geen
8 / 10
Desiree
16/03/2020
Sterke punten:
Goede uitleg over de verschillen van de aangeboden fietsen.
9 / 10
Geert-Jan
16/03/2020
Sterke punten:
Super service en snelle levering
8 / 10
Terry
16/03/2020
Sterke punten:
Snelle levering, prima service!
9 / 10
Klant
16/03/2020
Sterke punten:
Klantvriendlijk, afspraken worden nagekomen.
8 / 10
Johan
14/03/2020
Sterke punten:
Fijne fiets Perfecte ondersteuning Prima klantenservice Na melding probleem meteen oplossing geboden in gratis en snelle omruil fiets
Tips:
Hardheid lak york wellington onvoldoende Klokje op display wijkt erg af
10 / 10
Jos
13/03/2020
Sterke punten:
9
10 / 10
Wim van der Zee
13/03/2020
Sterke punten:
Bij de aankoop ben ik in het filiaal Assen op een zeer goede wijze geadviseerd. De levering is op het afgesproken moment gebeurd waarbij goede afstelling is gedaan en advies gegeven over gebruik
8 / 10
Sarina jumelet
13/03/2020
Sterke punten:
Goede service bij de aflevering. Goede uitleg bij de uitleg aan huis bij proefrit. Verder goede afhandeling via de mail mbt garantiebewijs en verzekering
8 / 10
Hans
12/03/2020
Sterke punten:
Helder. Consequent. Vriendelijk. Goeie fiets
Tips:
Geen
10 / 10
Klant
12/03/2020
Sterke punten:
Ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop uw verkoper de heer Wouter Klaassen mij heeft te woord gestaan. De uitleg was duidelijk.
8 / 10
Roely
12/03/2020
Sterke punten:
Erg leuk geholpen in de showroom, aardige verkoper, we mochten een proefrit maken en alles werd goed uitgelegd. Snelle levering van de fiets, en netjes thuis bezorgd.
Tips:
Helemaal tevreden!
8 / 10
Ingrid
12/03/2020
Sterke punten:
Goede hulp bij het uitzoeken van een E-bike die bij je hoort. Je kan alle modellen uit proberen. Vriendelijk personeel.
Tips:
Duidelijk in het boekje er bij zetten dat de €600.00 die je terug krijgt voor je oude fiets al van de prijs af is.
8 / 10
Pier
12/03/2020
Sterke punten:
Snel een afspraak gemaakt en vervolgens snel geleverd. Prima fiets
8 / 10
Dirk
12/03/2020
Sterke punten:
Toen ik besloot een E bike aan te schaffen was Amslod nog niet bij mij opgekomen. Toch ben ik de verschillende merken gaan vergelijken en heb daarom ook de brochure van Amslod aangevraagd. Daar viel mij meteen het kleuren display op. Ook de prijsstelling kwam er in vergelijking met andere merken positief uit, met name de prijs van een 600 Wh batterij. Hierna besloot ik om een Amslod vestiging te bezoeken. De Amslod fiets die ik in gedachte had zag er goed uit en voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Na een geslaagde proefrit besloot ik dan ook om meteen een Amslod E bike aan te schaffen. De fiets werd keurig netjes afgeleverd en alhoewel ik met het huidige weer nog niet veel heb gefietst ben ik tot nu toe zeer content met mijn Amslod E bike.
7 / 10
Marion
11/03/2020
Sterke punten:
-mooie fiets -goeie prijs/kwaliteit verhouding
Tips:
-de fietsaccu stond op 0% bij aflevering -bij het verwijderen van het plastic waarin de fiets was verpakt, kwam er op meerdere plekken moeilijk te verwijderen plak/sticker op het frame. Dit wil je niet bij aflevering van je nieuwe fiets -bij de aflevering van de fiets bleek er iets niet goed te zijn met het voorwiel, waardoor de fiets weer werd meegenomen en ik een week later alsnog mijn nieuwe fiets geleverd kreeg
10 / 10
Mario
11/03/2020
Sterke punten:
Zeer goede service, fiets wordt netjes gebracht en splinternieuw uit de doos gehaald en rijklaar gemaakt. Fiets rijdt super met voorwielmotor en ik heb er al aardig wat km's op zitten (woon-werk).
Tips:
Geen, perfect.
10 / 10
Carla
10/03/2020
Sterke punten:
Vriendelijke medewerkers. Goede service.
10 / 10
Daan
09/03/2020
Sterke punten:
5 vsterren
Tips:
Geen
10 / 10
Brechtje Nell
09/03/2020
Sterke punten:
Prettig en deskundig geholpen. Mooie showroom en heerlijke fiets
Tips:
De prijzen in de folders en op internet komen niet geheel overeen met de werkelijkheid
10 / 10
Hovenkamp
09/03/2020
Sterke punten:
Prima begeleiding en uitleg tijdens de aankoop van mijn fiets. Daarnaast zijn het echt mooie fietsen.
Tips:
Tot nog toe heb ik geen verbeterpunten.
9 / 10
Frans van Essen
09/03/2020
Sterke punten:
alle afspraken zijn nagekomen
Tips:
niet van toepassing
10 / 10
marieke
09/03/2020
Sterke punten:
Ze handelen keurig netjes. Ze komen thuis met de fietsen om te testen. Komen afspraken na. Zeer nette mensen in dienst!
8 / 10
Walter
09/03/2020
Sterke punten:
Goede voorlichting en service
Tips:
Duidelijker aangeven dat afspraken, voor onderhoud, zolang er garantie is, altijd moeten gebeuren via hoofdvestiging van Amslod.
10 / 10
frans
09/03/2020
Tips:
Goeie service ,telefonisch snel bereikbaar.
10 / 10
Kees Learbuch
09/03/2020
Sterke punten:
Goede uitleg van alles hoe het werkt.
Tips:
Geen
10 / 10
Adrie
09/03/2020
8 / 10
Klant
09/03/2020
Sterke punten:
We werden snel en vakkundig geholpen.
9 / 10
Klant
09/03/2020
Sterke punten:
Snelle service, goed bereikbaar via mail. Snel reactie bij vragen.
Tips:
Geen
10 / 10
Marius
09/03/2020
Sterke punten:
Even naar Amslod in Vianen gereden om te gaan kijken. Blijft niet bij kijken en besluiten, na een test en goed gesprek met duidelijke uitleg over de fiets, direct tot aankoop. Twee weken na levering wordt gebeld met de vraag of alles naar wens was. Dat is zeer attent.
Tips:
Zijn nog niet in beeld!
8 / 10
Renate
08/03/2020
9 / 10
Henri vinke
04/03/2020
Sterke punten:
Snelle levering Als je pech hebt snel hulp. Ziet er netjes uit. En je wordt goed geholpen en kundig.
Tips:
Een wand met met bij producten zoals Fietstassen klemmen voor mobiel of fietscomputer .
9 / 10
Frans
04/03/2020
Sterke punten:
Mocht je op zoek zijn naar een (nieuwe) e-bike, dan zou ik zeker gaan kijken bij Amslod. Er is een ruime keus uit meerdere modellen, motor in het midden of op het voorwiel etc. Dit in tegenstelling tot andere grote(re) aanbieders van e-bikes. In de winkel word je goed geholpen met advies en alle vragen worden begrijpelijk beantwoord. Daarna was mijn keuze snel gemaakt. Je krijgt veel meer FIETS voor je geld in vergelijking met andere aanbieders, o.a. batterij met meer capaciteit, kleuren LCD-scherm. Ook de aflevering was perfect geregeld, mooi op tijd en nu ook weer werden mijn vragen begrijpelijk beantwoord.
10 / 10
John
03/03/2020
Sterke punten:
Wat tot nu toe beloofd is, werd waargemaakt.
Tips:
Ik had graag de keuze uit een ander stuur en ander zadel gehad.
9 / 10
A. Konijnenberg
03/03/2020
Sterke punten:
Goede service, duidelijke communicatie en komen afspraken na
10 / 10
Petra
03/03/2020
Sterke punten:
vanaf het eerste kontact tot aan de snelle aflevering alleen maar geweldig.
Tips:
Ik ben hartstikke tevreden en kan dus geen tips of verbeter punten aangeven.
8 / 10
Klant
02/03/2020
Sterke punten:
Goed product.
10 / 10
Dian
02/03/2020
Sterke punten:
Gedegen bedrijf, mensen met vakkennis en duidelijkheid. Uitstekende aflevering, informatie en nazorg. Wat n topper! Je kunt merken dat dit een goed gedegen familiebedrijf is. Kwaliteit, vakkennis en uitstekende prijzen.
Tips:
Ik zou graag meer kleuren willen en niet allen saaie. de kleuren van de fietsen met voormotor zijn mooier maar niet met middenmoter te krijgen.
10 / 10
Klant
01/03/2020
Sterke punten:
Snelle levering duidelijke informatie en een degelijke fiets.nu
10 / 10
Klant
29/02/2020
Sterke punten:
Rustig rond gekeken in de showroom in Vianen. Proefrit gemaakt. Werden goed te woord gestaan door Kay. Nam de tijd om alles te vertellen. De fietsen zijn een paar weken later keurig op tijd afgeleverd.
9 / 10
Truus
27/02/2020
Sterke punten:
De ontvangst bij Amslod was prettig. De verkoper beleefd en voorkomend, zoals het hoort. Zijn advies leek ons praktisch en terzake. Nu fiets ik naar mijn werk op mijn niuwe e-bike en doe dat fluitend, zelf in regen, sneeuw en wind. Blij dat ik hem gekocht heb, ziet er 2-kleurig mooi uit en is eenvoudig in debediening. Fijne f iets. Service had ik nog niet nodig maar ik neem aan dat die adequaat is aan dit product.
Tips:
Als ik dan al iets negatiefs moet vinden is dat de versnellingsknop. Wat aan de kleine kant, waardoor ik met handschoenen aan geen goede grip op die knop heb.
8 / 10
Hans
26/02/2020
Sterke punten:
-personeel testcentrum is servicegericht en reageert adequaat -fietsen zijn degelijk en handig in gebruik
Tips:
-mondelinge instructie over opladen accu en hetgeen hierover in het boekje staat is verschillend (1e drie keer helemaal leegrijden en dan pas opladen) -wij hebben onze fietsen meegenomen naar Fr. omdat we daar wonen, lastig mbt 1e servicebeurt, wellicht kan er bij aflevering extra aandacht aan controle fiets worden gegeven -nog te vroeg om goed oordeel over de fiets te kunnen geven gezien beperkte aantal kilometers ermee gereden
10 / 10
Freek
26/02/2020
Sterke punten:
Komen beloftes na!
10 / 10
Arie
26/02/2020
Sterke punten:
zeer goed .Het kan niet beter je wordt zelfs nog gebeld of alles naar wens is.
8 / 10
K v Wingerden
26/02/2020
Sterke punten:
Kundige en vriendelijke mensen die alle tijd voor iedereen nemen. Dit werkt heel prettig. Mooie showroom.
Tips:
Moesten de fietsen 2x zelf ophalen??
9 / 10
Janbas
26/02/2020
Sterke punten:
Fijne adviseur op het experience centre gehad en ook het traject naar levering was prima.
Tips:
Ik zou graag wat accessoires kunnen kopen.
10 / 10
E. Neijenhuis-Gerritsen
26/02/2020
Sterke punten:
Fijne service met het uitproberen van de fietsen. Zelfs een 2e keer geweest om nog een ander model uit te proberen. Top! De levering was snel en netjes.
Tips:
Geen
10 / 10
J.A.Boks - Seesink
26/02/2020
Sterke punten:
vriendelijke ontvangst en goede begeleiding in het centrum
Tips:
iets rustiger zijn bij het afleveren van de fiets Nog even alles doornemen ook over het onderhoud hoe het werkt
10 / 10
Anne-Mieke
24/02/2020
Sterke punten:
Goed meedenkend personeel.Ruime keuze en goede hulp bij advies. Duidelijke afspraken betreffende de levering. Kortom een positieve ervaring.


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt