Klantervaringklantervaring_desktop
Klantervaringklantervaring_mobiel

Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van Kiyoh en Trustpilot!


8 / 10
Petrus, Valkenswaard
01-09-2022
Goede, duidelijke en snelle service en advies.
We hadden negatieve ervaringen met een ander merk en waren in aanvang sceptisch. Echter bij de proefrit bleek al dat het advies en de vakbekwaamheid bij Amslod een stuk professioneler was. Ook het samen bekijken van de opties was goed doordacht. Aflevering keurig volgens afspraak. We hopen veel mooie kilometers te kunnen maken. De fiets wordt dagelijks gebruikt voor alle handelingen.
8 / 10
K. Kamminga, Emmen
31-08-2022
Goede ervaring met Amslod
Ik ben overal goed bij geholpen, zoals aankoop, aflevering, service ed.
9 / 10
Hans, Zwijndrecht
31-08-2022
Prettige verkoop, goede service, superfijne fiets! Levering duurde iets langer dan verteld.
De verkoop via eigen verkooppunten met alle modellen beschikbaar om te bekijken en te proberen is erg prettig. Verkoper gaf de juiste informatie en was niet opdringerig in het verkoopproces. De prijs was prima. Uiteindelijk besloten om twee fietsen te bestellen. De fietsen waren uiteindelijk later beschikbaar dan de verwachte leverdatum. Kan gebeuren, maar jammer dat we daar niet over op de hoogte gesteld werden. Je kijkt er toch naar uit. De levering aan huis ging super; alle relevante info werd gedeeld en fiets werd afgesteld op de gebruiker. Uiteindelijk bleek dat we met een van de fietsen een laadprobleem hadden. Bleek een stekkertje in het frame losgeschoten. Dit werd vlot bij het verkooppunt opgelost. Wij zijn zeer tevreden met onze fietsen!
9 / 10
Johan Boltjes , Winschoten
31-08-2022
Fantastische fiets
Echt een aanrader deze fiets. Hij fiets fantastisch we hebben al heel wat km op de teler. Wij zijn niet echt van het fietsen, maar nu toch bijna dagelijks een rondje op de fiets.
9 / 10
Chris, Zegge
31-08-2022
Zeer goede ervaring
Fijne verkoper in vianen Alles goed uitgelegd volgens afspraak 2 fietsen geleverd 1 fiets was had na 300km problemen met de motor ,dit is heel erg goed en snel opgelost door amslod Heb een andere nieuwe gekregen waar ik zeer content mee ben
9 / 10
Hm Ruigrok, Berghem
31-08-2022
Goede hulp met uitzoeken wat voor mijn handig is.
Vriendelijke verkoper. Voldoende proefritjes kunnen maken. Netjes thuis gebracht instellingen aangepast. Een berichtje over hoelaat de fiets gebracht werd.
8 / 10
Frederika, Hoorn
31-08-2022
Winkel Heerhugowaard klantvriendelijk
Naar aanleiding van aanbieding winkel bezocht. Ondanks drukte in winkel nam de verkoper alle tijd voor zijn klanten en gaf goed advies. Levering was snel en ook bezorger had tijd om e.e.a. uit te leggen. Levering was binnen 1 week.
10 / 10
S Veldkamp, Lelystad
30-08-2022
Prima fietsen, verkoper en korting.
De verkoper van servicepunt Almere heeft ons fijn geholpen om een goede keuze van fietsen te maken. De hoge korting is mooi meegenomen. De fietsen werden vlot geleverd en we kunnen heerlijk op stap met onze pup die achterop in de gemakkelijk mand met mik systeem zit. Welke zeer solide vast zit. We zijn zeer tevreden.
9 / 10
Herman Baving , Kruiningen
30-08-2022
Goede uitleggen
Toen de verkoper bij ons kwam Kreeg wij goede voorlichting over de fiets en mocht gelijk even proef rit maken Daar na heb een gekocht waar ik nu lekker mee fiets door het dorp En ook straks weer lekker lang afstand kan fiets
10 / 10
Jan, Emmen
30-08-2022
Topfiets!
Zeer fijne, en krachtige motor, en mooi afgewerkte fiets.
10 / 10
Peter, Schiedam
28-08-2022
Geweldige fiets,zeer tevreden over fiets en ondersteuning
Het is een zeer goede fiets en de elektrische ondersteuning werkt perfect,we zijn in de winkel en bij aflevering zeer goed geinformeerd en we zijn zeer tevreden.
10 / 10
Hetty, Doezum
27-08-2022
Mooie nette functionele geweldige fietsen die doen wat ze moeten doen
Afgaand op prijs en verhalen hadden we er niet veel van verwacht. Echter de ontvangst en info bij het experience center in Leek was verrassend prettig en goed. Na uitgebreid uitproberen in de omgeving 2 fietsen gekocht met een zeer hoog koppel in de middenmotor en een accu met enorme capaciteit. De vering, en het antiblokkeersysteem werken boven verwachting. De sterke motor is een uitkomst voor ons gezien de fysieke beperking en voldoet geheel aan de verwachting. Nu in de stevige heuvels van het Teutoburgerwoud laat de fiets zien dat wij ondanks onze slechte conditie mooie fietstochten kunnen maken van meer dan 50 km zonder ons druk te maken over de capaciteit van de accu. Steile hellingen worden moeiteloos beklommen. Afdalingen zijn veilig met de fantastische remmen die ook op slechte ondergrond niet blokkeren. Dit met goede remlichten die waarschuwen als je partner voor je remt. Heerlijk ontspannen fietsen en genieten. Wij zijn blij met onze keuze en hebben 2 fietsen voor een gunstige prijs, waar we er anders maar 1 van de zelfde kwaliteit hadden gekocht van de bekende merken.
10 / 10
Ed, Almere
26-08-2022
Wat een openbaring.
Na steeds maar op gewone fietsen te hebben gefiets, moest ook zoek naar een fiets met lage instap ivm met een kinderstoeltje achterop. Dat is niet handig met een herenfiets. Toen toch maar besloten om voor een electrische fiets van Anslod te gaan. Je wordt er tenslotte niet jonger op. Wat een feest is dat. Meestal staat hij op de lichtste ondersteuning, maar dat scheelt al een heel eind, zeker op de vele stukken vals plat hier in Almere. We pakken nu veel vaker de fiets en laten de auto lekker staan. Beter voor onszelf, het milieu en de portemonnee. Hadden we eerder moeten doen.
8 / 10
Jan., Akkrum
26-08-2022
behoorlijk tevreden
voordat we echt kunnen genieten van onze fietsen waren er een paar minpuntjes: De bel van de fiets van mijn vrouw viel er onverwacht af omdat de plastic verbindingsclip afbrak. Ook bleef de versnelling bij die fiets steken als hij in de 6e versnelling gezet werd. De moeren van de fietsstanders van beide fietsen blijven niet vastzitten. Die moeten we heel regelmatig weer vastzetten. En nu de puspunten: Nadat we over deze minpunten belden werd meteen een datum vastgelegd: 31 augustus 2022. Dan komt een monteur langs. We hbeen veel gefietst op vlakke, maar ook heuvelachtig terrein en we genieten hoe goed de middenmotor vooral de hellingen ophelpt. Ook zijn we heel erg tevreden over de accucapaciteit. We hopen dus dat we heel lang tevreden kunnen blijven over deze Amslod fietsen.
Reactie Amslod:
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie en feedback. Fijn om te lezen dat er een passende oplossing is geboden en onze monteur spoedig bij u aan huis komt. Zodat u weer fijne kilometers kunt fietsen. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
8 / 10
Henry, Utrecht
26-08-2022
Perfect en snel geregeld.
Van mijn vorige e-bike heb ik helaas niet zo lang gebruik gemaakt, vanwege diefstal. De nieuwe e-bike heb ik weer bij Amslod gekocht en deze is vrij snel thuis afgeleverd. Met deze e-bike rijd ik nu alweer een paar weken met veel plezier.
9 / 10
Laurang, WAALRE
25-08-2022
Met mijn Amslod op de weg, ben ik niet bang voor pech.
Zeer goede service en uitleg op het experience centrum in Eindhoven, daar fietsen besteld en fijn thuis afgeleverd. De Aflevering was perfect en kregen goede uitleg en hij heeft ook onze bestelde accessoires op de fietsen gemonteerd. Daarna hebben we een proefrit moeten maken om te kijken of de afstelling goed was. Perfecte service.
10 / 10
Sieneke, Ulrum
25-08-2022
Super
Wij zijn zeer goed ontvangen bij amslod in Leek. We kregen goed uitleg over de e-bikes. Het zijn onze eerste E-bikes. 1 weekje langer op de fietsen gewacht,maar het was het wachten waard. Ze fietsen heerlijk al heel wat kilometers gefietst. Heel blij met de fietsen.
10 / 10
Ria, Nunspeet
24-08-2022
Aankoop 2 fietsen is een cadeautje voor ons
Voor de vakantie besloten om onze tweedehands e-bike fietsen in te ruilen en amslod winkel binnen gestapt. Heerlijk geholpen door de jongeman die alles zeer duidelijk uitlegde en uitrekende voor ons. Ondanks de wachtende clientèle nam hij alle tijd voor ons. Zeer mooie aanbieding voor 2 fietsen en gekocht. Week later werden ze thuis afgeleverd ,wederom uitleg maar zooveeeel. Geen probleem, boekje bijgeleverd en rustig uitproberen. Al veel en heerlijk gefietst in onze vakantie en al bijna aan de 1e buurt toe. Ondanks dat we hebben betaald voor de fietsen voelt het telkens als een cadeautje als we ze uit de schuur halen om te gaan fietsen.
10 / 10
Ben, Almelo
24-08-2022
Gewoon goed!
Vakkundig geholpen met het uitzoeken van de fietsen. De aflevering was vlot en duidelijk. En al heerlijke kilometers gemaakt, zelfs berg op is een feestje.
10 / 10
Jan en Annette den Ouden, Papendrecht
24-08-2022
Niet uit te drukken!
Hoe Amslod in ons leven is gekomen.... 21 april heb ik gehoord dat ik, Annette, 61 jaar, Alsheimer heb. Heel heftig, dan heb je even woorden. Je wil samen uit oud worden, daar gaan een streep door. Met deze uitslag mag je ook niet meer autorijden. Ik heb als snel gezegd, we gaan nu niet bij de pakken zitten. Mijn oude fiets zag er niet uit, de fiets van mijn man had te weinig ondersteuning, zeker met een uitgezaaide prostaatkanker. En zo zijn wij bij Amslod terecht gekomen en wat werden we goed behandeld! Wat hebben een plezier ervan, we hebben beide al 1000 km gefietst! Mede door jullie hebben wij onvergetelijke fietstochten samen gehad. We hopen zo lang we kunnen, ervan genieten!!!
10 / 10
Ton, Tilburg
24-08-2022
Een prima Ebike
Wij fietsen al jaren met een Amslot ebike
10 / 10
Gert, Almelo
24-08-2022
Zeer tevreden
Mijn vrouw sinds maart en ik sinds juli een fiets van Amslod. Vriendelijke verkoper en goed geholpen. Tot nu toe prima fiets. Snelle levering. Beveel deze zaak zeer aan.
9 / 10
Fred, Harkema
24-08-2022
Prima fietsen, een aanrader.
Wij hebben sinds kort amslod fietsen gekocht, wij zijn heel tevreden, goed en vakkundig personeel.
8 / 10
Henk, Alnere
24-08-2022
Uitstekende service
Via internet in contact gekomen met Amslod. Bij de vestiging Almere bijzonder vriendelijk ontvangen en prettig voorgelicht. De voor- en nadelen van mijn keuze voor het nieuwste model werden goed toegelicht. Blij met de keuze voor de Amslod Luton fiezt
10 / 10
Marij, Bocholtz
23-08-2022
Super
Goed kontakt in winkel gehad, proefrit zonder problemen te doen.Binnen 3 weken fiets in huis.Thuis afgeleverd en afgesteld. Nu 300km gefietst zonder problemen. 80nm echt wel nodig in Limburgs heuvelland.
8 / 10
Lammert Lasker, Emmen
23-08-2022
ik ben zeer tevreden over mijn fiets toppie.
Mijn ervaring met Amslod is goed bevallen. Ik heb mijn elektrische fiets gekocht bij een fiaal in Emmen. Ik werd door de fiaalmaneger goed geholpen gaf me goed uitleg, over de fiets . Daarna kreeg binnen een week bericht wanneer de fiets werd afgeleverd.de aflevering is goed verlopen en kreeg goed van de monteur uitleg hoe de fiets werkte. ik ben verder tot nu toe goed tevreden
10 / 10
John, Amsterdam
23-08-2022
Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel van Amslod.
Sinds november 2019 in het bezit gekomen van een Amslod Venton. Inmiddels ruim 4.500 km mee gereden. Een keer motorstoring gehad in 2021, waarvoor in het servicepunt Almere een nieuwe chip is geplaatst. Prima opgelost. Dit jaar een kapotte remkabel voor. Is weer keurig vervangen en afgesteld tijdens de onderhoudsbeurt in servicepunt Cruquius, die sinds april 2022 in het Experience center Cruquius geopend is. Op 10 augustus 2022 gebruik gemaakt van de inruilactie en een nieuwe Amslod Hedon besteld bij Amslod Cruquius na een proefrit met de Amslod Hedon en een prettig informatief gesprek met verkoper Carlo Flinker. Helaas kon ik de afgesproken inruilfiets niet leveren. Verkoper Carlo Flinker heeft dit keurig en vlot opgelost in overleg met het hoofdkantoor, waarvoor dank! Ik kan Amslod van harte aanbevelen. Een tevreden klant!
10 / 10
Cpm kuiken, Lelystad
22-08-2022
E-bike en ik zijn tot een eenheid gekomen.
Elke dag 44km afreizen naar me werk en terug. Fietst als een vliegend tapijt dat nauwelijks kracht kost. Ik geniet van de service als van mijn fiets. Dus voor mij de A van adembenemend
7 / 10
Ad, Utrecht
20-08-2022
Een hele goede sevice
Erg goed geholpen in de winkel in Vianen. Aflevering zeer correct, exact op het juiste tijdstip. Fietservaring tot nog toe is zeer goed.
10 / 10
René, Son en Breugel
20-08-2022
Alles perfect geregeld!
Goede prijs voor een prima E-bike. Goed geholpen in de zaak met het uitzoeken van een E-bike, geweldige service bij de aflevering en goede communicatie tijdens het proces. Ook de verzekering en onderhoud direct en gemakkelijk geregeld!
10 / 10
S, Wageningen
19-08-2022
Het is een geweldige fiets en de service is goed
Ik heb 2x een proefrit gemaakt en twijfelde nog even of de fiets niet te hoog zou zijn voor mijn lengte. Het frame is extra korter gemaakt en is prima zo. Er is overal aan gedacht bij de amslod fiets. Heel fijn is de fiets. Je kan veel zelf instellen qua standen en ondersteuning. De levering was binnen een week en service wordt aan huis gegeven.
9 / 10
Eric, Hoogezand
19-08-2022
Uitstekend.
Prettig en vakkundig geholpen bij de aankoop van de elektrische fietsen. De levering aan huis is ook prima verlopen.
9 / 10
Derk Smit, Beverwijk
19-08-2022
Duidelijke en prettige verkoopervaring met Johan Bax in Heerhugowaard alsmede goede aflevering.
Tijdens het bezoek in de winkel in Heerhugowaard een prettige en goede band opgebouwd met de verkoper Johan Bax. De aflevering van de fiets bleek langer te duren dan verwacht doch tijdens de aflevering op keurige en nette wijze door de chauffeur Wesley geholpen bij de afstelling en verdere zaken, de fiets betreffende. Na twee weken gebruik bleken er toch wat op en aanmerkingen op de fiets te zijn zoals veel geluid bij het draaien van de trappers en de werking van het display, alsmede de accu niet te kunnen opladen vanaf de buitenzijde. Na 12 dagen kwam een monteur langs en bleek het lawaai een te losse ketting te zijn en het opladen een niet goed aangesloten draad te zijn hetgeen keurig werd opgelost. Momenteel rijdt de fiets prettig. Heb eerst een fiets van Amslod met voorwielmotor (Hamilton MV) gehad en nu een met middenmotor (Luton MV) wat een groot verschil is.
Reactie Amslod:
Beste Derk, Bedankt voor uw reactie en feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdeling(en) ter evaluatie. Fijn om te lezen dat er een passende oplossing is gevonden. Wij wensen u veel fietsplezier en veilige kilometers. Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
10 / 10
Petra, Almere
19-08-2022
Wat een fijne ervaring!
Het begon op een zaterdagmorgen in Almere met een aangename kennismaking. Na onze ogen te hebben uitgekeken onder het genot van een lekker bakkie koffie werden er twee fietsen voor ons in gereedheid gebracht. Na een fijne proefrit, nog een bakje koffie en een leuk gesprek met de aardige verkoper gingen we over tot zaken. De eerste verwondering over de oplopende prijs ten opzichte van de advertentie werd duidelijk uitgelegd. Naar onze mening mag dit ook anders maar dat terzijde. De keus was snel gemaakt. Ik was binnen een uur de trotse eigenaar van de Hamilton MTX/MRX 600. Het is dat de fiets mij zo aansprak want als het aan de naam had gelegen ;-) De fiets was op voorraad en enkele dagen later, ik moest mijn wekker zetten want ik was de eerste, werd mijn Hamilton keurig uitgeladen en alles netjes afgesteld. De bezorger was uiterst kundig en ontzettend klantvriendelijk. Na een paar weken werd ik gebeld door een voor mij vreemd nummer. Het was een uiterst vriendelijke dame die mij vroeg hoe de fiets tot nu toe beviel. Dat noem ik nou een knap stukje klantvriendelijkheid. Ik heb mijn Amslod nu vier maanden en kan niet anders zeggen dat het een heerlijke fiets is waar ik heel graag mee op pad ga. Binnenkort mag mijn fiets zijn eerste onderhoudsbeurt. Deze afspraak is heel simpel gemaakt via de website. Al met al een paar dikke pluimen voor Amslod!
9 / 10
Jerry, Dordrecht
18-08-2022
Prima service en fijne winkel in Papendrecht
Via een kennis terecht gekomen bij Amslod lokatie Papendrecht. Ik ben daar keurig geholpen en ben zeer tevreden over de e-bike.
7 / 10
Jan, WILSUM
18-08-2022
Redelijk goed .
De ontvangst en uitleg was goed . Een mooie proefrit kunnen maken op de fietsen . Verdere gesprekken met de verkoper waren ook prima. De aflevering die binnen 1 week zou gebeuren was een tegenvaller dat lukte helaas niet . Toen zelf de fietsen gelukkig kunnen afhalen in Harderwijk maar ook dat was niet zo maar eventjes want om daar op het juiste adres te komen was een hele tour. De navigatie bracht ons midden op een bouwterrein . Na een aantal belletjes eindelijk in een fabriekshal terecht gekomen . Daar prima geholpen door 2 medewerkers . Fietsen nu 5 weken in ons bezit , de ene fiets totaal geen problemen mee maar de andere al 6 keer uitgevallen met een error code . Dit bij Amslod gemeld en dan krijg ik de vraag of ik maar met de fiets naar Meppel wil komen want de thuis monteur kan dit niet oplossen. Staat toch heel anders op de site van Amslod.
10 / 10
Monic, Waalre
17-08-2022
Zeer tevreden
We werden goed geholpen in de winkel,goed advies. De levering van de fietsen was ook heel goed. We zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe e-bikes
7 / 10
Ivanka Jansen, Hoogezand
17-08-2022
Super
Leuk ontvangen in de winkel in assen. Mijn echtgenoot heeft de fiets geprobeert. Ik kon niet fietsen ivm blessure. Moest toch wel op de fiets proberen te zitten met behulp echtgenoot en degene die in de winkel was. Goed geholpen en uitgelegd.
9 / 10
Jack, Maarssen
17-08-2022
Goede uitleg en service
Goede uitleg over de fiets gehad in Vianen. De aflevering was eerder dan gezegd.
10 / 10
Fam. Clabbers , Velden
17-08-2022
Geweldig
Mijn ervaring is in een woord fantastisch, personeel vriendelijk en attent, ook de bezorging volgens Afspraak. klantenservice,alles perfect.wij hopen met onze fietsen nog velen en veilige kilometers te mogen maken.
8 / 10
Gerard, Voorthuizen
17-08-2022
Goed gedaan zoals afgesproken
Goede fietsen en een goede service
9 / 10
Ruud, Roelofarendsveen
17-08-2022
Geweldige fietsen
Na diverse jaren een voorwiel motor gehad te hebben nu de overstap gemaakt naar een middenmoter wat een verschil ben nu ook minder moe in de benen want de rijervaring met een middenmoter vergeleken met een voorwielmotor is totaal verschillend,ik heb twee fietsen aangeschaft voor mij en mijn vrouw en zijn allebei razend enthousiast hiermee.
8 / 10
Tineke , Hollandscheveld
17-08-2022
Goede fiets bevalt goed
Fijne fiets ,goede service . Dit is mijn derde fiets ze waren alle drie prima alleen geruild omdat ik een ander model wou.de laatste is nu met de accu in het frame.en het bevalt goed.
10 / 10
Els, Wapenveld
17-08-2022
Heel goed
4 jaar geleden mijn fiets gekocht en nog steeds erg tevreden mee. 1 maand geleden de fiets van mijn partner en na 500 km is die ook heel reeg tevreden. Vooral ook de accu die al weer beter is dan de mijne, maar goed mijn fiets is 4 jaar. Het is vooral ook de prijs kwaliteit vergelijking die ons enthousiast maakte. Een heel goede fiets voor een goede prijs.
8 / 10
Addie, Scheemda
17-08-2022
Blij met aankoop!
De fietsen bevallen goed! Super geholpen in store Assen! Goede uitleg en alle tijd om fietsen met uitleg uit te proberen! Tevreden klant!
9 / 10
B, Rouveen
17-08-2022
Geweldige fietservaring
We zijn op een hele fijne manier geholpen bij het maken van een keuze voor elektrische fietsen. De fietsen werden snel thuis afgeleverd, precies op het aangegeven tijdstip. Alles werd uitgelegd en er werd echt de tijd ervoor genomen, dat was een fijne ervaring. Al met al, wij zijn zeer tevreden over de service en het product.
10 / 10
Jacob, Noordermeer
15-08-2022
Geweldig
Uitstekend advies in het experience center de Cruquius zeer vriendelijk geholpen. De fietsen bevallen prima, erg goed zelfs. Snelle levering, en ook de aflevering ging zeer vriendelijk, ook bood hij zelf aan de fietsmand te plaatsen. Zeer zeker een aanrader
10 / 10
Piet Fleuren, WELLERLOOI
15-08-2022
Perfecte fiets sterke accu en motor.
Wij hebben sinds kort allebei een Wellington gekocht. Fietst heerlijk,remt perfect en schakelt als boter. Kortom een aanrader voor deze prijs. Niets op aan te merken
8 / 10
Marja Heijink, Delft
15-08-2022
Super snelle sportieve fiets
Met gemak 50 km fietsen op een dag.
8 / 10
ilona, Best
15-08-2022
Fijne persoonlijke service in de winkel
In de winkel ontzettend goed geholpen waardoor ik overstag gegaan ben naar dit merk. Eerlijke voor en tegens gegevens over iedere fiets en namen echt de tijd voor je. Ook via app altijd even vriendelijk en behulpzaam.


Amslod Experience Centers

amslod-experience-centers-banner

Amslod Experience Centers

amslod-experience-center-banner-mobiel