Amslod ervaringen
Klantervaringklantervaring_desktop
Klantervaringklantervaring_mobiel

Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van Kiyoh en Trustpilot!


7 / 10
Amber Schaap, Britsum
25-01-2023
Goede ervaringen tot nu toe !
Het is een fijne fiets en heb er nog steeds veel plezier van. Ook toen er 1x wat mis mee was, heeft Amslod na een belletje snel gereageerd en het opgelost. Dus tot nu toe alleen nog goede ervaringen!
Reactie Amslod:
Beste mevrouw Schaap, Fijn om te lezen dat er een passende oplossing is geweest en uw ervaringen positief zijn. Ik wens u nog veel fijne kilometers. Met vriendelijke groet, Mirjam
7 / 10
Jitske Herfst-Mulder, Vogelenzang
25-01-2023
Prima fiets, prima service
Het is een robuuste fiets, geen lichtgewicht maar heel degelijk
9 / 10
André Schmidt, Hoofddorp
25-01-2023
Altijd vriendelijke bediening van het personeel.
Altijd netjes geholpen door personeel. Ging naar Cruquius voor afspraak en onderweg brak de snelbinder spontaan die gedeeltelijk om de as vast was komen te zitten, bij aankomst gemeld en werd er meteen actie ondernomen en kreeg kosteloos een nieuwe snelbinder. De restanten van de oude snelbinder werden meteen verwijderd.
9 / 10
Will, Nijmegen
25-01-2023
Fijne fiets, prima service
De eerste servicebeurt is thuis gedaan, top, voor de winterklaar maakt onderhoud beurt ben ik naar de zaak gegaan. Wat een service, kopje thee erbij, de gehele fiets werd nagekeken en de batterij gereceted, hij fiets weer als een zonnetje ☀️
8 / 10
Brigitte, Landsmeer
24-01-2023
Gewoon goede prijs/kwaliteitverhouding
Ik ben heel tevreden over mijn Amslod E-bike. Hij werd snel geleverd, goede informatie over het gebruik en onderhoud e.d. Inmiddels al 2 jaar tevreden aan het fietsen.
10 / 10
Henk, Wijchen
24-01-2023
Aanvankelijk wat groeistuipjes, maar daarna een prima bedrijf.
De fietsen zijn van een zeer hoge kwaliteit. In het begin een storing gehad met een tijdelijke leverings probleem voor het benodigd onderdeel maar is prima opgelost. Een probleem met de versnelling veroorzaakt door een losgeschoten snelbinder is ook zeer coulant en snel verholpen. Wij nemen de fietsen mee op een aanhanger achter de Camper op onze reizen door Europa. Ondanks dat er achter een fiets een hondenkar met hond wordt gekoppeld hebben wij geen moeite met de vele heuvels in het buitenland en zelden dat de actieradius de 100Km niet haalt. De fiets met kar (30Kg) en berijder (90Kg) gebruikt uiteraard meer stroom dan van de echtgenote, maar door onderweg de accu's op tijd te wisselen lost dat mooi op.
8 / 10
Ewald van de Beld, Zutphen
24-01-2023
Blij met mijn Amslod fiets
Na aanschaf van mijn fiets al heel veel fijne kilometers gemaakt. Ik had altijd een beetje een hekel aan mensen op een E-bike, maar nu ik er zelf ook eentje heb wil ik nooit meer zonder! Ik heb gekozen voor een fiets met een onderhoudsabonnement en voorlopig heb ik hier dus geen omkijken naar....
9 / 10
Ab , NIJMEGEN
24-01-2023
Goede service en prima fiets
Afspraak maken voor servicebeurt verloopt makkelijk, soepel en snel.
10 / 10
Anton, Zoetermeer
24-01-2023
Voldoet direct aan mijn verwachtingen
Makkelijk bediening en een handige display met een duidelijke informatie. De elektrische motor biedt voldoende keuze voor ondersteuning en voldoet zeer goed. Klein minpuntje is het wat minder stabiele frame, je moet wel je beide handen aan het stuur houden maar dit is wel logisch. Gewichts verdeling accu en midden motor is goed. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
10 / 10
Kees, Assen
23-01-2023
Geweldige fiets
Eind november 2022 een Amslod Wellington MRX-600 gekocht, ruim 140 km op een geladen accu gereden! Heb veel ebikes met elkaar vergeleken en deze fiets van Amslod was voor mij qua verhouding prijs/kwaliteit de beste keuze: een lichte, stevige fiets met vele opties (o.a. automatische verlichting, remlicht, usb-aansluiting enz.)
10 / 10
Johanna van Lieshout, Utrecht
22-01-2023
Snelle en correcte service/levering
Twee fietsen geprobeerd met een testrit vanuit vestiging Vianen. Daarna overgegaan tot koop. De fietsen werden snel volgens afspraak geleverd en rijden prima. We zijn zeer tevreden over de fietsen en het bereik van de accu.
8 / 10
Karin, Valkenswaard lokaal
22-01-2023
Goed
Nette fiets
9 / 10
Erwin, Dieren
22-01-2023
Fijne fiets met krachtige motor
Zeer tevreden over de fiets en met name over de kracht van de motor. In Frankrijk geen problemen gehad om bergop te fietsen daar waar andere elektrische fietsen toch problemen hadden om bergop te komen. 1x een technisch probleem gehad maar dit werd snel en vakkundig verholpen.
7 / 10
Wim, Nuth
21-01-2023
Fijne fiets, echter afwerking kan beter
Na een halfjaar was de ondersteuning stuk. Ook de fiets van mijn partner had het zelfde euvel. Dit is vervelend temeer dat de reparatietijd lang op zich liet wachten als je het aan huis laat repareren. Daarom zelf, na een afspraak gemaakt te hebben, de fiets(en) naar een service centrum gebracht waar ze ter plaatste gemaakt werden. Voor wat betreft de kwaliteit c.q. aflevering: Bij een van de fietsen zat het voorspatbord scheef gemonteerd, ook het display zat los en bij de gemonteerde steun zaten de schroeven los. Het komt bij mij over dat de eindcontrole niet goed gedaan wordt. Ik vind dat Amslod hier meer aandacht aan moet schenken temeer daar er toch een flink prijskaartje aanhangt. Ondanks de merendeels kleine probleempjes is het een fijne fiets met een grote accu waardoor je een flink aantal kilometers kunt fietsen zonder te hoeven opladen.
9 / 10
Leon , Moorveld
20-01-2023
Goede service
Mooie fietsen gekocht voor een scherpe prijs. Verkoper in Hasselt heeft ons prima geholpen met duidelijke uitleg en een goede proefrit mogen maken. Fietsen super snel geleverd en prima service bij een gebleken defect aan de display.
10 / 10
Sjaan , Bosschenhoofd
20-01-2023
Prima fiets en goede service
Bij mijn aankoop prima geholpen door medewerker van amslod, en daarna snel een keuze kunnen maken. Levering van de fiets was snel en werd netjes afgeleverd en afgesteld. Fiets rijdt prima en blij mee, nog niet veel kilometers gereden door slecht weer maar accu blijft goed presteren. Fiets is voor mij prima
8 / 10
Lia, Amersfoort
20-01-2023
Goed bedrijf
Amslod zelf is een zeer correct bedrijf met goede service hoewel het afsluiten van een onderhoudscontract weggegooid geld is. Dit wordt waarschijnlijk uitbesteed en stelt werkelijk geen bal voor....binnen 5 minuten zijn ze weer weg.
7 / 10
Lisette , Berkel en Rodenrijs
20-01-2023
Fijne fiets
Was even wennen dat je al snel naar een hogere ondersteuning moet schakelen. Was wel fijn geweest om in een lage ondersteuning gewoon door te trappen . Nu stopt de fietsen moet je doorschakelen
8 / 10
Lucas, ‘S-Hertogenbosch
19-01-2023
Goede service en klantenservice
Twee fietsen gekocht. Ze kwamen afspraken na. Wat levering en service betreft. Later extra tassen en sloten besteld. Goede contacten met de klantenservice. Ik ben zeer tevreden.
8 / 10
Derk, Musselkanaal
19-01-2023
Mooie fiets gebruik hem elke dag met plezier.
Goede service vriendelijk personeel/monteurs
10 / 10
Leo Bonnema, Kerkrade
19-01-2023
Zeer tevreden
Vanaf het aanschaffen tot heden ben ik zeer tevreden over de levering en het onderhoud van mijn Stella fiets
10 / 10
Nfhvaneijk, Almere
19-01-2023
Probleem loos meer dan 1500km er mee gereden
Fijne fiets dankzij deze fiets veel meer buiten in beweging gegaan
8 / 10
Frans , Geertruidenberg
19-01-2023
Goede prijs/kwaliteit verhouding, met de juiste service
Fijne fiets. Sterke accu voor veel kilometers. Fiets om jarenlang veel kilometers weg te rijden. Voldoende keuze in de trapondersteuning en in de versnellingen.
10 / 10
Guus, Ransdaal
18-01-2023
We zijn heel erg tevreden met onze Amslod fietsen.
Eerst één fiets gekocht om zeker te zijn dat de fietsen van Amslod goed en krachtig genoeg zijn voor de Limburgse heuvels want daar wonen wij. De fiets en de service van Amslod bevalt zo goed dat de tweede fiets ook bij Amslod is gekocht want ik moest zelf ook een nieuwe hebben. We zijn meer dan tevreden met onze mooie goede fietsen.
9 / 10
Paula, Zoetermeer
18-01-2023
Zeer tevreden
Vanaf het eerste moment ben ik erg blij met mijn Amslod-fiets. Iedereen in mijn omgeving met een elektrische fiets van een ander merk heeft wel iets te klagen, maar mijn ervaring is ronduit top.
10 / 10
Joep de Graauw, Amerongen
18-01-2023
Geweldige fiets met remlicht.
Goede onderhoudsafdspraak Sterke motor Vele mogelijkheden met versnelling
9 / 10
Thecla Zoutenbier, Zoetermeer
18-01-2023
Fijne E-bike, maar ook een mooi model!
Na lang wikken/wegen en proefrijden op verschillende merken en type elektrische fietsen gekozen voor de Amslod Aston MRX-600 Wit / 7Speed / 600WH. Deze E-bike aangeschaft in april 2021. Is netjes afgeleverd en voor mij op de juiste wijze afgesteld. Goede uitleg gekregen hoe met de E-bike om te gaan en papierenversie gekregen van de handleiding. Middels een onderhoudscontract wordt mijn E-bike jaarlijks onderhouden. Ook heel erg tevreden over dit onderhoud. Al met al een goede keuze en een zeer tevreden fietsster.
8 / 10
Jolande Voortman, Neede
18-01-2023
Goede service en voorlichting
Eerste gesprekken uitstekend uitgelegd verschillende soorten. Bij schade meteen geholpen. Service beurten thuis inplannen wanneer jij kan. Uitstekend
9 / 10
Marjo, Haarlem
18-01-2023
Prima fiets voor een prima prijs.
In het begin wat problemen gehad met de motor. Dit is opgelost. We moesten er wel voor naar Almere vanuit Haarlem. De lak liet los van het frame,dit is keurig verholpen,want ik heb een nieuw frame gekregen. Fijn,dat er nu in de buurt een servicestation is . In de Cruquius , met een goede monteur.
9 / 10
Jan, Kamerik
18-01-2023
Geweldige fiets
Goede stevige fiets,even wennen aan de ondersteuning standen maar dan gaat hij als de brandweer.
10 / 10
Rene, Zoetermeer
18-01-2023
Snel geleverd en heldere communicatie
Tijdens onze zoektocht naar twee E-bikes kwamen we terecht in de winkel aan de Patrijsweg 8 te Rijswijk. Na vriendelijk te zijn ontvangen en goed te zijn geïnformeerd hebben we na een proefrit de knoop doorgehakt. Een Luton E-MV en een Hedon E-LV. Uitleveren ging zeer snel, vijf dagen nadat ik de factuur had voldaan stond de bezorger al op de stoep. De fietsen werden ter plekke en vakkundig afgesteld. Zeer tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van de fietsen.
10 / 10
Rob , Hoofddorp
18-01-2023
Prima fiets
Ik heb de fiets 1 jaar geleden gekocht voor woon/werk verkeer. Ongeveer 9000 km zonder problemen gereden
9 / 10
Lida, Utrecht
17-01-2023
Fantastisch fiets
Heerlijke fiets met eenvoudige bediening. Rijdt fantastisch!
9 / 10
Joop, Alkmaar
17-01-2023
Aankoop en aflevering heb ik als zeer positief ervaren.
Het bezoek aan het experience center in Heerhugowaard, de uitleg over de verschillende types, mogelijkheden en proefrit van de fietsen alsmede de bezorging, afmonteren en afstelling waarbij ondanks het slechte weer alle tijd voor werd genomen heb ik als zeer positief ervaren.
9 / 10
J, Smits
17-01-2023
prima
Indien nodig goed contact goede service. We hebben twee goede fietsen.
10 / 10
Rianne, Almere
17-01-2023
Ik ervaar mijn Amslod als een hele prettige ondersteuning bij dagelijkse fietstochten.
Ik heb de Amslod nu bijna 2 jaar en heb er heel positieve ervaringen mee. Ik gebruik de fiets dagelijks voor korte afstanden in de stad en vind het erg fijn dat ik met harde wind of hellingen wat extra ondersteuning heb. Bij recreatief gebruik kan ik met gemak veel grotere afstanden afleggen. Kortom: de Amslod geeft me veel plezier en gemak.
10 / 10
Wilma, Lekkerkerk
17-01-2023
Een hele fijne fiets
Hij rijdt heel fijn, heeft verschillende standen. Een voordeel is ook dat de meter vast aan het stuur zit, dus kan hij gewoon blijven zitten.
8 / 10
Henk, Nietap
16-01-2023
Ik ervaar Amslod als een fantastisch bedrijf.
Ik ben bij de aanschaf van een e-bike geweldig begeleid,waarvoor mijn welgemeende dank.
10 / 10
Wim, Bergen op Zoom
16-01-2023
In een woord geweldig
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. De juiste basis informatie om daarna vrij snel een voor mij goed keuze kunnen maken. Het voordeel was dat de fiets in de amslod winkel op voorraad was. Dus 3 dagen na de aankoop had ik de fiets in mijn bezit. De service was prima en accu was vol dus kon direct mijn kilometers maken.
10 / 10
Jan, Veldsema
16-01-2023
Uitstekend!
Prima geholpen in de winkel. Zeer vlotte levering. Fiets bevalt uitstekend.
8 / 10
AFA van den Akker , Heerhugowaard
15-01-2023
Goede voorlichting en service
Duidelijke uitleg en goede service
8 / 10
Ab, Hoofddorp
14-01-2023
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
Snel een afspraak kunnen maken bij een vestiging in de buurt. Daar vriendelijk geholpen, zelfs m’n dochtertje werd geëntertaind. Daarna zeer vlotte levering (< 2 weken) met stipte en correcte bezorging. Ook het arrangementen met de verzekering is betaalbaar en dekkend. Een prima adres dus voor uw e-bike.
10 / 10
Henny , Zaandam
13-01-2023
Zeer snel contact en een afspraak gemaakt.
Geen nonsens, snelle reactie en hulp, tot nog toe komt Amslod alle afspraken na, kortom goeie service. Henny Remie
10 / 10
Rhesy, Dongen
12-01-2023
Geweldige e-bike
De e-bike kun je gewoon aan huis uitproberen. Er worden verschillende modellen meegenomen om te kijken welke het beste bij je past. Super tevreden over de e-bike. Ook super tevreden over de service. Komen ook aan huis servicebeurt geven. Dik tevreden en zeker aan te raden.
8 / 10
Thea, Obbicht
12-01-2023
Goed advies gekregen
Fijne fiets.
10 / 10
Nico, Weert
12-01-2023
Ze doen wat ze zeggen.
Goede service en afspraken worden volgens deafspraak nagekomen. Evt. problemen worden direct opgelost. Voorbeeld:Mijn snelbinders zaten te los. Geen probleem met de 1ste service beurt direct opgelost..
8 / 10
Nanneke, Almere
12-01-2023
Prima fiets
Wel even wennen, maar uiteindelijk heerlijk fietsen.
7 / 10
Engelien van Heugten, Meijel
11-01-2023
goed
fietsen zijn perfect allee de snelbinders zijn niet goed.veel te slap
10 / 10
onnieta, Bergen op zoom
10-01-2023
super!
Prima ontvangst, goede uitleg en vooral eerlijke uitleg, geen poespas. Meteen gelegenheid om proefrit te maken om zelf te ervaren. Aflevering thuis is ook perfect geregeld. Wordt netjes afgeleverd, je wordt op de hoogte gehouden van bezorgtijd. Mooie fietsen voor en keurige prijs! Voor onze een prima ervaring met Amslod!
7 / 10
Jan , Houten
09-01-2023
In het begin wat problemen daarna top
Een openbaring heb heel wat tochten gemaakt.


Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

magazine_inzet1blauw

Amslod Experience Centers

amslod-experience-centers-banner

Amslod Experience Centers

amslod-experience-center-banner-mobiel