Amslod ervaringen
Klantervaringklantervaring_desktop
Klantervaringklantervaring_mobiel

Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van Kiyoh en Trustpilot!


10 / 10
Dedie, Purmerend
09-04-2023
Top geholpen❣️
We werden gezellig en gastvrij ontvangen met een kopje koffie en heel vriendelijk geholpen.
10 / 10
AD, Ens
09-04-2023
Fantastische fiets.
Twee jaar geleden deze fiets gekocht, na heel wat andere fietsen geprobeerd kwam deze als beste uit de bus. Veel mee gefietst en tot nu toe geen mankementen dus ik heb een goede keuze gemaakt om deze fiets te kopen. Ik hoop er nog vele km er mee te rijden. Topfiets.
10 / 10
joke , bodegraven
07-04-2023
hele goede fietsen
hele fijne fietsen dit is onze 2e al
8 / 10
Michel, Apeldoorn
06-04-2023
Prima fiets
Jammer alleen dat de fiets in de winkel net iets harder liep.
10 / 10
G van leeuwen, Amersfoort
06-04-2023
Super goede en mooie fietsen
Onze ervaring met amslod is heel goed! Onze eerste fiets gekocht in 2017 en nu in 2023 rijden wij er nog steeds (inmiddels onze 3e fiets) met veel plezier op! Service heeft in ons eerste aanschaft wel iets te wensen over gelaten maar daar hebben jullie hard aan gewerkt en is nu prima in orde alle lof!wij gaan weer met veel plezier de zomer tegemoet.
9 / 10
Jan, Venray
06-04-2023
Goede fiets een nette en goede verkoper en daarna een snelle levering.
Na een aantal weken er mee gefietst te hebben bevalt de E-bike prima en zeker als het wat bergop gaat.
10 / 10
Ben, Emmen
06-04-2023
Een fijne betrouwbare fiets, die aan al mijn verwachtingen voldoet.
Ik gebruikt de fiets recreatietief. Fietstochten tot 50 kilometer met hondenkar erachter. Verder dagelijks gebruik naar sportclub, winkels, familie en vrienden.
10 / 10
Co, Zuid-Scharwoude
05-04-2023
Prima fiets zonder poespas
Ik heb hem nu ongeveer een jaar, afgezien van een plastic beugeltje van het voorspatbord wat afgeknapt was (waarschijnlijk doordat het spatbord ergens achter is blijven haken) en voor niks is vervangen geen schokkende dingen meegemaakt, de bandjes moet je wel regelmatig oppompen omdat ze wat zacht worden maar dat valt onder de noemer bijhouden.
8 / 10
Marlies, Nijmegen
05-04-2023
Prima fiets!
Zonder afspraak de winkel ingelopen, maar we konden gelijk een proefrit maken. Goede voorlichting en ruime mogelijkheid om fietsen te vergelijken. Binnen 5 dagen stond de bezorger al voor de deur, dus heel snel geleverd! En inmiddels heel wat kilometers erop zitten zonder problemen. We pakken nu eerder de fiets, waar we voorheen sneller de auto konden pakken.
10 / 10
Ruud, RIJSWIJK ZH
04-04-2023
Nu ook de tweede fiets om samen te kunnen toeren
We hebben onlangs de tweede E-bike gekocht bij Amslod. Mijn partner fietst al 2 jaar met veel plezier op haar Amslod. Wij werden uiterst weer vriendelijk en correct geholpen door dezelfde verkoper. Hij verzorgde netjes de bestelling en de opties zoals de verzekering en de optie voor een onderhoudsplan voor de komende 3 jaar. Twee weken later werden de fiets bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur / bezorger. Van hem een goede uitleg over de instellingen van de computer en afstelling van de fiets gekregen. Al met plezier ritjes gemaakt op de mooie zwarte E-bike van Amslod.
10 / 10
Bertus, Noorbeek
04-04-2023
Op en top
Op afgesproken tijdstip stipt afgeleverd, Bij een storing in remsysteem snel door de servicemonteur opgelost.
7 / 10
peter van Drueten, renkum
04-04-2023
Mijn vorige fiets was dik in orde goede prijs kwaliteit verhouding
Mooi dat jezelf goed onderhoud te verrichten is aan deze fietsen. Ik vind het belangrijk dat je niet naar de fietsenmaker moet om een band te vervangen
9 / 10
Florian, Meppel
31-03-2023
Too
Goed geholpen. Fijne fiets. Goed advies. Top verkoper!
10 / 10
Fedde, Leeuwarden
31-03-2023
Geweldige begeleiding.
Nadat mij fiets was gestolen (helaas) en de verzekering was geregeld contact opgenomen met Amslod en toen vriendelijk uitgelegd hoe nu verder ben ik doorverwezen naar het dichtsbijzijnde filiaal van Amslod. Eenmaal daar aangekomen vriendelijk welkom gewenst en koffie aangeboden tijdens het wachten. Toen ik daarna aan de beurt was werd er nog gevraagd of ik al iets had gehaard over de gestolen fiets maar helaas dus toen door naar wat ik wilde en wat eventueel het beste bij mij paste. Daarna tot tevredenheid een fiets gekozen en proef mee gereden en ook een complete uitleg gehad over hoe ik alles kon instellen en hoe het computertje werkte. Dit alles met zeer veel geduld rustig gedaan, Daarna werd er verteld hoe de gang van zaken verder gingen en de mogelijkheid voor een extra verzekering aangeboden en die heb ik ook genomen. Ook werd er nog extra korting aangeboden op een extra artikel zoals bv een kettingslot. Ik zou zeggen prima geregeld en zeer tevreden huiswaarts gekeerd.
9 / 10
Hanny Nijssen , Biervliet
31-03-2023
Heel blij met mijn fijne fiets
Niets meer toe te voegen goede fiets voor een goede prijs
9 / 10
Max, Assen
30-03-2023
Deskundig en klantvriendelijk
Bij de aankoop vd fiets kregen we ale ruimte en alle info die wij nodig hadden. Totaal geen opdringerige verkoper die zeer deskundig en objectief ons te woord stond, hij nam alle tijd om ons de verschillende facetten van electrisch fietsen uit te leggen.
8 / 10
Jenny Muter, Emmen
30-03-2023
Super service een fijne fiets
In de winkel van Amslod werd ik goed geholpen.Z e namen de tijd en gaven goede voorlichting wat er voor verschillen aan de fietsen zit. M et een kopje koffie hebben we de fiets gekocht. Alles werd goed uitgelegd hoe de service werkt. 2 weken later kreeg ik de fiets. De monteur heeft de fiets afgewerkt en mij uitgelegd hoe de fiets computer werkt. De fiets bevalt prima geen problemen mee. Binnenkort komen ze thuis om de eerste service beurt te geven. De fietsen en service van Amslod zijn goed.
10 / 10
Marion, Capelle aan den IJssel
28-03-2023
Geweldig
Wat ben ik blij met m n nieuwe fiets.. eerst wilde ik er nog niet aangeloven .. maar ben helemaal om.. super vriendelijk geholpen in Rotterdam, mijn man wil geen elektrische fiets maar mocht er toch 1 meenemen om samen een proefrit te maken.. helemaal top!!
9 / 10
Leo, Almere
27-03-2023
Goede Ervaring
Goede service klein probleem gehad met sensor afspraak gemaakt en verholpen. We fietsen alleen recreatief nu 2 jaar in bezit maar bevalt erg goed.
10 / 10
Karin van Hoorn, Pieterburen
27-03-2023
Goede service en fijne fiets met groot accubereik.
Sinds 2 jaar rijden we op een Amslodfiets. We hebben er elk al 8000 km op zitten. Veel recreatieve tochten gemaakt, Daar hadden we ze ook voor gekocht, vooral om met tegenwind en in heuvelachtig gebied met plezier te kunnen fietsen. Dat lukt prima met deze fietsen, goede ondersteuning en een accubereik van zeker 100 km, zelfs meer als je weinig ondersteuning gebruikt. Dik tevreden!
8 / 10
Peter, Oosterhout
27-03-2023
Prettig fietsen met Amslod
Ik rijd nu bijna twee jaar op een Amslod Hilston. Bij de aanschaf gelijk twee extra onderhoudsbeurten gekocht die op verzoek in een busje op ons adres worden uitgevoerd. De teller staat op het moment op 5600 km. Daarom mijn vrouw ook enthousiast gemaakt en zij heeft nu dus ook een Amslod (Ascot) aangeschaft.
9 / 10
Adrie , Koekange
27-03-2023
Goede ervaringen
Klein probleempje met de accu, werd binnen een week opgelost
8 / 10
Pat, Wong
22-03-2023
Goed
Moet wel lang wachten als ik bel maar 1maal in gesprek loopt alles wel vriendelijk genoeg. Had een reparatie te doen aan mijn fiets en werd wel geattendeerd dat het nog onder garantie viel dus dat het niks zou kosten. Betreft de motor. Binnen 1 week afspraak gemaakt en vervangen. 9
9 / 10
Theo, Volendam
21-03-2023
Amslod is top
In 2021 een fiets gekocht bij Amslod. Het betreft een Amslod Venton. Een heel mooie fiets met een voortreffelijke ondersteuning en een zeer goede actieradius (>100 km). Ik heb er inmiddels ruim 5500 km vrijwel probleemloos mee gereden. Het jaarlijkse onderhoud vindt op een deugdelijke wijze plaats (op afspraak) aan huis. Voor incidentele zaken kan men altijd op korte termijn terecht bij een van de diverse servicepunten in de buurt. Ik ben zeer tevreden over Amslod.
9 / 10
Martina Dijkstra, Slootdorp
21-03-2023
Heel goed
Bij de aankoop al goed informatie, altijd bereikbaar voor advies en handelen snel als er iets is. Goede service
10 / 10
Harry, Heerlen
20-03-2023
Zeer goede ervaringen met Amslod
Vanaf de levering nooit een probleem gehad. Ben zeer tevreden met de kwaliteit van de fiets. Zeker een aanbeveling.
10 / 10
Peter Schut, Anna Paulowna
20-03-2023
Perfecte fiets
Bij ontvangt nieuw 2 Jr geleden Was er een probleem met de motor is direct gerepareerd verder probleem loze fiets
9 / 10
Gerrit en Gerda, Rheden
20-03-2023
onze keuze was gelukkig heel goed
Fijne fietsen, fijne bediening, rijdt goed, dus: zeer tevreden.
9 / 10
W.M.H. Dingelstad, Sittard
20-03-2023
Veel rijplezier op een mooie fiets !!!!
Ik heb de York MRX-600 in augustus 2021 aangeschaft en al de nodige km. door het land gefietst. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben . De accu is nog in perfecte staat en ik fiets nog met veel plezier door de regio en omliggende landen (Duitsland / België). Over de servicebeurt wil ik ook mijn dank uitspreken, perfect uitgevoerd ! met andere woorden niets dan lof voor Amslod en deze fiets.
8 / 10
brandon mes, HOORN NH
16-03-2023
Uistekend
Heb mijn fiets anderhalf jaar ben nog zeer tevreden met de fiets en de service.
10 / 10
Marja, berkel en rodenrijs
16-03-2023
Goed geholpen en fijne nazorg
Super fijne fiets en goede service
10 / 10
Gerard, Mutzers
16-03-2023
Zeer tevreden
Ben zeer tevreden over de fiets zou zo weer een nieuwe kopen in de toekomst
8 / 10
Wil, Apeldoorn
15-03-2023
Fantastische fiets voor een redelijke prijs
Ik beveel Amslod aan voor iedereen die een goede fiets wil kopen tegen een redelijke prijs. En ook het personeel in de winkel is zeer kundig en heel vriendelijk.
10 / 10
Wim, MAURIK
15-03-2023
Serviceafdeling Almere perfect.
Na een zeer teleurstellende ervaring met de centrale serviceafdeling was de servicemedewerker van locatie Almere gelukkig iemand die wel weet wat klantgerichtheid en klanttevredenheid in houdt. Probleem keurig verholpen. Klasse.
8 / 10
Yvonne , Almere
13-03-2023
Goed
Heb er wel weinig op kunnen fietsen wegens gezondheid problemen .Maar de periode dat ik er opgefiets heb was goed. Alleen is het stuur voor mij te hoog en de instap
Reactie Amslod:
Beste mevrouw Wolfs, Goed dat u dit aangeeft. Tijdens de proefrit heeft u kunnen testen hoe de e-bikes bevallen en welke bij uw wensen en behoefte past. Uiteraard kan het zijn dat de e-bike na intensiever gebruik toch nog een kleine fijn afstelling nodig heeft. Vanzelfsprekend is dit iets heel persoonlijks, iedereen heeft een andere voorkeur. We kiezen voor onze e-bikes altijd de beste onderdelen. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met de fijn afstelling. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u contact opnemen met onze service desk via 038 202 0808 (optie 2). Met vriendelijke groet, Mirjam
9 / 10
Henk, Leende
12-03-2023
Super
Geweldige fietservaring, goede service en gewoon een mooie fiets!
10 / 10
Agnes, Tilburg
10-03-2023
Fijne fiets en goede service als er toch iets mis is
Twee jaar een fiets van Amslod en mijn man circa vier jaar. Fijne fiets met sterke accu. Ik had een probleem met de display en kreeg heel snel een nieuwe display met duidelijke uitleg hoe deze aan te sluiten.
7 / 10
Mien, Raa.sdonksveer
10-03-2023
Na anderhalf jaar nog steeds een top fiets!
We zijn vriendelijk geholpen ,kwamen voor 1 fiets maar mochten allebij op een fiets proef rijden. Nu 1200km zonder zorgen op gereden meest in de winter maanden ivm zomervakantie op de boot. Dus zeker een aanrader doet het ondanks koude omstandig heden altijd goed.mvgrt.Mien vd Sluijs
10 / 10
Lian van oers, Dussen
10-03-2023
Een heerlijke fiets die uitlokt om lekker te firtsen
Mijn fiets is perfect. Zit goed, fietst licht en heeft ruim voldoende bereik.
8 / 10
Henk, Winterswijk
10-03-2023
degelijke fiets voor redelijke prijs
goed uitziende fiets met sterke accu om vele kilometers te fietsen
9 / 10
Jaco, Looij
10-03-2023
Maakt verwachtingen meer dan waar
Sinds enkele jaren rijden mijn vrouw en ik op een Amslod elektrische fiets: erg tevreden, prima actieradius en nog geen enkel probleem ondervonden.
9 / 10
Lando, Harderwijk
09-03-2023
prima fiets en service
nette aflevering, nu ca 2000 km gefietst en nog steeds heerlijk. soms wat kleine dingetjes, maar even bellen en het wordt opgelost. Servicebeurt lekker op locatie. na 30 min is de fiets weer klaar. fijne fiets met veel extra's waarin je bij andere merken extra voor moet betalen.
9 / 10
Barbara Cozijnsen , hagestein
09-03-2023
Heerlijke fiets!
De aankoop was een vlot proces, na een testrit kon de kleur worden uitgekozen en werd de fiets keurig binnen de tijd gebracht. De service aan huis ervaar ik ook als ideaal. Even een onderhoudsbeurt en alles controleren.
10 / 10
Jagrati, Apeldoorn
09-03-2023
Best specs for good price
Have been using this bike for more than a year with more than 1000 km ride. Safe, comfortable and easy to manage. With this bike no more sweaty arrivals, no frustrations uphill or with a headwind, just pleasant everywhere.
10 / 10
Ineke , Lisse
08-03-2023
Één goede service
Had ik al jaren eerder moeten doen Ik ben goed geholpen door de medewerkers van de winkel
10 / 10
Piet , Millingen aan de Rijn
07-03-2023
Probleemloos fietsen.
Mijn 4e elektrische fiets. Tot nu toe heel tevreden, goede ondersteuning en actieradius. Ben erg tevreden over mijn Dolsma.
8 / 10
Martien, Oud Gastel
07-03-2023
Met de Amslod fietsen nieuwe wegen ontdekt en meer natuur gezien.
Na onze keuze voor Amslod hebben we een brochure en daarna een proefrit aangevraagd. De verkooptechniek viel ons tegen. Bij de proefrit was er maar keus uit één model. Achteraf blijkt dat we per fiets 100euro meer hebben betaald dan als we via de web winkel hadden besteld. We hebben ook onderhoud en verzekering via Amslod geregeld. We hebben de fietsen nu bijna 3 jaar. Er is twee keer ( vakkundig ) onderhoud gepleegd. Tot nu toe hebben we geen problemen ondervonden. In het begin was het wel wennen aan de fietsen ( gewicht en snelheid ) maar het resultaat is dat we nu met gemak veel langere afstanden kunnen fietsen. We zijn zeer tevreden met de Amslod fietsen.
9 / 10
Wim van Smaalen, Poortugaal
07-03-2023
Fijne fiets, heel tevreden.
Hele fijne fiets, ook goed geholpen in de winkel.
10 / 10
Peter, Wateringen
05-03-2023
Mijn Amslod York MRX-600 7speed elektrische fiets is een klasse apart
Ik heb op 7 juni 2021 een Amslod York MRX-600 7speed blauwe elektrische fiets gekocht voor mijn 60e verjaardag. Ik had al wat ervaring met andere merken elektrische fietsen maar dit merk is toch echt een klasse apart in deze prijsklasse. Ik ben uitermate tevreden en rij er nog steeds met veel plezier lange afstanden mee. Met deze fiets rij je met een volle accu echt tot 95 kilometer . met vriendelijke groet, Peter Driessen uit Wateringen
9 / 10
Maria, Rijswijk
04-03-2023
Hele fijne fiets, aanrader!
Ik ben heel tevreden met mijn fijne betrouwbare Amslod e-bike. Ook de prijs viel mij erg mee en is de fiets waard. Ik was gewend aan een voorwielmotor maar heb nu een middenmoter, wat mij zeer goed bevalt! Ook de kleur wit vind ik mooi! Kortom: ik ben heel tevreden!


Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers