Lees de ervaringen van onze klanten

Elke dag ontvangen we tientallen reviews van tevreden Amslod-klanten over onze e-bikes! Lees de mooie ervaringen van onze klanten. Uw ervaring delen? U kunt ons beoordelen door een review achter te laten via onze site of onze reviewpartners: Trustpilot, Kiyoh, en Google.

We zijn enorm trots dat Amslod het hoogst scoort in klanttevredenheid volgens de onafhankelijke beoordelingswebsites van KiyohTrustpilot, en Google!


10 / 10
Monique Dekker, BERKHOUT
13-07-2021
Prima en deskundig advies
Fiets is keurig geleverd met alles er en eraan.
10 / 10
Harry Hendrik Klevering, Loppersum
13-07-2021
Zeer tevreden wij zijn er super blij mee...
Wij zij heel goed ingericht door verkoper,goede uitleg,en een proefrit gemaak,fiets voelde prettige aan. Fiets is mooi afgewerkt,lasnaden zijn mooi strak .. Het is ook een mooie fiets om naar tekijken... Kleuren combinatie van de fietsen zijn mooi en goed bedacht...
10 / 10
John, Uitgeest
13-07-2021
perfecte service en snelle levering.
Mijn bestelde fiets was met enkele weken snel geleverd, werd zelfs op 2e pinsterdag afgeleverd. helaas trad na 1 dag een lelijke storing van de motor op. enige dagen later is de motor compleet vervangen. een perfecte service. dit toont aan dat ik uw van harte aanbeveel om bij Amslod uw rijwiel te kopen. kies ook voor vakmanschap en kwaliteit.
8 / 10
pieter, Gieten
13-07-2021
deze fiets is top
ik kan tot nu toe nog geen foutje ontdekken echt een super fiets
8 / 10
T.T., Aalsmeer
12-07-2021
E-bikes met een mooie prijs/ kwaliteits verhouding
Als eerste heb ik een folder aangevraagd. Daarin staat duidelijke informatie, alles wat je wil weten, behalve de prijs, dat is erg jammer, net als dat het op de website niet te vinden is. Dus op naar een testlocatie, en voordat ik binnen was, zat ik al op een fiets, om een testrondje te maken. En daarna stond de volgende fiets klaar. Na duidelijkheid over de prijs, en tevredenheid over het testrondje, heb ik een Amslod fiets aangeschaft. Helaas was de communicatie met de verkoper na aankoop niet vlot, maar de fiets stond wel binnen 2 weken thuis. Over de fiets zelf ben ik erg tevreden, ik stap nu veel vaker op de fiets, de ondersteuning is een goede stimulans. Daarnaast vind ik de fiets ook erg mooi. Kortom, erg blij met deze aankoop!
9 / 10
Piet Entius, Almelo
10-07-2021
Prima fietsen met flink vermogen.
We hebben beide een elektrische Amslodfiets aangeschaft, omdat we graag toertochten maken en deze fietsen het meeste vermogen hebben. Het is voor ons de derde elektrische fiets. Deze fietsen bevallen erg goed en rijden lekker. Een paar kleine startprobleempjes werden vlot gerepareerd. Inmiddels hebben we na 2 maanden meer dan 1000 km op de teller staan en hopen nog vele kilometers te maken.
10 / 10
Otto, Nieuw Weerdinge
10-07-2021
Uitstekend
Goed en prettig overleg over levering en prijs fiets. Fiets voldoet aan mijn wensen, heeft grote actieradius zoals vermeld. Prettige fietservaring, licht en wendbaar, alles werkt naar wens ook na 780 km.
10 / 10
Sylvia , Haarlem
10-07-2021
Geweldig
In de showroom werden wij voortreffelijk geholpen en geïnformeerd. Gezellige medewerker met een vlotte babbel. Super tevreden met onze heerlijke fietsen..
9 / 10
Nico Bolhaar, Koog aan de Zaan
09-07-2021
Prima winkel
Goede verkoper, geen slap geouwehoer maar lekker vlot, een aanrader.
10 / 10
Jan te Boekhorst, Millingen ad Ryn
09-07-2021
Geweldige fietsen had veel eerder een Amslod moeten kopen
Heb in April de folder van Amslod aangevraagd en kreeg die zeer snel in huis ,waarnaar we een afspraak maakte voor een proefrit thuis . Ook dat was snel geregeld en op zaterdag morgen stond het busje voor de deur met verschillende fietsen met midden motor en voorwiel motor. We kregen prima uitleg van vriendelijke meneer. Uiteindelijk voor de wellington mrx 600 gekozen voor mijn vrouw en mij. Na anderhalve week al in huis en wat fietsen ze heerlijk. En ook nog eens 700 euro per fiets terug voor onze oude E bikes. We hebben ze nu twee maanden maar wat zijn we er blij mee zoveel fijner dan onze oude E bikes . Ook de service zo prima had bij mijn fiets een irritant piepje gebeld en binnen drie dagen service voor de deur en opgelost. Ook dat is zo fijn drie jaar garantie service aan huis. Dus over een paar jaar weer een Amslod en niet anders meer . Echt een aanrader voor iedereen.
10 / 10
Dirk, DWINGELOO
09-07-2021
Zoals je hoopt dat het gaat, en beter!
Heel goed geholpen en begeleid in de winkel, eerlijk verhaal, goede proefrit gemaakt. Levering kon, dankzij de verkoper én het back office, nog worden versnelt voor een verjaardag. Prima contact over levering. Levering zelf vlot, op tijd. Controle telefoontje na ongeveer een maand wordt ook gewaardeerd. En verder, een heerlijke fiets met een dikke accu en een heel fijn zadel.
8 / 10
Peter, Almere
09-07-2021
Geweldige fietsen!
Na 8 jaar ervaring op E-bikes met voorwiel-motor, zijn mijn vrouw en ik overgestapt op Amslod (2020 modellen) met middenmotoren na een proefrit in Almere. Veel betere trekkracht, accu en ondersteunings-mogelijkheden dan onze oude fietsen. Ze rijden fantastisch. Onlangs een paar dagen gefietst in Limburg, 1x wilde de fiets van mijn vrouw niet "starten" en de snelbinders konden gelijk de vuilnisbak in.., onder spanning nat geregend(?) Maar desondanks zeer tevreden over de fietsen!
10 / 10
Mat Kempen, Panningen
09-07-2021
Prima fiets van amslod
Na dat ik de fiets had besteld werd hij na een week al thuis bezorgd. Het werd mij uit gelegd hoe alles werkte. Amslod doet wat ze beloven.ik ben zeer tevreden over amslod.en over de fiets Vr.gr. mat
10 / 10
Jan, Almere
07-07-2021
Prima service!
We voelden ons zeer welkom in de Amslod-winkel in Almere. De bediening was zeer vriendelijk en onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord. We kochten twee fietsen die na een week thuis werden bezorgd. Ook bij de levering ging alles op een relaxte en vriendelijke manier. Kortom: We zijn uiterst tevreden over de service van Amslod en hebben tot nu toe alleen maar fietsplezier beleefd.
9 / 10
Jan, de Vries
06-07-2021
Superieur fietsgenot
Omdat ik hartproblemen heb gekregen en me minder mag belasten besloten om voor mijn vrouw en mijzelf een Amslod aan te schaffen. Bij het servicecentre een fijne proefrit en uitgebreide voorlichting gekregen. Twee weken later werden de fietsen keurig thuisbezorgd en op maat gemaakt. Nog niet zoveel gefietst als ik zou willen maar de eerste indruk is goed, ruime actieradidus, goed zitcomfort en een helder display. enige minpuntje waar ik tegenaan loop is dat de boutjes van de standaard bij zowel mijn vrouw haar fiets en mijn fiets loslopen. Waarschijnlijk moet hier een ringetje tussen, binnenkort de 500 km beurt, ik verwacht dat dit an opgelost wordt.
10 / 10
Henk, Groningen
06-07-2021
Prima fiets, verkoper heeft niets te veel gezegd.
Prima fiets, verkoper heeft niets te veel gezegd ,de proefrit was al voldoende om mij te overtuigen. eerder een fiets met trapondersteuning op het achterwiel ,nu met midden motor echt aan te bevelen. de sportieve onder steuning is een geweldige gewaarwording met name als je behoorlijk omhoog moet KLASSE!!!!!
9 / 10
Siem, Oterleek
06-07-2021
Fietst geweldig
We hebben ze nog niet zolang maar al heel veel fietsplezier gehad en hopen nog veel tochten te maken
8 / 10
Madelon Dillerop, Bovensmilde
04-07-2021
Heerlijke Fiets
Heerlijke fiets, eenvoudig in gebruik en fijn dat ik in controle ben.
9 / 10
Wim, Oss
03-07-2021
Gewoon goede fiets
Bijna een jaar in gebruik en ze bevallen prima nog geen problemen mee gehad.
9 / 10
Linda, Sint-Oedenrode
02-07-2021
Goede fiets en goede service
Fiets in januari gekocht. Eerste beurt gehad en 1 kaar terug moeten vallen op service voor een afstelling van de rem. Ik ben alle keren goed en snel geholpen en alles is duidelijk uitgelegd. De fiets was snel geleverd. Ik vind de fiets ontzettend fijn en hij voldoet precies volgens beschrijving.
10 / 10
a van den oosten, BILTHOVEN
30-06-2021
geweldig
2 fietsen gekocht. Deze werden door een zeer vriendelijke medewerker afgeleverd en afgemonteerd. Zijn toen gaan fietsen en waren zeer tevreden. deze fietsen rijden erg comfortabel en we hopen er nog lang plezier van te hebben
10 / 10
Marjoes Dehe, Heerhugowaard
30-06-2021
Super geweldig!
Heel prettig en deskundig geadviseerd,in de winkel in Heerhugowaard. Supersnelle levering aan huis ook weer door een deskundige monteur,die alles keurig netjes uit legt en de fiets perfect afsteld. Heel erg blij met mijn amslod fiets!
10 / 10
Anja, Purmerend
29-06-2021
Heel blij met onze fiets en service
Een paar weken geleden hebben wij onze eerste E- bikes gekocht. We kwamen na wat speuren en recensies lezen op internet al snel uit bij Amslod. Na een bezoek in Almere waar we verschillende fietsen hebben uitgeprobeerd, hebben direct onze E-bikes besteld die al na 2 weken werden afgeleverd. We hebben er inmiddels al heel wat kilometers op zitten. Het is onze beste aankoop van dit jaar en we zouden nu al niet anders meer willen.
9 / 10
Jaap, Noord Scharwoude
29-06-2021
Zeer positief
Ik was al even aan het rond kijken voor een nieuwe e bike en kwam via internet bij Amslod uit en na wat onderzoek kwam deze er toch wel heel goed uit in de verschillende enquêtes. Het bleek dat er in de buurt bij mij een expirence center was in Heerhugowaard , dus daar even naar toe gereden om eens te kijken ik werdt daar heel leuk en vriendelijk ontvangen en ben even gaan proef rijden. De adviseur zij tegen mij dat ik eigenlijk een grotere fiets nodig had vanwege mijn lengte , maar daar mijn vrouw soms ook mijn fiets gebruikt en die kleiner is had ik dus proef gereden op die maat fiets. Dus op advies ook op de grotere uitvoering proef gereden en ja hij had helemaal gelijk. Dus toch maar besloten om de grotere uitvoering te kopen want dat paste toch veel beter. Daar alles in orde gemaakt en binnen 2 dagen had ik de factuur binnen en het zou +/- 7 a 8 werkdagen duren na betaling maar binnen 1 week kon ik de fiets al geleverd krijgen. De fiets werd netjes thuis afgeleverd en afgesteld en kreeg ook de nodige uitleg van hoe en wat op te letten met de accu en het scherm. Heb inmiddels al netjes de accu 3 x leeg gereden tot 10% en na het wennen aan de fiets haal ik +/- 100 Km op een accu lading. Het is heel natuurlijk rijden op deze fiets en gebruik meestal de eco3 stand en bij een helling op set ik hem even in eco5 de sport stand gebruik ik nauwelijks. Er is een minpunt ik heb de grootste fiets tassen die er zijn en dan kan het gebeuren dat de tassen tegen de achter band komen. Vel fietsen hebben daarvoor een beugel maar Amslod niet ik heb dit opgelost met 2 stukjes aluminium profiel en heb dit ook bij het expirence center laten zien die heeft daar foto's van gemaakt en zou dit aan de ontwerpers door geven. Dus ik hoop dat men daar in de toekomst een oplossing voor gaat maken.
10 / 10
Cynthia , Heerhugowaard
29-06-2021
Prima fiets voor een heel scherpe prijs; absoluut een aanrader.
Heb er al heel wat km's op gereden; met de forse actie heb je een grote acteradius, zelfs als je een sterke ondersteuning kiest. Hij fietst heerlijk; de positie van het stuur is optimaal instelbaar.
10 / 10
Fons, Boxmeer
25-06-2021
Alles goed geregeld
Fijne fiets alleen als tip zou ik bij aankoop van een fiets de keuze willen hebben uit meerdere zadels er zitten bij zowel de dames fiets als bij de heren fiets dezelfde zadels op Wij hebben er andere op gezet
8 / 10
Ien, Eersel
25-06-2021
Super fijne fiets
Mijn tweede elektrische fiets. Eerst een Sparta en nu gekozen voor Amslod, een goede keuze. Fijne fiets, goede prijs/kwaliteit verhouding en goed advies gekregen in de winkel.
10 / 10
bertus jansen, SPIJK GLD
24-06-2021
heel goed
het kan niet beter
10 / 10
Anita , Veghel
23-06-2021
Zeer tevreden, super fijne fiets!
Wij hebben best een tijdje rondgekeken voor we tot de koop overgingen. Bij Amslod werden wij zeer vriendelijk geholpen bij het experience centre. De proefrit gaf de doorslag. Zeer snelle levering (binnen 10 dagen). We hebben de fietsen nu een maand en zijn er heel blij mee. Naar onze mening een hele goede prijs / kwaliteit verhouding. Het MIK-systeem op de bagagedrager is ook een plus. Met 1 beweging de fietstas of de hondenmand stevig en veilig achterop.
8 / 10
Sandra, Bussum
23-06-2021
Gewoon een goede fiets
Ik kwam de winkel binnen en verkoper zag gelijk welke frame maat goed was voor mij. Fiets uitgezocht, rondje mee gereden, klaar. Geen toeters en bellen en heel veel gepraat. Fiets is goed, wordt besteld. Ik hou daarvan, duidelijke uitleg over de fiets, verzekering en garantie. Wat ik heel attent vind dat er nagebeld wordt of alles bevalt en eventuele vragen. Die ik niet had, hij fiets heerlijk. Het enige wat ik wel mis is een extra slot, nu kan hij op slot met sleutel. Maar dezelfde sloten heb je ook met insteekkabel. Voor die prijs had dat er best bij gemogen.
7 / 10
Henny Morshuis-Veraa, Drunen
22-06-2021
redelijk goed
fijne fiets maar trapondersteuning valt wat tegen.
8 / 10
Johan, Helmond
22-06-2021
Geweldig
Tijden gedacht, een elektrische fiets is niets voor mij, in praktijk had ik het veel eerder moeten doen. Je fietst zo uren weg. Bij Amslod goed en netjes geholpen betreffend prijs, uitleg en inruil van oude fietsen.
8 / 10
Evert, Den Haag
08-06-2021
Prima!
Na een bezoek aan experience center Rotterdam heb ik de Amslod Hilston online gekocht. Hierna een adequate en tijdige aflevering op afgesproken tijdstip. Heb inmiddels veel km's gemaakt op een zeer prettige en onderhoudsvriendelijke fiets. De Amslod Hilston is zeer zeker aan te raden voor woon-/werkverkeer en recreatief gebruik!
10 / 10
Dickie, Son en Breugel
07-06-2021
Snelle service, zeer klantvriendelijk
Heb mijn fiets online besteld, ik werd vrijwel direct terug gebeld en werd mijn order door gesproken. Na 14dgn kon ik fietsen, op mijn super fiets
10 / 10
m van Heerden, Landgraaf
06-06-2021
super service
wat een geweldige service nadat ik met mijn eerste fiets van jullie veel pech heb gehad omdat deze al binnen 1 maand op brutale wijze was gestolen heb ik binnen 1 week weer een nieuwe fiets mogen ontvangen ,en hebben jullie dit probleem op een prima en zeer snelle wijze perfect opgelost , super
8 / 10
Ina Visscher , Hattem
04-06-2021
Prima service
Ruim een jaar een Wellington fiets , bevalt goed , alleen maakt de motor vrij veel geluid , vergeleken bij die van mijn man , 2 x nagekeken en gesmeerd , niet geholpen ! Na een bezoek aan de werkplaats in Meppel is de motor vervangen ! Heel tevreden over !!
10 / 10
Janine, Limburg
04-06-2021
Super service
Binnen een jaar mijn oplader kapot! Mail gestuurd binnen 1 dag antwoord en zelfs al binnen 2 werkdagen mijn nieuwe acculader binnen. Op dit moment ligt de accu aan de oplader dus kan snel weer op de fiets stappen en genieten Groetjes een tevreden Amslod klant!!
10 / 10
Mirjam , Hellevoetsluis
31-05-2021
Supercalifragilisticexpialidocius
Zoals hierboven beschreven, super, formidabel, geweldig, het einde.... Met weemoed nam ik afscheid van mn witte batavus, die er nog zo mooi uit zag.... was dit wel de juiste keuze.... ik heb eigenlijk geen trapondersteuning nodig..... Maar nu, dolblij met besluit en aankoop.... Echt een heerlijke fiets, makkelijk bedieningspaneel. Amslod heeft bovendien Fijn meedenkend personeel.
Reactie Amslod:
Beste Mirjam, Wat heerlijk om dit te lezen! We zijn supercalifragilisticexpialidocius blij met u als klant! Nog heel veel fijne fietskilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, Anne van Amslod
9 / 10
Anita vos, Son en Breugel
31-05-2021
Super
Na een bezoek in de winkel (Eindhoven) kreeg ik meteen een goed gevoel. Zeer relaxte mensen in vertrouwen twee fietsen mee gekregen en dat gaf al voor een grootdeel de doorslag om voor Amslod te kiezen. Na aanschaf fiets zijn we nu een paar maanden verder en het blijkt een perfecte keuze te zijn. Alleen deze week even contact opnemen belletje is stuk maar ik ben er van overtuigd dat ze dat oplossen Of ik Amslod aanraad zeker weten Top bedrijf.
9 / 10
Hans , Uden
27-05-2021
Fantastische fietsen en prima service
Fijne bediening in winkel en goed advies bij proefrit ,daarna snelle aflevering ,prima service na melding van klein probleempje met instelling van display. Daarna eerste service beurt ,na 500 km, keurig aan huis verzorgd.
8 / 10
Frans, Dordrecht
27-05-2021
Geweldig
Ik heb pas een Amslod Wellington gekocht. Hiervoor had ik een Sparta C5. Maar deze voldoet aan al mijn verwachtingen. Alleen mag er wel een betere bel op ,want zelf als je er naast fiets is deze zeer slecht te horen . Dat vind ik bij fiets niet horen Dus doe daar iets aan.
10 / 10
Jolijn, Nijverdal
27-05-2021
Fantastisch
Wat een fijne fiets! We hebben er al aardig wat kilometers mee gefietst. Lekker in de natuur en de fiets brengt ons overal naartoe. Lekker dagje fietsen van 75km, ergens overnachten en de volgende dag terug. We zijn er heel blij mee, en hopen er nog jaren van te kunnen genieten!
9 / 10
GCB, Deventer
27-05-2021
Prima fiets.
Fiets, Hamilton MTX-600, gekocht in Apeldoorn. Prima voorlichting, adviseur heeft alle tijd. Alle fietsen op zijn voorraad en mag je uitproberen. Na een week is de fiets thuis netjes afgeleverd en afgesteld, met ook nu duidelijke uitleg. De fiets bevalt goed, even wennen aan versnelling en ondersteuning, is wat anders dan de elektrische fiets die ik had, maar dan is het ook goed. Fiets is stevig en ligt als een blok op de weg. Leuk detail, remlicht als je remt. Schijfrem met ABS. Al met al zeer tevreden.
10 / 10
Piet en Bep, Vlaardingen
26-05-2021
Fantastisch
Wij zijn een stel 80+tot ongeveer 2 jaar geleden fietste we nog zo,n 100 km op een dag Maar een kunstknie stuurde roet in het eten vandaar onze fantastische Amslod fietsen kunnen we weer !!
10 / 10
Marjolijn van Mierlo, De Steeg
26-05-2021
Gefietst zonder zadelpijn op mijn Venton fiets van Amslod.
Via Facebook reclame ontvangen van Amslod en de folder van hun aangevraagd. Deze folder was zo uitgebreid en duidelijk dat we uiteindelijk goed snappen hoe een elektrische fiets werkt. Wij kozen voor de Venton, middenmoter, met een groot frame. Bij Amslod hebben de fietsen een grote accu en de middenmoter 80 n-m. Voor deze prijs nergens anders tegengekomen. Thuis afgeleverd en afgesteld.
10 / 10
Roelof, Assen
26-05-2021
Vriendelijk en goed geholpen
Goede ervaring bij amslod Assen, goed advies gekregen, proefrit kunnen maken en toen waren we overtuigd van het merk amslod, zodat we besloten hier 2 fietsen te kopen. Binnen 3 weken de fietsen thuis afgeleverd , kleine uitleg gehad en de fietsen op onze maat afgesteld. Kortom een tevreden amslod fietser ook naar de eerste 200km tot alle tevredenheid.
10 / 10
Bonnie wiegel, Hillegom
26-05-2021
Mijn fiets plezier kan niet meer kapot dank zij Amslod
Waar je in Nederland ook bent Met het rijden van Amslod wordt je pas echt verwend !
10 / 10
Martijn, Limmen
26-05-2021
Super kwaliteit voor een nette prijs!
Super kwaliteit voor een nette prijs. Een keer service gevraagd, omdat spatbord scheef stond. Dezelfde dag stond de servicebus voor de deur. Goed geholpen!!
10 / 10
Ria, Almere
26-05-2021
Kwaliteits fiets voor een goede prijs
In de winkel werd goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens heb ik op twee voor mij afgestelde fietsen een proefrit gemaakt en daarna gekozen voor de fiets met de middenmotor. lle communicatie, zowel mondeling als via de e-mail verliep tot tevredenheid. De aflevering van de fiets verliep soepel, al mijn vragen werden beantwoord en de fiets goed afgesteld. Kortom, ik ben een tevreden Amslod ffistser
8 / 10
Henny, Montfoort
26-05-2021
Goed geregeld maarrrr
Goed geregeld maarrrr, Jammer dat je verplicht ben om naar een zaak van Amslod te gaan voor exacte prijzen. Jammer dat de goedkoopste fietsen met 3 versnellingen NIET leverbaar zijn, het is een soort lokeend. Verder ben ik goed geholpen en de verkoper wist exact waar ik het over had als ik het over de misleiding had. Andere fiets aanbieders werken trouwens precies hetzelfde


Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers