Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Lees de reviews over Amslod!

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!

 


7 / 10
Rob
15/07/2019
Sterke punten:
Goed doordacht ontwerp en goede componenten inkopp
Tips:
Wees duidelijk wat wel en niet in de prijs bij aankoop is. Ik vind het frame aan de grote kant
7 / 10
Jans
15/07/2019
Sterke punten:
We werden goed geinformeerd over de electr. fietsen. Men had alle tijd voor ons. De fietsen voldoen prima, Rijden erg licht.
Tips:
Ik kan geen verbeterpunten bedenken
9 / 10
Inge V.
15/07/2019
Sterke punten:
Doen wat ze toezeggen. Goede prijs- kwaliteitverhouding!
Tips:
zadel vd fiets
10 / 10
Klant
15/07/2019
Sterke punten:
mensen met wie wij contact hebben gehad van amslod bedankt voor de fijne samenwerking. ik zal amslod zeker bij familie -vrienden en bekenden aan bevelen.
9 / 10
Anneke
15/07/2019
Sterke punten:
Verkopers bezitten veel kennis
Tips:
Meer verkopers aannemen, voorkomt lange wachttijden
9 / 10
Freddy
15/07/2019
Sterke punten:
Goede service snelle reactie
8 / 10
Jan
15/07/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk goede uitleg over product afspraken zijn oke
Tips:
Zou het niet weten
10 / 10
Ton
15/07/2019
Sterke punten:
*Correcte behandelingen en vriendelijk personeel bij het Experience Center * Duidelijke afspraak aflevering van de fietsen * Het after sales traject, nabellen of alles correct is gegaan
10 / 10
Jons
15/07/2019
Sterke punten:
Heldere informatie en erg klantvriendelijk. Het experience centrum in Roermond is uitstekend.
Tips:
De terme "uit voorraad leverbaar" is niet geheel op zijn plaats.
8 / 10
Sjoerd
15/07/2019
Sterke punten:
Goede verkoper. Heeft ons goed geholpen.
8 / 10
M.F.Vermunt
15/07/2019
Sterke punten:
Korte link om kontact te krijgen en sympathieke mensen.
Tips:
Als de verkoper / contactpersoon afwezig is zorg voor back up.
8 / 10
Henny
15/07/2019
Sterke punten:
we werden vlot geholpen ondanks de drukte, hebben enkele fietsen uitgeprobeert. Ook de aflevering verliep vlot dus zijn we erg tevreden.
Tips:
geen
7 / 10
Leo
14/07/2019
Sterke punten:
Goede service , goede ene snelle communicatie, duidelijk.
9 / 10
Wil
14/07/2019
Sterke punten:
Goede info tijdens bezoek, vriendelijke mensen, duidelijk en voorkomend in het hele gesprek. Overtuigend tgeenover product wat aangeboden word, en heeft zeker meegholpen om tot aankoop over tegaan.
10 / 10
Klant
14/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijk
9 / 10
Laura
14/07/2019
Sterke punten:
Uitstekende kwaliteit fietsen voor een goede prijs. Bij problemen is er een goede service via de telefoon en als dat werkt word er een monteur gestuurd.
Tips:
Geef de prijzen al op de website aan, dat helpt mensen een keus te maken.
9 / 10
René
14/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijke en goede service, er wordt ruimschoots de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. En.. niet onbelangrijk, ook de prijs is goed ! Het is een degelijke en fijne fiets, voelt solide aan. Het kleurendisplay is geweldig.
Tips:
Aflevering en eindcontrole. Veel inbusbouten van de fiets zaten niet goed vast, na een paar ritten begonnen er dingen te rammelen en het display zat los. Er blijkt gewoon een inbusboutje te missen van de bevestiging.
10 / 10
Witte kees
13/07/2019
Sterke punten:
Het nieuwe elektrisch fietsen. Niet te vergelijken met de oudere elektrische fietsen. Bij aankoop neemt men alle tijd voor uitleg. Bij aflevering bij de voordeur. Geweldig!!!!!!
Tips:
Geen
8 / 10
Brigitte
13/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijke en goede service, goede fietsen
Tips:
Kortere wachttijden aan de telefoon
8 / 10
Aad
13/07/2019
Sterke punten:
Verkoop in winkel is prima.
Tips:
Administratief zou er nog wel een verbetering kunnen plaats vinden.In het gehele bedrijf
7 / 10
Dries
12/07/2019
8 / 10
Rian
12/07/2019
Sterke punten:
Ze maken en leveren een prima product en deze zijn vooraf goed te beoordelen in 1 van de 6 Amslod Experience Centers.
Tips:
Zal wel door de drukte komen maar de telefonische bereikbaarheid kan sneller.
8 / 10
Egbert
11/07/2019
Sterke punten:
Je krijgt wat Amslod in hun reclame beloofd en zonder meerprijs, Top geregeld en keurig afgeleverd.
Tips:
Administratieve communicatie kan nog verbeterd worden.
7 / 10
Wil
11/07/2019
Sterke punten:
aankoop was positief . rest ben ik nog aan het afstellen
Tips:
meer tijd nemen bij de aflevering. Zijn best wel puntjes waar ikzelf aan moest sleutelen, 18 afleveradressen is behoorlijk veel
9 / 10
Simon
11/07/2019
Sterke punten:
uitstekende fietsen. Erg gewaardeerd: geen druk op de verkoop. Ook levering prima
9 / 10
Cees Bertens
11/07/2019
Sterke punten:
Zeer duidelijke uitleg over de fietsen en welke het beste geschikt voor jou is. De aflevering ook prima nogmaals met duidelijke uitleg. De fiets bevalt uitstekend.
8 / 10
Kitty
11/07/2019
Sterke punten:
Professionele hulp in winkel. Goed aflevering, Vriendelijke personeel. Fiets doet het prima. Met de eerste accu heb ik in het heuvelland, wel in de ECO stand en versnelling op 3/4, zo'n 100 km gereden. Zeer tevreden.
Tips:
De bezorgdatum op de factuur een week later zetten.
8 / 10
Pt
10/07/2019
Sterke punten:
Goed overleg, veel uit kunnen proberen, snel antwoord op vragen ( via internet)
Tips:
Ga zo door!
8 / 10
Henk
10/07/2019
Sterke punten:
Ruim de tijd genomen voor informate. Aantal proefritten gemaakt met diverse typen was geeg enkel probleem
Tips:
Geen
7 / 10
m bakker
10/07/2019
Sterke punten:
als je aangeeft een fiets te willen kopen is de proefrit voor een fiets zo gemaakt en als je overgaat tot aankoop is de fiets binnen enkele dagen bij je thuis. in principe prima fietsen alleen bij een storing is amslodservice hier niet voor ingericht ( te weinig monteurs op teveel verkochte fietsen ook de monteurs geven dit aan ) hierdoor ontstaan lange responttijden van 2 tot 3 weken. in ons geval had de monteur niet de juiste onderdelen bij zich waardoor weer langer wachten voor een fiets die nog geen 2 maanden oud was. ik beveel dit bedrijf aan voor kopen fiets maar je moet niet iets acuuts met de fiets hebben want dan heb je echt pech
Tips:
meer monteurs met meer onderdelen zodat er sneller en in 1 keer problemen kunnen worden opgelost. telefonisch beter bereikbaar tip hierbij kies 1 in het menu dan hebt je direct contact ( 1 = in het menu kopen fiets ) aanpassen website daar staat in service ook op vakantie-werkadres nou dat gaat het niet worden althans niet met je fiets en op je werk komen ze ook niet direct langs. luisteren naar je monteurs want als dit zo door gaat raken ze ongemotiveerd
10 / 10
mjm seems-parren
10/07/2019
Sterke punten:
prima aflevering
Tips:
geen
7 / 10
rene
10/07/2019
Sterke punten:
mooie fiets
Tips:
levering op tijd
8 / 10
Wim
10/07/2019
Tips:
op kritische mails antwoord geven en niet doen of de neus bloed
9 / 10
Joop
10/07/2019
Sterke punten:
Goede service en voorlichting ,proef rijden
Tips:
Bereikbaarheid klantenservice
8 / 10
ron
10/07/2019
Sterke punten:
het afleveren was prima,gemaakte afspraken zijn goed nagekomen,en een vriendelijke hulp die de fiets in elkaar zette.
Tips:
tip:indien het druk is in een showroom en er lopen klanten binnen,laat een medewerker er toch ff naar toe lopen en zeggen het is nu druk maar we komen uw zo snel mogelijk helpen.[dan voelt een klant zich welkom in jullie zaak,en weten ze dat er aandacht aan hun wordt gegeven.]
10 / 10
Drost
10/07/2019
Sterke punten:
Werden goed gehopen.
Tips:
Als je iemand laat proefrijden. Zet dan de fiets in de juiste stand voorafgaande aan de proefrit.
9 / 10
Anja
10/07/2019
Sterke punten:
Wordt ruim de tijd voor je genomen. Kunt op je gemak proefritten maken op alle soorten fietsen.
Tips:
Ga zo door
8 / 10
W
10/07/2019
Sterke punten:
Wij zijn prettig geholpen, mochten allebei tegelijk een fiets uitproberen, ondanks dat het maar om 1 fiets ging.
Tips:
Een tip voor Amslod, bij de fietsverzekering via de ANWB, zou het prettig zijn als jullie ook de track en trace er bij doen.
8 / 10
Klant
10/07/2019
Sterke punten:
Prima uitleg bij de verkoop. Vriendelijke verkoper (Benjamin) en kennis van zaken. Gaf direct een goed gevoel. Zeer tevreden
Tips:
Bij aflevering ook de koper even in de straat laten fietsen om te kijken of alles naar wens is. Achteraf stond de zadel en het stuur niet in de goede positie.
10 / 10
Vic
10/07/2019
Sterke punten:
Fietst lekker, goede service, afspraken werden goed nagekomen, vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden en de fiets doet wat hij moet doen. Positieve verwachtingen ingelost.
Tips:
Zo doorgaan.
8 / 10
Petra
10/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijke personeel, je word goed geholpen.
Tips:
Telefoon op nemen dat duurt te lang.
10 / 10
Geert
10/07/2019
Sterke punten:
We zijn vriendelijk een vakkundig geholpen en een goede aflevering van de E bike
Tips:
Goed zo ze het doen.
10 / 10
Geert Jonke
10/07/2019
Sterke punten:
Kwalitatief hoogstaand product. Goede service. Klantvriendelijk
Tips:
In de showroom is het soms een beetje "chaotisch" door de vele klanten en relatief weinig verkoopmedewerkers.
7 / 10
A. Kreijveld
10/07/2019
Sterke punten:
Goede fiets
Tips:
Afspraken nakomen of iets laten weten als het niet mogelijk is.
10 / 10
Dick
10/07/2019
Sterke punten:
Alle afspraken perfect gerealiseerd. Het wachten op het nieuwe display werd beloond met een prachtig groen voor de ecostand en rood voor de sportstand. De accu maakt zijn belofte ook waar.
8 / 10
Aschwin van Kessel
10/07/2019
Sterke punten:
Communicatie en persoonlinke omgang duudelijk en prettig.
Tips:
Tijd bezorging fiets door onzorgvuldige routeplanning steeds wisselend.
8 / 10
Ad
10/07/2019
Tips:
Beter per telefoon bereikbaar zijn, lange wachttijden
10 / 10
Wonneke
09/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijk en goed personeel. Zowel in de winkel in Assen als de jongen die de fiets afgeleverd heeft. Goed advies.
Tips:
Geen. Het is nog afwachten hoe de service zal zijn, deze heb ik nog niet nodig gehad.
7 / 10
Dick
09/07/2019
Sterke punten:
Snelle levering, zouden op vakantie gaan en kregen voor die tijd de fietsen geleverd. De telefonische "nazorg"
Tips:
Tijdens de aankoop in de winkel in Roermond is niet gesproken over de frame hoogte van de damesfiets, ik weet niet of dit type in meerdere hoogtes verkrijgbaar is, maar het zadel staat op de laagste stand eigenlijk 5 cm te hoog. Verder gaf de verkoper erg af op de concurent Stella, waar hij zoals hij zei oo had gewerkt. Ik ben van mening dat je dit niet moet doen tegen klanten in je winkel. Weinig uitleg over de fiets tijdens de levering.
10 / 10
Klant
09/07/2019
Sterke punten:
Prima geholpen !!
8 / 10
J.Hanse
09/07/2019
Sterke punten:
Fijn geholpen ? Vriendelijke sfeer en fijn gesprek met een kopje koffie .
Tips:
Beter uitleg over betaling !
10 / 10
R.
09/07/2019
Sterke punten:
Kwalitatief goed produkt
8 / 10
Njm schouten
09/07/2019
Sterke punten:
De vertegenwoordiger prima , de aflevering was nors en weinig uitleg.
8 / 10
G.Bomhof
08/07/2019
Sterke punten:
Goed advies, ruime keuze en vriendelijk personeel.
Tips:
Fietsverzekering gelijk met de fietsen leveren. Was niet helemaal duidelijk of de fietsen nu wel of niet verzekerd waren.
8 / 10
Klant
08/07/2019
Sterke punten:
Goede en snelle levering fiets. Fietst heerlijk!! Accu is ook 600 Watt, hoger dan andere merken
Tips:
Beter telefonisch bereikbaar
9 / 10
Jaap
08/07/2019
Sterke punten:
Makkelijk om thuis een afspraak te maken voor een proefrit. Ook na het bestellen ging alles vlotjes en geheel naar verwachting en afspraak. De fiets is heel goed gemaakt: hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. En het belangrijkste: hij fietst heerlijk. Nadat ik de fiets een week of 5 had, werd ik door Amslod gebeld met de vraag of alles goed ging. Erg attent!
Tips:
Amslod toont op z'n website geen prijzen of acties. Die zie je als je de brochure bestelt. Dat vind ik minder handig en heeft volgens mij weinig nut, want via Google vind je de recentste brochure dan wel uit een andere bron.
9 / 10
Jan Cees van Velden
07/07/2019
Sterke punten:
goede service, klantvriendelijke benadering duidelijke afspraken.
Tips:
reactie tijd voor telefonische vragen en vragen via de mail, binnen 48 uur, duidelijker aangeven. Liefst binnen 24 uur een reactie al dan niet met oplossing
8 / 10
Rob
07/07/2019
Sterke punten:
Goede service na 2 dagen fietsen een lekke band.
Tips:
Telefoon duurt te lang voor contackt
10 / 10
Cm ter Haar
07/07/2019
Sterke punten:
Vriendelijk personeel niet opdringerig. Geweldige service. Super fijne fiets.
Tips:
Weet geen verbeter punten voor een hele goede ervaring.
10 / 10
Jan
07/07/2019
Sterke punten:
Goede informatie en behulpzaam bij levering. Personeel beleefd.
Tips:
Geen.
8 / 10
Jorien
07/07/2019
Sterke punten:
Snelle service, duidelijkheid
Tips:
Meer personeel in de winkel. Was erg druk en lang moeten wachten
8 / 10
Frans
06/07/2019
Sterke punten:
goed product, automatisch licht, remlicht, mooie display
Tips:
Aflevering ging te vlot. Te weinig uitleg over de display. Service duurt te lang. Ik krijg een ticketnummer en dan hoor je een week (tot nu toe!!) niets.
7 / 10
Diana
06/07/2019
Sterke punten:
testen aan huis, levering aan huis, prima!
Tips:
telefonische bereikbaarheid is eigenlijk niet mogelijk. Alles via de mail. Verder is het testcentrum in Vianen sterk onderbemand. 2 mensen die uitleen, begeleiding en verkoop doen, is veel te weinig.
10 / 10
Cees
06/07/2019
Sterke punten:
Goede info,betrouwbare verkoper,goede prijs,op afgesproken tijd geleverd! Kortom... prettig zakendoen.!
Tips:
Zo doorgaan.
9 / 10
Louis de Wilde
05/07/2019
Sterke punten:
Goede voorlichting bij bezoek aan Amslod.Correcte uitleg over de diverse modellen en rekeninghoudend met de wensen van de potentiele klant, ook medisch gezien.Niet opdringerig maar rustig uitleg.Betrouwbaar, hetgeen zeer belangrijk is. Administratieve verzorging bij aankoop is perfect. Aflevering eveneens perfect.Reparatie aan huis ook keurig. en beleefdheid naar de klant toe.
Tips:
Het belangrijkste verbeterpunt is de bereikbaarheid, vooral telefonisch.Het moet meer zo zijn dat jullie meer dan een half uur niet bereikbaar zijn. Meer lijnen en daardoor kortere wachttijden!!!!!!!
8 / 10
Jos
04/07/2019
Sterke punten:
Heeft kundige verkopers die op een relaxte manier uitleg willen geven welke fiets het beste bij de klant past.Hebben van elk model en fiets staan voor een proef rit.
Tips:
De aflevering zou iets meer tijd nodig hebben.En in de fabriek een betere controle moeten zijn op de geleverde producten.
10 / 10
René Kop
04/07/2019
Sterke punten:
Goede service, advies en de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijs. Ook gezocht naar de aanbieding met de beste specificaties en kwam bij Amslod uit.
Tips:
Meer steunpunten
10 / 10
Jaap van Splunter
04/07/2019
Sterke punten:
wij zagen reclame op televisie dus een folder aangevraagd, daarna werden we door amslod gebeld of we een keuze gemaakt hadden, verteld dat ik eerst een scooter wilde aanschaffen, maar door aanbeveling van anderen toch besloten om een electrische fiets aan te schaffen. toen ik de keus gemaakt had, na enkele weken werd de fiets afgeleverd, ook eerst een proefrit gemaakt, op verschillende fietsen, goede uitleg gehad, van de medewerker van amslod. alles perfect, keurig netjes.
Tips:
ik zou geen verbeterpunten weten, alles is 100%
8 / 10
Klant
04/07/2019
Sterke punten:
Je mag een flinke proefrit maken om te ervaren wat de fiets doet. Bij zowel de verkoop als de aflevering werd goed uitleg gegeven. Een aantal weken na de levering wordt nog even gebeld of alles oké was en of er nog vragen zijn. Ook werd er nog eens excuses aangeboden voor het feit dat de aflevering van onze fietsen niet op de juiste manier is verlopen.
Tips:
Wanneer de fiets, om wat voor reden dan ook, niet op de dag van de afspraak geleverd kan worden, laat dit dan de klant weten. Op de dag van de levering hebben wij zelf gebeld om dan te horen dat de chauffeur ziek was en er die dag niet geleverd kon worden. De volgende dag kon het ook niet, omdat die dag al was volgepland. Uiteindelijk werd het 4 dagen later.
10 / 10
Marianne bankert
04/07/2019
Sterke punten:
Ik werd zeer goed geholpen goede uitleg en niet opdringend bij afd. Qruqius en gave goede tips kwa hoogte fiets en zadel Ik geef ze een 9
9 / 10
Larissa
04/07/2019
Sterke punten:
Behulpzaam, nemen de tijd voor de klanten, klantvriendelijk.
Tips:
Misschien handig om, ook tijdens acties, afspraken in te plannen, zodat mensen niet 20 minuten hoeven te wachten voor ze worden geholpen.
8 / 10
Bert
03/07/2019
Sterke punten:
Prettig geholpen.
Tips:
Uitleg bij aflevering kan beter. Weet nog niet hoe alles werkt.
9 / 10
arie
03/07/2019
Sterke punten:
hebben krachtige motors en accu's en betaalbaar, het is fluitend fietsen tegen de wind in makkie 25 km p/uur
Tips:
je moet ook contant kunnen betalen.
10 / 10
Klant
03/07/2019
Sterke punten:
Goede fietsen en een fijne aflevering.
Tips:
Wat transparanter in de prijsopgave.
9 / 10
Jaap
03/07/2019
Sterke punten:
Bijna alles is gewoon positief. Goede service, fijne testmogelijkheden en super levering en wederom service.
Tips:
Als een bedrijf het zo druk heeft gaat er wel eens iets mis bij de administratie en kan het maar zo zijn dat je niet meer in de lijst staat voor levering van de fietsen. En daar moet je dan even over bellen. Maar het is goed gekomen.
8 / 10
Truus
03/07/2019
Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden over mijn e-bike , mijn man en ik hebben gewacht tot de opening van de showroom in Roermond. Waar we door de verkoper een prima uitleg kregen,en zeker niet opdringerig voor de aankoop van de fiets. We hebben gekozen voor Amslod voor de hoge inruil van de oude fiets en de accu met beste capaciteit en 3 jaar garantie.
Tips:
Een tip een keus hebben uit meerdere zadels
7 / 10
Ben
03/07/2019
Sterke punten:
7
Tips:
telefonische bereikbaarheid service is slecht
8 / 10
Marijke
03/07/2019
Sterke punten:
Klantvriendelijk, goede uitleg bij problemen met de fiets.
Tips:
Communicatie, ik had nml gezegd wanneer ik thuis zou zijn voor de levering van de fiets bv dinsdag en donderdag en wanneer wilde men leveren? Juist woensdag en toen was ik niet thuis. Dat was wel even een dingetje maar uiteindelijk toch goed gekomen.
8 / 10
Harry
03/07/2019
Sterke punten:
De bestelling alsmede de levering is uitstekend te noemen. De fiets voldoed aan mijn verwachtingen.
Tips:
Een passende fietstas zou fijn zijn als die is inbegrepen.?
9 / 10
cees warmerdam
03/07/2019
Sterke punten:
mijn ervaring met Amslod is ,dat de lijnen zeer kort ,afspraken worden nagekomen en er vanuit het bedrijf na controle plaats vindt hoe alles heeft gefungioneerd.
Tips:
bij de aflevering zou er wat meer informatie mogen zijn over het rijlen en zijlen van deze nieuwefiets dit heb ik gemist
8 / 10
John
03/07/2019
Sterke punten:
Goede ontvangst en voorlichting. Goede communicatie over de levering.
8 / 10
Nico Hoogervorst
03/07/2019
Sterke punten:
Mooi verkooppunt en goede voorlichting. Fiets is degelijk en goed
Tips:
Levertijd va de fietsen en terug bellen als aflevering verzet moet worden.
10 / 10
M.J.
03/07/2019
Sterke punten:
KLANT VRIENDELIJK. GOEDE VOORLICHTING EN TESTMOGELIJKHEID. OP DE AFGESPROKEN TIJD AAN HUIS AFLEVEREN VAN DE BESTELDE E-BIKE .
Tips:
WAT MEER TESTCENTERS DOOR HET LAND.
8 / 10
Klant
03/07/2019
Sterke punten:
goed geholpen snelle reparaties
8 / 10
Anneke van Boven
03/07/2019
Sterke punten:
Vlotte reactie en actie
Tips:
Meer fietsen proberen en uitleg geven wanneer voorwiel motor/ middenmotor
9 / 10
H.Bakker
03/07/2019
Sterke punten:
Goede informatie en uitleg , nemen alle tijd om vragen te beantwoorden en erg vriendelijk aan de telefoon .
Tips:
We hadden een verbeterpunt nl. zadels aan passen bij de persoon die de fiets gebruikt .
10 / 10
G. de Jong
02/07/2019
Sterke punten:
Ontzettend goed geholpen, lekker ongedwongen en goed advies. Zoals afgesproken op tijd geleverd; kwartier vooraf telefoontje en de fiets werd afgeleverd door een zeer vriendelijke monteur. Wij zijn heel tevreden!
9 / 10
Jan
02/07/2019
Sterke punten:
Prima voorlichting in Cruquius. Zeer snelle levering.
Tips:
Er worden geen accesoires verkocht. Jammer!
9 / 10
Hessel de Vries
02/07/2019
10 / 10
Jan
02/07/2019
Sterke punten:
Had achterlicht van de accu defect, hebben ze direct kosteloos gemaakt. Prima service
9 / 10
Sandra Kuipers
02/07/2019
Sterke punten:
Mooi product. Goede kwaliteit. Interessante acties. Vriendelijk personeel. Goede uitstraling. Prettige nazorg. En we gaan uit van een goede service en veel rijplezier!
Tips:
Er waren wat kleine puntjes welke ik met uw medewerker heb besproken. Niet helemaal gekregen wat ons beloofd was en geen mail ontvangen mbt de aflevering van de fiets. Maar dat zijn incidenten die niets afdoen aan mijn positieve indruk. Ga zo door dus!! Vooral de persoonlijke, vriendelijke aanpak is iets positiefs om aan te blijven werken.
10 / 10
Jannet
02/07/2019
Sterke punten:
Personeel neemt de tijd om uitleg te geven. Ze zijn totaal niet opdringerig. Goede service aan huis.
Tips:
Ga zo vooral door.
7 / 10
JAN
02/07/2019
Sterke punten:
Goede en eerlijke verkopers maar dat kan ook niet anders met zulke machtige fietsen
Tips:
De service kan misschien iets sneller maar dat komt waarschijnlijk door het hoog seizoen
9 / 10
Paul
02/07/2019
Sterke punten:
fijne vriendelijke service overzichtelijk en een duidelijke uitleg
Tips:
beter communiceren met achterban over hoe lang de levering duurt
9 / 10
Klaas-Jan
02/07/2019
Sterke punten:
Uitleg en demonstratie in de winkel zeer uitgebreid en de verkoper had alle tijd voor ons. Aflevering en ook de uitleg tijdens de aflevering heel goed en vriendelijk.
Tips:
Tip: Misschien een mogelijkheid om online service artikelen te kunnen bestellen bijvoorbeeld een ander zadel, telefoon houder. Of een linkje naar een bedrijf wat hiervoor in aanmerking komt?
10 / 10
Roel van dijk
02/07/2019
Sterke punten:
Een goed ver koop van een fiets DANK
Tips:
Mijn fiets pomp past niet op het van ventiel de fiets wat moet ik daar mee D ANK U
10 / 10
Ronald
02/07/2019
Sterke punten:
Bellen op hoe de fiets bevalt
Tips:
Geen zo doorgaan
8 / 10
Jacoline
02/07/2019
Sterke punten:
Geïnteresseerd in de klant. Fietsen zijn erg fijn.
Tips:
Telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Aflevering werd vrij snel afgewerkt. Banden waren slap, Handrem verschilt. Personeel was wel vriendelijk en op tijd.
10 / 10
J.J. van Delft
02/07/2019
Sterke punten:
Correcte en zeer nette afhandeling
Tips:
Prima bedrijf met de gemaakte afspraken die ECHT worden na gekomen..
7 / 10
Melanie
01/07/2019
Sterke punten:
Service bij mankement aan fiets snel verholpen door deskundige medewerker aan huis
Tips:
Fiets afleveren met opgepompte banden! Genoeg personeel inzetten op feestdagen


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt