Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van KiyohTrustpilot, en Google!


10 / 10
Cynthia , Heerhugowaard
29-06-2021
Prima fiets voor een heel scherpe prijs; absoluut een aanrader.
Heb er al heel wat km's op gereden; met de forse actie heb je een grote acteradius, zelfs als je een sterke ondersteuning kiest. Hij fietst heerlijk; de positie van het stuur is optimaal instelbaar.
10 / 10
Fons, Boxmeer
25-06-2021
Alles goed geregeld
Fijne fiets alleen als tip zou ik bij aankoop van een fiets de keuze willen hebben uit meerdere zadels er zitten bij zowel de dames fiets als bij de heren fiets dezelfde zadels op Wij hebben er andere op gezet
8 / 10
Ien, Eersel
25-06-2021
Super fijne fiets
Mijn tweede elektrische fiets. Eerst een Sparta en nu gekozen voor Amslod, een goede keuze. Fijne fiets, goede prijs/kwaliteit verhouding en goed advies gekregen in de winkel.
10 / 10
bertus jansen, SPIJK GLD
24-06-2021
heel goed
het kan niet beter
10 / 10
Anita , Veghel
23-06-2021
Zeer tevreden, super fijne fiets!
Wij hebben best een tijdje rondgekeken voor we tot de koop overgingen. Bij Amslod werden wij zeer vriendelijk geholpen bij het experience centre. De proefrit gaf de doorslag. Zeer snelle levering (binnen 10 dagen). We hebben de fietsen nu een maand en zijn er heel blij mee. Naar onze mening een hele goede prijs / kwaliteit verhouding. Het MIK-systeem op de bagagedrager is ook een plus. Met 1 beweging de fietstas of de hondenmand stevig en veilig achterop.
8 / 10
Sandra, Bussum
23-06-2021
Gewoon een goede fiets
Ik kwam de winkel binnen en verkoper zag gelijk welke frame maat goed was voor mij. Fiets uitgezocht, rondje mee gereden, klaar. Geen toeters en bellen en heel veel gepraat. Fiets is goed, wordt besteld. Ik hou daarvan, duidelijke uitleg over de fiets, verzekering en garantie. Wat ik heel attent vind dat er nagebeld wordt of alles bevalt en eventuele vragen. Die ik niet had, hij fiets heerlijk. Het enige wat ik wel mis is een extra slot, nu kan hij op slot met sleutel. Maar dezelfde sloten heb je ook met insteekkabel. Voor die prijs had dat er best bij gemogen.
7 / 10
Henny Morshuis-Veraa, Drunen
22-06-2021
redelijk goed
fijne fiets maar trapondersteuning valt wat tegen.
8 / 10
Johan, Helmond
22-06-2021
Geweldig
Tijden gedacht, een elektrische fiets is niets voor mij, in praktijk had ik het veel eerder moeten doen. Je fietst zo uren weg. Bij Amslod goed en netjes geholpen betreffend prijs, uitleg en inruil van oude fietsen.
8 / 10
Evert, Den Haag
08-06-2021
Prima!
Na een bezoek aan experience center Rotterdam heb ik de Amslod Hilston online gekocht. Hierna een adequate en tijdige aflevering op afgesproken tijdstip. Heb inmiddels veel km's gemaakt op een zeer prettige en onderhoudsvriendelijke fiets. De Amslod Hilston is zeer zeker aan te raden voor woon-/werkverkeer en recreatief gebruik!
10 / 10
Dickie, Son en Breugel
07-06-2021
Snelle service, zeer klantvriendelijk
Heb mijn fiets online besteld, ik werd vrijwel direct terug gebeld en werd mijn order door gesproken. Na 14dgn kon ik fietsen, op mijn super fiets
10 / 10
m van Heerden, Landgraaf
06-06-2021
super service
wat een geweldige service nadat ik met mijn eerste fiets van jullie veel pech heb gehad omdat deze al binnen 1 maand op brutale wijze was gestolen heb ik binnen 1 week weer een nieuwe fiets mogen ontvangen ,en hebben jullie dit probleem op een prima en zeer snelle wijze perfect opgelost , super
8 / 10
Ina Visscher , Hattem
04-06-2021
Prima service
Ruim een jaar een Wellington fiets , bevalt goed , alleen maakt de motor vrij veel geluid , vergeleken bij die van mijn man , 2 x nagekeken en gesmeerd , niet geholpen ! Na een bezoek aan de werkplaats in Meppel is de motor vervangen ! Heel tevreden over !!
10 / 10
Janine, Limburg
04-06-2021
Super service
Binnen een jaar mijn oplader kapot! Mail gestuurd binnen 1 dag antwoord en zelfs al binnen 2 werkdagen mijn nieuwe acculader binnen. Op dit moment ligt de accu aan de oplader dus kan snel weer op de fiets stappen en genieten Groetjes een tevreden Amslod klant!!
10 / 10
Mirjam , Hellevoetsluis
31-05-2021
Supercalifragilisticexpialidocius
Zoals hierboven beschreven, super, formidabel, geweldig, het einde.... Met weemoed nam ik afscheid van mn witte batavus, die er nog zo mooi uit zag.... was dit wel de juiste keuze.... ik heb eigenlijk geen trapondersteuning nodig..... Maar nu, dolblij met besluit en aankoop.... Echt een heerlijke fiets, makkelijk bedieningspaneel. Amslod heeft bovendien Fijn meedenkend personeel.
Reactie Amslod:
Beste Mirjam, Wat heerlijk om dit te lezen! We zijn supercalifragilisticexpialidocius blij met u als klant! Nog heel veel fijne fietskilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, Anne van Amslod
9 / 10
Anita vos, Son en Breugel
31-05-2021
Super
Na een bezoek in de winkel (Eindhoven) kreeg ik meteen een goed gevoel. Zeer relaxte mensen in vertrouwen twee fietsen mee gekregen en dat gaf al voor een grootdeel de doorslag om voor Amslod te kiezen. Na aanschaf fiets zijn we nu een paar maanden verder en het blijkt een perfecte keuze te zijn. Alleen deze week even contact opnemen belletje is stuk maar ik ben er van overtuigd dat ze dat oplossen Of ik Amslod aanraad zeker weten Top bedrijf.
9 / 10
Hans , Uden
27-05-2021
Fantastische fietsen en prima service
Fijne bediening in winkel en goed advies bij proefrit ,daarna snelle aflevering ,prima service na melding van klein probleempje met instelling van display. Daarna eerste service beurt ,na 500 km, keurig aan huis verzorgd.
8 / 10
Frans, Dordrecht
27-05-2021
Geweldig
Ik heb pas een Amslod Wellington gekocht. Hiervoor had ik een Sparta C5. Maar deze voldoet aan al mijn verwachtingen. Alleen mag er wel een betere bel op ,want zelf als je er naast fiets is deze zeer slecht te horen . Dat vind ik bij fiets niet horen Dus doe daar iets aan.
10 / 10
Jolijn, Nijverdal
27-05-2021
Fantastisch
Wat een fijne fiets! We hebben er al aardig wat kilometers mee gefietst. Lekker in de natuur en de fiets brengt ons overal naartoe. Lekker dagje fietsen van 75km, ergens overnachten en de volgende dag terug. We zijn er heel blij mee, en hopen er nog jaren van te kunnen genieten!
9 / 10
GCB, Deventer
27-05-2021
Prima fiets.
Fiets, Hamilton MTX-600, gekocht in Apeldoorn. Prima voorlichting, adviseur heeft alle tijd. Alle fietsen op zijn voorraad en mag je uitproberen. Na een week is de fiets thuis netjes afgeleverd en afgesteld, met ook nu duidelijke uitleg. De fiets bevalt goed, even wennen aan versnelling en ondersteuning, is wat anders dan de elektrische fiets die ik had, maar dan is het ook goed. Fiets is stevig en ligt als een blok op de weg. Leuk detail, remlicht als je remt. Schijfrem met ABS. Al met al zeer tevreden.
10 / 10
Piet en Bep, Vlaardingen
26-05-2021
Fantastisch
Wij zijn een stel 80+tot ongeveer 2 jaar geleden fietste we nog zo,n 100 km op een dag Maar een kunstknie stuurde roet in het eten vandaar onze fantastische Amslod fietsen kunnen we weer !!
10 / 10
Marjolijn van Mierlo, De Steeg
26-05-2021
Gefietst zonder zadelpijn op mijn Venton fiets van Amslod.
Via Facebook reclame ontvangen van Amslod en de folder van hun aangevraagd. Deze folder was zo uitgebreid en duidelijk dat we uiteindelijk goed snappen hoe een elektrische fiets werkt. Wij kozen voor de Venton, middenmoter, met een groot frame. Bij Amslod hebben de fietsen een grote accu en de middenmoter 80 n-m. Voor deze prijs nergens anders tegengekomen. Thuis afgeleverd en afgesteld.
10 / 10
Roelof, Assen
26-05-2021
Vriendelijk en goed geholpen
Goede ervaring bij amslod Assen, goed advies gekregen, proefrit kunnen maken en toen waren we overtuigd van het merk amslod, zodat we besloten hier 2 fietsen te kopen. Binnen 3 weken de fietsen thuis afgeleverd , kleine uitleg gehad en de fietsen op onze maat afgesteld. Kortom een tevreden amslod fietser ook naar de eerste 200km tot alle tevredenheid.
10 / 10
Bonnie wiegel, Hillegom
26-05-2021
Mijn fiets plezier kan niet meer kapot dank zij Amslod
Waar je in Nederland ook bent Met het rijden van Amslod wordt je pas echt verwend !
10 / 10
Martijn, Limmen
26-05-2021
Super kwaliteit voor een nette prijs!
Super kwaliteit voor een nette prijs. Een keer service gevraagd, omdat spatbord scheef stond. Dezelfde dag stond de servicebus voor de deur. Goed geholpen!!
10 / 10
Ria, Almere
26-05-2021
Kwaliteits fiets voor een goede prijs
In de winkel werd goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens heb ik op twee voor mij afgestelde fietsen een proefrit gemaakt en daarna gekozen voor de fiets met de middenmotor. lle communicatie, zowel mondeling als via de e-mail verliep tot tevredenheid. De aflevering van de fiets verliep soepel, al mijn vragen werden beantwoord en de fiets goed afgesteld. Kortom, ik ben een tevreden Amslod ffistser
8 / 10
Henny, Montfoort
26-05-2021
Goed geregeld maarrrr
Goed geregeld maarrrr, Jammer dat je verplicht ben om naar een zaak van Amslod te gaan voor exacte prijzen. Jammer dat de goedkoopste fietsen met 3 versnellingen NIET leverbaar zijn, het is een soort lokeend. Verder ben ik goed geholpen en de verkoper wist exact waar ik het over had als ik het over de misleiding had. Andere fiets aanbieders werken trouwens precies hetzelfde
9 / 10
Frank, Oegstgeest
26-05-2021
Prima fiets, snelle levering en prima service! Alles klopt!
Eerst erg goed van informatie voorzien in het Experience Centre. Aansluitend een proefrit kunnen maken. Na de proefrit een prima aanbod ontvangen mbt de 2020-modellen. De volgende dag (zondag!) telefonisch de deal kunnen sluiten. Vervolgens levering conform afspraak. Ook het wat later vervangen van een versnelling in een duim-versnelling ging goed. Ook een latere check en reparatie van een gewone versnelling verliep vlot (garantie-geval).
9 / 10
Marcel, Delft
25-05-2021
Uitstekende service.
Vriendelijke mensen die mij goed hebben geholpen. Als er een probleem is wordt dat gelijk opgelost. Zeer tevreden over mijn E-Bike.
10 / 10
M.E. Vlasblom, Zwijndrecht
24-05-2021
Fietst heerlijk en ziet er schitterend uit, heel blij mee!
Op zoek naar een elektrische fiets en getriggerd door de reclame van Amslod ben ik naar een Amslod-winkel gegaan. Daar werd ik vriendelijk ontvangen, heb een leuke proefrit in Rotterdam gemaakt en 'verliefd' op een fiets ben ik naar huis gegaan. Ik hoefde niet lang na te denken en heb de gewenste fiets besteld. Vanaf het eerste contact tot en met de makkelijk levering aan huis ben ik supervriendelijk geholpen en fiets ik nu met met veel plezier en het grootste gemak op mijn 'nieuwe liefde'. :-)
10 / 10
Theo, Purmerend
24-05-2021
Kiezen voor Amslod zorgt voor kwaliteit en veel fietsplezier
De extra stimulans om dit stukje te schrijven was niet nodig. Van ons mag iedereen het weten dat we heel blij zijn met onze fietsen. Ontspannen sfeer in in de showroom van Almere. Gedegen uitleg en alle fietsen ter plekke mogen uitproberen. Door de snelle levering kunnen we nu gaan genieten van een heerlijke fietszomer. Een van de fietsen bleek een mankement aan de trapper te hebben, en moest terug naar de fabriek. Binnen tien dagen werd er weer een nieuwe fiets geleverd. Geweldige service van de bezorgers. Opnieuw uitleg en de vriendelijkheid ten top. Wat ons betreft is Amslod DE leverancier.
8 / 10
Hans Veldhuis, Veldhuis
24-05-2021
Prima fiets en service
In het gezin een probleem met vocht in het display maar er werd direct een nieuwe opgestuurd.
10 / 10
Sandra, Cruquius
23-05-2021
perfecte fiets en top service
vanaf de aankoop tot nu toe gaat alles perfect met de E-bike. Goed personeel wat weet waar ze het over hebben
7 / 10
Peter, Reuver
22-05-2021
Fiets is prima , service is verbeteringsbehoeftig.
Fiets is prima , service heeft verbetering nodig . Vooral de afstemming tussen afdeling service van Amslod en de reparateur loopt niet vlekkeloos , wisselende toezeggingen en plotseling mail dat de volgende dag een monteur op de stoep staat zonder te kijken of dit uberhaupt uitkomt .De fiets an sich fietst en rijd prima , vooral softwarematig zit de aandrijving prima in elkaar . Kortom , fiets is okay , maar service kan beter.
8 / 10
Nico, Almere
22-05-2021
Fijne fiets met goede rijeigenschappen
Aflevering op het juiste moment. Aanwijzingen over de accu en het opladen daarvan verwarrend: in het boekje staat: een lithium-ion-accu heeft geen geheugen, maar bij de aflevering werd gezegd dat ik de accu tot zo'n 10% moest leegrijden en dan volledig opladen. Uit een telefoongesprek bleek dat dit 3x moest zijn.
10 / 10
Carla, Haarlem
22-05-2021
Rijdt als een trein
Mijn man rijdt al twee jaar op een Amslod en is erg enthousiast over. Het is niet alleen een mooie maar ook kwalitatief een hele goede fiets, en niet onbelangrijk ook betaalbaar. Dus voor mij was de keus niet zo moeilijk. Ik ben er erg blij mee.
8 / 10
Pieter, Eindhoven
22-05-2021
Interessante acties met modellen van het voorgaande jaar
Heb een ¨verouderd¨ model gekocht met middenmotor. Leuk afgeprijsd terwijl de verschillen met het nieuwe model minimaal zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is beter te vergelijken dan bij sommige concurrenten. Is snel geleverd met een goede begeleiding van zowel de afdeling sales, transport, after-sales als support. Vanwege het geringe aantal gefietste kilometers heb ik nog geen ervaring met de afdeling service en onderhoud. Dat is de reden dat ik niet hoger ga dan het cijfer 8.
9 / 10
Raymond, Leerdam
22-05-2021
Geen gezeur , gewoon goed.
Onze eerste E-bike , natuurlijk hebben wij gewinkeld niet te gek anders verdwaal je. Onze vierde winkel Amslod , Vianen. En natuurlijk weer een stukje fietsen , nou dat was snel bekeken wat een fijne fiets. En inderdaad wat een goede accu.
10 / 10
Will, Lageland (GN)
22-05-2021
Geweldig!!!!!
Een hele mooie fiets ,met alles er op en er aan, een accu 600watt , Dus mooie meer opletten,hoeveel stroom nog. Ben er super blij mee. Ook nog door een kundig en aardige verkoper in Assen geholpen. Als we iets niet wisten,was hij altijd bereid voor hulp.
10 / 10
Lars, Urmond
21-05-2021
Super! Hartstikke mooie fietsen en prima service van Amslod.
Onze ervaringen met Amslod zijn zeer positief. Wij hebben onlangs een heren-en damesfiets gekocht van Amslod. Wij hadden ons natuurlijk goed georiënteerd en zijn hierbij niet over een nacht ijs gegaan. We hebben diverse andere aanbieders in onze keuze meegenomen maar de fietsen van Amslod staken er wel met kop en schouder bovenuit. Vooral de uitrusting, de keuze in modellen, met prachtige design-aandachtspunten, maar ook het zeer mooie kleurendisplay spraken ons zeer aan. Ook de standaard accu van 600Wh en daarmee de grote(re) actieradius t.o.v. de concurrentie vielen daarbij positief op. Helaas was bij de herenfiets recentelijk het bedieningspaneeltje defect, maar ook dit werd zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk afgehandeld door Amslod. Wij vertrouwen er dan ook op dat wij nog lang van deze fietsen mogen genieten. Chapeau! Amslod ga zo door!
8 / 10
Cécile, DRONTEN
20-05-2021
Heerlijk fietsen, voor een goede prijs
Folder aangevraagd en toen belde Amslod om te vragen of we interesse hadden in een afspraak. Afspraak gemaakt aan huis (ideaal), fietsen bekeken en proefritje gemaakt, uitslag was positief. Gekozen voor het actiemodel, met middenmotor. Inruil oude fietsen op het actiemodel is top! Het totale pakket genomen, dus met verzekering en 3 keer een onderhoudsbeurt. Na betaling via betaallink, snelle levering ( op 2e paasdag). Nu hopen op mooi weer, zodat we ook echt gaan fietsen. Dit is onze eerste e-bike dus heb geen vergelijk met andere merken. Heb daar misschien ook te weinig tijd ingestoken? Voor ons was doorslaggevend de prijs-kwaliteit verhouding, groot accu vermogen. Ik hoop dat, als er iets mee is de service ook zo snel is! De verkoper legde wel de nadruk op snel beslissen, maar ja daar is hij ook verkoper voor...
8 / 10
P. Wieringa, Bedum
20-05-2021
Primafiets
De aflevering was slordig. Sommige onderdelen zaten niet goed vast. Sevice monteur gebeld en die heeft het keurig geregeld. Om contakt via mobiel te krijgen is erg slecht. na een uur nog niemand aan de telefoon. Vragen ons af hoeveel mede werkers de telefoon kunnen opnemen? Misschien ook een ander deuntje voor het wachten?
8 / 10
AkaMartin, Zandvoort
20-05-2021
Vlotte aanschaf en goede ondersteuning
Via recensies en service center proefrit een goede indruk gekregen. Via internet vlot besteld en geleverd. Technisch mankement snel verholpen bij uitlevering en service garantieplan. Fijne fiets met zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.
9 / 10
Theo, Nuenen
19-05-2021
Goede voorlichting.
Na een aantal fietsen hebben geprobeerd zijn we bij Amslod terecht gekomen. Prima behandeling in de winkel alles wordt voor je geregeld en zeer snelle levering. De fiets met middenmoter bevalt ons uitstekend.
10 / 10
Jan, Ermelo
19-05-2021
Zeer stabiele, soepel rijdende fiets met krachtige ondersteuning
Ik heb een Amslod fiets gekozen voor de standaard zware accu en de standaard krachtige motor. De gunstige prijs kwaliteit verhouding gaf de doorslag voor mijn aankoop
9 / 10
Riemer , Balk
19-05-2021
Super goed !
We hebben 5 jaar een e-bike van Amslod met voorwielmoter gehad , óók deze fiets beviel goed. Hebben tijdens een vakantie op een e-bike met middenmotor gefietst en dan is de keuze niet zo moeilijk. Deze fiets is namelijk veel stabieler en geeft erg goede ondersteuning. Ook zonder ondersteuning is met deze fiets nog goed te fietsen !
8 / 10
H, Emmen
19-05-2021
Fantastisch
Heel blij met onze nieuwe fietsen,een goede keuze gemaakt.
10 / 10
Diena, Hoofddorp
18-05-2021
Super service
Na constatering dat er krasjes aan de binnenkant van de display zaten snel een nieuwe ontvangen die eenvoudig zelf te monteren was.
10 / 10
Tanja, Emmeloord
18-05-2021
Koop een fiets bij Amslod
In maart 2021 hebben wij 2 fietsen gekocht met een midden motor. Wat zijn wij er blij mee en hebben al aardig wat kilometers gefietst. Toen wij de fietsen kochten werd alles heel goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ook bij aflevering alles nog een keer uitgelegd hoe alles werkt. En dat er na een aantal weken naar je wordt gebeld hoe de fietsen bevallen, wat een service. Kortom koop een fiets bij Amslod.
9 / 10
Teun, Lisse
18-05-2021
Jaren eerder moeten doen
Mede door onze leeftijd 70plus waren we mooiweer fietsers. We fietsten wel veel, maar bij veel wind fietsen we niet. Nu zijn tripjes rond 40/50 km nog steeds een feest. (Ook met veel tegenwind) De accu is super .De 7 versnelling en twee soorten ondersteuning maken fietsen tot een heerlijke ontspanning. Een test en servicecentrum in de buurt maakte het plaatje compleet. De geweldige inruilactie trok ons over de streep. Ook over de keurige aflevering en nazorg zijn we dik tevreden. Wij zijn ervan overtuigd dat wie met Amslod in zee gaat vervolgens zal zeggen…dat had ik al veel eerder moeten doen Fam. v.d. Plas
10 / 10
Coby, Voorschoten
18-05-2021
Een topfiets van een prima bedrijf
Ik heb eerst een proefrit mogen maken bij mij thuis, toen meteen een fiets gekocht. De aflevering ging ook heel netjes en goed. Ben heel blij met mijn Amslod fiets en hoop nog jaren te genieten van deze mooie fiets


Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers