Klantervaringklantervaring_desktop
Klantervaringklantervaring_mobiel

Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van Kiyoh en Trustpilot!


7 / 10
Corrie , Ter Aar
03-05-2022
Fijne fiets, service minder
Reparatie verzoek ingediend op vrijdag, dinsdag nog niets gehoord, gebeld ze hadden niets ontvangen. Medewerkster vroeg of ik niet naar de plaatselijke fietsenmaker kon gaan, maar die zitten niet op een Amslod reparatie te wachten, daar hebben ze een hekel aan niet daar kopen wél repareren. Toen via Fietsned gerepareerd na 14 dagen, dat is veel te lang als je afhankelijk bent van de fiets. Wij hebben in 2 jaar tijd ca. 11.000 km gefietst. Voor de verkoop heel actief en voor de reparatie niet, dat is jammer!
Reactie Amslod:
Beste Corrie, Bedankt voor uw reactie en feedback. Vervelend om te lezen dat u langer heeft moeten wachten dan gehoopt. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdeling(en) ter evaluatie. Zodat het in de toekomst niet meer voorkomt. Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
9 / 10
Bob ter Horst, Almere
03-05-2022
Amslod heeft mijn fietswereld moeiteloos vergroot.
Door de goede ondersteuning van de Bafang motor en de confortabele zit op mijn Amslod Hilston fiets, zijn lange tochten telkens een plezier. Tijdens mijn camperreizen is ook een bergtocht geen probleem. De goede service en prima prestaties maakt dat de aanschaf van een Amslod fiets de moeite waard is gebleken. Het jammer dat het servicepunt in Almere geen fietsenmaker meer heeft.
10 / 10
John, Papendrecht
03-05-2022
Tweede fiets
Na een bezoek aan de showroom in Papendrecht hebben we onze tweede amslid fiets gekocht. Fantastisch goed geholpen en geadviseerd. Super tevreden en een hele fijne fiets.
9 / 10
Jeroen , Hengelo
02-05-2022
Fijne fiets met grote actieradius
Ik was geen fietser. Door de electrische fiets van Amslod . Doe ik alles op de fiets. Heerlijke ondersteuning die je je makkelijk naar eigen inzicht kunt aanpassen. Ofwel een fijne fiets met groot bereik op 1 acculading. Helemaal top.
7 / 10
R Dijs, Maarssen
02-05-2022
Geweldige fiets
In het begin even opstart moeilijkheden. Heel goed verholpen. Zou geen andere fiets meer willen.
8 / 10
Christa , Vlieland
02-05-2022
Prima!
Deze fiets maakt fietsen leuk en gemakkelijk
9 / 10
Henny, Maastricht
02-05-2022
Ben heel blij met mijn fiets van Amslod goede zithouding
Wil hem iedereen aanbevelen
10 / 10
René, Hoofddorp
02-05-2022
Fijne fiets en uitstekende service!
Ik heb in 2020 een Amslod York fiets gekocht en ben er nog steeds blij mee. Prima advies gehad bij aankoop van de fiets bij Amslod in Cruquius, vervolgens werd de fiets snel en netjes afgeleverd. Na een jaar heb ik een onderhoudsbeurt aan huis laten doen en dit ging ook allemaal heel erg netjes!
10 / 10
Ina , Utrecht
01-05-2022
Goede fiets met een hele goede ondersteuning.
Veel plezier met mijn fiets vooral met wind tegen en de brug opfietsen. Gaat met gemak en zonder moeite.
9 / 10
Gjalt, Harkema
01-05-2022
Goede keuze van mij om de Amslod Venton LRX 600 te kopen.
Door de goede service van de verkoper in Leek ben ik tot deze keuze gekomen.Ook de bezorging en de uitleg was goed. Toch kwam ik er na een poosje achter dat een fietspomp wel een gemis is.ik hoop dat jullie daar in de toekomst naar willen kijken. Verder niets dan lof over de fiets. G Wagenaar ..
7 / 10
Cor, Spijkenisse
01-05-2022
prima maar er zijn toch wel wat opmerkingen.
bij de eerste service beurt wat opmerkingen aangegeven en daarop in alles geriecet ook is er een nieuwe display geplaatst toch blijf ik last houden van dat de klok en de afstanden zomaar veranderen. verder zeer tevreden over de fiets.
Reactie Amslod:
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw review. Van mijn collega's van de servicedesk heb ik vernomen dat er een mail naar u is gestuurd en dat er een passende oplossing is aangeboden. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u reageren op de mail die u van onze servicedesk heeft ontvangen. Indien u nog vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met onze servicedesk via 038 202 0808 (optie 3). Met vriendelijke groet, Sanne van Amslod
10 / 10
Ramona, Berkel-Enschot
29-04-2022
Fijne fiets
een goede service fijne fiets ik fiets er bijna elke dag op vorige jaar meegenomen naar zuid Limburg heerlijk ge fiets door de heuvels zonder problemen ik raad iedereen amslod aan
8 / 10
Ben , Almere
29-04-2022
Prima fiets
Ik ben nu 2 maanden in het bezit van mijn fiets en hij voldoet aan al mijn verwachtingen. Goede zit, makkelijke bediening, behoorlijke actieradius en het geheel trapt heerlijk weg.
10 / 10
M Heerden, Landgraaf
29-04-2022
perfect
zo juist heb ik weer de service beurt aan huis gehad , en ben weer super tevreden , de monteur was erg vriendelijk , en behulpzaam en hij was ook nog perfect op tijd , super ,super
10 / 10
Paula, Zoetermeer
29-04-2022
Goede service
Fijne fietsen en goede ,aardige vakkundige mensen die werken bij amslod
10 / 10
harry, rosmalen
29-04-2022
helemaal goed
alleds prima. prettig geholpen in de winkel en de aflevering en instructie ook prima
10 / 10
Geert, Tolbert
29-04-2022
informatie, uitleg en service uitstekend.
Wij zijn prima geholpen door de verkoper en die gaf uitstekend uitleg. Hebben een flink stuk proef gefietst en alle vragen werden uitstekend beantwoord. Wij hadden ons ook goed voorbereidt en dat zei de verkoper ook. Na er een paar keer op hebben gefietst kwamen we nog wat puntjes tegen qua afstelling zoal zadel en stuur. Deze werden prima door de in Leek gevestigde verkoop punt verholpen. Al met al zijn wij tot nu toe zeer tevreden over de fietsen.
10 / 10
Harry , Siddeburen
28-04-2022
Prima fietsen en geweldige ervaring
Het is een genot om een eind te fietsen, en heel veel gemak ook met tegen wind. Wij denken dat we heel veel plezier van deze fietsen gaan beleven.
8 / 10
Sylvia Visser, Biezenmortel
28-04-2022
Geweldige fiets, goede service
Top fiets, keurig aan huis bezorgd, service aan huis en fijn personeel.
10 / 10
Ellie de Vaan, Eindhoven
28-04-2022
Zeer goede ervaring
Mooie en fijne fiets aangeschaft bij amslod. Fijne fietskilometers gehad . Toevallig kreeg ik n telefoontje net op t moment dat de display niet meer aan ging dus niets meer kon. Aardige medewerker en goed advies want t display werkt weer dus we kunnen weer kilometers maken. Bedankt!!
10 / 10
Arianne Meijdam, Coevorden
28-04-2022
Uiterst Klantvriendelijk
Fiets aangeschaft in Emmen. Daar ik wat fysieke problemen heb nam de verkoper het initiatief om eerst een en ander onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Zo kreeg hij een goed idee welke fiets en bij mij zou passen. Toen nog samen een mooie uitgezocht en ben ik een rondje gaan oefenen. Bij terugkomst meteen besloten de fiets te kopen. Binnen 14 dagen (het was hoog zomer) mijn fiets notabene op mijn vakantieadres geleverd. En ook daar ging de mechanieker niet eerder weg zonder dat ik de fiets goed had uit geprobeerd! Inmiddels 2 jaar verder en ben ik nog dik tevreden !
10 / 10
Andreas , Susteren
28-04-2022
Goede mooie en betaalbare E bike
We hebben tot volle tevredenheid al ruim 1900 km met onze E bikes gefietst. De stille middenmotor met zijn grote trekkracht geeft een extra fijn gevoel tijdens de rit. Extra veiligheid is het remlicht onder de bagagedrager, kortom een zeer fijne fiets die ik graag aan andere aanbeveelt.
10 / 10
Gerdie Stikkelman, Aalten
28-04-2022
Prima fiets, mooie uitvoering, hoge kwaliteit
Mijn Amslod werd keurig aan huis door mij getest, gebracht en de km. Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Hij fietst heerlijk, ik kan ook kiezen om zelf Wat inspanning te doen of als ik even snel.nog even een boodschap moet doen op volle kracht vooruit! De batterij is zuinig en laadt prettig snel.op. Al met al blij met mijn AMSLOD.
10 / 10
Ruud , Woerden
27-04-2022
Goede degelijke fiets
Na een proefrit in Vianen het type en model uitgezocht. Na betaling netjes afgeleverd met de nodige uitleg. Helemaal tevreden.
10 / 10
Jan, Deventer
27-04-2022
Goede service TD Apeldoorn. Top fiets!
Na een week een probleem gehad met de display, maar dit is zeer snel en vakkundig opgelost door de mensen van de TD in Apeldoorn. Fiets 3 keer in de na mijn werk van Deventer naar Apeldoorn en dat gaat met mijn Amslod helemaal TOP!
9 / 10
Diana, Woerden
26-04-2022
Prima bedrijf.
Na het opvragen van een folder een afspraak gemaakt aan huis om een proefrit te maken op een elektrische fiets. Goed geadviseerd en nog steeds tevreden over mijn fiets en de service.
10 / 10
Engelina, LANDGRAAF
26-04-2022
Een fijne, soepele goed afgewerkte fiets.
Na een e-bike met voorwielaandrijving heb ik gekozen voor een fiets met achterwielaandrijving welke meteen reageert op de kracht van het trappen. Dit fietst veel fijner en de ondersteuning reageert meteen. Verder zijn de standen makkelijk in te stellen. Zowel de gang van de fiets zelf als de sterkte van de ondersteubing.
8 / 10
J., Kortenhoef
26-04-2022
Prima
We hebben een hele goede keuze gemaakt.waar we zeer blij mee zijn.
8 / 10
Diny Hugen, Emmen
26-04-2022
Goede keuz geweest
Een fijne fiets was snel geleverd en goede voorlichting een aanraader..
8 / 10
Ria, Utrecht
26-04-2022
Fijne uitleg gehad in vianen
Ik heb een goede uitleg gehad betreft de amslod fiets. Na een .proefrit in vianen met een flinke tegenwind te hebben gefiets was ik er zeker van dat ik een electriche fiets wilde gaan fietsen. Tot de dag van vandaag geen spijt van mijn amslod fiets.
8 / 10
Dick en Nicole, Echt
25-04-2022
Zeer goed advies en snelle goede aflevering.
Recent hebben we twee fietsen gekocht in de winkel van Roermond. Werden daar geholpen door Lazlo Drenth hij was zeer goed in het adviseren en demonstreren. Altijd fijn om door een goede verkoper de juiste uitleg te krijgen en die hier de tijd voor neemt. Ook de aflevering aan huis was helemaal in orde. De fietsen zijn fantastisch en we hopen er nog jaren plezier van te hebben.
10 / 10
Jan, Assen
24-04-2022
Prima geregeld.
Hebben 2 fietsen gekocht bij filiaal in Assen. Keurig en zonder aandringen laten adviseren door de verkoper. Hebben hiervoor ook bij andere merken gekeken maar gingen toch voor Amslod. Is op de afgesroken dag keurig afgeleverd.Tot op heden geen spijt.
10 / 10
Tamara Dries, 's-Gravendeel
24-04-2022
Fantastische fiets waar alles op en aan zit.
Ik heb sinds een paar maanden een elektrische fiets van Amslod. En wat een fantastische keuze is dat geweest. Ik gebruik mijn fiets voor woon-werk verkeer. Maar ook steeds vaker voor plezier. Ik heb er geen spijt van.
8 / 10
Cor, Amersfoort
23-04-2022
Goede snelle service bij problemen
Zeer goede fiets, heb een klein probleempje gehad. Werd keurig en snel opgelost
10 / 10
Trijnko Grooten, Lelystad
23-04-2022
Fantastisch
Wij zijn zeer tevreden met onze Amslod Venton LRX fietsen. Vanaf het bezoek aan de Amslod winkel in Almere tot aan de aflevering van de fietsen is alles perfect verlopen. Wij hebben inmiddels ongeveer 500 km gefietst op onze Amslod fietsen, en hebben nog geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Amslod.
10 / 10
Thijs, Mariaparochie
23-04-2022
Uitstekend
Geweldige fiets, goed zadel en een fantastische elektrische motor
8 / 10
Mina, Zuidbroek
22-04-2022
Zeer prettige fiets.
Inmiddels bijna mijn eerste 600 km er op zitten. Heerlijk gefietst, ook met veel tegenwind goede ervaring met de fiets. Grote actieradius, ondanks gebruik hogere ondersteuning.
9 / 10
Ton van Doorn, Breda
22-04-2022
Geweldig
Nette winkel in papendrecht, goed geholpen en netjes en snel afgeleverd. We hebben er 2 gekocjt en onze oude amslod fietsen ingeruild, was voorwiel nu middenmotor, geeft een veiliger gevoel en het rijdt super. We zijn er blij mee !
8 / 10
Adri, Zwolle
22-04-2022
Goed
Prettig geholpen
10 / 10
Arthur Van Helden, Herkenbosch
22-04-2022
Prima
Deze fiets heb ik in Roermond gekocht,de eerste heb ik via internet besteld 5 jaar geleden waar ik zeer tevreden over was maar omdat ik wat ouder ben had ik liever een damesfiets want dat is makkelijker met op en afstappen. Ik moet zeggen dat de verkoper zeer zijn best heeft gedaan om al mijn wensen in te vullen. Daarom prima verzorgd. Op naar de volgende 5 jaar.
9 / 10
Arie, ZWIJNDRECHT
22-04-2022
Prima fiets leuk geholpen
Mooie fiets, goed advies en snelle levering. Daarnaast leuke inruilaktie!
10 / 10
Jan Janzen, Den Helder
21-04-2022
Met recht een juiste keuze dat we hebben gekozen voor de fiets van Amslod
We hadden al langer het idee een fiets met ondersteuning aan te schaffen, Na dat onze kinderen, (de fam. Zoontjes uit Castricum) elk ook een fiets hadden aangeschaft bij Amslod, en wij hier op hadden gereden, waren we om. Ook hadden we andere merken bekeken, maar deze hadden niet onze voorkeur. Een mooie fiets, ook qua uitstraling, een aanwinst. Vlotte levering en een goede uitleg bij aflevering.
7 / 10
Conny , Capelle aan den IJssel
21-04-2022
Fijne fiets
1 nadeel, kleine dopje oplaadpunt lastig te plaatsen springt er steeds uit, bang dat ik kwijt raakt.
Reactie Amslod:
Beste Conny, Bedankt voor uw reactie en feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdeling(en) ter evaluatie. Graag ontvangen wij uw NAW-gegevens via webcare@amslod.nl. Wij willen u dan graag een extra dopje toesturen. Mochten we u op dit moment nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag. Onze service desk is bereikbaar via 038 202 0808 (keuze 3). Met vriendelijke groet, Mirjam van Amslod
10 / 10
Henk, Wolphaartsdijk
20-04-2022
Prima fiets, had ik jaren geleden al moeten kopen
dankzij een zeer goede ondersteuning van de motor hoef je niet bang te zijn dat de fiets ineens vooruit schiet met het risico dat je kan vallen. Je hebt direct alles onder controle. Ook ziet een fiets van Amslod er mooi uit en is de bekabeling mooi in het frame weggewerkt. Kortom een echte aanrader
10 / 10
Thessa, Vught
20-04-2022
Enthousiast!
Precies de e-bike die ik wilde! Ik ben erg goed geholpen en mocht een proef rit maken. Bij aflevering werd de fiets goed voor mij afgesteld! Ook de service in de toekomst spreekt mij aan, deskundige adviezen ! Ik fiets met veel plezier!
10 / 10
Peter, Zoetermeer
20-04-2022
Uitstekende fietsen. Prijs kwaliteit is prima.
Nu al mijn 2de fiets van Amslod. Heb ook nog steeds mijn eerste fiets. Al 4 jr en geen problemen gehad. Prijs kwaliteit is goed. Daar waar je voor soortgelijke fietsen veel meer betaald.
9 / 10
Henk, SPIJKENISSE
20-04-2022
Superkwaliteit E-Bike en fantastisch personeel
Ik wilde een E-Bike en kwam na wat onderzoek op internet uit bij Amslod, vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de mooie modellen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt bij een AMSLOD Experience Centre en een proefrit gemaakt op een E-Bike die ik wilde. Ik vond het een super ervaring, alles loopt soepel en het bedieningsgemak is ook een pre. We hadden snel een deal met de verkoper en ik heb ook mijn oude fiets ingeruild tegen een mooi bedrag van 500,- Euro. Er werd wel gezegd dat de levertijd ongeveer 4 weken zou duren, maar toen ik de E-Bike online betaald had, kreeg ik na een paar dagen al een mail waarin een afleverdatum genoemd werd, en dat was binnen 10 dagen, dus daar ben ik ook super tevreden over. De aflevering ging ook fantastisch, op de dag en afgesproken timeslot was de Chauffeur van AMSLOD er, en belde aan en vroeg of ik wilde kijken hoe hij de E-bike gereed ging maken, dat wilde ik wel, en de man heeft mij alles laten zien van uitpakken tot in elkaar zetten en de banden op spanning brengen en heeft alles netjes uitgelegd hoe alles werkte, uiteindelijk heeft hij zelf eerst een proefrit gemaakt in de buurt, en daarna mocht ik ook alles proberen en het was een superervaring. Mijn oude fiets heeft hij ook meteen meegenomen. Kortom een superervaring alles bij elkaar. En tot slot ben ik nog steeds heel tevreden met mijn super E-Bike van AMSLOD.
8 / 10
Jaap , Alkmaar
19-04-2022
Goede service en dito uitleg
We waren op zoek naar een e-bike maar hebben door geduldige verkoper de knoop doorgehakt. Ook al om dat we voor onze oude e-bikes (5+ jaar oud ) een korting kregen. Fietsen werden voor de deur afgeleverd en de oude weer meegenomen. Helemaal klasse. De eerste 200 km gereden Even wennen was het eerst "aanzetten " van de motor (zie display) en dan gaan rijden. Je hoeft ook niet steeds aan de lader, want er zit een stevige accu op.motorgeluid is er amper dus: We zijn tevreden
7 / 10
Truus Peeters, Stramproy
19-04-2022
Geweldige fiets
Hele fijne fiets , auto blijft nu meer thuis staan.
8 / 10
Gerrit, Enschede
18-04-2022
Heb een goed gesprek gehad
Ik heb een prettig gesprek gehad met een medewerkster die benieuw was naar mijn ervaring met mijn nieuwe fiets


Amslod Experience Centers

amslod-experience-centers-banner

Amslod Experience Centers

amslod-experience-center-banner-mobiel