Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


8 / 10
Sandy
12/10/2019
Sterke punten:
Snelle reactie op aanvraag van n nieuwe klant.
Tips:
Telefonisch makkelijker bereikbaar zijn.
10 / 10
Juul
12/10/2019
Sterke punten:
Overzichtelijke winkel in Roermond en uitstekende verkoper. Hij had tijd voor ons, gaf goede en gedetailleerde uitleg en was rustig. We mochten een rondje fietsen door de buurt op verschillende fietsen. Prima allemaal.
8 / 10
Alef
10/10/2019
Sterke punten:
Vriendelijke adviseur, die alles uitlegt en niet opdringerig is. Fiets binnen een week geleverd en op de afgesproken tijd. Fiets bevalt goed. Amslod belde gisteren om te vragen of alles naar wens is......daar hou ik van!
Tips:
De adviseur zou me terugbellen om onze afspraak te bevestigen. Moest de volgende dag zelf bellen. Bood wel keurig zijn excuses aan.
10 / 10
Klant
10/10/2019
Sterke punten:
Gemaakte afspraken worden nagekomen * probeer-fiets staat klaar als je komt na afspraak * aflevertijdstip wordt exact nagekomen * personeel (zowel sales als aflevermonteur) zeer vriendelijk
Tips:
Tot nu toe nog geen!
10 / 10
HMC van der Molen
10/10/2019
Sterke punten:
Daden naar woorden Alles zoals beloofd Een supersnelle service
Tips:
Geen
10 / 10
Klant
10/10/2019
10 / 10
jp blink
10/10/2019
Sterke punten:
wij bevelen dit bedrijf aan en zijn zeer te spreken over de levering en kwaliteit van deze fiets en daarom geven wij een 9
9 / 10
Johan van Lenthe
10/10/2019
Sterke punten:
Vriendelijk te woord gestaan. Goede en snelle service. Goede uitleg bij aflevering. Kortom: chapeau!!!!
Tips:
Geen
10 / 10
Christina
10/10/2019
Sterke punten:
*Deskundige en vriendelijke verkopers verkooppunt Vianen. * Adequate bevestiging, vervolg / afhandeling via de mail. * Goed overleg over datum en plaats van aflevering met een grote service- en klantgerichtheid. * Vriendelijke bezorger die precies op de afgesproken tijd voor de deur stond (op zaterdag!!) en nog de laatste instructies en informatie gaf. * Mooi dat de (mobiele) service overal in het land verleend wordt en zelfs bij je aan huis of een gewenste andere plaats. * Er volgt enkele weken na levering nog een telefoontje of alles naar wens is! Top hoor! * Alles klopt bij Amslod en ik ben een zeer tevreden klant die het bedrijf zeker zal aanbevelen bij ieder die het wil horen. (Dat heb ik ook al gedaan.)
Tips:
Geen tips of verbeterpunten. Dit is een uitstekende formule.
10 / 10
MARIA ISABEL
10/10/2019
Sterke punten:
IK HEB ALLEEN MAAR POSITIEVE ERVARING MET AMSLOD , BEN ZEER CORRECT GEHOLPEN , HEB DANKZIJ HUN WEER FIETSPLEZIER GEKREGEN , IK HEB NL .EEN BEPERKING & DANKZIJ DE ELECTRISCHE FIETS DURF IK WEER DEEL TE NEMEN AAN HET VERKEER , & KOM IK STEEDS MEER BUITEN.
Tips:
GEEN
9 / 10
Johan
10/10/2019
Sterke punten:
De afspraken die in het verkoopgesprek zijn gemaakt Worden ook op correcte wijze uitgevoerd.
9 / 10
Teun
10/10/2019
Sterke punten:
Zeer prettig contact, zowel telefonisch als "aan de deur". Zeer duidelijke uitleg / informatie. De mogelijkheid tot het maken van proefritten op verschillende fietsen heb ik als zeer prettig ervaren. Nette behandeling. Afhandeling ging volgens afspraak en was stipt. Informatiefolder heel duidelijk. Men nam de tijd en was niet drammerig. Ik ben heel blij met de Amslod 2020.
Tips:
Geen.
8 / 10
Peter
10/10/2019
Sterke punten:
De bezorging ging super en de chauffeur verdiend een pluim ......top hoor. Met de verkoper liep het allemaal wat stroever...hier misschien wat verbeter puntjes..
Tips:
Ik vind dat je koopt 2 dure fietsen en moet je voor de eerst onderhouds beurt gaan betalen, terwijl dat bij iedere concurent gratis is!
9 / 10
Willem
10/10/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting in de showroom. Personeel niet opdringerig. Ruim de tijd om een fiets uit te proberen.
Tips:
kan dit niet bedenken op dit moment.
9 / 10
Fam. Freesen
10/10/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je. Ook de aflevering en terugbel actie over de tevredenheid van de aankoop is heel klantvriendelijk gericht. Toppie
Tips:
Graag nog een verkoop locatie midden in Noord-Holland.
8 / 10
Anne Wielinga
10/10/2019
Sterke punten:
Goede communicatie!!
Tips:
Nadat fiets geleverd was een paar dagen later een standaard die niet goed vast zat!! Dus opletten dat alles goed gemonteerd is!! Verder heel blij met de fiets!!!
10 / 10
leo den breejen
09/10/2019
Sterke punten:
veel aandacht voor de klant
Tips:
geen
7 / 10
Henny
09/10/2019
Sterke punten:
Ruime keuze in E-bikes en vlotte afhandeling van vragen. Ik heb nog geen onderhouds ervaring met de Amslod.
Tips:
Bij aankoop meer mondelinge uitleg van de fiets, ook al was die goed bestudeerd in de folder. Bij passende fietstassen zouden standaard moeten zijn.
9 / 10
Klant
09/10/2019
Sterke punten:
Super geholpen.
10 / 10
Ellen
09/10/2019
Sterke punten:
2 fietsen gekocht in assen. Prima service Tom Afleveren ging precies hoe het aangegeven was. De eerste 200km is gefietst De fietsen zijn echt geweldig..
Tips:
-nvt-
10 / 10
jan heinen
08/10/2019
Sterke punten:
Duidelijk, open, deskundig en vriendelijk
Tips:
Graag een automatische incasso verwerken in de opdracht voor de fiets met een keuze voor maand,kwartaal, half jaar en per jaar. nu kan alleen per jaar aangegeven worden omdat te veranderen duurt vrij lang
9 / 10
Hanny
08/10/2019
Sterke punten:
Het is een grote showroom met veel keuze aan fietsen ze zijn niet opdringerig alles werd duidelijk uitgelegd vriendelijk personeel en we kregen zo een fiets mee voor een proefrit we kregen lekkere koffie alles was eigenlijk zo afgehandeld en de fietsen werden binnen een week afgeleverd en de oude fietsen namen ze weer mee terug kortom snelle service
8 / 10
Klant
08/10/2019
Sterke punten:
Hulpvaardig, informatief en goede service
Tips:
Sims moeilijk bereikbaar.
10 / 10
Mirjam van der Maas
08/10/2019
Sterke punten:
De persoon die kwam voor de fietsen. Prima uitleg.
Tips:
De persoon die komt om je kennis te laten maken. Die is top. Maar wij bestellen 2 fietsen. En er moest bij levering nog een mandje op en zijtassen. Op zegt deze man geen probleem dat doen we. Wij zeggen wilt u het op de bon zetten. Dat hoefde niet. Gewoon vragen als de fiets wordt geleverd. Dus zo gezegd zo gedaan fiets wordt geleverd maa er die persoon deed dat niet. Dat hoorde niet bij ze werk.
8 / 10
Klant
08/10/2019
Sterke punten:
Service aan huis vinden wij een heel aantrekkelijk aanbod. Ze zijn aangesloten bij Nationaal fietsplan. Het is een Nederlands bedrijf. Geen tussenkomst van dealers. Snelle levering. Contact verloopt prima tussen aankoop en levering.
Tips:
Wij moesten redelijk lang wachten in de showroom.
9 / 10
frans
08/10/2019
9 / 10
Henk
08/10/2019
Sterke punten:
Hele goede service, hulpvaardig en vriendelijk personeel
8 / 10
Jantine
07/10/2019
Sterke punten:
Kan ik nog niet helemaal beoordelen, heb onvoldoende ervaring met service na aflevering. Koop en aflevering waren prima!!
Tips:
Persoonlijk vind ik de fiets best zwaar.(in en uit de schuur halen bijv) Jammer dat de standaard maar aan 1 kant kan. Heel onhandig voor mij, heb de fiets altijd aan mijn linker zijde.
9 / 10
Gerard
06/10/2019
Sterke punten:
Amslod gaf mij een goed advies bij de aanschaf van mijn fiets. Inmiddels rij ik al weer twee maanden heel relaxed op mijn Wellington.
10 / 10
Klant
05/10/2019
Sterke punten:
Super
9 / 10
Albert
05/10/2019
Sterke punten:
goede fiets voor een goede prijs
7 / 10
N. Duijnisveld
05/10/2019
Sterke punten:
- Kwaliteit
Tips:
- Bij nieuwe fietsen met autoventiel op fietsband is het handig om deze er bij te leveren of dit duidelijk vermelden. Bij aflevering moeten de banden namelijk zelf bijgevuld worden.
9 / 10
arie dirk
03/10/2019
Sterke punten:
Snelle levering, goede service en ook deze, onze tweede Amslod fiets reeds, rijdt weer super nu met middenmoter. Goede uitleg bij aflevering en zijn er storingen dan worden die snel opgelost. Ja wij hopen weer veel veilige km met deze fiets te rijden!
Tips:
De dagteller op nul zetten is omslachtig, dat moet simpeler kunnen.
9 / 10
Peter Vrencken
03/10/2019
Sterke punten:
Na gedegen uitleg van de fiets zoveel kunnen fietsen als we wilden. Ook ieder model kunnen uitproberen. Had nooit gedacht zoveel plezier te beleven aan het fietsen. Zeker in Z-Limburg met die hoogte verschillen. Ga zelf met fiets naar werk. Hiervoor heb ik maar een paar minuutjes meer nodig als met de voiture.
Tips:
Geen. Mss een depot korter bij ons thuis openen.
8 / 10
Esther
03/10/2019
Sterke punten:
Fijne service aan huis.
Tips:
Meer informatie over de bediening van het fietscomputertje is wel nodig. Je komt er nu niet uit. Kon ook niet uitgelegd worden bij levering, omdat de batterij leeg was.
9 / 10
Wim
02/10/2019
Sterke punten:
Vriendelijke mensen, duidelijk verhaal, goede kwaliteit
10 / 10
R en G Mencke
02/10/2019
Sterke punten:
Supermooie fietsen en nette levering
Tips:
Verkoop kan beter, tis dat we zelf alles hadden uitgezocht en voor een amslod fiets wilden gaan, maar de verkoper in Assen was veel te opdringerig.
9 / 10
Alphons
02/10/2019
Sterke punten:
goede bediening, niet opdringerig. Leuke ontvangst in showroom. Prettige aflevering en afstellen van de fietsen.
9 / 10
Robert Jan
02/10/2019
Sterke punten:
Snelle levering
Tips:
Te weinig uitleg bij aflevering
8 / 10
wim
02/10/2019
Sterke punten:
heb al eerder een fiets van amslob gehad heeft nu een venton 2020 ben goed geholpen bij amslob in roermond verkoper let goed op of de klant de goede fiets uit zoek en geeft goed adviezen wat het besten is voor je de fiets de VENTON bevalt uit stekend
Tips:
ik zou als verbeterpunt graag zien dat er in de folder word vermeld bij de fiets welk frame hoogte het heeft. en ook wat het voordeel is van een service contract en wat daar de koste van zijn is dan makkelijk voor de klant om een keuze te maken.
9 / 10
Henk
02/10/2019
Sterke punten:
Ruime keus en vriendelijk personeel
10 / 10
Gerard van der Sanden
02/10/2019
Sterke punten:
Van begin tot het einde verkoop en aflevering goed verlopen!
Tips:
Uitbreiding van winkel en servicepunten.
9 / 10
Paul
02/10/2019
Sterke punten:
Duidelijkheid
Tips:
Bij de helpdesk is het steeds hel druk men komt er niet door . afspraken worden niet na gekomen door Amslod en de bedrijven die men in dienst heeft voor het nakijken van de fiets.
7 / 10
jan van kempen
01/10/2019
8 / 10
Henk
01/10/2019
Sterke punten:
Snelle service.Wordt goed geholpen ook als de oplossing soms op zich laat wachten .De fietsenmakers die voor Amslod werken zijn erg professioneel De aandacht die krijgt en de bereidheid om te helpen
Tips:
Sneller door verbinden service afdeling,Service punt <winkel>in het westen soms moet je lang wachten voor er een afspraak gemaakt kan worden als er een probleem is bij de monteurs van Amslod en fietsenmakers
10 / 10
Jan
01/10/2019
Sterke punten:
Goede en fijne behandeling met duidelijke uitleg van de adviseur in de winkel. Levering was ook goed met een vriendelijke chauffeur die de fietsen netjes afstelde en een duidelijke uitleg gaf.
Tips:
Ga zo door
10 / 10
Wilhelmien
01/10/2019
Sterke punten:
Fijne verkoopmedewerker. Goed uitleg. Verkoop aan huis. Snelle levering.
Tips:
Geen. Zo doorgaan!
8 / 10
Johan
01/10/2019
Sterke punten:
Leuke mensen. Nemen de tijd voor je om je van dienst te zijn. Heb de fiets net 3 weken en bevalt prima. Geef 4 sterren omdat ik nog even afwacht hoe de service verloopt qua onderhoud.
Tips:
Geen
8 / 10
Leon
01/10/2019
Sterke punten:
Komen netjes op tijd op geplande afspraken. Mooie fietsen.
Tips:
Juiste fiets afleveren, eerste x werd foute fiets geleverd, maar uiteindelijk wel snel en correct opgelost.
9 / 10
Chris
01/10/2019
Sterke punten:
Je wordt vriendelijk behandeld, fietsen worden snel geleverd. Goede service dus voor ons zijn er geen negatieve punten.
Tips:
N.V.T.
9 / 10
Ronny Verhaert
01/10/2019
Sterke punten:
In het filiaal te Roermond waren de verkopers heel vriendelijk en kregen we voldoende uitleg over de fietsen en ook over de afgesproken leverindstijd ben ik tevreden want ik had mijn fiets een week eerder dan was afgesproken en de fiets rijd fantastisch echt een aanrader
Tips:
Misschien een filiaal in Belgie zou handig zijn voor mij of mogelijke hersteldienst in Belgie
9 / 10
Gerard de Bruijn
01/10/2019
Sterke punten:
Goede ontvangt alle gelegenheid om de fietsen uit te proberen vriendelijke medewerker erg prettig bedrijf met aandacht voor zijn klanten
Tips:
kam alleen maar zeggen ga zo door goed is goed
10 / 10
Roger Creusen
01/10/2019
Sterke punten:
Prima communicatie. Je wordt gelijk te woord gestaan en geholpen met vragen. Afspraken worden strikt nagekomen en men is zeer klantvriendelijk. De fietsen bevallen erg goed en getuigen van oerdegelijke kwaliteit.
Tips:
Door het succes is het wellicht ook erg druk. Vandaar dat de aflevering snel verliep. Iets meer tijd bij de aflevering was prettig geweest.
8 / 10
Jolanda
01/10/2019
Sterke punten:
Professioneel, snel en een goed product.
Tips:
Ik zou het niet weten.
9 / 10
Martin
01/10/2019
Sterke punten:
goeie service betrouwbare fietsen goeie prijs kwaliteit verhouding
10 / 10
Jurrien
01/10/2019
Sterke punten:
Goed en netjes geholpen in Meppel Geen opdringerige verkoper. Alles werd rustig besproken. Twee Wellingtons gekocht twee weken terug al ongeveer 100 km gefietst en voldoen prima ( wat zit er een power in ) familieleden waren er ook weg van Amslod heeft door ons drie fietsen inmiddels aan familieleden verkocht . Prima fietsen en service
Tips:
Klein verbeter puntje is dat men bij aflevering goed controleert of de bandenspanning in orde is 2 van de 3 eerste fietsen die geleverd zijn hadden een lege achterband. Verderzeer goede aflevering
10 / 10
Esther Zandhuis
01/10/2019
Sterke punten:
Zeer professioneel personeel, vriendelijk, we mochten alle fietsen proberen!! Maar omdat ik een spierziekte heb werden we zeer goed geadviseerd welke fiets we het beste konden nemen...heel fijn!! Vanmiddag ook een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad. Zou het iedereen adviseren om hier een fiets te kopen!!!!
Tips:
Geen idee..ben zeer tevreden!!
9 / 10
Olof Mulder
01/10/2019
Sterke punten:
Mooi en overzichtelijk. En vaak druk, goed voor de verkopen maar minder voor de koper waardoor je geduld wel op de proef wordt gesteld. Zie verbeterpunt.
Tips:
Een paar keer geweest en er was maar 1 verkoper aanwezig. Terwijl er vaak toch wel 4 potentiële kopers aanwezig zijn in het pand waardoor mensen weg gaan omdat ze te lang moeten wachten. Er haalt naar mijn mening meer winst te behalen, als u deze kopers ook binnen kunt houden. Tip 2e verkoper er bij zal in mijn ogen niet verkeerd zijn.
9 / 10
Alphons
01/10/2019
Sterke punten:
Fijn geholpen door verkoper met deskundig advies i.v,m framemaat en fietsuitleg. Is al mijn 2e Amslod fiets. Supersnel en keurig afgeleverd binnen 1 werkweek.
Tips:
Verbeter de telefonische bereikbaarheid. Niet iedereen wil mailen bij problemen en/of vragen.
9 / 10
Tiny
30/09/2019
Sterke punten:
Prima advies gekregen bij de keuze van het uitzoeken. Prima afgeleverd bij ons thuis we hoefden zelf niets meer in te stellen.
Tips:
Geen
9 / 10
H.A.
30/09/2019
Sterke punten:
Voor ons is alles perfect gelopen: Geef daarom een 10
8 / 10
Frits
30/09/2019
Sterke punten:
Prima aflevering van de fietsen. Zeer Klantvriendelijk. De fietsen bevallen uitstekend. We hadden eerst een voorwielmotor, nu toch overgestapt naar een midden motor.
Tips:
We hadden een klein probleem vlak voor onze vakantie. Dit kon niet binnen drie dagen opgelost worden. Voor spoed gevallen zou dit wel wenselijk zijn.
10 / 10
Piet
30/09/2019
Sterke punten:
Sinds augustus dit jaar een Amslod E-bike aangeschaft. Een prima fiets voor dagelijks gebruik. Zowel in de winkel als bij de aflevering zeer klantvriendelijk geholpen. Zelfs na enige tijd werd er naar mijn gebruikservaring gevraagd. Een stukje service wat zeker te waarderen is.
9 / 10
Conny
30/09/2019
Sterke punten:
Bezorging van de fiets op juiste tijd. Vakkundig personeel zowel in de winkel als de bezorger. Verder nog geen beoordeling voor eventueel de servicebeurten. Nog niet aan toe.
Tips:
geen
7 / 10
Klant
30/09/2019
Sterke punten:
Alle tijd voor de klant
8 / 10
Tineke
28/09/2019
Sterke punten:
Duidelijke uitleg over de fiets.
10 / 10
Het klaverblad
28/09/2019
Sterke punten:
Wij zijn top behandeld in de winkel alleen de aflevering kan iets beter. Verder rijdt de fiets fantastisch en ben ik er erg blij mee
Tips:
aflevering
7 / 10
J.Jansen
27/09/2019
Sterke punten:
Snelle levering van de 2- gekochte E-fietsen
Tips:
Na service onvoldoende; Mijn vrouw met een lengte van 152 cm heeft moeite met opstappen en heeft zadelpijn, ook heeft zij moeite met het bedienen van de rechter handrem. Na meerdere male contact gezocht te hebben , kregen wij een nieuwe zadelpen opgestuurd, waarmee de problemen deels zijn opgelost, ik hoop U hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
8 / 10
Klant
27/09/2019
Sterke punten:
Bekwame verkoper, vlotte service, duidelijke uitleg bij het afleveren van de fiets.
Tips:
Advertentieprijzen zijn niet adequaat, een fiets met voldoende versnellingen voor een elektrische fiets kost substantieel meer.
10 / 10
Peter
27/09/2019
Sterke punten:
Prima voorlichting en aflevering.Snel en duidelijk. Contact met verkoper vestiging Roermond prima.
Tips:
Communicatie met ANWB betreffende verzekering unigarant verbeteren bij inlevering van oude Amslodfiets hetgeen ook tel. besproken is.
8 / 10
Klant
27/09/2019
Sterke punten:
Na zelf al veel informatie ingewonnen te hebben heeft Amslod ons ook goed geïnformeerd over de fietsen. Ook de mogelijkheid om de fietsen uit te proberen was erg plezierig.
Tips:
Het bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Hier moet men nog veel aan verbeteren.
8 / 10
Klant
26/09/2019
Sterke punten:
Mooie fietsen en stevige fietsen.
Tips:
Fietsen beter controleren en alles goed nakijken bij aflevering of alle schroeven en dergelijke goed zijn vast gedraaid
9 / 10
ronny schumaker
26/09/2019
Sterke punten:
leuke en goede verkopers
Tips:
zo door blijven gaan
8 / 10
Jaap en Yvonne
26/09/2019
Sterke punten:
Wij hebben onze 2 Amslod fietsen in Vianen opgehaald, een feestje op zich met een heerlijk kopje koffie en een geweldige verkoper die ons haarfijn alles uit kon leggen over de fietsen ! Heerlijk op vakantie gegaan naar Zeeland, en fietsen mee fantastisch wat hebben wij heerlijk gefietst Amslod wat een geweldige fietsen !!
Tips:
De fietsen besteld 23 maart, deze zouden geleverd worden in de 1e week van mei. Jammer genoeg door diverse redenen zijn de fietsen geleverd half augustus. De communicatie tussen klantenservice / verkoop en de klant zou beter kunnen! Duidelijkheid voor de klant.
7 / 10
Klant
26/09/2019
Sterke punten:
Goede behandeling
9 / 10
Annie
26/09/2019
8 / 10
andries
26/09/2019
Sterke punten:
prima afhandeling en bezorging.
Tips:
meer verkopers in showroom Meppel. door veel klanten (positief voor Amslod!) ' Standaard zadel niet voor iedereen prettig.
7 / 10
Hennie
26/09/2019
Sterke punten:
Fiets gekocht in Meppel.Drie kwartier van woonplaats.Ontvangst/behandeling in Meppel allervriendelijks.Voorlichting over de gewenste e-bike duidelijk.Ter plekke tot aanschaf overgegaan.Aflevering fiets thuis prima.Fiets bevalt prima.
10 / 10
Henk Lodenstein
25/09/2019
Sterke punten:
Mooie opgezette ruime en overzichtelijke winkel (Assen) . Fijne service en goede uitleg over de elektrische fietsen.
8 / 10
Hanny
25/09/2019
Sterke punten:
8
Tips:
Weet ik niet
9 / 10
Klant
25/09/2019
Sterke punten:
in augustus zijn bij ons 2 nieuwe amslod venton ltx fietsen afgeleverd ,en deze fietsen bevallen ons zeer goed ,ook wat de aflevering betreft is alles in goed overleg gedaan, bij de eerste bezorging was 1 fiets een verkeerde uitvoering maar dit is binnen 2 weken hersteld .
Tips:
geen
10 / 10
Pim
24/09/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting en advies over de fietsen en EEG fijn dat men met de fietsen aan huis komt
8 / 10
Karel
24/09/2019
Sterke punten:
Goed verkooppunt Cruquius.
Tips:
Snellere service t.a.v. Electronische / software update problemen is gewenst.
9 / 10
Jp Harteveld
23/09/2019
Sterke punten:
Een goede verkoper! Duidelijk verhaal.
Tips:
Jammer dat als je de verkoop op papier gaat zetten., er nog veel kosten bijkomen. Zou eerder gezegd mogen worden.
7 / 10
Paul
23/09/2019
Sterke punten:
Proberen problemen goed op te lossen ook al gaat daar wel wat tijd overheen.
Tips:
De servicebeurt na 500 km is niet gratis! Kost na de korting altijd nog 38 euro per fiets. Tip: Verdisconteer dit in de verkoopprijs van de fiets. Dit komt gewoon erg knullig over.
8 / 10
Hennie
23/09/2019
Sterke punten:
goede service
Tips:
plastikafval mee nemen
10 / 10
Sylvia
22/09/2019
Sterke punten:
Zowel in de showroom als bij de aflevering ben ik geholpen door erg aardige mensen met alle kennis. Al mijn vragen zijn goed beantwoord en advies was eerlijk. Lekker buiten op straat de fiets kunnen testen.. super!!
9 / 10
Mieke
19/09/2019
Sterke punten:
Goede service, vriendelijke mensen, duidelijke uitleg
Tips:
Geen
8 / 10
Klant
18/09/2019
Sterke punten:
Fiets is van geweldige kwaliteit. Vriendelijke en goede service.
Tips:
Wees voorzichtig met afgeven levertijd. Beter een week langer aangeven en eventueel eerder leveren dan andersom.
9 / 10
jan
18/09/2019
Sterke punten:
vriedelijk personeel als ik vragen heb word ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen
Tips:
geen idee met mijn ervaring bij jullie bedrijf valt er weinig te verbeteren
9 / 10
Henk Van Beers
18/09/2019
Sterke punten:
Perfecte fiets. Rijdt heerlijk. Prima aflevering en uitleg.
Tips:
Eigen service monteurs. Niet verkeerd bedoeld , rijdende fietsemaker is niet echt merk gebonden
10 / 10
John
18/09/2019
Sterke punten:
Zeer deskundige uitleg over de E-bike ook is winkelpersoneel vriendelijk. Uitgebreide testrit kunnen maken.
Tips:
Geen
10 / 10
El Kooreman
18/09/2019
Sterke punten:
Uitstekend geadviseerd bij aankoop. Aflevering exact volgens afspraak, met duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Tips:
Ga zo door!
10 / 10
wilfred
16/09/2019
Sterke punten:
Mijn Giant was 10 jaar oud dus zocht ik een vervanger na vier proefrit ,heb ik Amslod geprobeerd en het was gelijk raak, de manier hoe ik behandeld werd en de duidelijkheid was voor mij aanleiding om te beslissen, ik heb nu een Fiets waar ik met veel trots op rij..
Tips:
Tot nu toe niets.
8 / 10
EPL FINANCE CONTROL
16/09/2019
Sterke punten:
Duidelijke uitleg gekregen. Service aan huis.
Tips:
Aflevering fiets kon sneller. Geen concreet antwoord gekregen over de aflevering van de fiets.
8 / 10
Kolk
16/09/2019
Sterke punten:
met verschillende fietsen aan huis komen is ideaal. Gekochte fiets had lichte schade bij aflevering maar gelijk mee terug genomen en binnen 1 week een nieuwe geleverd.
Tips:
--
9 / 10
Ton
16/09/2019
Sterke punten:
Prijsstelling en inruil premie Vaardige verkoper in Vianen levering was heel aardige en accurate persoon.
Tips:
Meer verkopers in de Outlet Vianen, was heel druk.
10 / 10
Wilma
16/09/2019
Sterke punten:
Prima produkt
10 / 10
Tejo
15/09/2019
Sterke punten:
De aanschaf van een elektrische fiets is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. De fiets is nu ruim 2 weken in mijn bezit en ik ben dolenthousiast. Ik bewoog weinig vanwege mijn ziekte en zat op de bank, scootmobiel of in de auto. Maar nu heel veel op de fiets! Wat een genot en dat zonder al te veel pijn. Het is perfekt voor mij: veel bewegen met niet te veel pijn. Goed voor dat lijf van mij hahahaha. Ik kwam er al doende achter dat de service van Amslod wel erg goed is, ik zou bijna zeggen; overdreven goed. Ik kan beter stoppen, voordat men denkt dat ik geen echte klant ben. (Vergeet niet de geweldige inruilaktie)
Tips:
Ik zou het niet weten.
9 / 10
Karin Mosemen
14/09/2019
Sterke punten:
Een hele goede uitleg over hoe de fiets werkt, de mogelijkheid om proef te rijden ermee en de service en de fiets zelf zijn heel goed


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt