Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


9 / 10
Karin Mosemen
14/09/2019
Sterke punten:
Een hele goede uitleg over hoe de fiets werkt, de mogelijkheid om proef te rijden ermee en de service en de fiets zelf zijn heel goed
10 / 10
Paul Harts
13/09/2019
Sterke punten:
Komen afspraken na. De fiets fietst heerlijk, de contracten zijn duidelijk en verkopers zijn agressief op zoek naar handel. Ik kan dit bedrijf echt hartelijk aanbevelen.
Tips:
Poeh...da's moeilijk. Nou vooruit, ééntje dan; het is niet 100% duidelijk wat er nu exact verwacht wordt van de fiets die je inruilt c..q. hoe goed die fiets moet zijn.
8 / 10
Rob
13/09/2019
Sterke punten:
Prima fietsen, Helaas nog niet veel op gereden. Afhandeling bij het brengen was netjes en er werd alle tijd genomen.
Tips:
Van te voren meer de bouten en moeren aandraaien. Bagage drager zat los bij mij en de standaard raakte tijdens het fietsen los bij mijn vrouw. Beter omgaan met de levertijd deze is een paar keer gewijzigd. En ik begrijp best dat het zomers hoogseizoen is.
8 / 10
Yvonne
11/09/2019
Sterke punten:
profesioneel, persoonlijk, deskundig, geen poespas,niet te veel testcentre maar wel strategisch in het land
Tips:
accessoires afdeling ontbreekt. Meer Sportieve modellen voor jonge mensen.
10 / 10
tjibbe
11/09/2019
Sterke punten:
2 fietsen besteld, van m'n vrouw was goed maar die van mij deed helemaal niets, binnen paar dagen was het opgelost.
10 / 10
John
11/09/2019
Sterke punten:
Nemen de tijd voor je.eerst even een stukje fietsen zodat je weet waar over je kunt praten.de koffie is goed en het personeel weet waarover hij praat.ik ga met plezier nu op de fiets.
Tips:
Geen
10 / 10
Joke
10/09/2019
Sterke punten:
Fijne behandeling en afhandeling
Tips:
Geen
9 / 10
Els
10/09/2019
Sterke punten:
vlot en goed geholpen
10 / 10
Jo
10/09/2019
Sterke punten:
Deskundige voorlichting, de levering en service waren uitstekend
Tips:
geen minpunten
9 / 10
Kees
10/09/2019
Sterke punten:
Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen hun afspraken na. Attent en netjes in het contact.
Tips:
Geef ook uitleg over het verkoopsysteem (via e-mail) in de experience center. Jammer dat er in Zuid Limburg geen experience centra zijn.
8 / 10
Peter
10/09/2019
Sterke punten:
Goede, eerlijke voorlichting over de aankoop
Tips:
snellere aandacht op de afdelingen er was maar een verkoper ter beschikking rerwijl er verschillende mensen zaten te wachten.
9 / 10
Jan
10/09/2019
Sterke punten:
Zeer gewaardeerde, persoonlijke en correcte benadering en afhandeling.
Tips:
ga zo door
8 / 10
Gerard
10/09/2019
Sterke punten:
We zijn goed geholpen
Tips:
Die heb ik niet
9 / 10
wa
10/09/2019
Sterke punten:
snelle levering en netjes thuis af geleverd.super.
Tips:
zadelpen kraakte licht.onderzijde licht insmeren en opgelost..verder alle lof toe gewenst
9 / 10
Patrick
09/09/2019
Sterke punten:
Proefrijden in je eigen omgeving Goede service en een snelle levering
Tips:
Afneembaar display of een afdek mogelijkheid
9 / 10
Peter
09/09/2019
Sterke punten:
Prima vertaling van onze wensen naar de juiste e-bike. Goede communicatie en correcte aflevering van de e-bike.
Tips:
Enige onduidelijkheid over het afsluiten van de fiets verzekering. Amslod heeft een andere opzet dan die van de ANWB zelf. Bij afsluiten meer duidelijkheid hierover geven.
9 / 10
H.J. Delahaije
09/09/2019
Sterke punten:
Vlotte behandeling
10 / 10
Bert
09/09/2019
Sterke punten:
Wat ze zeggen in zowel de brochure als woord en later ook bij de uitleg is helemaal waar, gewoon perfect. Niets op aan te merken prima bedrijf als dit vast houden kunnen ze hele grote sprongen maken in de fiets wereld.d
Tips:
die zijn er niet het gaat uitstekend zo.
9 / 10
Peter
09/09/2019
Sterke punten:
Goede service en goede nazorg
8 / 10
Joop
09/09/2019
Sterke punten:
Kennis van zaken, goede uitleg.
Tips:
Wachttijden in showroom wat korter maken, meer inzet personeel
9 / 10
Henk
09/09/2019
Sterke punten:
Je wordt vriendelijk geholpen en komen afspraken na. Goede uitleg over de fiets en kijken goed naar welke hoogte voor jou het beste is.
Tips:
Meerdere servicepunt door het land.
10 / 10
Elles Dekker/ Nautidekk BV
09/09/2019
Sterke punten:
Fijn gesprek bij de aankoop en proefrit van de fietsen. Duidelijkheid over de dingen die je vooraf moet weten zoals verzekering en onderhoudsbeurt/contract
Tips:
fietscomputer van te voren op de goeie tijd zetten.
10 / 10
Klant
09/09/2019
Sterke punten:
Zeer klant vriendelijk Prima service
9 / 10
Annelies bastiaansen
09/09/2019
Sterke punten:
Goede en duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je
9 / 10
Michelle
09/09/2019
Sterke punten:
Pas geleden 2 Amslod e-bikes aangeschaft in de Cruquius . Daar werd zeer vakkundig en zonder het gevoel gepusht te worden uitgelegd.We mochten op allerlei fietsen proefrijden en het uiteindelijk besloten 2 fietsen te kopen. De fietsen werden enkele dagen daarna geleverd aan huis en ook de chauffeur was zeer vriendelijk en nam alle tijd om alles nog eens rustig door te nemen !. En nu fietsen we regelmatig op onze Amslod fietsen én wát zijn we blij !,...altijd fietsen met de wind in de rug !..heerlijk !. Het is best een grote aanschaf , maar absoluut het geld waard !
Tips:
Geen
9 / 10
Ria
09/09/2019
Sterke punten:
Vakkundig advies gekregen, proefrit mogen maken. Vriendelijk personeel.
Tips:
Geen
8 / 10
paul
09/09/2019
Tips:
er wordt niet gereageerd op vragen gesteld via de website
10 / 10
Ingrid Huijgen
09/09/2019
10 / 10
Evert
09/09/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk, soepel en uitnodigend. Alsof je al jaren klant bent. Na de order adequate email communicatie over het vervolg. Afspraken werden stipt nagekomen.
Tips:
Kan er zo geen noemen.
10 / 10
Klant
09/09/2019
Sterke punten:
goede service, duidelijke uitleg
9 / 10
Clemens
08/09/2019
Sterke punten:
Snelle levering, ongeveer een week. Fiets met middenmotor loopt fijn, goede ondersteuningsregeling.
10 / 10
Arno
08/09/2019
Sterke punten:
Aanvraag van duidelijke en informatieve brochure binnen enkele dagen ontvangen. Positief bezoek aan vestiging Vianen. Hartelijke ontvangst. Proef fietsen op diverse modellen. Aankoop ging gepaard met goede uitleg. Aflevering thuis van de fietsen werd op rustige en correcte wijze uitgevoerd. Fietsen werden voor zover nodig afgesteld en banden op spanning gebracht. Na proefrondje kon voor ontvangst worden getekend. Tot heden voldoen de fietsen volledig aan onze verwachtingen.
Tips:
Medewerkers die fietsen afleveren voorzien van mobiel pinapparaat zodat betaling bij aflevering kan plaats vinden en niet vooraf. Mensen kunnen worden afgeschrikt dat bij een mogelijk faillissement voor levering hun geld kwijt zijn.
10 / 10
Jan
08/09/2019
Sterke punten:
Duidelijkheid, Goede Service Goed product
10 / 10
Anja
07/09/2019
10 / 10
Huub Westendorp
07/09/2019
Sterke punten:
Prima service. Vriendelijk personeel in vestiging Vianen. Mooie aanbieding en zeer correcte levering. Echte aanrader.
9 / 10
Jaap Vermeulen
06/09/2019
Sterke punten:
Bij de vestiging in Cruquius Zij we zeer goed en deskundig geholpen, ik kon net zolang een proefrit maken als ik zelf wilde, ook om de fiets een fijne afstelling te geven voor mijn zit. Ook de levering was zeer goede vlot. Als eerste ging de monteur een rondje fietsen om te kijken of alles correct werkt. Wat de eerste service beurt betreft ook professioneel. Alle lof.
10 / 10
t. amslod, ik bedoel: dolsma
05/09/2019
Sterke punten:
Prachtige fiets. De afhandeling prima geregeld. Duidelijke aanwijzingen over moment van bezorgen, betaling enz. Keurig! Aardig en kundig personeel.
Tips:
ik was zo blij met m`n Amslod dat ik gelijk wel een mooie fietstocht wilde maken. Helaas.....eerst de accu opladen . Een paar uur wachten. Zou dat anders kunnen??
8 / 10
J.Fraats
05/09/2019
Sterke punten:
Positieve benadering van Dhr. Godfried Beurskens in het Filiaal Roermond, goede begeleiding en een objectieve berading i.v.m. het kiezen van het juiste model E-Bike. Aflefering ging soepel.
Tips:
Het in contact komen met een medewerker A- via Tel.of B- via E-Mail, dit was een crime, lukte niet. Achteraf alles goed gekomen.
8 / 10
C
05/09/2019
Sterke punten:
Mooie fietsen, prima medewerkers
Tips:
In de folder de juiste prijs zetten en geen lokprijs. In de folder stond de prijs minus 700 euro inruil.
8 / 10
Renata
05/09/2019
Sterke punten:
Hele goeie fiets zeer tevreden mee op tijd geleverd volgens afspraak. Alles volgens wens.
Tips:
Moeilijk telefonisch bereikbaar. Ook voor vragen moeilijk met de telefoon. Alles moet met de mail.
10 / 10
H.Heijerman
05/09/2019
Sterke punten:
Uiterst positief over het hele traject, van telefonische informatie, de ontvangst en de heldere uitleg van de medewerker in Roermond tot het leveren van de bestelling. De ‘oude’ fiets van 3 jaar werd meegenomen op het aangekondigde tijdstip. Het belangrijkste is dat ik na een week van diverse tochtjes kan zeggen dat ik er geen moment spijt van heb. Bedankt! Top!
Tips:
Voor mij geen!
7 / 10
Ad
05/09/2019
Sterke punten:
Uitleg van onze twee E-bikes de Amslod Ascot/MTX-beige 600 model 2020 en Amslod Wellington MTX- grijs 600 model 2020 door Kay Benning in Vianen was goed en uitgebreid. Aflevering van de fietsen was ook goed, ALLEEN jammer dat bij beide fietsen de voorrem nagesteld diende te worden, ik bedoel hiermee niet de remkabel korter of langer maken maar de rem liep aan op het ijzer gedeelte dit was duidelijk te horen, dit lijkt me iets wat al gebeurt dient te zijn bij het klaarmaken van de fiets in de fabriek, hier was de bezorger best wat tijd aan kwijt, viel ons op dat de accu's nog geen 30 % opgeladen waren en de banden slap stonden, wat verstaat Amslod onder de fiets klaarmaken om bezorgd te worden ?? maar toch nam de bezorger even de tijd om het display met ons door te nemen. Wat het fietsen betreft, zijn we beide zeer tevreden, ben wel aan het bijhouden of de standtijd van de accu bij beide fietsen even even lang is, hier zit namelijk een verschil in van 25 %.
Tips:
De communicatie na het afleveren kan wel verbeterd worden, Bij het eerste ritje bleek er een rammeltje te zitten in de Amslod Wellington, heb zelf een setje inbussleutels ter hand genomen om het één en ander te controleren op los staan, ik vond onder de bagagedrager een inbusbout die los zat, echter die had ook voor lakschade gezorgd dit online gemeld bij Amslod met als bijlage een foto van de beschadiging. kreeg als reactie terug dat er een ticketnummer voor aangemaakt is, en dat het op moment druk was, daardoor een langere oplostijd kon verwachten, MAAR inmiddels zijn we ruim een week verder en heb ik tot op heden niets meer gehoord van Amslod, Gisteren werd ik gebeld om te informeren hoe de fietsen bevielen, dit onderzoek werd blijkbaar uitgevoerd door derden. (KilyOH.nl ) Bij afsluiting van dit gesprek werd gezegd dat ik een link zou ontvangen voor het invullen van deze enquête, echter, die link niet ontvangen, dus zojuist naar Amslod gebeld om die link toe gestuurd te krijgen.
10 / 10
Cindy
05/09/2019
Sterke punten:
Keurige en duidelijke voorlichting over de fiets. Aflevering en reparaties aan huis
Tips:
Zelf inplannen van afspraak onderhoud in een agenda zou fijn zijn
7 / 10
Henk Spaan
04/09/2019
Sterke punten:
Prima contact met adviseur (in ons geval Fedor Al) Goede telefonische informatie
10 / 10
Arjen
04/09/2019
Sterke punten:
vriendelijk, correct, niet opdringerig.Secuur in het maken van afspraken
Tips:
extra accessoires niet via Amslod te koop
9 / 10
jan tol
04/09/2019
Sterke punten:
duidelijk en overzichtelijke afspraak, winkels zeer ruim en overzichtelijk, goede prijs kwaliteit.
Tips:
meer winkels en service punten in NL.
8 / 10
Frans
04/09/2019
Sterke punten:
Levering correct volgens afspraak Vriendelijke bejegening door afleveraar Helaas nog te weinig kilometers gefietst om een beoordeling op prestatie in de Limburgse heuvels te geven (komt later)
Tips:
Afleveraar zou fiets op maat moeten afstellen, nu alleen de instructies voor het zelf doen. Bediening instructies computer summier. Geen mogelijkheid aan fiets om pakaf fietstas te bevestigen, zelf hulpmiddel ontworpen en bevestigd. Idee wordt aan klantenservice door gemaild.
10 / 10
Carien
04/09/2019
Sterke punten:
Goede uitleg over de fiets Snelle levering Geweldige fiets afgeleverd
Tips:
Ik heb nog geen verbeterpunten
10 / 10
Pieter
03/09/2019
Sterke punten:
Zeer hartelijk ontvangen in de winkel in Cruquius, de Vriendelijke verkoper kon ons duidelijk antwoord geven op een flink aantal vragen van onze kant. we konden hierna een uitgebreide testrit maken op diverse modellen waarbij ons geadviseerd werdt deze test niet te kort te maken, waarop wij ruim een uur in de omgeving gefietst hebben en zodoende de fietsen goed hebben kunnen uitproberen. Hierna besloten om een tweetal fietsen(model 2020) te bestellen. De levertijd zou drie tot vier weken bedragen, echter werden de op zaterdag door ons bestelde fietsen de volgende vrijdag al geleverd door een jonge en vakbekwame monteur die terplaatse nog de laatste afmontage en afstelling voor ons regelde en ruimschoots de tijd nam voor een gedegen uitleg van het product. Ook werden de. A den nog even op de verschillende gewenste spanning gebracht. Samen met een aantal adviezen voor onderhoud, laden en opslag van de batterijen gaf dit geheel ons een goed gevoel bij deze toch forse investering. Inmiddels enkele honderden kilometers probleemloos gefietst, waarbij vooral de soepele, zeer krachtige en vooral bijna geruisloze motor een genot is. In combinatie met de 7 mechanische versnellingen en 10 eenvoudig te bedienen ondersteuningsniveaus, hebben deze fietsen eigenlijk alles wat nodig is om zowel in de stad als op de langere tochten probleemloos te fietsen. Enige minpuntje dat wij tot nu toe hebben kunnen ontdekken zijn de zadels die voor ons gevoel te zacht zijn. Totaalcijfer een dikke 9
Tips:
Geen
9 / 10
Walda
03/09/2019
Sterke punten:
snelle levering, goeie service
Tips:
nog meer landelijke dekking met meer vestigingen
7 / 10
Hennie
03/09/2019
Sterke punten:
Zakelijk en correct. Ik wist meteen waar ik aan toe was.
Tips:
Dat ze ook in drukke tijde wat makkelijker te bereiken zijn.
10 / 10
Klant
03/09/2019
Sterke punten:
Prettig geholpen en goede uitleg bij aankoop
Tips:
Geen
9 / 10
wim
03/09/2019
Sterke punten:
je word er keurig te woord gestaan worden goede afspraken gemaakt en alles word goed uitgelegd
Tips:
geen
10 / 10
Hans
03/09/2019
Sterke punten:
Uitstekende service
9 / 10
Sjef Smeets
03/09/2019
Sterke punten:
Goede uitleg en tijd genoeg voor de klant
Tips:
Houden zo
8 / 10
Klant
03/09/2019
Sterke punten:
Duidelijke en snelle communicatie
8 / 10
A
02/09/2019
Sterke punten:
goede afspraken en nakomen hiervan . goede uitleg door vriendelijke en ter zake kundige mensen
9 / 10
Hans Kroese
02/09/2019
Sterke punten:
Mooie fiets en krachtige motor en we konden ze meteen meenemen.De eerste ritjes al gemaakt op deze fietsen.
Tips:
Een extra verkoper zou soms nuttig zijn want die in Meppel was alleen en had het heel druk zodat klanten lang moesten wachten
8 / 10
J Hofmeijer
01/09/2019
Sterke punten:
Gemaakte afspraken zijn nagekomen
Tips:
Telefonisch niet te bereiken via mail ook traag
9 / 10
Wim
01/09/2019
Sterke punten:
Vlot geholpen in een fraaie showroom.
Tips:
nvt
8 / 10
Itje vd Hoek Dalmolen
01/09/2019
Sterke punten:
klantvriendelijkheid duidelijke uitleg en hulp bij werkplan was ook netjes opgelost
Tips:
afspraak maken : er wordt je eenmail gestur warn vermeld staat wanneeer ze hem komen bezorgen . als dit niet kan moeten wij dit minimaal 24 uur van te voren afzeggen. doe je dit en rekening houden met de rit regio krijg je geen reactie binnen 24 uur terug. nee nog erger zelf helemaal niet. door dat ik er weer achter aan ben gegaan via de vertegenwoordiger kreeg ik ja echt waar maandags laat in de middag pas te horen dat terwijl hij dinsdag werd bezorgd. dat het verzet werd naar vrijdag . dat is wel erg laat he, en dan met de melding sorry wij hebben het erg druk. wij toch ook en wij moeten houden aan die 24 uur.
8 / 10
Patries
30/08/2019
Sterke punten:
goede service, duidelijke uitleg
Tips:
Een standaard tas voor op de bagagedrager past niet. Latere levering? Laat even iets vaker iets weten
9 / 10
kees
29/08/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk , duidelijke uitleg door de verkoper
Tips:
de ruimte tussen bagagedrager en accu is te klein voor de beugels van een fietstas , misschien een aandachtspuntje ?
8 / 10
ga
29/08/2019
Sterke punten:
mooie fiets rijd goed sterke motor
Tips:
betere aflevering
8 / 10
Tiny
28/08/2019
Sterke punten:
Tijdige en correcte bezorging door vriendelijke bezorger.
Tips:
Geen
10 / 10
Cor van der Neut
28/08/2019
Sterke punten:
Duidelijk, goede uitleg en hoed product
Tips:
Vermeld bij de prijzen ook de prijzen voor fietsen met meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld meer versnellingen.
8 / 10
Edwin
28/08/2019
Sterke punten:
Helder productaanbod Goed bereikbaar Technisch hoogwaardige producten
9 / 10
Jan-Willem
28/08/2019
Sterke punten:
Wij werden in Roermond geholpen door een vriendelijke verkoper Kay, na een paar proef rondjes op diverse modellen hebben mijn vrouw en ik allebei gekozen voor Model Newton met voorwiel aandrijving. De fietsen werden volgens afspraak op de juiste dag geleverd. Omdat de wagen met pech stond onderweg, werden wij keurig door een medewerker van Amslod gebeld dat de aflevertijd wat later zou worden. we hebben inmiddels zo`n 400 km gefietst en zijn zeer tevreden over de fietsen en over de werkwijze van Amslod. Vriendelijke verkoper, vriendelijke mensen op kantoor en goede uitleg van de chauffeur.
Tips:
Ik zou op dit moment geen verbeter punt weten.
8 / 10
Nol
28/08/2019
Sterke punten:
Wij hebben 2 fietsen (amslod wellington) gekocht bij de vestiging Cruquius. We werden daar heel goed geinformeerd en hebben proefgereden. Alle afspraken werden keurig nagekomen en de fietsen werden op de afgesproken datum geleverd en voor ons klaargemaakt.Prima service
Tips:
Op een van de fietsen blokkeerde het achterwiel. Naar later bleek dat dat veroorzaakt werd door een loszittend achterspatbord. Konden we gelukkig zelf oplossen. Tip: Voor afleveren alles nog even extra nalopen.
10 / 10
Karin karsten
28/08/2019
Sterke punten:
Snel geholpen, prima advies, na betaling de fietsen snel in huis. Wij hebben er 2 fietsen besteld..
8 / 10
BENNIE
28/08/2019
Tips:
Klachten binnen 1 week op lossen Verder geen.
10 / 10
Marion
27/08/2019
Sterke punten:
Goede service
Tips:
Communicatie en verkoop praatje
9 / 10
Sissingh-korte
27/08/2019
Sterke punten:
Kregen alle ruimte om over onze aankoop na te denken. Goede service en vriendelijk personeel, ook voor de telefoon!
Tips:
Dit was onze eerste aankoop bij amslod, zijn positief over jullie, dus kan eigenlijk niks bedenken wat evt beter kan!
10 / 10
Diana
27/08/2019
Sterke punten:
Komen hun afspraken na of bellen wanneer het iets later wordt. Hierdoor een betrouwbaar bedrijf. Medewerkers denken ook met je mee en ik voelde me vrij om alle vragen te stellen die ik wilde.
Tips:
Tip. Deze email had ik bijna weg geklikt omdat de naam Kiyoh mij niets zei, ik dacht in eerste instantie dat het spam was. Zet ik de afzender ook de naam Amslod zodat hij niet direct naar de prullenbak wordt verwijderd.
8 / 10
Ingrid
27/08/2019
Sterke punten:
Informatie over de fietsen. Testmogelijkheden. Deskundigheid adviseurs. Nakomen afspraken.
Tips:
Samenwerking met een pechverhelpingsdienst in heel Europa zou handig zijn. Zo'n dienstverlening kun je perfect outsourcen. In België is Touring pechverhelping een betrouwbare partner. Uiteraard hoeft dat niet gratis te zijn. Een betaalbare abonnementsformule is prima.
10 / 10
Ben
27/08/2019
Sterke punten:
Goede benadering voor de verkoop. Eerst alle soorten E bikes proberen daarna praten
Tips:
Geen
10 / 10
Joop
27/08/2019
Sterke punten:
Komt afspraken na
Tips:
Fietsspiegel in het assortiment opnemen
8 / 10
Sonja
27/08/2019
Sterke punten:
Goeie service, je kunt via de site je aanmelden voor een controle of reparatie beurt en dan nemen ze snel contact met je op. Komen op locatie waar je zelf wilt.
Tips:
Bij latere levering betere communicatie met cliënt
9 / 10
D.
27/08/2019
Sterke punten:
wij zijn enorm vriendelijk geholpen zowel door de telefoniste als later door de monteurs,kregen voldoende de tijd om thuis proef te rijden hadden diverse fietsen bij zich en op alle vragen kregen wij een goede en duidelijke uitleg ook de afspraken die gemaakt werden werden keurig nageleefd wij zijn zeer tevreden over Amslod en de E-Bikes bevallen prima.
Tips:
nee wat ons betreft niet was allemaal keurig geregeld.
10 / 10
Jeannette
26/08/2019
Sterke punten:
We kregen vakkundig advies van de verkoper in het amslod filiaal in Cruquis en mochten meteen proef fietsen.We kwamen voor informatie maar zijn al snel tot kopen over gegaan.
Tips:
Geen
10 / 10
jos
26/08/2019
Sterke punten:
heb geen negatieve beoordeling
Tips:
geen
10 / 10
Hans
26/08/2019
Sterke punten:
Klant vriendelijk, open in de vraag stelling van de klant
Tips:
Bij het filiaal waar we geweest zijn toch aardig lang moeten wachten, maar we kregen wel koffie aangeboden
8 / 10
Klant
26/08/2019
Sterke punten:
Levering correct met montage en uitleg. wij hebben inmiddels 300 km gereden en zijn nog steeds tevreden over de prestaties en het rij plezier.
Tips:
Nog geen ervaring, maar wij hopen van niet.
9 / 10
Fred
26/08/2019
Sterke punten:
Aan huis testen van e-bike Snelle levering Prijs kwaliteit
Tips:
geen
9 / 10
Dolf Heeres
25/08/2019
Sterke punten:
goede levering, goede service
Tips:
monteur die aflevert mag wat meer doen aan afstelling op de juiste persoon
7 / 10
J wesseling
25/08/2019
Sterke punten:
Vriendelijke bezorger
Tips:
Duidelijkere communnicatie tussen verkoper management en klant.
8 / 10
Bert
25/08/2019
Sterke punten:
Vriendelijke behulpzame bezorgers. Goede testlocatie te Vianen. Mooi product.
Tips:
Zeer lange levertijd (4 maanden) waarvoor onvoldoende is gewaarschuwd. Ons was een levertijd van 6 weken voorgehouden. We hebben als zojuist gepensioneerden een paar maanden fietsplezier gemist. Als we dit tevoren hadden geweten dan zouden we geen Amslod fietsen hebben aangeschaft.
10 / 10
Ton
25/08/2019
Sterke punten:
Correct, helder, goede uitleg en verstand van zaken.
Tips:
Die zijn er natuurlijk altijd maar ik kan er geen bedenken
10 / 10
Trijntje
24/08/2019
Sterke punten:
Goede informatie en goede service
Tips:
Zou zo niets weten ,wij vinden het goed
8 / 10
Jessica
24/08/2019
Sterke punten:
Goede service Snelle service Klantvriendelijk
8 / 10
Klant
24/08/2019
Sterke punten:
Een goede nazorg,en goed uitleg over de fiets
Tips:
Verzekering moet wat eerder aangevraagd worden
9 / 10
Conny
24/08/2019
Sterke punten:
Prettig geholpen door zowel de medewerker van het experience centre en de heren die de fiets hebben afgeleverd. Duidelijke uitleg en antwoord op mijn vragen
Tips:
Misschien een aanpassing bij de plaats van de accu, nu geen plek om een dubbele fietstas te bevestigen.
8 / 10
Leo Van den Enden
23/08/2019
Sterke punten:
Een heel prettige ontvangst en een prima uitleg over de fietsen zonder het gevoel te krijgen dat er verkocht moest worden. Ook de hulp bij de proefrit was erg prettig door Anton.
10 / 10
José
23/08/2019
Sterke punten:
Wij zijn in Meppel voor een fiets wezen kijken en door Anton heel goed voorgelicht daar ik al een carlton xs hadden wilde we dezelfde voor mijn man omdat deze heel goed bevalt en lekkere lichte stoere fiets met veel accu vermogen mijn eigen fiets gelijk een service beurt laten geven terwijl we de nieuwe fiets ophaalde alles prima geregeld
Tips:
Iets meer personeel zou wel prettig wezen het was beide keren druk toen we er waren en als je er dan alleen voor staat kan je niet iedereen de aandacht geven die je wilt
10 / 10
Mart
23/08/2019
Sterke punten:
- Heel fijn product/fiets; inmiddels al veel km's erop gereden
Tips:
- geen. Verkoop goed, levering prima, service ook.
10 / 10
Thesa
23/08/2019
Sterke punten:
Goed geholpen in de vestiging Geweldige service bij de aflevering
Tips:
snellere levering
7 / 10
Truus
23/08/2019
Sterke punten:
Goede verkoper. duidelijke uitleg
Tips:
Dat de verkoper er bij zegt dat de ventiel een Franse is dat je dus altijd iets er bij moet hebben anders kun je de banden niet oppompen met een gewone fietspomp. En de kreet op jullie folder direct leverbaar klopt ook niet. .3 weken wachten is niet direct.
10 / 10
Ingrid
23/08/2019
Sterke punten:
5 sterren
Tips:
Een losse display. Deze vaste trekt kinderen aan om te spelen.
9 / 10
Wim
23/08/2019
Sterke punten:
DUIDELIJKE UITLEG EN VRIENDELIJK PERSONEEL
Tips:
ACCUDUUR MAG NOG BETER,
9 / 10
Bert
23/08/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting over het product. Prettige ontvangst Goede service
Tips:
Tip wijs meer op de mogelijkheid je fiets aan huis te laten onderhouden door aangesloten mobiele fietsenmakers. Is een extra koopargument voor mij en misschien voor meer mensen.


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt