Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van KiyohTrustpilot, en Google!


10 / 10
Ad, BOXTEL
18-03-2021
Zeer tevreden
Tot zover zijn mijn vrouw en ik zeer tevreden met onze fietsen
10 / 10
Wim, Hoogland
17-03-2021
Ik ben super tevreden over mijn Amslod fiets.
Had wat problemen met een langzaam leeglopende band en de versnelling die niet lekker liep, maar dat is heel snel en netjes gerepareerd. Ga zo door Amslod.
10 / 10
Karin karsten, Vriezenveen
17-03-2021
Fijne fietsen super tevreden mee
Super tevreden met onze aankoop kan ze aan iedereen aanraden.. als er iets mee is wordt goed geholpen..
8 / 10
Ronald, Geleen
16-03-2021
fiets is uitstekend
enigste min punt. tussen aanmelding voor een service beurt/ defect wachttijd van 6 a 7 weken. vindt ik wat te lang
10 / 10
jeen haanstra, Burgum
15-03-2021
geweldige fietsen
we hebben onze fietsen nu dik 3jaar nooit problemen gehad accu's nog steeds perfect, een aanrader om een amslod fietsen te kopen. Ook de service is top
10 / 10
Lenze Tempel, Veendam
15-03-2021
Uitstekende fiets en goede service
Dit jaar een nieuwe fiets van amslod gekocht. Zeer vriendelijke verkoper, en de bezorger was ook top. Vanwege mijn gezondheid kon ik niet ver fietsen op een normale fiets, maar dankzij amslod lukt het nu wel. Heb al vanaf veendam naar groningen gefietst, en naar zuidlaren. Kortom: 1000% fietsplezier!
9 / 10
Vicky, Nijmegen
15-03-2021
Ontzettend fijne fiets en snel geleverd
Ik twijfelde eerst een beetje om met Amslod in zee te gaan door de negatieve publiciteit. Echter ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb eerst thuis een proefrit gehad. Ik kreeg uitleg en kon de twee modellen testen. Meteen de keuze gemaakt om voor de york te gaan. En 1,5 week later werd de fiets al keurig geleverd. Ondertussen al zo'n 200km gefietst en wat is het heerlijk. De middenmoter is erg fijn en je pakt veel makkelijker de fiets. De batterij gaat erg lang mee en heeft een goede indicatie hoeveel je er nog mee kunt rijden. Het is een overzichtelijk en helder scherm. Mijn standaard ging wel een aantal keren los en steeds weer vastgedraaid. Uiteindelijk het advies gehad om bolt lock erop te doen. Maar ook het advies contact op te nemen als dat niet voldoende werkt. Ik vond de service ook snel en prettig verlopen.
10 / 10
Janneke, Leerdam
14-03-2021
Amslod maakt fietsen leuk!
Ik was altijd het type dat voor ALLES de auto pakte. Echt. Omdat het waaide, omdat ik ergens snel moest zijn, omdat het makkelijker was, omdat ik gewoon geen zin had om te fietsen. Mei 2019 verbeterde ik mijn leven en kocht ik een Amslod e-bike en ik had het jaren eerder moeten doen. Fietsen op een e-bike is alsof je altijd meewind hebt en dat maakt het simpelweg leuk. Inmiddels doe ik vrijwel alles op de fiets. Zelfs zware boodschappen, die parkeer ik gewoon in de fietskar voor de hond die achter mijn fiets hangt. Blijkbaar is mijn enthousiasme en tevredenheid over Amslod en de Amslod service aanstekelijk, want inmiddels hebben mijn ouders afgelopen zomer ook allebei een Amslod aangeschaft. Ook mijn oom en tante rijden Amslod, dus ik denk er serieus over om een fietsclub te beginnen ;-)!
9 / 10
Barbara, Muiderberg
14-03-2021
Uiterst tevreden over zowel Amslod fiets als klantenservice
Inmiddels 2 jaar in het bezit van mijn Amslod fiets waar ik veel plezier aan beleef. Mijn speciale dank gaat uit naar de Amslod klantenservice. Altijd word je vriendelijk en correct te woord gestaan en ze houden contact met hun klanten zonder dat je overladen wordt met telefoontjes of mailtjes. Als je ze nodig hebt, zijn ze er voor je! Alle lof.
10 / 10
Dik en Thea ., Purmerend
13-03-2021
Heerlijke goede fietsen.
Wij hebben sinds mei 2019 fietsen van Amslod. wij zijn er erg tevreden over en de service is heel goed. We hebben er allebei al veel plezier van gehad en hopen dat ,als het weer weer wat beter wordt, er veel leuke fietstochtjes mee te gaan maken. We zetten ze achterop de auto en zo zien we ook meer van Nederland. Lekker naar bos en strand. Een aanrader voor iedereen.
10 / 10
Mariette van den Berg, Poortugaal
13-03-2021
Mijn ervaring met Amslod.
We werden leuk ontvangen en geholpen in Meppel. We kregen alle tijd en ruimte om een proefrit te maken. We hebben gelijk 2 fietsen gekocht en zijn er heel erg tevreden mee. Ieder jaar een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt en dat komen ze bij je thuis doen. Wij hebben ze nu 2 jaar en we hebben er nog geen pech mee gekregen. Het zijn goede en stevige fietsen en een aanrader voor andere mensen om ze te kopen.
8 / 10
Nellie, Amersfoort
13-03-2021
Een fijne fiets waar ik vele kilometers mee maak.
Het is een mooie fiets. Ziet er sportief en netjes uit. Heb al vele kilometers in 2 jaar mogen fietsen en ben er zeer tevreden mee. Schakelt goed door en de ondersteuning van de middenmotor is erg prettig. Ik kan er ongeveer 80 km mee fietsen voordat ik hem weer moet opladen. Het enige minpuntje is dat de remmen snel verslappen en weer moet afstellen. Ik zou de fiets zeker aanraden aan familie en vrienden.
9 / 10
L.M. van Veen, Amstelveen
12-03-2021
Ik rij liever op mijn fiets dan in mijn auto!
Anderhalf jaar geleden heb ik mijn eerste Amslod fiets vervangen door een nieuw Amslod model met de motor bij de trappers. Dit bevalt mij prima omdat de andere gewichtsverdeling er voor zorgt dat het sturen makkelijker gaat. Verder kan ik nu kiezen tussen een eco ondersteuningen en een sportieve ondersteuning. Dit zorgt er voor dat je toch energie verbruikt in de eco stand en dat b.v. bij wind de sportieve stand (het ronddraaien gaat dan lichter) extra helpt vooruit te komen.
7 / 10
ria, Neder-Betuwe
12-03-2021
Had ik mijn fiets maar jaren eerder gekocht!
In 2019 heb ik mijn Amslod Wellington MTX-600 gekocht en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van gehad. Mijn enige spijt is mijn opmerking hierboven. Vorig jaar een klein probleempje gehad met een sensor waardoor mijn motor ieder keer uitviel. Dit is netjes opgelost door een monteur van Amslod zelf. Daarna geen problemen meer gehad. De accu gaat net zolang mee als dat er beloofd is en het is heel fijn dat je kan zien hoeveel km je nog kan fietsen. En de turbo stand is echt geweldig, zeker in mijn omgeving waarbij je nogal veel dijkjes hebt is dat fantastisch. Je zoeft omhoog, het is net dat beetje extra. Zeker een aanrader.
9 / 10
jan Kosse, Dongen
12-03-2021
Goed bereikbaar en snel met vervolgstappen
Om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie is Amslod goed bereikbaar en makkelijk gemaakt. De fiets is nu bijna twee jaar en heeft al ruim 7000 km gereden. alles werkt nog en bevalt zeer goed. De accu presteert prima en laat nog geen verzwakking zien. Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn Amslod.
8 / 10
Gertjan, Zuidland
12-03-2021
Heb goede ervaring met Amslod,snel contact.
Mijn ervaring met Amslod ,is dat ze goede kwaliteit fietsen verkopen.Komen met een aantal fietsen langs om proef te rijden,heel makkelijk. Heb 2 fietsen gekocht , en ben heel te vreden. Goed contact met Amslod voor eventueel onderhoud. Zal Amslod zeker aanraden aan anderen.De fietsen doen niet onder voor andere kwaliteits merken.
9 / 10
Marianne, Etten-Leur
11-03-2021
Goed advies en goeie fiets!
Fijne manier om fiets te kopen, alleen was er maar 1 fiets om uit te proberen.Had meer framematen verwacht. Maar het pakte goed uit, fijne fiets.Na jaar servicebeurt, goed gevoel dat alles in orde is!
10 / 10
F.K Blaauw, Meeden
11-03-2021
een fantastische fiets en nog betaalbaar
we hebben de fietsen nu een jaar ,en ze bevallen ons zeer goed het was wel even wennen ,we hadden een voorwiel motor en nu een midden motor dit fietst ontspannen , en heb je een klein probleem met de fiets lost Amslod het het op dus wij zijn tevreden
10 / 10
Jose, Beek gem.Berg en Dal
11-03-2021
Meer dan Super tevreden over de klanten service
Op 17 met 2019 een Venton LX aangeschaft op advies van de verkoper. Deze fiets bleek voor mijn vrouw te groot te zijn,ook na wat aanpassingen. Na diverse malen overlegd te hebben,mocht mijn vrouw een andere uitzoeken op 17 sept 2019. De “oude” fiets zag er nog uit als nieuw na 900 km.kon zo uit de showroom komen, De geruilde fiets de Wellington MX bevalt uitstekend en nu reeds 1100 km meegereden.ondanks een heupoperaties,waardoor enkele maanden niet kunnen fietsen. Hopelijk nog enkele jaren hiervan te genieten.
8 / 10
Elma, Castricum
11-03-2021
Een mooie, degelijke fiets
Het is heerlijk om zo gemakkelijk te fietsen. Dit is mijn eerste elektrische fiets en hij bevalt me prima.
10 / 10
Fred, Nieuwegein
11-03-2021
Heerlijke fietsen en goede service
Wij zijn bij amslod in vianen wezen proeffietsen En de fietsen bevielen ons goed. Fietsen uitgezocht werden keurig thuis bezorgt en afgesteld,ook service pakket is super ,we gaan nu het derde jaar in en ze bevallen ons nog steeds goed,hopen dat het snel beter weer gaat worden dan gaan we er weer lekker op uit.
10 / 10
Feiko, Holwierde
11-03-2021
Prachtige service en dat voor je eigen huis geweldig toch.
Mooie compete ebike. Voor een mooie prijs. Daar wordt een mens pas echt gelukkig van.
8 / 10
thea scholman, Houten
10-03-2021
mijn ervaring is dat het goed gaat
mijn ervaring met amslod:ik heb nu mijn fiets 2 jaar de service is goed je wordt netjes te woord gestaan door de telefonisten ,er wordt snel een afspraak voor je gemaakt voor een service beurt of reparatie vriendelijke monteurs die langs komen ,als er iets niet goed is wordt er een afspraak ingepland om het te vervangen dus al met al ben ik te vreden
10 / 10
Leon, Emmen
10-03-2021
Zeer goed
Als ik vragen heb kan ik bellen en probleem wordt gelijk behandeld en komt er een service afspraak.
10 / 10
Theo, Almelo
10-03-2021
Fijne, degelijke e-bike
Een fiets voor elke dag waar je op kunt vertrouwen.Veel fietsplezier zonder problemen.
10 / 10
Anja, Wehe-den Hoorn
10-03-2021
Goede fietsen met sterke accu en goede service
We zijn erg blij met onze Amslod fietsen met middenmotor. De fiets geeft een krachtige en stabiele ondersteuning. De ondersteuning kan in 10 standen aangepast worden zodat je ondersteuning past bij je conditie en de windsnelheid (en voor- of tegenwind) De ventiel van de achterband van de fiets van mijn man bleek 1 week na aflevering kapot te zijn (band liep langzaam leeg)en dat is zeer goed opgelost. Er kwam een service bus en die hebben de complete achterband vervangen. De accu's hebben een grote capaciteit en je kunt dus lekker veel fietsen.
9 / 10
Jan, Vos
09-03-2021
Top fietservaring
Na 1.5 jaar nog steeds tevreden over onze Amslod. Een zeer complete fiets met middenmoter en een goeie accu brengt ons veel fietsplezier.
7 / 10
Jan, Spijkenisse
07-03-2021
Prachtig product gedragen door goed gemotiveerde organisatie.
Fantastische fietsen, kinderziektes meestal adequaat verholpen door prima gemotiveerd servicepersoneel., die de loyaliteit die bij serviceafhandeling hoort (nog) niet helemaal mogen/kunnen hanteren.
9 / 10
Gijs van der vaart, Mijdrecht
06-03-2021
Geweldig
Wij zijn zeer tevreden over de fietsen die we gekocht hebben en daarbij een geweldige service bij klachten of als er iets stuk gaat is het 1 belletje en het wordt opgelost en een zeer goede klantenservice
10 / 10
Stef, Veenendaal
06-03-2021
Mijn ervaring is super goed heerlijk fietsen
Ik fiets nu altijd met wind mee dat is super lekker fietsen
8 / 10
Thea, Hilversum
06-03-2021
Erg te vrede over de service
Wanneer er iets kapot was aan mijn E Bike dan was er altijd weer snel gerepareerd
8 / 10
Rian, Eindhoven
02-03-2021
Kwaliteitsfiets voor een goede prijs.
Mijn echtgenote en ik hebben beide een Ebike met middenmotor van Amslod gekocht in 2019 en fietsen er tot volle tevredenheid op. We hebben geen storingen of defecten gehad. Het is gebleven bij de banden op spanning houden en accu's opladen. Kortom: tevreden fietsers
9 / 10
Martin & Tinie, Hellevoetsluis
28-02-2021
Uitstekend, voldoet exact aan onze verwachtingen.
Hele goede informatie over de e-bikes, vriendelijke contacten, afspraken worden goed nagekomen. Aflevering van de fietsen was ook goed, goede uitleg en het belangrijkste, de e-bikes bevallen ons prima!
9 / 10
Jaap, Alphen a/d Rijn
27-02-2021
In Coronatijd binnen een week een nieuwe fiets voor de deur!
Ik wilde voor mijn vrouw haar verjaardag een nieuwe E-bike kopen. Maar waar? Alle winkels in lock-down. Tegen mijn gewoonte in toch maar eens gegoogled. Diverse aanbiedingen mogelijk. Na wat controlewerk gekozen voor meer direkte info bij Amslod. Met 2 dagen de folders in huis. Drie dagen later telefoon van Amslod of de folders waren gearriveerd en of er nog vragen waren. Mijn vragen werden direct en vakkundig beantwoord door een vriendelijke dame. Afspraak gemaakt voor een bezoek aan huis voor een eventuele proefrit. De keuze werd gemaakt, afspraak was dat er binnen een week een nieuwe fiets geleverd kon worden. De volgende dag kwam de factuur. Direct betaald en 3 dagen later is de fiets correct afgeleverd. Een HEEL tevreden nieuwe klant.
9 / 10
Coen, Oss
27-02-2021
Super fijne fietsen
Sinds 2 jaar de fietsen van Amslod en een goede keuze geweest! Service is ook prima.
8 / 10
Robert, Assen
27-02-2021
Fijne fietsen om te fietsen
Bijna 2 jaar hebben we onze Wellington en Aston en maken regelmatig een korte en langere fietstocht met veel plezier. Bij aankoop veel contact problemen maar nu niet meer. We hebben een jaarlijks onderhoud wat super gaat. Vriendelijk personeel en aan huis. De accus houden zich erg goed en >100km uitkomt. We gebruiken meestal de ondersteuning van 1 tot 3 wat ruimschoots voldoende is om gemiddeld zo'n 20 km te fietsen. Kortom, geen klachten en genieten.
8 / 10
Joop, Oude-Tonge
27-02-2021
Netjes
Goede voorlichting fiets keurig afgeleverd en super tevreden over de fiets
10 / 10
Aad, Leiderdorp
27-02-2021
Prima fietsen en goede service
Na aanschaf nog geen moment spijt gehad.Nadat er een remkabel was geknapt na een noodstop werd deze na 1 telfoontje de volgende dag direct gemaakt onder garantie.De fietsen hebben een groot bereik ook met veel ondersteunig.Vrienden van ons hebben een fiets van een concurerend merk en merken dat alles stukken minder is.Zeer tevreden over Amslod.Van aanschaf tot levering tot gebruik.
7 / 10
piet, lisse
27-02-2021
Amslod zeer te spreken over geweldig service!
Amslod we zijn nog steeds heel blij met de fiets en.....geweldige service!
10 / 10
Marianne, Haaren
27-02-2021
Super fiets
Op maandag proefrit gedaan op deze fijne fiets. Fedor heeft een duidelijke uitleg gegeven en dezelfde week werd mijn nieuwe fiets nog geleverd. Het is al verschillende dagen mooi weer geweest en ik ben heel blij met deze mooie fiets. De nieuwe serie is veel netter afgewerkt dan de vorige en hij doet zeker niet onder voor bv een Koga.
9 / 10
Dirk, Kampen
27-02-2021
Topfiets!!
Goede prijs voor een superfiets. Ook na 1 jaar fluit ik iedereen voorbij.
10 / 10
Nanda van Engelenburg, EDE GLD
26-02-2021
Prima
Bij storing in het display, goed opgelost. Nieuwe werd opgestuurd ik heb het zelf gemonteerd.
10 / 10
Gert, LANDSMEER
26-02-2021
Amslod ebike hadden we jaren eerder moeten doen
Na heel wat wikken en wegen, onderzoeken en vergelijken zijn we oktober 2019 tot de slotsom gekomen dat de Amslod e-bike precies hetgeen was wat we moesten hebben. Grote accu zodat het opgegeven bereik ook werkelijk gehaald wordt. 7 versnellingen en 10 ondersteuningsstanden. Altijd de juiste combinatie voor een heerlijk dagje toeren. We hebben wel twee kettingsloten goedgekeurd voor een zware motorfiets erbij gekocht want deze fietsen worden niet "uitgeleend" haha Na een tijdje fietsen zeiden we beiden "dit hadden we jaren eerder moeten doen"
9 / 10
Rinie, Lienden
26-02-2021
Boven verwachting
Van de e-bike was de levering volgens afspraak en de uitleg uitstekend. Al diverse keren een lange tocht gemaakt. Met windkracht 5 a 6 had de e-bike geen problemen.
9 / 10
Piet, Bergeijk
25-02-2021
Fijne fiets
Ik ben zeer tevreden over mijn amslod fiets. We ( mijn man heeft er ook een ) hebben er al vele mooie tochten mee gemaakt. De service is ook goed. Als ik bel voor een onderhoudsbeurt dan wordt er een afspraak gemaakt en komt de monteur aan huis. Goed geregeld.
10 / 10
W. Marissen, Zuidwolde Dr
25-02-2021
Mooie perfect werkende fiets
Nu 5000 kilometer gereden met de fiets. Soepele en sterke ondersteuning. Eenvoudig regelbare ondersteuning en versnellingen. Model is Venton LTX. Prachtige matzwarte fiets met rode accenten.
8 / 10
geertje, nijeveen
24-02-2021
mijn ervaring met als amslod had een verkeerde start.
De aflevering van de fiets ging niet goed, de monteur had nergens tijd voor. De fiets was niet goed afgesteld en zo waren er meer dingen. Na een bezoek aan het service centrum in Meppel, werden alle dingen netjes opgelost. Ik was hier erg tevreden over. Ik ben erg blij met mijn fiets
9 / 10
Hennie, Nijmegen
24-02-2021
Fijne fiets
We hebben in 2019 twee Amslod fietsen gekocht in Almelo, sindsdien fietsen we erg veel en hebben er ontzettend veel plezier van, ook de service is wat ons betreft perfect. Wij zijn zeer tevreden over onze Amslod fietsen
10 / 10
Aris, Volendam
24-02-2021
Goede voorlichting
De verkoper van de vestiging in Almere was uiters vriendelijk en gaf ons geheel vrijblijvend goede voorlichting. De fietsen na de proefrit meteen gekocht en zijn zeer tevreden met de fietsen.
10 / 10
Paulien Bruin, Zeewolde
24-02-2021
Wat ben ik blij met deze fantastische fiets
Afgelopen jaar weinig kunnen fietsen ivm de behandeling tegen borstkanker. (Chemo/bestralingen) Wel kleine stukjes kunnen fietsen! Wat was ik blij met mijn ebike! Dit jaar hopelijk dagelijks mijn fiets te gebruiken!


Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt