Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van KiyohTrustpilot, en Google!


8 / 10
Gerrit, Beneden-Leeuwen
24-09-2021
Goed en snel
Goede uitleg Aan huis snelle afhandeling Net personeel
10 / 10
Ger Wouters, BEEK LB
22-09-2021
Amslod is een klasse fiets, we zijn zeer tevreden over onze aankoop ook de prijs- kwaliteit is goed
Zeer mooie fiets met alles er op en eraan, met een grote afstand die je kunt afleggen, gemiddeld ongeveer 100 km eer je de accu weer moet opladen. Zeer goede uitleg als ze komen om de fietsen uit te proberen en ze nemen genoeg tijd voor je, als je vragen hebt als je samen proef gaat rijden. Ook bij de aflevering word genoeg tijd uitgetrokken als je nog vragen hebt en de fiets op jou aan te passen. klasse wij bevelen Amslod bij iedereen aan, die voor een elektrische fiets wil gaan om ook te kijken bij Amslod. ook de prijs-kwaliteit is goed.
10 / 10
natas van den bos, Delft
22-09-2021
gewoon top
heerlijk fiets makkelijk in gebruik
10 / 10
A.de jong, Ouderkerk aan den IJssel
22-09-2021
Zeer tevreden met mijn Amslod Hilston LRX600
Na veel zoeken naar de juiste electrische fiets voor mij mede doordat ik een goede ervaring had met de Bafang middenmotor van mijn huurfiets ben ik uitgekomen bij Amslod ben zeer tevreden met de fiets en de service die ik kreeg met het aanschaffen en levering van mijn Hilston LRX 600 ik ben naar de fysieke winkel gegaan ook om te kijken naar de fiets die ik wilde ik had wat negatieve recenties gelezen maar heb me daaardoor niet laten afschrikken en ben op orientatie uit gegaan Ik heb dus een heel andere ervaring ik ben juist wel goed geholpen in de fysieke winkel en ook met de aflevering alles 100% in orde ook achteraf nog gebeld door Amslod of alles in orde was met de levering en of ik tevreden was Ook had ik nog een tikje bij het achterwiel niet echt storend maar heb dat aangegeven bij de service telefoon en daar komt gewoon nog een monteur even naar kijken voor de zekerheid Ik word wel goed geholpen door Amslod heb de fiets nu twee maanden en 500km verder en ben zeer tevreden !! en ben het echt absoluut niet eens met deze negatieve recenties en wil dit ook gewoon melden met deze beoordeling Het is gewoon een mooie fiets en een hele degelijk nederlandse fiets met een uiterst sterke middenmotor van Bafang Ik ben blij dat ik me niet heb laten afschrikken door de negatieve recenties ook met ondersteuning via de servicedesk ben ik zeer tevreden sturen direct een monteur als zekere voor het onzekere Ben echt 100% tevreden en ik vind dat ook andere mensen dit moeten weten A. de Jong Ouderkerk aan den IJssel
9 / 10
ad, Breda
22-09-2021
erg goede demonstratie en nazorg
een duidelijke demonstratie en proefrit, heb de verende zadelpen van de fiets van mijn vrouw vervangen door een vaste zadelpen waardoor het zadel ongeveer 5 cm kon zakken zodat ze met haar voeten bij de grond kan. Ik vind het jammer dat de zadelstand niet achterover gesteld kan worden, de vaste zadelpen staat wel wat achterover. Wij fietsen beide op stand 4 en kunnen dan ongeveer 100 km fietsen, de 200 km die bij verkoop werd verteld is een fabeltje. Wij zijn erg tevreden over de aankoop.
10 / 10
Ineke , Heerlen
22-09-2021
Prima fietsen en prima firma
De proefrit gaf de doorslag, deze fiets rijdt gewoon het fijnste. We hadden alleen beter 2 damesfietsen kunnen kopen i.p.v. een dames en een herenfiets, want onze meiden fietsen er ook graag op. De eerste onderhoudsbeurt komt eraan, hopelijk gaat dat ook weer prima.
10 / 10
Monique , Dongen
12-09-2021
Fantastische fiets met snelle levering en persononlijke advies
Zoals afgesproken kwamen ze netjes aan huis zodat we konden fietsen en uitproberen. De levering was goed en snel. Binnen een week hadden we ze binnen. Ze hadden alle tijd voor ons met het proef fietsen en leveren. Het zijn fantastische fietsen. We zijn er heel blij mee en tevreden over.
9 / 10
Nico kabel, Heiloo
11-09-2021
TOP geweldige fietsen goed bedrijf egt toppers
Fietsen erg lekker kreeg een ongeluk met me fiets Slag in me voorwiel gebeld monteur gestuurt kurig opgelost We fietsen lekker door heel NEDERLAND Fam Kabel
10 / 10
Agnes Deuss, Vijfhuizen
10-09-2021
Goede service en een heerlijke fiets.
Na een maand fiets genot kwam mijn snel binder tussen de naaf en trok de versnelling vast. De geleverde snel binders zijn van niet al te beste kwaliteit, slap. Maar ik kreeg een leen fiets en mijn fiets was snel en kostenloos gemaakt, alles werkt weer prima. Ik gebruik nu mijn fiets tassen geen snelbinder.
10 / 10
Augusta, Roerdalen
10-09-2021
Prima service.
Ik heb mijn Amslod nu vier maanden en heb nog nooit zoveel en met plezier gefietst.
10 / 10
Carin, Posterholt
09-09-2021
Fijne fiets en prima service.
Fiets is na aankoop snel aan huis geleverd en vandaag de 1e service beurt gehad. Ook aan huis. Hoe makkelijk kun je t hebben. Dik tevreden over de fiets en de prima service.
9 / 10
Wim te Riet, Heerlen
09-09-2021
Vakkundig en vriendelijk personeel in de winkel te Roermond
mijn fiets werd binnen 7 dagen thuis afgeleverd door vakkundig personeel die de fiets op mijn persoonlijke wensen en maten afstelde. het is een heerlijke fiets waarvan de accu tot het laatste beetje volle kracht blijft leveren, iets waar het bij mijn vorige e-bike nog al aan markeerde, hoe leger de accu werd, hoe minder ondersteuning je onder vond. Ook de afwerking is perfect, zelfs de software van de display is zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen. ik ben zeer tevreden met deze perfecte e-bike.
10 / 10
Wilma van Zanten, Nieuw Vennep
09-09-2021
Super
Gewoon no nonsens mentaliteit, take it or leave it. Daar houd ik van.
10 / 10
Fred, Almere
08-09-2021
Een heel goed product en de levering is met zorg geleverd
Ik kwam in een filiaal van Amslod in Almere. Ik werd daar prima ontvangen. De medewerker liet mij rustig rond kijken om een geschikte E-bike uit te zoeken en hij was duidelijk in de uitleg. Ik ben erg in mijn nopjes met de E-bike en heb al heerlijke tochtjes in de polder gemaakt. De behaalde snelheid met de ondersteuning is meer als voldoende om veilig deel te nemen in het verkeer. Dus met andere worden, een prima E-bike. Ik ben heel tevreden
10 / 10
Cleo , Franeker
08-09-2021
Uitstekend
Goed geholpen in Meppel. Mocht meteen een proefrit. De koop gesloten en een week later werd de fiets bezorgd. Goede uitleg gehad. Fiets werd keurig op mijn behoefte afgesteld. De fiets zelf laat niets te wensen over . Goede fiets voor zowel kleine en langere ritten. Display simpel in gebruik. Je kan precies zien hoeveel km je nog kan fietsen op de accu. Aanrader...
10 / 10
Hermannus , Almelo
08-09-2021
Super levering en oude fiets gelijk mee.
Het servicepunt in de winkel is heel gemakkelijk voor kleine reparaties of afstellingen. Sinds juni al ruim 600 km gereden naar volle tevredenheid. Verder zeer tevreden.
8 / 10
Wim, Dinteloord
08-09-2021
Goede fiets voor een nette prijs
Goede uitleg en service , kan het ieder die een ebike zoekt aanbevelen , goede fiets voor een nette prijs
9 / 10
Elly, Overveen
06-09-2021
Fantastische
Goede service, fiets rijdt goed, niets te klagen!
7 / 10
Lambrecht den Haan, Nieuwerkerk aan den IJssel
06-09-2021
Redelijk goed geholpen
In de winkel moest erg lang op beurt wachten daar er maar 1 persoon de klanten ontvangt. Toen ik over de aanbieding sprak van 700 Euro korting bleek dat dit alleen gold voor de nieuwe duurdere modellen dus misleiding in de reclame via TV en folders maar toch kreeg ik iets korting. De afhandeling na aankoop was wel goed alleen kreeg ik bericht dat mijn fiets verzekerd was terwijl ik aangegeven had dat ik al een verzekering op oude fiets had en liet overzetten dus wel erg slordig. Nu zelf contact opnemen met Amslod voor service als je 500 kilometer of half jaar fiets hebt. Waarom neemt Amslod zelf niet contact als service nodig is.
10 / 10
Jos, Hulsberg
06-09-2021
alles is perfect gelopen en afgehandeld, chapeau voor Amslod!
Vanaf het eerste contact tot en met de levering en nazorg is alles prima verlopen. Amslod doet zijn naam eer aan en dat is fijn om te zeggen als klant.
10 / 10
Gerrit, Alphen aan den Rijn
06-09-2021
Alles super
Ben eerst bij verschillende leveranciers geweest, ( Forza fietsen, stella en amslod) Werd nergens zo prettig geholpen als bij amslod. Knoop doorgehakt en hiervoor gekozen. Geen spijt van gehad, supersnel en volgens afspraak geleverd. Superfiets. Al met al dus dik tevreden en een echte aanrader!
10 / 10
Peter Driessen, Wateringen
05-09-2021
Ik ben supertevreden met mijn splinternieuwe blauwe York MRX-600
In de maanden maart-april-mei 2021 heb ik de markt voor elektrische fietsen goed bekeken met het oog op wat ik wel en niet belangrijk vond voor mij persoonlijk. Ik wilde een superdegelijke fiets met hele goede middenmotor en een superaccu met een maximum vermogen zodat ik er een flink eind mee kan fietsen. Na meerdere proefritten op diverse merken zoals Sparta, Batavus, Gazelle ben ik voor de laatste proefrit naar de vestiging van Amslod in Rotterdam , Factorij 54-72, gegaan. Dat was op 29 mei 2021. Ik heb toen een proefrit gemaakt op de nieuwste Amslod MRX-600 met Bafang-middenmotor en het voelde heel goed omdat de fiets enorm goede lagers blijkt te hebben. Dat merk je doordat de fiets bij lage snelheid al behoorlijk lang doorrolt zonder dat je trapt. De andere merken hebben dat stukken minder en daardoor was voor mij de keuze duidelijk: Het wordt de Amslod MRX-600. Ik wilde speciaal de blauwe kleur(York) die even moeilijk leverbaar was. Maar om reden van mijn verjaardag , begin juni , heeft de verkoper in Rotterdam, Benjamin Snoek, alles in het werk gesteld om toch die blauwe York MRX-600 te leveren en dat is gelukt. Ik fiets nu al bijna 3 maanden op deze fiets en heb al meer dan 700 km ervaring en kan de MRX-600 echt aanbevelen. Met dank aan Benjamin Snoek met wie ik een goed gesprek had en mede daardoor de fiets heb gekocht bij Amslod.
9 / 10
Bert, Uffelte
05-09-2021
Prima keuze
Overzichtelijk aanbod, goede value for money, gunstige inruilmogelijkheden. De medewerker in de winkel was ter zake deskundig. De fietsen waren goed afgewerkt en afgesteld. Ben ook goed te spreken over de service-aan-huis die Amslod biedt.
10 / 10
Martijn, Westerbork
04-09-2021
Super service, uitleg en levering van de fiets
Ik heb in het filiaal in Assen een Amslod Hilston LRX met middenmotor type M400 aangeschaft. De levertijd werd geschat binnen 10 werkdagen, Na een week werd hij echter al geleverd. Ook bij de aflevering nog een uitgebreide uitleg en afstelling van de fiets gekregen. Mijn oude (niet meer werkende) elektrische fiets werd meegenomen dus daar had ik ook geen omkijken meer naar. Ook de verkoper in Assen had ondanks mijn late binnenkomen op zaterdag alle tijd voor mij, zelfs na sluitingstijd. Die fiets is op allerlei manieren in te stellen zodat deze voor iedereen optimaal kan worden afgesteld. Al met al zeer tevreden over de fiets. Zelfs enkele weken na levering nog nagebeld of er nog vragen waren of opmerkingen. Super aftersales.
10 / 10
Karo, Boer
04-09-2021
Zeer goed
Prima ontvangst in de winkel. Ondanks dat er mensen binnen en buiten stangenden te wachten. ( mensen buiten wachtend i.v.m Corona) n Werd er de tijd voor ons genomen. Konden een proefrit maken zonder dat we hier een afspraak voor hadden gemaakt. Drongen zich niet aan je op, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Levering van de fiets ook zonder probleem. Al met al TOP
10 / 10
Diny van den Wollenberg, Nieuwegein
04-09-2021
Mijn droom is uitgekomen
We hebben 2 Amslod fietsen gekocht en zijn zeer tevreden. Mijn droom is uitgekomen. Fietsen is nu een makkie. Zeer degelijke fiets en mooie uitstraling. De display is geweldig. Service is top. We hebben mijn zwager ook een Amslod aangeraden. Onze volgende fiets wordt zeker weer een Amslod. Wil niet anders meer.
10 / 10
Marco & Monique, Haarlem
03-09-2021
Geweldig, hadden we veel eerder moeten aanschaffen.
Wat zijn wij ongelofelijk blij met onze Amslod e-bikes! Na de proefrit waren wij meteen verkocht. Geweldig geholpen in het testcentrum en een mooie inruil prijs voor onze oude fietsen gekregen. We fietsen nu veel vaker en komen nu met gemak veel verder. 50km op zo'n degelijke fiets is nu echt een fluitje van een cent. De fietsen zijn van prima kwaliteit en heel netjes afgewerkt. De MIK sluiting voor het afnemen van de fietstassen is echt een heel makkelijk systeem. Standaard grote accu voor veel kilometers ondersteuning. Denk je er over om een e-bike aan te schaffen, maak dan een proefrit op een Amslod... Geweldig!!!
8 / 10
Jan, Roelofarendsveen
02-09-2021
Alles goed geregeld!
Binnen een half uur waren wij er uit en kochten wij na een korte proef rit 2 mooie fietsen met een midden motor, op de afgesproken datum geleverd, nu een paar honderd km op gefietst, en zijn wij zeer tevreden, een minpunt de benodigde inbussleutel voor het in hoogte verstellen van het stuur zijn niet bijgeleverd dat mag best voor de betaalde prijs verder tot nu toe top!
8 / 10
Peter , Assen
01-09-2021
Mooie kwaliteit fietsen, communicatie en bereikbaarheid kan beter.
De eerste kennismaking met Amslod was prima. Koffie en een proefrit zorgden voor een goed gevoel. We gingen voor twee fietsen en werden het snel eens over de prijs. Let wel op ga geen appels met peren vergelijken maar kijk naar de prijs kwaliteit verhouding. De fietsen konden binnen 2 weken worden geleverd hetgeen bevestigd kon worden door de administratie. Helaas werden de fietsen pas na 6 weken afgeleverd. Ook op het gebied van aflevering waren er onduidelijkheden, 2 orders worden bij aflevering opeens 1 order dus ga je bellen met de administratie die moeilijk bereikbaar zijn. Uiteindelijk genieten we inmiddels al weer enkele weken van fantastische mooie goeie fietsen van een degelijke kwaliteit. Kortom communicatie kan beter, kwaliteit van de fietsen is geweldig goed.
10 / 10
Siep, Hoogeveen
01-09-2021
Goede en deskundige voorlichting
Ben in de winkel in Emmen geweest. De verkoper heeft alles duidelijk uitgelegd en mij van goed advies voorzien. Na een korte testrit heb ik de koop gesloten. Binnen anderhalve week stond de bezorger voor de deur met de fiets en heeft mijn oude fiets meegenomen. Fiets werd snel rij klaar gemaakt en na een korte uitleg ging die weer. Ik heb er nu een paar keer op gefietst en de fiets bevalt me prima. De actiradius is ook naar mijn wens en het display is helder en duidelijk.
10 / 10
Kim, Hoeksche waard
01-09-2021
Geweldige fiets, geweldige service
Ik heb sinds 1.5 maand een fiets van amslod. Hij rijdt als een zonnetje en de mensen die hier werken zijn allemaal even behulpzaam en aardig. Ik had na een aantal weken al een mankement aan mijn snelbinders maar dit werd meteen serieus genomen en binnen 3 dagen had ik al nieuwe. De service vindt ik uitstekend en dat je na 1.5 maand gebeld wordt om te vragen of alles naar wens is verlopen vindt ik ook erg prettig!
8 / 10
Ruud Philipsen alleen mijn voornaam Roelof als PR , Dordrecht
01-09-2021
goede wegligging en rijdt prima.
na 250 km in weer en wind en zonneschijn mooie fietstochten gemaakt. zonder problemen kwam ik op mijn bestemming aan. ondersteuning 1-5 goed afstemmen met het aantal km wat u rijdt is mijn ervaring na diverse tochtjes.
10 / 10
Rob, Obdam
30-08-2021
Prima fietsen en perfecte service.
Op 29 mei 2021 2 fietsen met midden motor besteld bij de vestiging in Heerhugowaard. Levertijd 1 week. Precies na 1 week thuis afgeleverd. De fiets van mijn (kleine) vrouw was in de fabriek aangepast aan haar lengte, maar bleek toch nog iets te hoog. Dit is d.m.v. een ander zadel en aangepaste zadelpen naar volle tevredenheid opgelost. Een pluim onzerzijds aan de heer Johan Bakx, welke de fietsen aan ons had verkocht en alle moeite heeft gedaan om het probleem op te lossen. Johan: Petje af. Ga zo door.
9 / 10
Wim, Vught
29-08-2021
Goed advies in de Amslod winkel met een plezierige verkoper
We kregen goed advies in de Amslod winkel en uitgebreide uitleg over de mogelijkheden. Na een proefrit 2 fietsen gekocht. De levering kwam in 2 delen omdat de verkeerde damesfiets was geleverd. Een week later de juiste fiets geleverd. Nu reeds 600 km. op gefietst en het zijn geweldige fietsen. Tot nu toe niets dan lof.
10 / 10
Karin, Almere
29-08-2021
Fantastisch
Ik heb nu 500 km gereden op de fiets en ben erg tevreden. Goede actieradius en makkelijk te bedienen. Snelle en goede aflevering!
8 / 10
Joop, Goudriaan
28-08-2021
prima fiets
fietst lekker en bied goede ondersteuning
8 / 10
Piet, Papendrecht
28-08-2021
Heerlijke fiets
Een ware ontdekking is de fiets van Amslod
8 / 10
Thirza, Almere
28-08-2021
Super ervaring
Ik ben heel goed in de winkel van Amslod geholpen. En tijdens de bestelling ook nog eens een geweldig aanbod gehad. Verder was de fiets ook erg snel geleverd en kon ik mijn bestelling goed in de gaten houden wanneer deze geleverd zou worden en tussen welke tijd. Amslod staat altijd voor je klaar als je vragen hebt.
10 / 10
JTM Finkenflügel, Hazerswoude Rijndijk
28-08-2021
geweldig
vanaf het beging is alles wat amslod gezegd heeft is allemaal uitgekomen ik kan het iedereen aanbevelen het is een geweldige fiets
10 / 10
Ronald , Rotterdam
28-08-2021
Perfect
Perfect
8 / 10
Frans, Schiedam
28-08-2021
Superfiets, erg blij mee !!
Vanaf het aanvragen van de folder, het plannen en maken van een proefrit aan huis en het besluit een Amslod fiets te kopen, tot en met het snel afleveren daarvan is mijn ervaring met Amslod prima gebleken: mooie fiets, goeie inruilwaarde, faire prijs en een genot om mee te rijden. Ik kan het je van harte aanraden om mijn voorbeeld te volgen!
8 / 10
Louis Meijer, Hendrik-Ido-Ambacht
27-08-2021
Snel en vriendelijk geholpen!
Ik had op 25-8 tijdens een fietstocht error 21 bij mijn fiets en deze deed het niet meer. Na een telefoontje met de klantenservice konden we bij één van de servicecentra van Amslod terecht om het probleem op te laten lossen. In eerste instantie leek het probleem idd verholpen, maar na een tweede poging om onze fietsroute te vervolgen deed zich het probleem helaas weer voor… Wederom gebeld met Amslod, zeer vriendelijke en begripvolle medewerkster aan de telefoon gehad. Ze beloofde dat er heel snel een monteur aan huis kwam om het probleem te verhelpen, en inderdaad vandaag (27-8) stond er al een monteur voor de deur om mijn fiets te repareren ( er is een onderdeel vervangen en volgens de monteur is het probleem opgelost, morgen ga ik het uitproberen!;-)) Bedankt!
10 / 10
A peper, Delfzijl
26-08-2021
Goed
Goed mijn fiets die is goed
9 / 10
Anja, Hoogeveen
25-08-2021
Hele fijne fiesten, zeer tevreden!
Wij hebben de Amslod fietsen nu ongeveer 3 mnd. en ze bevallen ontzettend goed! Nooit geweten dat fietsen zo leuk kon zijn. Genieten van het fietsen zonder dat het teveel inspanning kost, daarmee wordt fietsen dus ontspanning!
9 / 10
Kees van der Wijst, Uden
25-08-2021
Met Amslod krijg je heel veel fietsgenot
De aanschaf deed ik via een testrit in een Amslodwinkel te Eindhoven. De fiets zat als gegoten. De levering volgde vrij vlot en toen begon het genieten. De eerste servicebeurt bleek niet goed gepland te zijn, jammer. De tweede afspraak verliep goed. Ik werd tijdig op de hoogte gebracht en de monteur was heel vriendelijk en deskundig. Mijn snelbinders waren al versleten ( minpunt) en dus zou ik nieuwe opgestuurd krijgen. Is helaas na drie weken nog niet gebeurd. Over de fiets niets dan lof
10 / 10
Wim Dollekamp, Rijssen
25-08-2021
Super fiets, super service als beloofd
Na jaren op een andere E-Bike te hebben gereden, zijn we erg tevreden met de AMSLOD !! Zowel E bikes , als de service zijn super.
10 / 10
Hanny, Assen
22-08-2021
Geweldige mooie en goede fietsen.
We hadden twee hele goede fietsen. Koga. Maar toch besloten we om over te gaan naar elektrische fietsen. Dus op zoek. Natuurlijk veel merken bekeken. Maar we kwamen bij Amslod uit. Ach eigenlijk was Amslod de eerste die we zagen, maar bij elke andere fiets moesten we terug denken aan de Amslod fietsen die we hadden gezien. Op het laatst zeiden we tegen elkaar: Genoeg.. we kopen Amslod. Toen onze fietsen, die de bezorger gelijk mee heeft genomen, in de vrachtauto gingen vond ik het vreselijk. We hadden ze natuurlijk kunnen houden. Maar ach, daar ga je dan toch niet meer op fietsen. En we kregen ook korting om onze fietsen. Ook was de verkoper in Assen super. Nog geen 20 km later was ik onze oude fietsen al vergeten. Was gelijk helemaal verliefd op mijn mooie witte Amslod fiets. En nu denk ik alleen maar. Hadden we veel eerder moeten doen. Ik zou iedereen aanraden om een Amslod te kopen. Echt een super super fiets. We genieten nu volop van het fietsen. Wind of geen wind. Het maakt niet uit. Wacht niet te lang. Het is echt de moeite waard.
9 / 10
Liesbeth, Heerhugowaard
21-08-2021
Een prima fiets niets op aan te merken
Na een vervelende ervaring met een andere fietsen winkel kwamen we bij de Amslod winkel in Heerhugowaard terecht in een warm bad, hele goede uitleg over de fietsen heel vriendelijk onder het genot van een kopje koffie, nadat we de fiets hadden uitgekozen kregen we het over de datum van levering , daar we binnen een week op vakantie gingen kwamen we er samen uit om de fiets te leveren op ons vakantie adres in Brabant, wat een geweldige service met een week was de fiets al in mijn bezit ,de chauffeur heeft alles perfect uitgelegd en de fiets zo gemaakt wat voor mij goed was , in de 14 dagen vakantie heb ik bijna 250 km erop gefietst met heel veel plezier en nog steeds stap ik met veel plezier op de fiets, heel prettig is ook dat de winkel 5 minuten bij mij vandaan is en ik er zo terecht kan voor vragen ik ben één en al lof over AMSLOD!!!!!!!!!!!!
7 / 10
Frans, Geertruidenberg
21-08-2021
Goede fiets, met een goede service
Proefrit: de jongeman die met de fietsen kwam, nam de tijd. En hij gaf een goede uitleg. Aflevering: wederom heeft de man alle tijd, stelt alles goed af, en geeft nog een laatste uitleg (de rest wisten we al). Wij wilde onze fietsen graag nog voor de vakantie, en afgeleverd op een ander adres, Dit was geen probleem. In de vakantie lekker veel gefietst, en geen problemen ondervonden. Uitstekende fietsen. Een min puntje, de goedkope en dus ook slechte spinbinder doet afbreuk aan het geheel, na 1 keer gebruiken is de rek er al uit, en zit hij dus ook los bij zijn bevestiging Verder een zeer goede fiets met een uitstekende service.
10 / 10
Nel, Ridderkerk
19-08-2021
Een geweldige fiets
Moest even wennen aan een middenmotor maar ik zou niet anders meer willen een leuk extraatje zijn de remlichten. Dus ik ben zeer tevreden ook over de klant vriendelijkheid


Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers