Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners Google en KiyOh. Deel direct uw ervaring met Amslod!


10 / 10
Helena, Son
10/08/2020
Prima geholpen in winkelcentrum Woensel bij Amslod
Fijne mensen die daar werken en een super fijne fiets gekocht
10 / 10
Nellie, Amsterdam
10/08/2020
Prima top
Wordt goed en professioneel geholpen
9 / 10
Harry, Venlo
10/08/2020
Prima krachtig e-bike met mooi helder kleurendisplay
Prima krachtige e-bike die direct leverbaar was. Mooi en helder kleurendisplay dat altijd goed afleesbaar is. Met de 80 Newton motor zeer krachtige ondersteuning. Ideaal voor in ons heuvelrijk Limburg. Nog geen ervaring met de service.
10 / 10
Hans, Haarlem
10/08/2020
Fantastische fiets
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop van 2 Wellington fietsen!
10 / 10
Jean van Aernsbergen, Heerlen
10/08/2020
Prima fietservaring!
Sinds kort mijn eerste e-bike: Amslod Wellington. Na lange tijd niet meer te hebben gefietst een e-bike aangeschaft. Vanwege de broodnodige beweging moest het er van komen. Ik heb rugklachten en de fiets ondersteunt mij goed in mijn bewegingen. Zadel is fijn, de e-ondersteuning bevalt goed. En de fiets is een lust voor het oog. Fietstassen erbij, een spiegel en een alarm en we zijn er voorlopig helemaal klaart voor!
10 / 10
René, Harderwijk
10/08/2020
fantastisch, fietsen nog nooit zo fijn geweest!!!!
Ik heb nu een paar keer gefietst, maar mijn vriendin dagelijks en beide bevalt het boven verwachting. Echteen aanrader voor iedereen!!!!!!!!!!!!
9 / 10
L.B., Lisse
10/08/2020
Mooie showroom in Meppel
Goed
8 / 10
Anita, Haren
07/08/2020
Ze zouden elke senior zon fiets moeten verlenen!
Wat een prachtig apparaat. Heel makkelijk in het gebruik. Alleen even wennen met schakelen zodat ik in de bebouwde kom niet te hard ga. Ik heb hem net weer aan de lading gehad voor de volgende sessie. Kan niet wachten! Bedankt voor de leuke service tot nu toe. Vriendelijke groeten, Anita
10 / 10
Ad Ruitenberg, Zwijndrecht
07/08/2020
in een woord geweldig
Wij hebben weer gekozen voor Amslod omdat het goeie fietsen zijn ook de service is heel goed we waren eigenlijk nog niet toe aan een nieuwe fiets maar omdat we een midden motor wilden hebben we weer gekozen voor Amslod en ook deze bevalt ons prima we willen geen ander merk
9 / 10
Sandy, Zoetermeer
07/08/2020
Top service
Amslod heeft een prima service, vanaf de proefrit tot aan de bestelling keurig op de hoogte gehouden. Ook het contact na wat verwarring van mijn kant keurig opgepakt. Fietsen rijden fantastisch.
10 / 10
Els, Leerdam
06/08/2020
Perfect
Goed advies,vriendelijk geholpen,aflevering ook super. En tot slot,zeer tevreden over mijn nieuwe amslod fiets!
10 / 10
Len, Wim, Kees, Rotterdam
05/08/2020
Drie werf hoera !!!
Wij hebben tegelijkertijd 3 stuks Amslod Carlton STX-600 gekocht bij Amslod Rotterdam. Wij zijn er zeer vakkundig en heel vriendelijk geholpen door Mario. Deze fietsen werden binnen een week èn geheel gebruiksklaar thuis afgeleverd. Nog een week later hebben wij deze fietsen onder verschillende omstandighden getest en ... zij zijn met vlag en wimpel geslaagd !!! Dus: van harte aanbevolen.
10 / 10
Conny , Zwijndrecht
05/08/2020
Super
Nu eindelijk weer lekker kunnen fietsen Door de goede ondersteuning
9 / 10
Willem, Harderwijk
04/08/2020
500 km gefietst en tot nu toe zeer tevreden.
Toen we de fietsen kochten in het Testcentrum van Amslod in Almere zijn we deskundig geholpen en voorgelicht. Nadat we verschillende fietsen hebben geprobeerd en onze fietsen goed konden inruilen hebben we besloten om te kopen. De fietsen werden 2 weken later bij ons afgeleverd en afgesteld. Tot heden zijn we zeer tevreden.
9 / 10
Trijntje, Sneek
04/08/2020
ondanks een geweldige fiets
Mijn Amslod, Heb je moeten leren kennen, dit heeft mij wel het nodige leergeld en energie gekost. Mijn eerste fietstocht door het Friese landschap gunstige omstandigheden, beloofd was 83 km…. Bij 59 km was de power totaal op. Heb 6 km op eigen kracht moeten fietsen. Bij aflevering is vermeld dat de accu volledig opgeladen was en inderdaad er stond 83 km op het scherm. Dit was dus niet het geval. De accu opgeladen en vol vertrouwen op weg naar mijn tweede tocht, een tocht van 60-70 km. Weer omstandigheden: Windkracht 5-6 Heen weg alles in de wind, de motor in stand 3 eco, en mijn versnelling in 5. Ging Super, geweldig hoe mijn Amslod mij door de wind trok. Terug weg alles voor de wind, met nog 6 km voor de boeg en 19% op het scherm liet mijn amslod mij voor de tweede keer zelf ploeteren. Ondanks deze inspannende tocht ben ik zeer tevreden en vind ik het een geweldige fiets…..drie keer is scheepsrecht, het zal mij lukken, om in eco 60 - 75 km te rijden. De beloofde 83 zal ik er niet uit halen, misschien is het binnenkort mogelijk een tweede accu te bestellen dit zou voor mij een uitkomst zijn. Ben door mijn handicap afhankelijk van trapondersteuning, door de Amslod kan ik mijn wereld vergroten, en hoef ik niet achter de geraniums. Vriendelijk groet, Een enorme fiets liefhebster van 73 jaar. Trijntje
10 / 10
Jaap, Leek
03/08/2020
Geweldige fiets!
Voor een eersts een Amslod fiets gekocht,na eerdere zeer slechte ervaringen met een sparta fiets via een bekende fietseninternetwinkel toch maar de gok genomen ,vanaf het begin een zeer goed gevoel en direct maar 70 km gefietst het was een openbaring,raadt een ieder Amslod aan !
8 / 10
Peter Oudejans, Pijnacker
03/08/2020
Geweldige fiets
Jaren een E - BIKE van Sparta met voorwielmotor ...gereden, zeer zwaar en nu hebben we twee E-BIKE' s van AMSLOD met middenmotor en top batterij goed voor minimaal 125 km. TOPPIE...EEN AANRADER !!!
10 / 10
Wilma, Breda
03/08/2020
Genieten!!
Met me amslod e bike ontdek ik plekken waar ik anders nooit zou komen. Nederland is mooi!
8 / 10
Peter , Nieuwkoop
03/08/2020
Veel fietsplezier tot nu toe
Klantvriendelijke behandeling zowel bij keuze, aanschaf en bij aflevering. Ook tevreden met de prestaties en comfort van de twee fietsen tot nu toe. Met één min puntje: Bij 1 van de fietsen bleek dat de moeren van het achterlicht en de standaard niet voldoende vastgedraaid waren. Heb dat zelf verholpen. Maar misschien mag er wat meer aandacht aan de eindcontrole gegeven te worden.
10 / 10
Marina , Eindhoven
03/08/2020
Tevreden klant
goede service in filiaal Eindhoven, prima uitleg, goede en snelle levering. Hier een tevreden klant.
9 / 10
Wim, Maaseik (B)
02/08/2020
Zeer mooie fiets !!!
Wij hebben in Roermond de ascot mtb600 jubileum editie gekocht. Ook al was het vrij druk, heel goed bediend door de verkoper, goede uitleg van alles. Het was voor mijn vrouw haar eerste e-bike, dus even wennen. Maar dat hadden ze snel gezien, dus ik kon mee voor de proefrit. Voor deze jubileum editie hebben we even moeten wachten, maar dat was geen probleem. Dat wij in Belgie woonden was voor Amslod ook geen probleem,dus Amslod hier ligt voor jullie ook nog een hele grote markt open. (Vlaanderen fietsland) de betaling en levering ook perfect.Mijn vrouw heeft er al heel wat km op gefiets, en zeker met onze staycation. Hoop dat de nazorg van Amslod ook goed is.
10 / 10
John, Helmond
01/08/2020
Superfiets
Heb sinds april 2020 mijn fiets ( Hamilton) en kan niet anders zeggen dat dit een topproduct is. Kortom niets dan lof voor amslod.
8 / 10
Chris, Oost Souburg
01/08/2020
Het gaat wel
Mijn ervaring is dat het op zich een prima fiets is maar er zit wat mij betreft toch een maar aan en dat is dat ik moeite heb met een helling. Als ik alles op maximaal zet kom ik erg moeizaam de helling op, gelukkig zijn hier in het Zeeuwse niet al teveel hellingen.
7 / 10
Jan, Roermond
01/08/2020
Goed en slecht
Wij hadden ook fietsen gekocht in Roermond,mooie fietsen ,maar na 5weken een lekke band ,gebeurt dit om 12.00 uur kun je het fietsen vergeten,want je wordt opgehaald door Broekmans als je pech hebt met de auto.Die maken niks geen band,kun je naderhand bellen waar naartoe,waarom geen gewone banden dat je hem kunt maken ,dat is t nadeel van Amslod,verders perfecte fietsen . Jan Scheijvens Roermond
9 / 10
Jan, Batenburg
01/08/2020
Zeer tevreden met de gekochte fiets.
Voldoet aan de verwachting. Ben er erg blij mee.
10 / 10
Roger Brusselaars, HALSTEREN
01/08/2020
Super Fietsen !
wij zijn op een maandag naar de winkel in Rotterdam geweest. zonder aankondiging, werden wij heel leuk ontvangen, gezellig kopje koffie er bij. wij wilden graag een proefrit maken op een Amslod Aston. wij waren meteen verkocht! twee fietsen besteld, maar dat zou ongeveer drie weken duren, na betaling ging het heel vlot, binnen 5 dagen hadden wij de fietsen ze rijden GEWELDIG, wij zijn er zo blij mee. wij hadden intussen super fietstassen besteld en spiegels, dat was de volgende dag al binnen. en de nazorg was ook prima. nu de eerste 500 kilometer rijden voor de eerste beurt, nou dat zal ook wel goed gaan. Medewerkers van Amslod ga zo door. twee blijde rijders uit Halsteren.
8 / 10
Herry, Eerbeek
01/08/2020
Tot nu toe goede service van Amslod
Ik ben tot op heden erg tevreden over de service van Amslod, dat begon in de winkel te Almelo waar we uitgebreid de fiets konden uitproberen t/m de aflevering aan huis wat ook allemaal netjes was met nogmaals een uitleg over de fiets. Ook daarna heeft Amslod nog contact opgenomen met de vraag of alles naar wens was verlopen. Wij hadden wat slechtere ervaringen bij fietsenwinkel.nl en dit geeft al veel meer vertrouwen.
7 / 10
Alberdina, Nieuwegein
31/07/2020
Slechte communicatie
Mijn man heeft een amslod fiets hij is daar zeer content mee. Ik zelf wil ook een amslod fiets dus naar het centra. Vragen over de fiets die ik hebben wou helaas voorlopig wordt deze niet geleverd. Wij vragen naar de prijs kreeg wel drie bedragen te horen. De gene die ik wil hebben geen idee wat deze kost alleen de duurdere fietsen was ongeveer want dat ligt er aan of je wat inruilde en een verzekering neemt. Ben geen steek wijzer geworden
9 / 10
Gerhard Schuiten, Groningen
31/07/2020
Wat goed is blijft
De eerste ervaring met de AMSLOD fiets is goed Snelle levering Goede nazorg (contact ) De verwachting van het vervolg ( service en onderhoud ) is ook goed
10 / 10
Harie , Maastricht
30/07/2020
Super service
Onlangs 2 fietsen (hamilton) gekocht in het filiaal Roermond, we zijn ontzettend goed voorgelicht en geholpen door een medewerker aldaar. Zeker een aanrader om zeker eens bij Amslod te gaan kijken.
9 / 10
Ingrid, Hindeloopen
30/07/2020
Dik tevreden!
Fijne fiets die mij overal met gemak kan brengen en een grote actieradius heeft.
8 / 10
Martijn, Harfsen
30/07/2020
Fijne fiets, goede service
Eerst een proefrit gemaakt en goed geïnformeerd. Fiets bestelt en kon snel geleverd worden. Tot nu toe bevalt de fiets uitstekend
8 / 10
José, Etten-Leur
29/07/2020
Slechte communicatie via de mail
We hebben 2 fietsen gekocht, de ene was meteen goed. De andere minder goed de voorlamp deed het niet de bedrading was te kort dus konden we het ook niet zelf maken. Ik heb weken moeten wachten tot ze kwamen ook problemen met de zadelpen. Daarna kreeg ik steeds storingen in de computer. Duurde heel lang voor er een afspraak konden maken en eindelijk hadden we een afspraak maar die liep mis( was ook een beetje onze schuld) maar nuzit ik weer op een afspraak te wachten want ik heb helemaal geen ondersteuning meer. Ik had toch meer service verwacht bij zo’n dure fiets.
Reactie Amslod:
Beste José, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het wat langer duurde voordat u een afspraak had met onze monteur. Ik begrijp van mijn collega's dat inmiddels uw fiets weer tiptop in orde is. Ik wens u nog een hele fijne fietszomer toe! Met vriendelijke groet, Anne van Amslod
8 / 10
Marc, Etten-Leur
28/07/2020
Heel goed
Prima ontvangt en leuk personeel. Goede uitleg en niet opdringerig. Nemen alle tijd voor je , gewoon perfect.
10 / 10
IL , Hoogvliet Rotterdam
27/07/2020
Uitstekend!Super fiets!Uitstekend service.!Ik ben gelukkig met mijn fiets.
Ik ben heel goed geholpen en geniet elke dag van mijn prachtige fiets. Uitstekend qualit!eit!
8 / 10
Guy Tolmeijer, Lisserbroek
27/07/2020
Ontevreden maar gehoord
Zo fantastisch hoe de aankoop van onze 2 fietsen verliep en het feit dat het uitstekende fietsen zijn zo beroerd gaat het om een eerste servicebeurt geregeld te krijgen Ruim 4 weken geleden gebeld voor een afspraak in de 3e week van Juli met resultaat afspraak voorstel in de eerste week omgezet naar 3e week voor maandag 20 Juli Vanmiddag gebeld omdat we nog geen mail hadden met de tijd waarop men komt Blijkt de afspraak verzet naar woensdag 22 Juli waarbij ik opmerk dat op deze dag de boeren actie gaan voeren maar alles komt goed zegt de mevrouw aan de lijn Krijgen nu net een mail voor woensdag alsof we net een afspraak hebben gemaakt Vreemde klantbenadering naar mijn mening Inmiddels is de serbicebeurt uitgevoerd en heeft Amslod zijn excuses gemaakt voor de communicatie aan ons Dus eind goed al goed
Reactie Amslod:
Beste Guy, Vervelend om te horen dat de afspraak voor uw servicebeurt niet duidelijk is gecommuniceerd. Het kan zijn dat een afspraak wordt verzet, maar u zou hier inderdaad van op de hoogte gesteld moeten worden, onze excuses dat dit anders is gegaan. Ik heb begrepen van mijn collega dat we op 22 juli bij u langs zijn geweest en dat uw fietsen soepel lopen zodat u de hele zomer nog heerlijk kunt fietsen! Ik wens u veel fietsplezier! Met vriendelijke groet, Anne van Amslod
8 / 10
Gert Jan, Almere
25/07/2020
Perfect aankoop, heerlijk fietsen.
Dit had ik veel eerder moeten doen. Je gaat de wereld anders bekijken en je komt op plaatsen waar je met de auto nooit zou kunnen komen. Wat betreft de fiets ervaring: tegen de wind in ben ik zo blij met de ondersteuning. Werkt geheel naar wens. Nee het stijgt boven mijn verwachtingen uit.
Reactie Amslod:
Beste Gert Jan, Wat fijn om te horen dat u op uw e-bike uw omgeving op een heel andere manier ontdekt. We wensen u heel veel plezierige fietskilometers toe! Met vriendelijke groet, Anne van Amslod
9 / 10
Al Kerckhoffs, Heerlen
24/07/2020
Gewoon GOED
Bijna 9 jaar met voorwielaandrijving (ander merk) gefietst. Vanaf den beginne prima bevallen. Maar nu meer behoefte aan stabiliteit. Dus nu gekozen voor een middenmotor. Vele opties bekeken. Wonende in Limburg en van huis uit meteen een heuvel, was een sterke motor een noodzaak. Ook een goede accu is dan van belang. (Hij is wel erg zwaar). Alles afwegende kwam de Amslod bij mij als beste uit de bus. Nu 200 km ervaring. De actieradius die wordt geclaimd telt natuurlijk niet voor Limburg. Maar dat geldt voor alle claims van e-bikes. De bediening van de Amslod e-bike vraagt aandacht. Daar moet je even aan wennen. Bij korte/kleine bewegingen merk je de zwaarte van de fiets. Maar al-met-al een fijne fiets. Ook voor een 77-jarige.
7 / 10
Sjak van Meerendonk, Eindhoven
24/07/2020
Nog te weinig gefietst om een duidelijke mening te geven.
Zie hierboven
10 / 10
Nancy, Bergschenhoek
24/07/2020
Top eindelijk relaxed fietsen
Fijne fiets. Zit goed en fietst prettig. Is degelijk en ziet er toch sportief uit. Ik ben er heel blij mee.
8 / 10
Will, Heerlen
23/07/2020
Goede service, prachtige Fiets
Via Internet is de keuze uiteindelijk gevallen op Amslod vanwege de sterke motor voor het Limburgse Heuvelland. De levering duurde aanvankelijk wat langer, maar doordat dit een geschenk was dachten ze gelijk mee en kon de fiets op tijd geleverd worden. Toen ik deze fiets op Facebook plaatste, kreeg ik veel reacties van medegebruikers hoe fijn deze fiets was. Een aanrader!!!
8 / 10
Geert , Hardenberg
23/07/2020
Alles volgens afspraak
Keurig geholpen bij het test centrum in Almelo met goede voorlichting en de gekochte fietsen keurig met afspraak en instructies voor gebruik tijdens aflevering. Wij raden iedereen aan die een E bike wil aanschaffen even langs te gaan bij Amslod centrum
8 / 10
Harry Jongen, Almere
22/07/2020
Fijne fiets, maar het basis zadel is vervelend
Ik heb de eerste fietsroutes er op zitten. Ben tevreden over mijn aankoop van de Wellington, maar de kwaliteit van het zadel is niet best. Veel te hard... zeker nu je met een elektrische fiets wat langere afstanden kunt fietsen. Ik belde daarom met Amslod die mij verwezen naar de webshop. Daar is slechts keuze 1 zadel! Als dat een beter zadel is dan hetgeen er nu op zit, waarom dit dan niet direct geplaatst bij aankoop? En wat als dit zadel óók niet bevalt? Kan het dan gebruikt retour? Jammer dat ik hier, behalve de toch niet goedkope aanschaf van de fiets, nog extra geld en moeite aan moet spenderen. Dus Amslod... dit is een verbeterpunt, want ik zie dat ik niet de enige ben die flinke zadelpijn overhoudt van een fietsrit.
10 / 10
Mattie, Amsterdam
22/07/2020
Dit is een heerlijke fiets
Ik heb hier lang over moeten nadenken om deze fiets te kopen. Maar ik ben blij dat ik de knoop door gehakt heb. Dit is een hele fijne fiets daar heb ik heel veel plezier van.
8 / 10
diana, ophemert
22/07/2020
prima fiets
goede fiets top service vriendelijk personeel
10 / 10
Hennie en Alien, Nijverdal
22/07/2020
Wat een genot om met de Amslod fietsen te fietsen!
Wij hebben in 4 dagen 200 km. gefietst en zijn zeer tevreden over het gebruik van de Amslod fietsen. Het schakelen van de versnellingen gaat heel gemakkelijk, het schakelen tussen meer of minder stroom gaat prima. Ook overschakelen van Eco op Sport gaat mooi. Het zadel zit prima zodat we geen zadelpijn krijgen. Het rijden tegen een helling op gaat zonder problemen. We zijn blij met de krachtige motor Bafang en de accu van 600 Watt. Alleen jammer dat de Trip-telling elke dag doorgaat en niet vanzelf weer op nul begint. Overschakelen op nul in het menu eist nogal wat handelingen. De remmen werken prima, alleen mijn man vindt de manier van remmen wat minder. De standaard en het zadel gingen los zitten maar dat hebben we zelf weer vast kunnen zetten. Al met al zijn wij blij met de aankoop van deze fietsen en hopen er nog heel veel plezier van te hebben.
10 / 10
bert kruithof, heemstede
22/07/2020
ontzettende fijne fiets van amslod.
al heel wat kilometers gefietst, vind alleen dat zadel verschrikkelijk hard. helaas staat op de website maar 1 zadel. ik wil graag een zadel wat geen zit problemen veroorzaakt ..
9 / 10
Jellie, Bedum
22/07/2020
Goede aankoop
Zeer goed
8 / 10
Wim, Simpelveld
22/07/2020
Heel goed
Wij wonen in het heuvellandschap en met de e-bike is geen berg te hoog!!!
10 / 10
martin, scherpenisse
21/07/2020
te heden zeer goed
na verschillende ritten nog geen klachten behalve het zadel wel hard zou verbeterd kunnen dit kost wel weer
10 / 10
Jacqueline, Den Haag
21/07/2020
Super fiets
Ben ontzettend blij met onze fietsen. Aflevering ging heel netjes. Fiets nu veel meer, pak bijna overal de fiets voor.
8 / 10
Jaap, Eindhoven
21/07/2020
Fijne fiets.
Netjes geholpen in Cruquius. Genoeg keuze. Fietst heerlijk.
8 / 10
Marja, Assendelft
21/07/2020
Heel goed en een duidelijke uitleg
Goede informatie service uitstekend zeer tevreden
9 / 10
Geert Brink, Roden
21/07/2020
Mooi compleet e Bike
Mijn ervaring is een goede en snelle afhandeling en een goede uitleg
10 / 10
Jan, Zevenhuizen
21/07/2020
Vanaf aanmelden voor thuisbezoek tot levering fietsen geen enkele klacht.
Waren eerst naar de winkel in Assen geweest en daar een proefrit gemaakt. Maar door de enorme drukte tijdens ons bezoek zijn we eerst weer huiswaarts gegaan en hebben toen een afspraak gemaakt voor een thuis bezoek. Hebben de fietsen nu al een paar maanden en zijn enorm te spreken over de kwaliteit en de fantastische traponder -steuning. Wij hebben gekozen voor fietsen met middenmotor. Je hebt een gevoel of je de wind altijd mee hebt, als je fietst.
10 / 10
André Bergman, Beek en Donk
21/07/2020
voor de test aan huis en de snelle levering van de fiets alle lof
De gemaakte afspraak werd goed nagekomen en er was alle tijd om de fiets te testen en vragen te beantwoorden. De uitleg over de fiets was heel verhelderend. En de snelle levering (binnen een week) deed mij versteld staan. Inmiddels ruim 130 km gefietst. Maakt alle loftuitingen waar!
10 / 10
Hendrik , Hoofddorp
20/07/2020
De juiste keus!!
4 weken geleden de Amslod Wellington gekocht, 2 keer uitgeleend aan mijn vrouw, en die wil hem niet meer afstaan! Dus zelf nu de York gekocht, en heel blij met de snelle levering van Amslod.
10 / 10
Koen Knoop, Gemert
20/07/2020
uitstekend !
bij aankoop een goed advies gekregen, snelle levering en een heel goede communicatie mbt afleveren, service, en after sales !
10 / 10
Ton, Scheepers
20/07/2020
Een fantastische mooie fiets, een aanrader voor iedereen.
Bijna 3 jaar geleden kocht ik mijn eerste elektrische fiets van Amslod. Nu met bijna 5000 km op de teller ben ik nog steeds erg tevreden over mijn fiets. Afgelopen maand ook voor mijn vrouw een Amslod elektrische fiets gekocht, zodat we in deze coronatijd lekker samen mooie fietstochten kunnen maken. Na eerst een proefrit te hebben gemaakt, werd de fiets direct besteld. Na 2 weken stond de koerier al met de nieuwe fiets op de stoep. SUPER !!!
10 / 10
Mariet, Berg en terblijt.
20/07/2020
Top medewerkers
Heel goede uitleg vriendelijke verkoper goede koffie en toen de fietsen geleverd werden ook vakkundig geholpen En uitleg gekregen in een woord Top
9 / 10
Sientje, Siekman
20/07/2020
Heel goed te spreken over Amslod
Heel wat km gefietst op mijn nieuwe fiets van Amslod
8 / 10
R.J Bosma, Makkinga
20/07/2020
goede begeleiding en vriendelijke mensen aan de telefoon
Bij het thuisbezoek een goede uitleg gehad en niet opdringerig. Bij het testen van de e bike thuis ook alles goed geregeld en op de afgesproken tijd. Bij bezorgen van de fiets ook goede uitleg gehad en vriendelijk.
9 / 10
Am Mensink, Oss
20/07/2020
Kwaliteit fietsen van een mooi bedrijf.
zeer vriendelijk personeel, Goede uitleg geen geen aandringen van de verkopers. De fiets bewijst zich toch wel. Nette aflevering . Een aanbeveling voor iedereen.
10 / 10
Peter, Bergen op Zoom
20/07/2020
Prettige en goede begeleiding bij de aanschaf van fietsen
Tijdens ons bezoek aan de winkel in Eindhoven werden we goed geholpen door verkoper. De fietsen werden bezorgd binnen de daarvoor afgesproken termijn en netjes rijklaar gemaakt. Onze eerste fietservaringen zijn uitstekend. De fietsen rijden soepel en voldoen prima aan onze wensen
8 / 10
Piet, Tiel
20/07/2020
Klasse
Ik had een e-bike van de auldi en wilde er weer een met een makkelijke Pedaaltred ,overal gekeken en getest maar bestaat niet zeiden ze. Ik zocht er een met gashendel . Toen zag ik de advertentie van Amslod Nieuwegein, zal die eens proberen dacht ik. Bij de winkel vriendelijk ontvangen doordeweeks verkoper. Ik hem uitgelegd wat ik wilde. Hij stelde voor om een fiets te proberen , oké dan. Sooooooo ging als een speer zonder dat ik er moeite voor moest doen,eentje met voorwielmotor dat scheelt met middenmoter vertelde de verkoper ( nooit geweten) oké. Was gelijk verkocht. Aflevering was perfect met de nodige uitleg .De eerste km met mijn vrouw door de Betuwe was een succes dankzij AMSLOD
10 / 10
Geert, Swalmen
20/07/2020
Amslod zegt wat het doet; en doet wat het zegt
Op de eerste plaats spreek ik mijn volle tevredenheid uit over Dhr. Beurskens tpv het exp.centre in Roermond. Duidelijk, rustig, goed geïnformeerde uitleg, innemende, ontspannen sfeer. Juiste adviezen. Top ! Het logistieke vervolg was helder, snel en correct. Met een week was mijn fiets thuis. De aflevering door Paul was wederom een fijne ervaring. Rustig uitleggend en de fiets ter plaatse eerst testen vóór aflevering. Mijn eerste week zit er nu op en ik ben blij dat ik de adviezen van Beurskens ter harte heb genomen, want ik heb nu een passend model en de fietservaring is geweldig !
9 / 10
Marc , Enschede
20/07/2020
Goed geholpen en vlot geleverd, de voor mij perfecte fiets.
Na twee bezoeken in Almelo, ben ik keurig geholpen en had alle tijd fietsen te vergelijken en proberen. Uiteindelijk een Hamilton Launch editie besteld. De fiets was binnen drie weken bij mij thuis, wat sneller was dan waar ik een indicatie van had. De bezorger zorgde keurig voor uitleg en afstelling van e.e.a. Kon nog even een proefrit maken of alles naar wens was. Tot nu toe ben ik erg tevreden en heb ik plezier van mij fiets!
8 / 10
maj, geldrop
20/07/2020
niet juiste gegevens
als ik een 2 fietsen koop van het jaar 2020 en er is 1fiets met frame 2019 en 1 fiets met frame 2020 terwijl ik 2 fietsen koop metframejaar 2020 vind ik dit geen juiste aflevering ,niet netjes hoor en ik wacht nog steeds op mijn defecte bel.
10 / 10
D. Bolt, Garsthuizen
20/07/2020
Wil je fietsplezier, koop dan een Amslod (hier).
Niet veel gefietst tot er een E-bike kwam, en nu maar fietsen met veel plezier.
10 / 10
Klaas Nobel, Almere
16/07/2020
SUPER. Goed en eerlijk advies van de verkoper. TOP
Toen ik besloot om een elektrische fiets te kopen ben ik gaan zoeken wat is het beste een voorwiel-, een midden- of achterwiel motor. Ik had bedacht om een fiets met midden motor te kopen dat leek mij wel goed. Maar toen wij in Vianen waren en ik vertelde waarom ik een elektrische fiets wou zij de verkoper ik verkoop graag een dure fiets met midden motor aan u maar voor u is één met een voorwiel motor beter geschikt. Dus die heb ik gekocht bij Amslod en wel de Amslod Newton LX600 Zwart / 7Speed / 600WH / 2020 Launch Edition 2020 Ik heb er nu al ruim 500 kilometers mee gefietst en naar volle tevredenheid.
9 / 10
Henk, Eindhoven
15/07/2020
Goed en geen opdringerige verkoper.
De verkoop was goed verlopen met een persoonlijk contact in Eindhoven. Goede uitleg en als er iets is kom gerust binnen lopen en we helpen je. De koffie staat klaar. Ook de aflevering ging buiten gewoon goed met goede raad. Dan de fietsen. Dit is genieten. Een aanrader. Kan van alles vertellen maar ervaar het zelf dat is de beste manier.
9 / 10
Eduard H.L. Tuithof, Zoeterwoude
14/07/2020
Met de Wellington had ik geen betere keus kunnen maken!!!
Wat vind ik nu zo geweldig aan deze fiets. Een geruisloze middenmoter. De display goed overzichtelijk .en niet te vergeten de automatische verlichting. met als extra veiligheid het remlicht !!!!! De styling van de fiets en de kleur combinatie hebben mij erg aangesproken .Tot nu toe een uitstekende service. Een prima presentatie, zeker in deze corona tijd, van alle fietsen in de service centra o.a. Cruquius. Ook de aflevering van de fiets verliep uiterst soepel.
8 / 10
Annie, Borger
14/07/2020
Degelijke sportieve fiets.
Voldoet aan mijn verwachting. Goede service.
10 / 10
Wouta, Deventer
14/07/2020
Slechte ervaring
De actieradius zou in stand 1/2 eco 125 - 150 km zijn. Staat op internet en de verkoper vertelde ons dit ook. Wij willen ook op z`n minst 100 km per dag fietsen daarom ook een Amslod gekocht. Nou al ruim 1200 km gereden niet meer dan 80 km gehaald op de eco 1/2 Heel vaak gebeld maar tot op heden niets op gelost. Eindelijk komt er dan een monteur die ook het probleem niet kan oplossen. wel een servicebeurt waar je ook nog 39 euro voor betaald. Die mag je toch wel gratis krijgen voor zo`n dure fiets. Weer vaak bellen en ja we krijgen een nieuwe accu alleen wanneer ? Zijn alweer een maand verder. Volgende week maandag hebben we vakantie en we zullen onze fietstochten moeten beperken tot 80 km. Er komt nog bij dat de accu ook met nog 30 % uitvalt. Koop je in maart een Amslod om in de vakantie ver te kunnen fietsen. Mijn oude fiets Rivel kostte 1000 euro haalt nog 100 km. We zijn erg teleurgesteld.
10 / 10
Mark Rotteveel, Den Haag
14/07/2020
Top geregeld
Nieuwe Amslod 7 versnellingen met midden motor type Wellington deze maand (Juli 2020) aangeschaft. Bij het 1ste ritje zat er een tik in als je vanaf stilstand wegreed. Heb gebeld en binnen no-time is alles hersteld en geregeld. Top ! Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Deze fiets is echt een RR onder de elo bikes. Hiervoor ruim 10 jaar een Flyer gehad, was ook oke. Alleen de accu was veeeeel te duur.
7 / 10
Jan, Oudega
14/07/2020
teleurstellende service
Mijn Amslod fiets is nu een jaar oud, super goede fiets. daar is niks mis mee. Wil hem zeker aanbevelen wat betreft de fiets, de service zet ik een vraagteken bij. Zit nu al 13 dagen met een onbruikbare fiets, niks van een monteur gehoord en toch maar weer gebeld. De service medewerkster heeft haar best gedaan maar kon helaas niks voor mij doen. Er moeten nieuwe onderdelen worden besteld en die zijn zolang onderweg dat ik de aankomende vakantie zonder fiets zit. Een leenfiets is ook niet aanwezig en ben ik genoodzaakt om 3 weken een fiets te huren, kosten van 300 euro die ik zelf moet betalen. Ik ga dus teleurgesteld mijn vakantie in.
Reactie Amslod:
Beste Jan, Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw e-bike. Van mij collega van de servicedesk heb ik vernomen dat er vanochtend telefonisch contact is geweest. Het kleurendisplay is defect, helaas hebben wij deze op dit moment niet op voorraad. Zodra wij deze binnen hebben dan ontvangt u een nieuw kleurendisplay. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk via 038 202 0808. Met vriendelijke groet, Sanne van Amslod
8 / 10
M v Oosterwijk , Uitgeest
13/07/2020
Goede fiets maar..
Afgelopen week werd mijn fiets afgeleverd. Wel veel en veel later dan de afgesproken termijn. Maar oké de fiets is er. Wat ik wel eigenaardig vind is dat er geen reservesleutels zijn bijgeleverd. Dit lijkt me zeker voor een fiets die flink aan de prijs is toch wel normaal. Omdat geen reservesleutel nogal een kwetsbaar gevoel geeft moet ik nu 2 toch wel dure reservesleutels ergens gaan bijbestellen.
10 / 10
cisca Mooij-Scheffer, APELDOORN
13/07/2020
Geweldige fiets
Eerst een fietstest bij ons thuis, wij hebben verschillende fietsen uitgeprobeerd en bingo bij de Amslod fiets. Ik was gelijk verkocht en wij hebben de Amslod fietsen direct aangeschaft, ik hoefde er niet meer over na te denken. Goede inruilwaarde en heel veel snufjes op de display, calorierenverbruik etc., zelfs een remlicht, dus super veilig. Nu nog afwachten of de service ook goed is als er iets aan gaat mankeren. Heb ook een verzekering afgesloten die je per maand kan betalen, wel zo handig. Ben een hele tevreden klant.
10 / 10
Erik, Almelo
12/07/2020
zeer goed produkt
We hebben in Almelo van de verkoper de heer B.Snoek goed advies gekregen en mede daardoor twee prachtige York MTX E Bikes gekocht. Inmiddels drie weken fietsvakantie gehad, heel veel genoten van de kilometers met ondersteuning zowel Eco en Sportieve. Nogmaals dank voor de goede afhandeling verkoop en thuisbezorgd van de Amslod E-Bikes.
8 / 10
Marlies, Hilversum
11/07/2020
Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding
Mijn eerdte e-bike. Hij fietst heerlijk. Fijn dat er een sterke batterij, goede motor en meerdere versnellingsstanden opzitten.
8 / 10
Willem Bijma, 9133DL Anjum(Holland)
06/07/2020
In principe geweldig
Ik heb op 22 juni 2020 mijn Amslod hammilton thuis geleverd gekregen, ik ben zeer tevreden over deze fiets. Ik heb hem met voorwiel motor, dit werd mij in de winkel ook geadviseerd omdat ik hartpatient ben, dus geweldig geholpen daar in Assen. Maar er moet mij wel iets van het hart en dat is de fietsbel, hij werk nu al niet meer en heeft het ook nooit goed gedaan. Ik vind het heel jammer en zeker niet goed dat op een fiets van bijna 2600,- euro een bel zit die ik in de action (precies zelfde bel) voor 1,70 euro kan kopen. Hier had ik toch iets beter verwacht, ik hoop dat dit met de eerste service van 500 km verholpen kan worden. En nogmaals verder zeer tevreden. vr,gr, Willem
10 / 10
Ron, Landgraaf
04/07/2020
Perfecte fietsen en nagekomen afspraken.
We hebben twee e bikes gekocht amslod wellington mtx600 via service center roermond.We kwamen binnen en meteen verbaasd over de klantvriendelijke verkoper met goede uitleg en de tijd die ze voor ons namen om op elke vraag een duidelijk antwoord te geven. Fietsen besteld en geleverd zoals afgesproken binnen twee weken. De fietsen doen helemaal aan onze verwachting in het limburgse heuvellandschap. Het enige minpuntje zijn de prijzen in de amslod webshop deze zijn incl. 20% korting nog veel te hoog in vergelijking met andere webwinkels. Verder helemaal tevreden tot nu toe.
10 / 10
agnes vandermuhlen, Kerkrade
04/07/2020
Geweldige fiets
Ik heb een fiets gekozen met middenmotor dat was een uitstekende keus. Met deze fiets kun je in het heuvelland heel makkelijk iedere berg op. En op het vlakke fietspad zelfs goed fietsen zonder onder steuning. Helder en duidelijk display .Goede uitleg gekregen bij het proef fietsen in Roermond. Een klein minpuntje betere afstelling van de fiets bij aflevering. ps kan met corona te maken hebben . Nu afwachten als de eerste service beurt gedaan wordt met 500km.
10 / 10
Ronald, ALMERE
03/07/2020
Goed product en levering
Amslod fiets via internet-aanbieding gekocht. Snelle administratieve afhandeling en levering. Levering werd zelfs op vakantieadres gedaan.
8 / 10
Ed, Bergschenhoek
03/07/2020
Geweldige fiets, maar de service laat toch te wensen over.
In de reviews niets dan lof voor Amslod fietsen. En terecht het is een geweldige fiets, maar er moet me toch iets van het hart. De service van Amslod laat toch iets te wensen over. Eind maart 2018 heb ik een Amslod Highland aangeschaft. Een heren model. Het eerste probleem wat opdook, was dat de km-teller na ca. 5200km spontaan naar nul km sprong bij het aanzetten. Dit gebeurde op 19 februari 2020. Via de website van Amslod heb ik hier melding van gemaakt, met de vraag hoe dit kon en of de tellerstand weer gecorrigeerd kon worden? Daar heeft Amslod nooit op gereageerd. Bij een onderhoudsbeurt door Fietsservicetotaal heb ik dit nagevraagd. Deze meldde mij dat het een bekend fenomeen was, zit in de software en dat daar niets aan te doen is. Dit had Amslod natuurlijk ook kunnen doorgeven aan mij. Daarnaast braken begin juni (na 2 jaar en 2 ½ maand) spontaan de 2 beugels van mijn bagagedrager aan de onderzijde af. Na enig surfen op het web, kwam ik er achter dat dit vaker voor kwam. Ik heb contact gezocht met de klantenservice met de vraag of dit onder garantie vervangen kon worden. Dat kon niet, want die was voor dit onderdeel 2 jaar en dus verstreken. Ik gaf aan dat ik gelezen had dat het om een constructiefout ging en dat ik meerdere klachten hierover had gelezen op het internet. De medewerker zei dat hij daarmee niet bekend was. Ik kon een nieuw vervangend type bestellen a € 69,95 en alleen in de kleur zwart en mocht hem zelf monteren. Huh? Dat is vreemd een vervangend type? Die maken ze niet voor niets zou ik zo denken en omdat ik geen keus had, heb ik de nieuwe bagagedrager besteld en gemonteerd. Van enige coulance was dus geen sprake. Uitermate teleurstellend! Komt bij dat de nieuwe bagagedrager van metaal is gemaakt en behoorlijk zwaar is en zeker 5 cm hoger dan de oude. Dat maakt het opstappen er echt niet gemakkelijker op. En eerlijk, het ziet er niet uit, want het is een bakbeest van een bagagedrager.
Reactie Amslod:
Beste Ed, Vervelend om te lezen dat de service ervaring anders is dan verwacht. Bedankt voor uw reactie en feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdelingen ter evaluatie. Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808. Met vriendelijke groet, Sanne van Amslod
9 / 10
Inge , Rozenburg
02/07/2020
Wij beleven heel veel plezier aan deze geweldige fietsen
Sinds mei zijn wij de trotse berijders van Amslod fietsen. Weer , wind en heuvels kunnen mijn man op de Wellington en ik op de mooie blauwe York er niet van weerhouden op de nieuwe elektrische fietsen van Amslod er op uit te gegaan Waar ik voorheen alleen op de pedalen stond doen we dit nu samen en genieten we volop van de leuke tochten met onze prachtige en betrouwbare fietsen,
10 / 10
Ada, Pannerden
01/07/2020
Een geweldige fiets.
Wij hebben sinds april een Amslod fiets met voorwielmotor. Vorig jaar in de meivakantie nog met onze gewone fiets de Lemelerberg op gefietst. Het laatste stuk hebben we moeten lopen om de berg op te komen. Dit jaar de zelfde route gefietst met onze nieuwe Amslod fietsen. We konden nu moeiteloos de berg op fietsen. Een geweldige ervaring dus. De fiets heeft zoveel mogelijkheden. Het heeft gewone ondersteuning maar ook nog een extra sportondersteuning. We kunnen nu dus met gemak elke fietsroute fietsen. Ook is de service goed. Na een paar maanden hebben ze gebeld om te vragen hoe de fiets bevalt, vindt het mooi dat ze dat doen. Toch een stukje belangstelling. We zijn heel blij dat we voor de Amslod fiets hebben gekozen.
9 / 10
Harm Jonkers, Steenwijk
30/06/2020
Geniet van mijn Amslodfiets
Kwam bij Amslod binnen en werd direct op een heel prettige manier ontvangen. Na mijn verhaal te hebben gedaan werd samen met de verkoper besloten om een Preston te proberen. Na een klein rondje bleek al dat dat de fiets was voor mij. Zaterdag was ik bij Amslod en de maandag daarop kon ik de fiets al ophalen in Meppel. Samen met mijn vrouw die een Amslod Carlton heeft, genieten wij van de omgeving van Steenwijk, Giethoorn, Havelte. Wij kunnen dit een ieder aanraden, want fietsen op een Amslod is een genot.
10 / 10
Corinne , Kaatsheuvel
30/06/2020
Wat een fijne fiets.
Mijn amslod met middenmotor rijdt echt heel fijn. De accu gaat mooi lang mee. Ik heb zeker nog wel het gevoel dat ik moet fietsen, fijn!! Want dat is wel wat ik ook wilde maar nu met de ondersteuning van een lekker "wind" in de rug. De ondersteuning is mooi vloeiend in tegenstelling van sommige andere elektrische fietsen die ik had geprobeerd.
10 / 10
Peter Bakker, Hardinxveld-Giessendam
30/06/2020
Fantastische fiets!!!
Fijn bedrijf die de afspraken nakomt. Goede uitleg bij aflevering. Fiets voldoet aan verwachting
9 / 10
Angelique Buiter, Assen
30/06/2020
fijne fiets, rijdt prettig
ik vind de fiets heerlijk fietsen, is in hoogte verstelbaar en dat gaat erg makkelijk. De accu gaat minder lang mee dan ik dacht omdat ik in de veronderstelling was dat deze groter was dan bij willekeurige andere fietsen. Dit lijkt echter niet echt als voordeel uit de bus te komen.
8 / 10
heidi, Amsterdam
30/06/2020
prim
vriendelijk, geduldig en vakbekwaam. wel viel me op dat er gelijk gestart werd ,met het adviseren over de duren fietsen. maar je kunt niet in iemands portemonnee kijken waardoor het prettiger zou zijn wanneer er gestart zou worden met de vraag of je een budget in gedachten hebt.
10 / 10
Gea , Den Ham
30/06/2020
De Perfecte Fiets
onlangs onze 3e Amslod fiets aangeschaft en het bevalt prima snelle en correcte afspraken en levering kunnen maken . en al heel wat km gefietst . een echte aanrader .
10 / 10
Peter, Lieshout
29/06/2020
Geweldige fiets tegenwind is geen probleem meer
Fietsen is weer een plezierige vrijetijdsbesteding geworden met Amslot veel fiets voor weinig geld
8 / 10
Henk, Ommen
29/06/2020
Eerst tevreden. Moeilijk afspraak voor storing
De fiets al bijna 3 jaar en bevalt prima. Heb er al 7000 km mee gefietst. Nu heb ik een storing en probeer ik al sinds 15 juni een afspraak te maken wat tot op heden niet is gelukt. Wat doet Amslod als er een grote storing is waardoor je de fiets niet kunt gebruiken?
9 / 10
Geert, Boxmeer
29/06/2020
Fijne fiets
Fiets rijdt fijn Beveel iedereen deze fiets aan
10 / 10
Trieneke Geersing-klontje, BREEZAND
29/06/2020
super tevreden met mijn nieuwe amslod fiets
ik had voorheen een ebike met voorwiel motor maar ik ben erg blij dat ik nu een amslod middenmotorfiets heb gekocht hij fietst héérlijk licht in heuvelachtig gebied maar ook voor de gewone fietstochten ik kan deze fiets zeker aanraden de amslod venton met 600 wh accu met krachtige stille middenmotor
9 / 10
AD, Dronten
29/06/2020
in alle opzichten meer dan voldoende !
Een persoonlijke benadering in het verkoopgesprek prima afhandeling en het nakomen van de afspraken. We hadden een kleine onvolkomenheid deze gemeld en een service- technieker was precies op de afgesproken tijd aanwezig.
9 / 10
John, Best
29/06/2020
Krachtige motor hoogwaardig afgewerkt
Ik ben zeer tevreden met de Amslod Venton mijn 1e ervaring met een ebike in 5 weken 600km gereden top product.
10 / 10
Piet, Schijndel
29/06/2020
Kei goed
Wij zijn heel blij met onze 2nieuwe fietsen


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt