Amslod ervaringen
Klantervaringklantervaring_desktop
Klantervaringklantervaring_mobiel

Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van Kiyoh en Trustpilot!


10 / 10
Jan , Steenbergen j
01-09-2023
Zeer goede ervaring
Vriendelijke en kundig verkoper Goede aflevering
8 / 10
Peter , Almelo
01-09-2023
Na korte tijd veel fiets plezier.
In de winkel konden wij na uitleg een stukje gaan fietsen. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. Vervolgens nam de administratie maar weinig tijd in beslag.
9 / 10
Huigje , Mijnsheerenland
31-08-2023
Zeer goed geholpen van verkoopgesprek tot en met aflevering
Zeer goed geholpen van begin tot en met aflevering. Blij met de fiets. Prijs is ook prima voor zo'n fiets
9 / 10
Miranda, De lutte
31-08-2023
Super fiets
Ik ben ontzettend blij met mijn amslod fiets. Fijne, stevige fiets met 500 kw accu, op stand eco kan ik er 80 km mee fietsen. Hij blijft constant goed onderdsteunen en fiets zeer gemakkelijk
7 / 10
Simon Wollinga, Groningen
31-08-2023
Hele mooie fietsen
Hele mooie fietsen ze fietsen ook erg goed alleen de zadel is erg hard hiervoor iets anders bedenken of twee week proef gebruiken en bij niet bevallen een ander zadel
Reactie Amslod:
Beste heer Wollinga, Fijn dat u zo tevreden bent over de e-bikes. Tijdens de proefrit heeft u kunnen testen hoe de zadels bevallen. Uiteraard kan het zijn dat het zadel na intensiever gebruik toch niet bij u past. Uiteraard is dit iets heel persoonlijks, iedereen heeft een andere voorkeur. We kiezen voor onze e-bikes altijd de beste onderdelen en hebben voor ons zadel ook een hoogwaardig product gekozen. In onze webshop kunt u uiteraard voor een ander model zadel kiezen dat beter past bij uw voorkeuren. Ik wens u veel mooie kilometers toe. Met vriendelijke groet, Mirjam
10 / 10
Andre, Valkenswaard
31-08-2023
Een fantastische ervaring met Amslod
Pre Sales, proefritten, advies gegeven, levering en het eindresultaat waren twee fietsen waar wij ontzettend blij mee zijn. Ik ben super tevreden over onze ervaring met Amslod en kijk uit naar vele jaren gelukkig fietsen
10 / 10
Robert , Oud Gastel
31-08-2023
Goede contacten snelle services
Wij zijn naar de winkel gegaan in BoZ , kregen daar een kort en bondige uitleg over de verschillende fietsen, keus gemaakt, rondje gefietst en twee weken later werden de fietsen geleverd. Alle informatie, gebruiksaanwijzing en betaling liep via de mail. Snel, makkelijk en super tevreden met de fietsen die stevig en stabiel zijn , makkelijk te bedienen en goed display.
10 / 10
Dirk, Evere
29-08-2023
Een degelijke en comfortabele fiets
Ik rijd op een Amslod Hamilton sinds 2 maanden en mijn vorige fiets was ook een Amslod. De fietsen zijn nog beter uitgebalanceerd dan vroeger en voelen prettig aan tijdens het fietsen. Een aanrader!
10 / 10
Kelly van Zuylen, Amersfoort
29-08-2023
Prima!
Bij Amslod in Vianen gekomen om een nieuwe fiets uit te zoeken, daar in contact gekomen met Wim, een super fijne verkoper. Snel de deal gesloten na een proefritje en een week later de fiets opgehaald. Fijne service, fijne man en een goede sfeer in Vianen! Later nog een berichtje gekregen met tips om de fiets voor het eerst op te laden, helemaal top. Wij zijn uiterst tevreden!
9 / 10
a.leenheer, Emmen
29-08-2023
goede verkoper en hulp
de verkoop was super en duidelijk. en de koop was snel gedaan. de aflevering was helaas iets minder weinig uitleg. toen weer na de winkel toe goede uitleg en zorg in Emmen
10 / 10
Jan, Almere
28-08-2023
Goede kennis en advies ontvangen
Een bijzonder aardige verkoper
10 / 10
Harm, Ter Apelkanaal
28-08-2023
Fijn ontvangst en goede uitleg
Wij zijn gastvrij ontvangen bij het experience center. Wij hebben alle gelegenheid gehad om verschillende fietsen te proberen waarbij alle geduld getoond werd. Er werd meegedacht om oplossingen te zoeken. Kortom een fijne ervaring en een aanrader.
9 / 10
Annie Sadijo, Amsterdam
22-08-2023
Geweldige e-bike
Het eerste wat me opviel, was de soepele en responsieve elektrische ondersteuning. De verschillende ondersteuningsniveaus gaven me de flexibiliteit om de intensiteit van de hulp aan te passen aan mijn behoeften. Wat betreft het ontwerp, vind ik de e-bike modern en aantrekkelijk. De integratie van de batterij in het frame geeft de fiets een gestroomlijnde uitstraling. De batterijduur van deze e-bike is ook indrukwekkend. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met de Amslod e-bike. Ik zou het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele e-bike. Deze e-bike heeft echt aan mijn verwachtingen voldaan.
8 / 10
Csilla, Alphen aan den Rijn
20-08-2023
Heel leuke winkel,en leuke medewerkers
Veel fietsen, grootte variatie, snel geholpen, alles was uitgelegd, snelle levering
10 / 10
Sjef Vervest, Geldrop
19-08-2023
Super geholpen.
Goed advies en niet opdringerig werd goed naar onze wens geluisterd.
7 / 10
Piet ZUYDERVELT, Hoogerheide
19-08-2023
Prima
Tot nu toe heel tevreden.
9 / 10
Jan de Haas, Westervoort
19-08-2023
CORRECTE BEHANDELING, GOEDE SERVICE
Na enige info over E-bikes, zijn we gaan kijken bij Amslod in Nijmegen. Fijne ontvangst en zeer goede voorlichting. De tijd van aflevering van de fietsen werd keurig gemeld en de chauffeur gaf een goede en uitgebreide instructie. De service die we tot nu toe ervaren hebben is uitstekend. (er was een kapotte fietsbel, werd snel nagestuurd)
8 / 10
Tiede, Weesp
19-08-2023
Fijne degelijke fiets
Ik heb er nu 200 km mee gefietst en de fiets bevalt me prima, de verschillen tussen de ondersteuningen 1 t/m 5 zijn miniem. Het laden van de accu duurt wel erg lang en zeker als je bedenkt dat wordt aangeraden dit niet te doen als je slaapt ( of afwezig bent) 6 tot 8 uur thuis zijn gedurende de dag/avond komt zelden voor in de zomer. Zou er dan een snellader bij leveren of in elk geval aanbevelen bij de aankoop van de fiets en de keuze bij de klant neerleggen evt tegen een meerprijs
10 / 10
Carin, Vught
18-08-2023
Super
Ik was niet bekend met amslod. Fijne winkel met personeel dat kundig en zeer vriendelijk is. denken met je mee wat het beste past bij jou. Snelle levering van de fiets waar je het wil hebben top!
10 / 10
G, Emmen
17-08-2023
Snel en vakkundig geholpen
We hebben meerdere fietswinkel bezocht en werden bij Amslod goed geholpen. Dat gevoel hadden we zeker niet bij sommige andere winkels. Meerdere fietsen geprobeerd. Goede keuze kunnen maken. Kortom zeer tevreden.
10 / 10
Rob, Haarlem
17-08-2023
Goed geholpen, mooie deal. Kwaliteit fietsen.
Twee Amslod-fietsen gekocht. Tweede fiets halve prijs. Mooie deal. Uitstekende kwaliteit fietsen, Snelle levering, met goede uitleg.
8 / 10
Toren van, Goedereede
16-08-2023
Een verademing om mee te fietsen
We hebben een Wellington en Hamilton fiets gekocht en in twee weken 600 km met veel plezier getoerd. En hopen nog vele km te maken.
9 / 10
P, Tiel
15-08-2023
Goed en onverwacht snel
Bij het outlet centrum in Vianen werden we direct geholpen. De verkoper begreep heel goed wat we zochten en verkocht ons niet de duurste maar de juiste fiets. De fiets werd vervolgens binnen een week thuis gebracht en netjes in elkaar gezet door een zeer nette werknemer. En toen gaan fietsen.... en dat bevalt super. Zo goed dat wij nu iedere zondag een stukje fietsen. Je trapt al gauw 50km in de benen. De fiets voelt stabiel en gedegen aan. Schakelen gaat gemakkelijk. Automatisch verlichting ( heel scherp), dus nooit meer onzichtbaar. Eigenlijk is alles super op één ding ná. Als je heuvelop schakelt, dan houdt de fiets in. Maar dat hebben de meeste e-bikes in deze klasse is mij door een andere winkelier bevestigd. Dus daar leren we wel mee leven.
10 / 10
Moniek , Almelo
15-08-2023
Goede snelle service
Maandag fiets besteld,vrijdag geleverd.
8 / 10
Anna , Bocholt
15-08-2023
Fijne fietsen
Vandaag weer een tochtje gemaakt met de fietsen. Zalig, genoeg power en batterij. Toen we op een terrasje, hoort erbij, zaten, bemerkten we dat er mensen de fietsen stonden te bewonderen. Mogelijk toekomstige nieuwe slimme eigenaars van een mooie Amslod!
9 / 10
Romano , Zwartsluis
15-08-2023
Prima prijs kwaliteit verhouding
Ben in Meppel geweest en werd goed geholpen Fiets kon ik de dag er na op halen en sinds kort hebben wij er nog 1 Gekocht omdat de alles naar wens is 1 punt van aan dag is het display bij zonlicht ontstaat een vlek op het scherm
8 / 10
Ludo, Almere
15-08-2023
Gewoon goed, niets mis mee
Heldere informatie tijdens ons bezoek in de winkel in Almere door Cardo Flinker. Ruim tijd genomen voor een proefrit. Daarna offerte opgemaakt en naar mijn email gestuurd. Paar weken later hem gemaild met accordering. Het afleveren door Rick ging ook heel soepel met de nog nodige adviezen. Wij hebben wel hele luxe fietsen besteld, maar zijn tot op heden tevreden
10 / 10
Cees, Vlijmen
15-08-2023
Geweldige fietsen, goede prijs-kwaliteit keuze
2 elektrische fietsen gekocht. De Aston en Wellington. Netjes afgeleverd op ons huisadres en de eerste kilometers zijn veelbelovend. Veel ondersteund trap-plezier. Wij zijn er blij mee!
10 / 10
Jan, Gemert
15-08-2023
Zeer tevreden met Ebike Amslod
Heel blij met mijn nieuwe Amslod Ebike. Ik heb al vele uren fietsplezier beleefd. Mijn vriendin wil er binnenkort ook een Ebike van Amslod kopen, omdat ze ook zeer enthousiast is over mijn fiets. We vinden op de pakkedrager het remlicht zeer goed. Het gekleurde display heel modern en mooi. De uitstraling van de Ebike is TOP.
8 / 10
Andrea, Heemstede
15-08-2023
Vriendelijkheid doet een hoop!
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en van advies voorzien door de medewerkers van Amslod in het filiaal Cruquius. Na een kleine valse start bij het ophalen van de fiets, is het goed opgepakt door de verkoper Ramon. Ondanks de drukte in het filiaal ben ik correct geholpen. Na een aantal dagen was mijn fiets weer rij-klaar om opgehaald te worden. Communicatie, sevice en vriendelijkheid is een pluspunt.
10 / 10
Hans Marcus, Zwijndrecht
15-08-2023
Voor ons een geweldige aankoop ervaring.
Om te beginnen super geholpen in de winkel in Papendrecht. Op verschillende fietsen proefrit gemaakt . In de winkel geen opdringerige verkoop wat al heel prettig is. De verdere communicatie met Amslod ging perfect . Bezorging in een woord geweldig. We hebben nu haast 500 km gefietst en zijn super tevreden . Geweldige fietsen met moderne dingen zoals automatisch licht en remlicht. De aangeraden verzekering van King werkt even goed. Daarom geweldig.
9 / 10
Jolanda , Rotterdam
15-08-2023
Zeer deskundig en uiters vriendelijk personeel
De Amslod fietsen gezien op tv, direct verliefd geworden. Toen kwam de aanbieding, direct afspraak gemaakt bij experience center Rotterdam. Hier troffen wij een hele deskundige, vriendelijke en open werknemer. Niets was teveel gevraagd, testrit gemaakt en direct besloten om de fietsen te kopen en nog geen seconde spijt gehad. Ook de chauffeur due de fietsen kwam afleveren was zeer deskundig en volgens afspraak netjes gemeld wanneer hij in de buurt was.
9 / 10
Hans, Baarlo
15-08-2023
Wij zijn prima geholpen in Roermond bij de aankoop van onze fietsen.
We gingen voor één fiets en hebben er uiteindelijk beiden een gekocht. Dat had mede te maken met de verkoper. De vrijheid die we kregen om verschillende fietsen te testen. De rust en tijd die er was om te beslissen waardoor we bij het derde bezoek onze keuze hebben gemaakt en daar heel tevreden mee zijn.
8 / 10
Ingrid, Zeist
15-08-2023
Super snel en goede service
Wij hebben twee fietsen gekocht via Amslod Vianen. De verkoper heeft de tijd genomen om alles uit te leggen en we mochten de fietsen ook uitproberen op ons gemak. We hebben 3 weken later de fietsen thuis ontvangen deze werden bezorgd door een vriendelijke jongen en was ook zeer behulpzaam. Al met al zijn wij nu aan het genieten en hebben al heerlijk gefietst.
9 / 10
Simon, Middenmeer
15-08-2023
Wij zijn heel tevreden met de fietsen en service van Amslod.
Na rui 4 jaar heb en wij onze eerste fietsen van Amslod met voorwiel motor verruild voor Amslod fietsen met midden motor. De reden voor de midden motor is dat wij vaker naar omgevingen gaan waar hellingen voor komen en dan de midden motor meer ondersteuning biedt. Onze eerste ervaringen zijn zeer positief. De voorwiel motor heeft ons trouwens in het vlakke Hollandse altijd prima geholpen. Met onze oude fietsen kregen we na een afspraak altijd service aan huis van een zeer deskundige monteur. Nu gekozen voor service bij een Amslod winkel omdat door uitbreiding van de winkels een service punt nu in de buurt van ons is. Bij de aankoop prima geadviseerd en er werd alle tijd genomen. Met andere woorden: Amslod levert prima fietsen en service.
10 / 10
Cees, Hoogvliet
15-08-2023
Zeer goed en prettig geholpen
Fietsen nu twee weken in bezit, aflevering perfect verlopen. Zeer kort in bezit,maar op dit moment en na twee weken fietsen werkt alles perfect.
9 / 10
Annemiek Wever, Haren
14-08-2023
Super stoere mooie degelijke fiets!
Prima e-bike voor woon-werkverkeer Zeer tevreden. Rijdt comfortabel, goede remmen. Mooie vormgeving, goede kwaliteit. Enig nadeel ,duurt lang voordat de accu geheel is opgeladen.
10 / 10
Henk Gennissen, Rotterdam
14-08-2023
Prima winkel, goede verkoper
Mijn ervaring bij Amslod Rotterdam was erg prettig. Goede uitleg en goed advies gekregen. Heb nog niet veel met de fiets gereden maar dat had een reden. (familieomstandigheden)
7 / 10
Jan , Rotterdam
13-08-2023
Vriendelijke ontvangst deskundige uitleg
In filiaal Rotterdam goed ontvangen en bij aflevering daar prima geholpen door verkoper en monteur, bericht gelezen over sluitingen ,hopende dat deze open blijft.
9 / 10
Suzanne, Almere
13-08-2023
Geweldige fiets, iedereen aan te raden!
Ik heb de Amslod Milton E-MV / Rood / 80NM / 540WH / 36V gekocht in juni dit jaar. De fiets is heel stil. Ik heb er nu 350 km op gereden en hoor alleen een klein tikje in het linkerpedaal als hij op een bepaalde plek van zijn ronde is. Laat ik even controleren met de 500 km op de teller. Ik fiets altijd in versnelling 7 en stand 3-5 van ECO, behalve als ik de bruggen over de vaart op moet, dan zet ik hem op 5 van TOUR. De actieradius is voor mij 85 km ongeveer dan. Het opladen vind ik wel wat aan de lange kant, dat doe ik dan ook gewoon in de nacht. Een gemiste kans is wel dat de tijd niet getoond wordt op de fietscomputer. Verder echt een geweldige fiets en geen moment spijt van dat ik deze heb aangeschaft.
8 / 10
Tinie, Luinjeberd
13-08-2023
Goede fiets, makkelijk bedienbaar
Ik heb deze fiets nu een aantal weken en voldoet goed. Hij is een stuk lichter in gewicht dan mijn oude en dat is zeer prettig, makkelijker mee te nemen op het fietsenrek. De bediening heb je snel onder de knie en de gebruiksaanwijzing is duidelijk. De accu gaat lang mee zodat je fijne lange fietstochten kunt maken. Ben er erg blij mee
7 / 10
Freek, Waalre
13-08-2023
prima geholpen, fijne fiets
we werden erg plezierig geholpen door de verkoper, helder en duidelijk. elk model werd besproken met de voor- en nadelen. na een proefrit gelijk besloten om er 2 aan te schaffen.
10 / 10
Cor, Leiderdorp
13-08-2023
Goed
Goed afgeleverd volgens afspraak Bel. was kapot even gebeld en binnen een paar dagen nieuwe bel opgestuurd Prima. Verder
10 / 10
Hennie, Zoetermeer
13-08-2023
Amslod, daar voel je je thuis.
Onze tweede Amslod gekocht bij het EC in Rijswijk. De verkoper, Joel Heerema, een westlander met een prettige vlotte babbel. De verkoop ging op een zeer ontspannen wijze. De Amslod Luton, een fiets met een pittige motor met een scala aan ondersteuningen, en wat voor ons belangrijk was een accu die voldoende stroom gaf voor een dag fietsen. Bij onze eerste fiets (een Amslod Eton) vonden wij het prettig dat je als klant behandeld wordt en niet als nummer. Met vriendelijke groet, Hennie en Aat de Kooter
10 / 10
Antonia, Zonhoven
13-08-2023
Één zalige fiets
Ik heb mijn fiets nu enkele maanden en als het weer het toeliet was ik samen met mijn hondje op weg. Ik kocht mijn fiets in Hasselt(België) waar ik geholpen ben door een vriendelijke en zeer behulpzame verkoper die pas tevreden was als de fiets Perfect de goede maat was, ook de levering was zoals ze hadden beloofd met een goede uitleg. Dus niets dan lof. Zou het iedereen die een ebike wil aanschaffen aanraden zeker eens te gaan kijken bij AMSLOD.
9 / 10
martina, Leek
12-08-2023
goede uitleg en service!
We voelden ons gelijk welkom in de winkel in leek en alles werd goed uitgelegd waarin deze e bike zich onderscheidt . Ook voor de testrit werd alles goed uitgelegd. Fijn dat de e bike ook netjes werd bezorgd!
8 / 10
Wim, Roosendaal
12-08-2023
Zeer tevreden met aankoop
Verkoper was heel behulpzaam en vriendelijk en gaf ons een goed advies. Op zijn advies hebben we de juiste fiets besteld en zijn er tot op heden tevreden mee
8 / 10
Jan, Halsteren
12-08-2023
We werden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan bij het kiezen van onze prachtige fietsen.
Prima. Aandachtspunten: Kinderstoeltje kan/mag niet op de bagagedrager en in de winkel kun je geen alternatief aanschaffen zodat het stoeltje alsnog kan worden gemonteerd. De zadelstang van de Hedon is namelijk niet rond. Het slot moest worden gesmeerd . In de gebruikershandleiding staat niet vermeld hoe de trip (dagteller) op 0 kan worden gezet, ik moest dit op het internet opzoeken. In de gebruikershandleiding staat niet vermeld dat je de accu de eerste drie keer tot ongeveer 13% moet leegrijden. Dit is wel bij aflevering vermeld, maar schept verwarring als de handleiding anders vermeldt.
10 / 10
Ria, Nietveld
11-08-2023
Fantastich geholpen.
Fiets gekocht in Vianen. Het is een prima fiets,ben er erg blij mee. Ik vind het een aanrading.
9 / 10
Nicole, SUSTEREN
11-08-2023
Alles positief
Personeel vindt het werk leuk en dat stralen ze uit. Van verkoper tot bezorgers. Ze verdienen een pluim


Vraag nu de gratis e-bike brochure aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers