Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners.


10 / 10
Bert van Bladel, Katwijk
24/09/2020
Iedere kilometer is genieten op deze fiets.
Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar in april twee Amslod fietsen Carlton SX-600 gekocht Tijdens onze vakantie in mei hebben we deze helaas maar 2 dagen kunnen gebruiken. Mijn vrouw werd ziek en moesten hals over kop de camping verlaten terug naar huis. Na 9 maanden ziekenhuis is ze helaas overleden en stond er een fiets in de schuur met 60 KM op de teller. Ik heb toen belsloten om haar fiets voorlopig niet weg te doen en daar heb ik absoluut geen spijt van. Afgelopen maanden heb ik mezelf kunnen ontspannen door op de fiets te springen en dat heeft me goed gedaan. Waar ik ook heel blij van werd is, dat ook mijn kinderen en kleinkinderen het fijn vonden om met mij te gaan fietsen op die 2e Amslod. Ook van hen heb ik niets anders te horen gekregen dan "wat een fijne fiets en wanneer gaan we weer opa". Is daarom Amslod een 10 waard ?. Ja voor mij wel. Het is een hele fijne fiets en ik heb me toch, ondanks de moeilijke tijd, deze zomer fijn kunnen ontspannen.
8 / 10
Douwe Bakker, Hurdegaryp
24/09/2020
Prima service en probleemloos fietske!
Fijne fietsen, goede actieradius en geen problemen
8 / 10
Ineke, Kortenhoef
24/09/2020
Een fijne fiets
Het is een fijne fiets,al moet je wel steeds terug trappen, om verder te schakelen.
8 / 10
Mario, Hillegom
24/09/2020
Heerlijke fietsen met een ruim bereik van de accu
Mijn eerste ervaringen zijn zeer positief, heerlijke fietsen met een goede accu.
10 / 10
Ria, Sluiskil
24/09/2020
Geweldig
Alles werd mij heel goed en rustig uitgelegd en de fiets rijd fantastisch ik ben heel tevreden.
10 / 10
Arend Jautze, 'S-GRAVENHAGE
24/09/2020
Wat een geweldige e-bike
In de winkel in Rotterdam heb ik een vriendelijke en professionele uitleg gekregen. Na de proefrit was ik erg enthousiast en was de beslissing snel genomen. Korte tijd later werd de fiets bij mij thuis afgeleverd. Ook hier een vriendelijke medewerker die mij ook enige uitleg gaf en tegelijkertijd het stuur stelde en de zadel op de juiste hoogte bracht. Een pluim voor deze werkwijze. Heb inmiddels een paar ritten achter de rug. Ben 73 jaar en zeer enthousiast over mijn ervaring.
8 / 10
Anke en Frans van den Bosch, Alkmaar
23/09/2020
Goede ervaring
De ontvangst en informatie bij de showroom in Cruqius was prima. Tijdens aflevering had wel wat meer uitleg gegeven mogen worden.
9 / 10
Ben, Driebergen
23/09/2020
Perfecte fiets door een enorm goede voorlichting
Door wat voorwerk via de brochure van Amslod belandde ik op de site van hun. Natuurlijk zie je van alles voorbijkomen, maar ik besloot toch maar naar de vestiging in Vianen te gaan. Daar trof ik de heer den Hartog en deze heeft op al mijn vragen gereageerd met een uitgebreide uitleg. Tenslotte heb ik een drietal fietsen, die naar zijn oordeel het beste bij mij passen, mogen uitproberen. Wederom leidde dat tot een finale gesprek waardoor ik ook mijn keuze kon maken. Die fiets is uiteindelijk via een verkoopcontract en een verzekering besteld en na een korte tijd bij mij thuis afgeleverd. De fiets en ikzelf zijn inmiddels ingereden in mijn prachtige omgeving de Utrechtse Heuvelrug. Ik ben zeer content!
8 / 10
Sandra, Eijsden
23/09/2020
Vriendelijk, deskundig en goede service
We gingen eigenlijk alleen voor informatie maar doordat we deskundig en vriendelijk geholpen werden hebben we diezelfde dag besloten toch al een nieuwe fiets te kopen. Wat ons vooral opviel was dat de verkoper andere merken niet afkraakte maar met gegevens kwam. Aangezien we al met twee andere merken e-bike ervaring hebben konden we daarom goed vergelijken. De fiets bevalt heel goed. Onze jongste zoon fiets er iedere dag mee naar school.
9 / 10
Henk, Staphorst
23/09/2020
Goed maar kan beter.
Mijn ervaring met de verkoper is goed. Ze doen hun uiterste best om de afspraken na te komen. De fiets voldoet aan mijn verwachting. Alleen aan de aflevering mag wel wat meer aandacht besteed worden, vandaar mijn puntje minder.
9 / 10
Ron van den Heuvel, Oss
23/09/2020
goed bedrijf
Maar wees gewaarschuwd deze firma verkoopt graag fietsen ( van matige kwaliteit made in Polen) maar de after-sales is zeer slecht , bereikbaarheid van het bedrijf is ver beneden pijl , nemen geen telefoon op , en antwoorden nauwelijks op mails. Aanvraag Onderhoudsbeurt duurt maanden bij ons zijn ze zelf niet komen opdagen en dus een hele dag thuis gezeten voor niets super service dus van Amslod klacht staat is inmiddels ook gemeld bij klacht.nl ik hoop dat de firma Amslod ook zo sportief is deze review op hun site te plaatsen
8 / 10
harold, gorssel
23/09/2020
Prima van verkoop tot en met aflevering
Ben zeer tevreden over fiets Goede prijs/kwaliteit verhouding
9 / 10
JMLA, Posma
23/09/2020
Fantastisch!
Het gehele proces van uitzoeken van een fiets uit de folder, het vervolgens thuis uitproberen van de fiets(en) en ontvangen van advies, kopen en leveren verloopt professioneel, accuraat en door vriendelijke en kundige mensen. We zijn onder de indruk van hoe prettig het kan gaan! Top prestatie!
9 / 10
André van Westen , St Philipsland
23/09/2020
Goede degelijke fietsen.
In juni 2020 hebben we onder het genot van een kopje koffie na een goede en duidelijke uitleg van Joop en een proefritje uiteraard in het Experience Center in Rotterdam 2 fietsen aangeschaft. Een Hilston LTX-600 en een Aston MTX-600 De eerste week hebben zo'n 300km gefietst. Het zadel vinden we niet echt comfortabel, maar dat is persoonlijk. Het is een goede reden om niet te veel terrassen voorbij te fietsen. Bediening is zeer eenvoudig en de ondersteuning voelt heel natuurlijk aan. Kortom prima fietsen om in het zonnige maar ook winderige Zeeland te fietsen.
10 / 10
Gerda , Groningen
23/09/2020
Geweldige service, zowel in het testcentrum als bij aflevering thuis
Kon bij het test centrum een uitgebreide proefrit maken. Kreeg een goede uitleg over de fiets. Je werd goed geadviseerd en er werd alle tijd voor je genomen. De levering was zeer vlot en heerlijk bij je thuis
10 / 10
J van der Haven, Hazerswoude
22/09/2020
klantgerichte en vriendelijke benadering ervaren
Tijdens de informatie in de winkel in Vianen werd er duidelijk en rustig geïnformeerd zonder opdringerig gedoe. Ook bij de aflevering werden de fietsen vakkundig en duidelijk uitgelegd en nam men de tijd voor de aflevering
10 / 10
Erik, Nijmegen
22/09/2020
Prachtige fiets, rijdt geweldig.
Klasse product. Lasnaden niet te zien, mooi afgewerkt en fietst heerlijk. Aflevering en alles instellen ging vlot.
8 / 10
Ellen, Kortenhoef
22/09/2020
snelle nette levering
Na betaling werden de fietsen binnen een week thuis afgeleverd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Tijdstip van levering werd duidelijk gecommuniceerd vóór en op de dag van levering.
10 / 10
Sjaak, Koningsbosch
22/09/2020
Goede service. Afspraken nagekomen.
In het voorjaar werd mijn elektrische fiets ontvreemd. Heb daar aangifte van gedaan en ik kreeg via de unigarant verzekering een nieuwe fiets aangeboden. Echter vanwege gezondheidsredenen leek het beter dat ik i.p.v. de “normale tweewieler” een driewieler zou gaan berijden. Hierover overleg gehad met uw administratie “Jan”. Werd mij een driewieler aangeboden, uiteraard tegen bijbetaling. Ben daarmee akkoord gegaan. Driewieler werd op afgesproken tijdstip geleverd bij mijn zoon, omdat ik vanwege een hartoperatie in het ziekenhuis lag. Tot op heden de driewieler nog niet echt geprobeerd, maar dat gaat binnenkort wel gebeuren. Derhalve kan ik nog weinig zeggen over “rijervaring “, maar dat gaat ongetwijfeld nog komen. Afgesproken dat ik over een maand mijn ervaringen v.w.b. Het rijden op een driewieler, aan u zal rapporteren.
10 / 10
Ron, Brunssum
22/09/2020
Prettige en vlotte winkelervaring , tijdige levering
Mijn eerste testkilometers heb ik als prettig ervaren. Bediening is zeer eenvoudig en het zitkomfort is goed.
10 / 10
Marij Oostrom, Nieuwegein
22/09/2020
Wat een geweldige fiets!!!!
Sinds 10-09-2020 ben ik in het bezit van de Amslod Wellington MRX 600! Na een fijn gesprek bij Amslod Vianen hebben wij heel vlot besloten om deze fiets te kopen. We kregen alle denkbare informatie , zodat we niet meer aarzelden. De fiets werd keurig volgens afspraak ( na ong 2 weken) geleverd en de oude fiets ging mee terug. Wel heb ik aangegeven dat het zadel nogal hard is. Men herkent dit probleem. Een zadel is nogal iets persoonlijk, zal ook even wennen zijn. Ook zit er een hele duidelijke handleiding bij die stapsgewijs elk onderdeel, zoals bijv de fietscomputer, keurig uitlegt. Na ong 12 dagen werd ik gebeld om te vragen of de fiets bevalt, prima aftersales, was een leuk gesprek, top. Kan nu nog niet aangeven hoe het gaat met evt reparaties en garantie, maar heb daar eigenlijk alle vertrouwen in. Al met al ben ik tot nu toe heel tevreden, Amslod is een echte aanrader.
10 / 10
Fred, Maarheeze
22/09/2020
Perfect
Bij aankomst in de winkel in Roermond voelde het gelijk goed. Je werd op een hele fijne manier geholpen en bij de aflevering was de medewerker ook heel vriendelijk .
8 / 10
Jan en Janke, Roden
22/09/2020
Degelijk, Nederlands fabrikaat, compleet.
We hebben onze Amslod fietsen nu 14 dagen en zijn er mee op vakantie en Nederland. Fietsen prettig en voldoen op een klein mankement zeer goed. De degelijkheid en compleetheid is zeer te waarderen. Wij hebben de Venton LRX en zien er sportief uit. Kleurstelling is modern en uitvoering van de fietsen is zeer goed. Wij zijn er blij mee. Jan en Janke
10 / 10
Tiny Dohmen, Geleen
21/09/2020
Super tevreden met mijn Amslod.
Na veel fietsen te hebben vergeleken en uitgeprobeerd was de keuze snel gemaakt voor mijn York MTX 600. Ondersteunt heel natuurlijk en ziet er super uit. Goede service. In een woord een AANRADER.
8 / 10
Gerard, Hoofddorp
21/09/2020
Een nieuwe wereld gaat voor ons open.
Onze ervaring is met geen pen te beschrijven. Gewoon fietsen met tegenwind, heuveltje op etc. Lichte ondersteuning of iets meer of nog meer bij wind op de kop en berg op. Geen enkel probleem. Hadden we maar ..... inderdaad , eerder gedaan.
10 / 10
Duijnisveld, Klazienaveen
21/09/2020
Slechte of geen after sales afdeling aanwezig.
Ik geef een 10 voor de slechte after sales! Voor een nieuwe fiets moet je bij Amslod zijn, is binnen 10 minuten geregeld. Amslod wil dan echt alles voor je doen om die fiets te verkopen. Het is ook gelukt, nieuwe fiets gekocht €3000,00. Na 4 maand met plezier gefietst te hebben de eerste service aanvraag uitgezet. Klacht is dat display volledig uit gevallen is, fiets doet dan echt helemaal niets meer. Antwoord van Amslod is dat er zo spoedig mogelijk contact op wordt genomen. Na een aantal weken (4) toch maar eens gebeld, Amslod heeft liever dat er gemaild wordt, maar na lang aanhouden neemt iemand de telefoon op. Uitgelegd dat display stuk is en binnen 2 minuten een nieuw display geregeld! Super! Echter na 3 week nog niets geleverd, blijken niet op voorraad te zijn na lang doorvragen. Nu inmiddels 4 maand verder en de fiets van €3000,00 staat te verstoffen in de garage. Dit kan en mag toch niet gebeuren! Amslod doe hier iets aan! Advies van mij aan iedereen. Denk goed na voordat u tot aanschaf van een Amslod fiets overgaat. Ga naar de plaatselijke fietsen zaak!!
Reactie Amslod:
Beste Duijnisveld, Helaas kunnen wij u op basis van uw naam niet vinden in onze klantsystemen. Om u verder te kunnen helpen ontvangen wij graag uw NAW-gegevens via marketing@amslod.nl. Met vriendelijke groet, Sanne van Amslod
9 / 10
Annelies, Valkenburg
21/09/2020
Vriendelijk behulpzaam en vakkundig personeel
We werden vriendelijk geholpen door jongeman die alle tijd nam en ons adviseerde over de verschillende types .
9 / 10
Roel , Purmerend
21/09/2020
Prima voorlichting met kennis van zaken en voor mijn voorkeuren.
Bij het brengen van mijn Amslod York aan huis nam de monteur alle tijd om de fiets perfect af te stellen, ook gaf hij zeer goede adviezen hoe met deze fiets om te gaan. Daarnaast kreeg ik ook tips om een passende fietsverzekering af te sluiten. Tenslotte kreeg ik ook een duidelijke Nederlandse handleiding bij de fiets waar ik de vele instellingen en mogelijkheden nog eens makkelijk kan nazien.
10 / 10
Jan, Groningen
21/09/2020
Super goed reviews
De reviews zijn fantastisch. Dit geeft een volledig vertekend beeld. Kijk eens op Klacht.nl. Wees gewaarschuwd.
9 / 10
Jacobien, Joure
21/09/2020
Fijne fiets en goede service
Ik ben nu 3 weken in bezit van mijn Amslod fiets en ben zeer tevreden. Wat een genot om met trapondersteuning te fietsen met een fikse tegenwind en voor 't eerst zonder 'klotsende oksels' op plaats van bestemming aangekomen.. Ik pak nu zelfs sneller de fiets dan de auto. Aflevering was fijn aan huis, ik kreeg keurig uitleg en mijn 'knullige vraag' (zo bleek later) werd vriendelijk beantwoord door de servicedesk. Ik ben er erg blij mee en heb een goed gevoel aan deze aankoop over gehouden.
9 / 10
Jan, Meppel
21/09/2020
Top
Helemaal goed. Fijne fiets!
10 / 10
Marieke, Huizen
21/09/2020
"Geweldige fiets!"
Wat een geweldige fiets en service had ik bij mijn vorige fiets die niet bij Amslod vandaan kwam! Let op mensen; Op de site staat "Bij ons is de klant altijd koning!" Totdat je ze echt nodig hebt! De service is echt heel ver te zoeken. Ze sturen je met een kluitje in het riet! Hele dure fiets gekocht in april van dit jaar en vanaf het begin al problemen die maar niet worden opgelost. Zo'n spijt van deze aankoop. Ik wil een andere fiets of mijn geld terug, maar ze geven geen gehoor hier.
10 / 10
Stef en Puck Boogaard, Almere
20/09/2020
Prima fiets en snelle service
Onlangs 2 nieuwe amslods in ontvangst genomen en keurig allemaal volgens afspraak thuis afgeleverd. Afleveraar had het druk maar nam netjes de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Er zat een heldere gebruikshandleiding bij waar de meeste van onze vragen al beantwoorden waren. Wel slim we kregen die vooraf aan de aflevering al gemaild. Na aflevering hadden we toch nog wat vragen en die werden via de helpdesk snel beantwoord. Al met al prima gevoel.
9 / 10
Angela, Zwolle
20/09/2020
Hele fijne fiets
Ik ben heel blij met deze fiets. Had het jaren eerder moeten doen. Wat een genot en ook de medewerkers bij Amslod zijn heel vriendelijk geweest.
8 / 10
Johan Hupkens, Hoogkarspel
20/09/2020
Geweldige fiets
Het enige nadeel zijn de spaken. Na een half jaar waren er twee spaken in achterwiel stuk. Nu zijn er inmiddels weer vier spaken stuk. Onze vorige fietsen welke we 20 jaar hebben gehad zijn nooit spaken stuk geweest. Verder heel erg tevreden.
10 / 10
Mike, Kaatshoeve
18/09/2020
Nu 2 maanden in het bezit en al duizend kilometer op de teller.
Nu 2 maanden in het bezit en al duizend kilometer op de teller. Wat een verademing. Hadden we veel eerder moeten doen. we een ander zadel gekocht, we vonden die van amslot te hard. En de servicemonteur is al geweest omdat 1 fiets losse spaak had. Snel en goed opgelost door amslot.
8 / 10
F Post, Hoogeveen
16/09/2020
Twee prima fietsen. Voldoen aan onze verwachting
Deze Amslod elektrische fietsen, de Wellington MTX-600 geven een prima ondersteuning, ook met een hogere graad van ondersteuning in de zevende versnelling kan je met de bijbehorende accu vele kilometers maken . Over de gehele fiets is goed nagedacht , bv de automatische verlichting ( in en uit te schakelen) het remlicht, en het heldere en duidelijke display. Het stevige zadel is wel even wennen.
8 / 10
Margreet Jochems, Den-oever
15/09/2020
Goede, krachtige, stevige fiets.
Ik ben blij mijn mijn amslod fiets, krachtige fiets met groot batterij vermogen. Je kan heel wat kilometers maken op een volle accu. Kortom zeer goede aankoop.
9 / 10
Ester, Valkenswaard
15/09/2020
Dure aanschaf maar blijkt t beste van het beste
We wilden ons in t voorjaar oriënteren naar e-bikes en kwamen als eerste bij Amslot in Eindhoven. Na de proefrit op de Aston en Hilston waren we al meteen verkocht! We hebben (ondanks dat we er iets langer op moesten wachten) geen seconde spijt van gehad! Ik kan me nu voorstellen dat men verslaafd kan raken aan fietsen!!
8 / 10
Ed, Amsterdam
14/09/2020
Mooie degelijke fiets met flinke actieradius
Sinds twee weken in bezit, robuust herenmodel type Hilston. Ruim 300 km heerlijk gefietst. Ritje A'dam-Castricum aan Zee, geen probleem en nog ca. 30% accucapaciteit over.. 'S avonds superheldere verlichting. Remlichtfunctie is zeer prettig. Kortom tot nu toe tevreden.
8 / 10
Marty, Raamsdonksveer
14/09/2020
Goed voorgelicht over mogelijkheden en levering nieuwe fietsen
We gingen eigenlijk voor fietsen van € 2299 met middenmotor, maar door inruilen konden we dezelfde prijs de meest luxe uitvoering kiezen. Verschil tussen de duurste en de goedkopere is wel erg groot. Ik begrijp dat met de inruilfietsen nog een goed doel wordt bereikt. Bij aflevering zat een fietsstandaard en bagagedrager niet voldoende vast. Verder fietsen ze heerlijk en zijn deze veel stabieler dan de vorige met voorwielmotor.
10 / 10
Ton van Berkel, Roosendaal
13/09/2020
Heel tevreden over onze Amslod E-bike fietsen
In augustus 2020, 2 elektrische fietsen aangeschaft. Een Aston MTX-600 en een Wellington MTX-600. Hiervoor hebben wij ons goed georiënteerd voor de aankoop van elektrische fietsen. Het Experience Center in Rotterdam heeft ons over de streep getrokken om een Amslod fiets aan te schaffen. Na een bezoek aan dit center waarbij het klikte met de verkoper en de gebruikelijke proefrit waren wij snel verkocht. Uiteraard ook andere elektrische fietsen geprobeerd maar de Amslod fiets heeft het gewonnen, mooi model, fijne bediening, prima rijeigenschappen en wat later is gebleken een goed bedrijf. Ik zal niet de eerste en zeker niet de laatste zijn dat niet alles vlekkeloos is gegaan maar uiteindelijk is alles snel en goed opgelost via telefonische-, mail contacten en vooral vriendelijk en duidelijk zijn en blijven. Wij zijn dan ook super tevreden over deze fietsen en gaan er vanuit, nog jaren plezier van te hebben.
10 / 10
Aad Schuiling, Amsterdam
12/09/2020
Gewoon geweldig
De service bij aankoop was goed. De fietsen werden ruim eerder afgeleverd aan huis dan afgesproken. Heb er inmiddels meer dan 200 km op gefietst en na even wennen geweldig. Wilde er lang niet aan, door mijn vrouw overgehaald. Ook zij is zeer tevreden.
9 / 10
Joke wiedijk, Hoofddorp
12/09/2020
Verkoper en aflevering was top net zoals de fiets
Hele fijne fiets rijdt prima en is makkelijk te bedienen.de display is duidelijk af te lezen. De verkoper heeft niet te veel gezegd en de snelle levering was prima . Ook wel fijn dat het onderhoud gewoon voor de deur kan door een hele fijne monteur
10 / 10
Ad, Budel
12/09/2020
Geweldig
Ik bén zeer vriendelijk en plezierig geholpen in de winkel een 10 en die meneer die de fietsen heeft afgelevert een dikke 10
10 / 10
Heleen, Oud Heusden
12/09/2020
fiets funcioneert geweldig
ik fiets in de eco stand 5 in versnelling 7 over ongeveer 25 km een uurtje. ik ben heel blij dat ik de fiets heb.
10 / 10
Peter , Laren nh
12/09/2020
Snelle levering en fijn telefonisch contact
In de winkel werd alle tijd genomen voor ons. We konden een proefrit maken op verschillende modellen en op ons gemak ervaren welke fiets het beste bij ons past. Snelle levering van de bestelde fietsen. ( 1 week levertijd). Helaas heb ik wel een mail moeten sturen naar de service afdeling omdat de fiets niet helemaal in orde is. Dit is inmiddels een week geleden en ik wacht nog op een afspraak voor reparatie. Het is wel fijn dat er na een aantal dagen telefonisch contact wordt opgenomen over de ervaringen tot nu toe.
9 / 10
Erwin, Deventer
12/09/2020
Zeer vriendelijk, goed en vakkundig.
Vanaf het moment van het aanvragen van de brochure tot en met het afleveren van de fiets ben ik zeer goed geholpen in het maken van de goede keus. Ik fiets nu al een tijdje op mijn electrische fiets en ik heb de goede keus gemaakt qua wat voor een fiets voor mij het beste geschikt was. Super bedrijf. Echt een aanrader voor diegene die overweegd om een e bike te gaan aanschaffen.
10 / 10
Rob Smit, Enkhuizen
11/09/2020
Super
Via via op de website van Amslod terecht gekomen. Ik was op zoek naar een E bike met middenmotor. Omdat Almere niet ver van Enkhuizen is, naar de Amslod fietsenwinkel gereden. Buiten werden wij opgevangen door de heer Wognum. Hij bood mij aan om een proefrit te maken op een fiets met middenmotor. Onmiddellijk opgestapt en het was na 300 meter een openbaring. Wat een genot om op deze fiets een type Wellington te rijden. Na terugkomst wilde mijn vrouw ook graag een rondje rijden en dat mocht op een York. Ook zij kwam terug met een grote glimlach op haar gezicht. Hierop twee fietsen aangeschaft, een Wellington en een York. Perfect thuis afgeleverd en in orde gemaakt. Alles top via de mail afgeregeld, garantie etc. We hebben de fietsen nu ongeveer 5 weken. Al zeer veel gefietst in de omgeving van Enkhuizen. Een goede keuze geweest. Blij mee!!!!!
9 / 10
Wil, Apeldoorn
09/09/2020
De Ascot MTX-600 voldoet aan alle verwachtingen.
Deze fiets is van goede kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen. Het personeel in het experience center geeft goede uitleg en je wordt er fijn behandeld. Ook de aflevering is goed. Dus ben zeer tevreden.


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt