Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


7 / 10
Klant
21/08/2019
Sterke punten:
4 sterren. We zijn in Assen naar het testcentrum gegaan en zijn daar goed begeleid. Daar hebben we 2 fietsen gekocht van het duurste segment, omdat deze het best paste bij onze wensen. Dus fietsen op maat.
Tips:
Tijdens de koop werd ons mede gedeeld dat in week 27 onze fietsen zouden worden afgeleverd en misschien iets eerder. Maar in week 27 niets gehoord na contact te hebben gehad zou het druk zijn en zou het week 28 worden. Oké jammer maar begrijpelijk. In week 28 niets gehoord, zo jammer dat er dan geen communicatie is naar de klant toe. Dus weer gebeld, nee week 28 gaat niet meer lukken en het zal wel week 29 worden......uiteindelijk in week 30 afgeleverd. Dat is 5 weken na de koop en dat is heel vervelend als je er op rekent met je vakantie. Helaas in mijn vakantie geen fietsen gehad. Dan hebben we ook nog een verzekering afgesloten voor beide fietsen. Na 2 weken krijgen we van 1 fiets de verzekeringspapieren, even bellen voor de papieren van de andere fiets want je wilt ze wel verzekerd hebben natuurlijk. We moeten even geduld hebben dat komt vanzelf er zou een computerstoring zijn. Inmiddels 5 weken verder maar nog geen verzekering papieren gezien. Wat mij het meeste stoort is de slechte communicatie naar de klant. Het is geen pakje boter wat je koopt en wat meer nazorg mag best voor dat geld.
10 / 10
Martina
21/08/2019
Sterke punten:
Werden goed geïnformeerd, goed geholpen.
9 / 10
Rob
20/08/2019
Sterke punten:
Goede ontvangst in de winkel in Haarlem; prettige en goede voorlichting/informatie. Voldoende tijd om de fietsen buiten uit te proberen. Duidelijke informatie over de aankoop, service en bezorging.
Tips:
Noem niet de laagste prijs van een fiets die niet meer verkocht wordt.
10 / 10
Klant
20/08/2019
Sterke punten:
Goede verkopers. Leggen goed uit over de fiets, nemen de tijd om alles uit te leggen, dat was in Almelo het geval.
Tips:
In de advertentie vermelden dat er bijkomende kosten zoals verwijderingskosten bij inname oude fiets. En de prijs van eventuele verzekeringskosten
9 / 10
Johan
20/08/2019
Sterke punten:
Goede en leuke verkoper die verstand van zaken had. De bezorger die de fietsen thuis afleverde gaf een keurige uitleg over de ingebruikname van de fietsen. Al met al dik tevreden .
Tips:
Mijn fiets slaat af en toe een "tandwieltje " over maar ik ga er van uit dat dit wordt verholpen bij de 500 km beurt.
8 / 10
Hiltsje van der weide
20/08/2019
Sterke punten:
we waren het snel eens en omdat we een fiets hadden waar 5 km opstond konden we hem gelijk mee nemen echt super
Tips:
ik zou het niet weten
8 / 10
Ingrid
20/08/2019
Sterke punten:
Ondanks dat het een internetbedrijf is, heb je toch het gevoel persoonlijk contact te hebben. De levering was bij mij wat laat, maar dit wel mooi gecompenseerd.
Tips:
Voor mij was niet helemaal duidelijk hoe het zat met de fietsverzekering. Hier had ik beter over geïnformeerd kunnen worden. Op de actie dag met Pasen was het heel druk in de winkel, waardoor we lang moesten wachten voor een informerend gesprek.
10 / 10
A. Timmer
20/08/2019
Sterke punten:
Aflevering goed en op afgesproken tijd afgeleverd de betreffende persoon die de fiets afleverde nam alle tijd zodat hij de fiets op een zeer goed naar tevredenheid heeft afgeleverd.
Tips:
Wat aflevering betreft goed. Verkoper zou er goed aan doen om bij de verkoop toch aandacht hebben voor eventuele hulpmiddelen dit is niet goed gegaan bij de aankoop van onze eerste fiets in januari 2019
10 / 10
Jan
19/08/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijkheid en er wordt meegedacht. Servicebereidheid is ook prima, onlangs ervaren met een servicebeurt van de fiets van mijn vrouw.
Tips:
Telefonische bereikbaar is matig, moest meerdere keren bellen voor er contact was.
10 / 10
jules
19/08/2019
Sterke punten:
klantvriendelijk,goede uitleg over de fietsen,mooie presentatie en technische specificatie in de showroom.
Tips:
Zo doorgaan.
8 / 10
henk
19/08/2019
Sterke punten:
vriendelijk duidelijk hulpvaardig
Tips:
te kort om daar iets over te zeggen tot nog toe niets gevonden
10 / 10
Elisabeth
19/08/2019
Sterke punten:
Ik was opzoek naar een goede E-bike. Daarvoor ben ik naar een winkel van Amslod in Cruquius gegaan. Een winkel vind ik toch prettiger omdat ik dan eerst rustig kan rond kijken. De meneer in de winkel heeft mij prima geholpen. Ik kon rustig de E-bikes uit proberen. Nou bij de eerste rit was ik al gelijk verkocht. Bij het opstellen van de bestelling vroeg hij naar een oude fiets of ik die had. Er liep een mooie actie als ik een oude fiets inleverde. Wel die had ik niet. Okee geeft niet zei hij, ik maak er een mooie prijs van. Prima service kan ik zeggen. Ook bij aflevering was de jonge man aller aardigst en nam alle tijd om alles nog een uit te leggen. Met andere woorden, niets dan lof over de service bij Amslod.
Tips:
Ik heb geen verbeterpunten. Alles was tiptop in orde.
10 / 10
Klant
19/08/2019
Sterke punten:
Alles verliep soepel. Mooie kortingen ook. Amslod kwam langs mijn huis met een aantal (test)fietsen. Mooie fiets uitgezocht en besteld. Binnen 1 week had ik mijn nieuwe elektrische fiets. Top service!
10 / 10
Klant
19/08/2019
Tips:
Nvt
9 / 10
Geke Kloos
19/08/2019
Sterke punten:
Ontvangst in Assen was zoals het hoort. Persoonlijke behandeling en goede uitleg. Zelfs weigerde ze een te grote fiets te verkopen. Het werd dus een kleiner model. We hebben hem netjes thuis bezorgd gekregen en de eerste 1500 km zit er al op. Samengevat, een echte Drentse fiets van een winkelier waar de klant koning is
Tips:
Meerdere kleuren bij ook kleinere uitvoeringen!
9 / 10
Marian
19/08/2019
Sterke punten:
Sinds 2 maanden een Amslod e-bike. I.v.m mijn vakantie moest er een andere afleveringsdatum gekozen worden, dit ging in goed overleg met Amslod. Fiets bevalt prima, ook op de bezorging en afstelling van de fiets is niets aan te merken.
7 / 10
Anita van Hagen
19/08/2019
Sterke punten:
Thuisbezoek prima.Alles wordt goed uitgelegd. Je mag de tijd nemen om een rondje op de fiets te rijden. Mailcontact en betaling is ook allemaal goed verzorgd.
Tips:
als de fiets wordt afgeleverd en in elkaar gezet is het misschien een tip om gelijk op de goede hoogte van de klant te zetten.
8 / 10
Ina
19/08/2019
Sterke punten:
Persoonlijke aandacht
Tips:
Verkoper mag wel iets zakelijker en iets minder amicaal communiceren
8 / 10
Ton
19/08/2019
Sterke punten:
-De dag van levering uitstekende communicatie, correcte aflevering door medewerker volgens afspraak. -Goede kwaliteitsfiets en was het lange wachten waard. -Na ongeveer 400 km loopt ketting aan, gebeld en wordt op korte termijn een monteur gestuurd voor deze service, netjes.
Tips:
-Levertijd zou ongeveer 3-4 weken zijn maar werden er uiteindelijk 7-8. Opzich geen probleem voor ons maar iedere keer als ik belde, beloofde de medewerker dat hij volgende week zou komen. wat dus niet het geval was. Zeg dan over 8 weken of is nog niet duidelijk maar wees eerlijk.Dat vond ik wel jammer. -De medewerker waar wij waren voor de uitleg over de fiets, wist niet helemaal goed hoe de digitale display werkte. (medewerker was vrijwilliger) misschien voor de zaterdag meer medewerkers op locatie.
10 / 10
jan
18/08/2019
Sterke punten:
telefoniste ,verkoper en afleverraar geduldig en vriendelijk. schriftelijk en a-mail goed bereikbaar.
Tips:
telefonisch bijna niet bereikbaar . verbeterpunt een online-winkel met accessoires van het merk Amslod.
9 / 10
Koosje.
17/08/2019
Sterke punten:
Ik kan de Amslod ebaik bij iedereen aanbevelen in welke prijsklasse dan ook. Alleen al de kwalitiet en de afwerking is geweldig.Fietsen is een feest terwijl ik eigenlijk op mijn tachtigste geen a.baik fan was zal ik hem nu bij al mijn kennissen aanbevelen. Jammer dat hij in Brabant nog minder bekend is.
Tips:
Beter berijkbaar wat betreft telefoon en beantwoorden van amail kan beter.
7 / 10
Klant
17/08/2019
Sterke punten:
Vriendelijk personeel.
Tips:
Zorgen voor meer personeel, zodat je niet zo lang hoeft te wachten op een testrit en op de bezorging van je fiets!!
9 / 10
GM
17/08/2019
Sterke punten:
Alle verwachtingen zijn uitgekomen. Zowel de demo afspraak als de aflever afspraak, werden keurig op het afgesproken tijdstip en door correcte medewerkers nagekomen. Zelfs buiten kantooruren, komt men op de afgesproken locatie en neemt alle tijd voor een goede uitleg. De fiets is opgebouwd uit mooie en degelijke materialen. Ondertussen met veel plezier zo'n 750 km in 4 weken gefietst. Helemaal goed. Met dank
Tips:
Na het laden van de accu, is het terugplaatsen van de rubberen stop een handigheidje dat je even in de vingers moet krijgen!
8 / 10
Klant
16/08/2019
Sterke punten:
Super fijne fiets
Tips:
Als je iets af spreekt met de verkoper dan moeten jullie dit ook uitvoeren en dat is niet zo goed gegaan maar het daarna snel opgelost
7 / 10
Dinie
16/08/2019
Sterke punten:
Ik ben erg tevreden met mijn ebike. Model 2020 met middenmotor en een fijn zadel. Ik ben van plan veel kilometers te maken. Meteen een goede keus kunnen maken met de proefrit.
Tips:
Het zou makkelijker moeten zijn om de trip afstand in te stellen. Te veel handelingen.
7 / 10
Sissi
16/08/2019
Sterke punten:
Mooie keus van fietsen
Tips:
Bereikbaarheid
9 / 10
Jaap
15/08/2019
Sterke punten:
9
Tips:
geen
10 / 10
L ypma
15/08/2019
Sterke punten:
Op 9 juli een mooie fiets gekocht voor mijn man.Na jaren niet te hebben gefietst de stap genomen en naar amslod .Waar wij zeer goed geholpen zijn en alle tijd genomen werd door de verkoper.Door het vertrouwen en de goed aanpassingen aan de fiets.de fets gekocht wat een groot succes is.Fijn om door de medewerker /bedrijf zo goed geholpen te zijn top fiets.
Tips:
Geen
8 / 10
Hans
13/08/2019
Sterke punten:
Tot op heden zijn alle verwachtingen uitgekomen. De fiets is bij mij thuis getoond en na bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. De fiets is goed afgewerkt en na de eerst honderden kilometers ben ik tevreden over de prestatie en rijgedrag. Tot zover ben ik heel tevreden en voldoet het aan mijn verwachtingen.
Tips:
Ik zie op dit moment in mijn situatie geen directe verbeterpunten.
10 / 10
Anne Willems v.d. Meer
12/08/2019
Sterke punten:
We zijn erg goed geholpen bij de Cruquius. Degene die de fiets kwam afleveren heeft alles netjes uitgelegd en een beschrijving gegeven. Wij zijn zeer tevreden.
8 / 10
Adrie
12/08/2019
Sterke punten:
Alles wordt goed en snel afgehandeld vanaf de aanvraag van de brochure en aankoop nieuwe fiets.
Tips:
Administratief afwikkeling van de verzekering
10 / 10
Klant
11/08/2019
9 / 10
Kees
10/08/2019
Sterke punten:
Helder en duidelijke uitleg over de aan te schaffen e-bike gezien mijn leeftijd. Ook bij aflevering duidelijke uitleg over de fiets.
9 / 10
Mineke
08/08/2019
Sterke punten:
Schitterende fietsen met prettige verkoper. Ook riante mogelijkheid om fietsen te testen. Kwaliteit van de fiets is erg goed. Uitleg bij levering was duidelijk en ook daar kreeg ik even de kans om de fiets uit te proberen of deze goed was afgesteld voor mij. Kortom, ik ben super blij met mijn fiets
Tips:
Levering duurde te lang.
10 / 10
Sjannie Janssen
07/08/2019
Sterke punten:
Mooie degelijke fietsen. Als je telefonisch vragen stelt zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam
Tips:
Weet ik niet!
10 / 10
Arie
07/08/2019
Sterke punten:
Op het punt van vertrek op fietsvakantie was ondersteuning kapot. Ondanks drukke zomertijd met fietsenmakers op vakantie toch een deskundige reparateur binnen drie dagen voor de deur. Fiets voorzien van een nieuwe ondersteuning, geweldig!!
10 / 10
Jos
07/08/2019
Sterke punten:
Duidelijke informatie. Zeer gedegen kwaliteit van de geleverde fiets met duidelijke uitleg bij aflevering. Niet opdringerig, alles mag en niets moet. Dus zeer klantvriendelijk.
8 / 10
Hugo
07/08/2019
Sterke punten:
Over de fiets goede voorlichting. Fiets fietst zoals gezegd word.
Tips:
Geef eerlijk antwoord op levertijd. Als je niet op tijd kunt leveren kom dan niet met verhalen over displays oid. maar geef aan dat levertijd niet haalbaar is en geef reële tijd op en als dat nog niet haalbaar is mail van te voren dat het niet haalbaar is en geef nieuwe tijd op. En geen 4 keer. Jullie kunnen er ook niets aandoen, maar kost wel je naam.
10 / 10
Greetje
07/08/2019
Sterke punten:
We zijn uitstekend geholpen bij het vinden van een fiets wat bij ons past. Er werd alle tijd genomen om de voor en nadelen door te kunnen spreken van zowel de verkoper als van ons
Tips:
Een verbeterpunt is; het vaststellen van de exacte datum van het zenden van de nota via de mail. Door enorme drukte van jullie kant gaf het bij ons wat onrust
10 / 10
Bennie
06/08/2019
Sterke punten:
Een super goed bedrijf, Goed geholpen in Meppel. Komen afspraak moeiteloos na. Kortom een bedrijf waar je met een goed gevoel een fiets kunt kopen
8 / 10
Wil
03/08/2019
Sterke punten:
Vriendelijke adviseur. Besteld begin mei: Levering week 21 werd 23 werd 26 werd28. Al met goed op de hoogte gehouden.
Tips:
Een aantal telefoontjes gehad over een afspraak die al stond . Communicatie intern kan beter. Juffr. (alter sales) belde en zou me een email sturen om een recentie te schrijven. Helaas nooit gehad!!
10 / 10
G.Ypey
27/07/2019
Sterke punten:
Snelle levering. Goede informatie Prima fiets.
Tips:
Aangeboden fietsverzekering heeft geen track en trace.
9 / 10
bvba schwenroe
26/07/2019
9 / 10
P.Verheijen
24/07/2019
Sterke punten:
Prima fiets en de service was tot op heden prima.
Tips:
Bij maken van koop werd week 17 en kort daarop week 19 genoemd en toen ik in week 19 nog geen bericht had gehad over levering en ging bellen deelde men mij mede dat in week 24 of 25 fiets geleverd zou worden. Geef dus van te voren aan dat door problemen met onderdelen fiets later geleverd wordt of geef verkopers eerder sein dat er vertragingen zijn met levering zodat zij dit aan begin reeds bij koper kunnen doorgeven. Een goed product verkoopt zich zelf en is langer wachten vaak ook geen probleem
10 / 10
jetty
24/07/2019
Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden over Amslod, brochure aangevraagd en aan huis service, makkelijker kan het niet ! Ik had een vriendelijke en geduldige adviseur en ook al wist ik wat ik hebben wilde, hij kon mij goed en met veel geduld adviseren. ook met aflevering met mijn ""honderd ""vragen ""een geduldige en vriendelijke monteur! Ik fiets met veel plezier gratie en gemak....haha...!!!
Tips:
Op bagagedrager kan geen afpakfietstas met haken aan ....wie weet iets voor de toekomst te kunnen veranderen?
10 / 10
JC.Luinge
23/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijke verkoper,goede uitleg. Proeffietsen.Snelle levering. Goede parkeermogelijkheden. Snelle service.
7 / 10
Kitty
23/07/2019
Sterke punten:
Leuke ruime winkel, kundige medewerker die bereid is om je goed te helpen, snelle levering
Tips:
Meer tijd besteden aan het afleveren van een nieuwe fiets, ging mijiets te snel. Pedalen er op zadel omhoog en “ fijne dag verder”
9 / 10
Dik
23/07/2019
10 / 10
Klant
23/07/2019
Sterke punten:
Goede informatie
Tips:
Geen
10 / 10
YVONNE
23/07/2019
Sterke punten:
Zeer prettige manier om een testrit te maken, uitstekend advies gekregen bij de uitvoering van de testrit.
Tips:
Bijtijds bericht bij een eventuele latere levering. Bel voldoet niet. Hij klinkt niet hard genoeg.
7 / 10
Esther
23/07/2019
Sterke punten:
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tips:
Verkopers beter scholen voordat ze verkooptaken zelfstandig doen.
9 / 10
Klant
23/07/2019
Sterke punten:
goede behandeling bij aankoop en aflevering
Tips:
zadel, standaard staat te ver naar achter, opening tussen accu en bagage drager te weinig ruimte om fietstas met haken te plaatsen.
10 / 10
Klant
23/07/2019
Sterke punten:
prima alles goed en duidelijk afgehandeld
9 / 10
Carla
22/07/2019
Sterke punten:
Een goede fiets voor een super prijs
Tips:
De bagage drager een verhoging aan het einde om hem op te tillen bij een krappe ruimte om te stallen.Nu zitten je vingers klem tussen de accu.
8 / 10
Cor
22/07/2019
Sterke punten:
Goede verkoper zeer open op de mogelijk heden en welke niet daar houw ik van
Tips:
Per telefoon zijn jullie zeer slecht te bereiken heeft echt dagen geduurd voor ik iemand aan de lijn kreeg
10 / 10
Gerard
22/07/2019
8 / 10
Theo
21/07/2019
Sterke punten:
Als rond rijd in de dorpen en kijken naar me fiets dan zeg ik deze fiets van amslod is super goed
Tips:
iets betere uitleg.
8 / 10
Henk
21/07/2019
Sterke punten:
goede kwaliteit. En levering op afgesproken tijd !
Tips:
Beter bereikbaar zijn per telefoon !
10 / 10
Piet
20/07/2019
Sterke punten:
Via internet de site bekeken en brochure aangevraagd. Deze kwam al heel snel. De winkel zag er mooi uit. We werden vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg. Kopje koffie erbij. Proefrit maken is mogelijk. Word ook tijdig via de mail geïnformeerd als er bijzonderheden waren. Levering was correct. Nog uitleg gehad. De man die de fiets kwam brengen wilde niks drinken ondanks dat hij er al een hele rit op had zitten. Onze ervaring is prima. Dit was bij de vorige leverancier wel anders. tot nu geen klachten over uw bedrijf en we hebben er al verschillende kilometers opzitten. Ik zou zeggen ga zo door en veel succes met de verkoop.
Tips:
Alleen jammer dat de levering wat later was. Maar dit kwam door aanpassingen van het display. Dit was echter geen probleem voor ons. Kregen hier netjes een mail over.
10 / 10
Ton
20/07/2019
Sterke punten:
Positieve uitstraling. Oer Hollands bedrijf met vakkennis en met goede producten en zeer klantvriendelijk.
Tips:
ga zo door !!
9 / 10
Leo
20/07/2019
Sterke punten:
Zeer klantvriendelijk. Hiermee is eigenlijk alles gezegd.
8 / 10
Gerko
20/07/2019
Sterke punten:
Er werdt goed de tijd genomen bij de oriëntatie. Er stonden voldoende testfietsen. Bestel en leverprocedure is prima.
Tips:
Er was vertraging met de levertijd. Dit werdt niet actief gecommuniceerd door Amslod. Dat kan beter.
8 / 10
Jacob
20/07/2019
Sterke punten:
Leveren een produkt waarbij kwaliteit en prijs erg gunstig liggen. Vlotte afhandeling door verkoper Komt ook omdat mij documentatie was doorgestuurd.
Tips:
Werd op een moment erg druk in de zaak waardoor veel klanten moesten wachten. Misschien een gastvrouw/man die de potentiele klanten bezighoud/koffie/of advies geeft.
10 / 10
Tonny
20/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijk zeker niet opdringerig. We zijn heel blij en tevreden met onze fietsen.
9 / 10
Robert
20/07/2019
Sterke punten:
duidelijke info via uitgereide folder. Snelle demo aan huis, zelfde dag gekocht met inruil van Stella fiets. Snelle levering en service aan huis door FietsFix.
8 / 10
Peter van der Vlies
19/07/2019
Sterke punten:
Gesprek en advies in de winkel in Cruquius was erg prettig.
Tips:
Het aflever process en communicatie verliep niet zo vlotjes. Automatisch gegenereerde mail os niet gekoppeld aan de afspraken die telefonisch zijn gemaakt. Verder is de service telefoon zeer beperkt bereikbaar
8 / 10
Wa zwamborn
19/07/2019
Sterke punten:
goede uitleg. Kregen zo fietsen mee om een proefrit te maken.
Tips:
de persoon die uitleg geeft over de fiets en de proefrit verzorgt ook de verkoop laten afronden. Beetje vervelend dat dat dan weer door een ander gedaan moet worden.
9 / 10
Dick
19/07/2019
Sterke punten:
Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig om maar te besluiten op aankoop. En ook uitermate geduldig met uitleg en ook met het proeffietsen konden we net zolang proberen op de verschillende fietsen tot we de juiste voor ons hadden. We zijn in Meppel en in Cruqius geweest maar het maakte niet uit beide was het personeel zeer correct. Ook het afleveren ging precies volgens afspraak en de man die ze kwam brengen ging ook niet eerder weg voor we voor 100 % tevreden waren. Inmiddels heb ik na 5 weken de eerste 700 km. er op zitten en ik moet zeggen het rijd geweldig. Dus samengevat Amslod is een geweldige E-Bike
Tips:
Heb geen negatieve punten kunnen ontdekken.
7 / 10
Alie Kloosterman
19/07/2019
Sterke punten:
Goed geholpen.
Tips:
Er was maar 1 personeelslid dus eerst weer weggegaan.
8 / 10
Monique
19/07/2019
Sterke punten:
fijne fietsen, prettige verkooppraatje, goede service en nazorg.
Tips:
* Ik zie bij het certificaat van de 3 jaar garantie aan huis slechts 1 van de 2 fietsen vermeld. * onduidelijk wat te doen bij pech onderweg als je geen internettoegang hebt, denk aan telefoonnummer en verzekeringsgegevens (app?) * Mijn fiets heeft een autoventiel maar in geval van een lekke band is een fietspomp onbruikbaar en een benzinestation niet in de nabijheid. ( werd ik zeer toevallig vandaag mee geconfronteerd). * fietstassen die er makkelijk op en af te nemen zijn heb ik nog niet kunnen vinden (de enkele zodat je ook de snelbinders nog kunt blijven gebruiken). * duidelijkheid geven over het wel/niet doortrappen tijdens het schakelen van de versnellingen ( hoger en lager) om overslaan van de ketting (slijtage) te vermijden. * de fietsverzekering van mijn man staat op mijn naam, waar zijn mijn gegevens? Heb ik een eigen polis? Waarom staan niet beide fietsen/ beide namen op 1 polis? dit is onduidelijk.
8 / 10
C klok
19/07/2019
Sterke punten:
Hele vriendelijke verkoper. En een hele snelle levering vd fiets
9 / 10
harrie
19/07/2019
Sterke punten:
nette behandeling, alle tijd voor een proefrit.
Tips:
service kan wat sneller, bijna een week gewacht op het vervangen van een band.
10 / 10
Ben
19/07/2019
Sterke punten:
Wel lange levertijd Maar er is goed gecommuniceerd
8 / 10
Mabel
18/07/2019
Sterke punten:
Nakomen van afspraken, vriendelijk mensen. Als je belt met een vraag, een snelle reactie als er iets uitgezocht moet worden
9 / 10
Wilma van Houwelingen
18/07/2019
Sterke punten:
Goede hulp bij uitzoeken fiets
Tips:
Aflevering kan sneller, moest wat lang wachten op mijn fiets.
9 / 10
Dirk
18/07/2019
Sterke punten:
service, klantvriendelijkheid, deskundig
9 / 10
Geerten van Beek
18/07/2019
Sterke punten:
Uitproberen fiets aan huis is een goede mogelijkheid. (moet wel het weer meewerken) Goede mogelijkheid om de fiets uit te proberen in (in ons geval) Vianen. Duidelijke uitleg bij het proberen van de fiets.
Tips:
De brochure / folder kan voor mijn gevoel nog op een aantal verbeterd worden. bv: een overzicht op één pagina van alle fietsen naast elkaar.
10 / 10
Klant
18/07/2019
Sterke punten:
Eerste service beurt door extern bedrijf fietsnet ( Iwan Sweren laten doen ( slechte ervaring mee) 2de servicebeurt door de monteur van Amslod zelf laten doen een wereld van verschil vriendelijke vakkundige monteur weet waar hij over praat neemt de tijd en kijkt alles goed naar. Ook Jort van de service afdeling heeft mij goed te woord gestaan en mij uitstekend geholpen. Ik raad Amslot een ieder aan maar wel naar de eigen monteurs vragen daar zit een wereld van verschil in.
Tips:
Eigen monteurs het onderhoud laten doen niet door Fietsned ( Iwan Sweren )
10 / 10
Marianne
17/07/2019
Sterke punten:
Ontzetten aardig te woord gestaan bij de eerste ontmoeting. Bij de aflevering van de fiets alweer ontzettend aardige jonge jongens met kennis van zaken. Snel en vlot de fiets klaar voor gebruik gemaakt.
Tips:
Geen
8 / 10
José
17/07/2019
Sterke punten:
Erg vriendelijk personeel. Goed product
Tips:
Betere telefonische bereikbaarheid van klant3nservice
7 / 10
A. de. Winter.
16/07/2019
Sterke punten:
Indruk goed.
Tips:
Geen.
8 / 10
Gerda
16/07/2019
Sterke punten:
Afspraken worden zeer goed nagekomen. Vriendelijk personeel.
Tips:
Geen
7 / 10
Rob
15/07/2019
Sterke punten:
Goed doordacht ontwerp en goede componenten inkopp
Tips:
Wees duidelijk wat wel en niet in de prijs bij aankoop is. Ik vind het frame aan de grote kant
7 / 10
Jans
15/07/2019
Sterke punten:
We werden goed geinformeerd over de electr. fietsen. Men had alle tijd voor ons. De fietsen voldoen prima, Rijden erg licht.
Tips:
Ik kan geen verbeterpunten bedenken
9 / 10
Inge V.
15/07/2019
Sterke punten:
Doen wat ze toezeggen. Goede prijs- kwaliteitverhouding!
Tips:
zadel vd fiets
10 / 10
Klant
15/07/2019
Sterke punten:
mensen met wie wij contact hebben gehad van amslod bedankt voor de fijne samenwerking. ik zal amslod zeker bij familie -vrienden en bekenden aan bevelen.
9 / 10
Anneke
15/07/2019
Sterke punten:
Verkopers bezitten veel kennis
Tips:
Meer verkopers aannemen, voorkomt lange wachttijden
9 / 10
Freddy
15/07/2019
Sterke punten:
Goede service snelle reactie
8 / 10
Jan
15/07/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk goede uitleg over product afspraken zijn oke
Tips:
Zou het niet weten
10 / 10
Ton
15/07/2019
Sterke punten:
*Correcte behandelingen en vriendelijk personeel bij het Experience Center * Duidelijke afspraak aflevering van de fietsen * Het after sales traject, nabellen of alles correct is gegaan
10 / 10
Jons
15/07/2019
Sterke punten:
Heldere informatie en erg klantvriendelijk. Het experience centrum in Roermond is uitstekend.
Tips:
De terme "uit voorraad leverbaar" is niet geheel op zijn plaats.
8 / 10
Sjoerd
15/07/2019
Sterke punten:
Goede verkoper. Heeft ons goed geholpen.
8 / 10
M.F.Vermunt
15/07/2019
Sterke punten:
Korte link om kontact te krijgen en sympathieke mensen.
Tips:
Als de verkoper / contactpersoon afwezig is zorg voor back up.
8 / 10
Henny
15/07/2019
Sterke punten:
we werden vlot geholpen ondanks de drukte, hebben enkele fietsen uitgeprobeert. Ook de aflevering verliep vlot dus zijn we erg tevreden.
Tips:
geen
7 / 10
Leo
14/07/2019
Sterke punten:
Goede service , goede ene snelle communicatie, duidelijk.
9 / 10
Wil
14/07/2019
Sterke punten:
Goede info tijdens bezoek, vriendelijke mensen, duidelijk en voorkomend in het hele gesprek. Overtuigend tgeenover product wat aangeboden word, en heeft zeker meegholpen om tot aankoop over tegaan.
10 / 10
Klant
14/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijk
9 / 10
Laura
14/07/2019
Sterke punten:
Uitstekende kwaliteit fietsen voor een goede prijs. Bij problemen is er een goede service via de telefoon en als dat werkt word er een monteur gestuurd.
Tips:
Geef de prijzen al op de website aan, dat helpt mensen een keus te maken.
9 / 10
René
14/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijke en goede service, er wordt ruimschoots de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. En.. niet onbelangrijk, ook de prijs is goed ! Het is een degelijke en fijne fiets, voelt solide aan. Het kleurendisplay is geweldig.
Tips:
Aflevering en eindcontrole. Veel inbusbouten van de fiets zaten niet goed vast, na een paar ritten begonnen er dingen te rammelen en het display zat los. Er blijkt gewoon een inbusboutje te missen van de bevestiging.
10 / 10
Witte kees
13/07/2019
Sterke punten:
Het nieuwe elektrisch fietsen. Niet te vergelijken met de oudere elektrische fietsen. Bij aankoop neemt men alle tijd voor uitleg. Bij aflevering bij de voordeur. Geweldig!!!!!!
Tips:
Geen


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt