Welkom bij het Experience Center Almelo

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Almelo ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Almelo is een van de groenste steden van Nederland. Met vele stadsparken en mooie natuur is Almelo de perfecte omgeving voor een fietstocht. De jachthaven en waterboulevard zorgen voor waterplezier. De ruime opzet van het Experience Center in Almelo biedt u voldoende ruimte om zowel binnen als buiten de e-bikes in alle rust uit te proberen.

Dichterbij dan u denkt

Het Experience Center Almelo is handig gesitueerd aan de woonboulevard van Almelo, meer dan voldoende parkeergelegenheid dus. Bovendien ligt het vlak langs de snelweg, wel zo makkelijk. Ook gaat er ieder halfuur rechtstreeks een bus vanaf het centraal station naar de Woonboulevard Almelo zodat u er ook makkelijk met het openbaar vervoer kunt komen. 

 

Contactgegevens

Het Experience Center Almelo is in 20 minuten te bereiken vanuit Nijverdal, in slechts een halfuurtje vanaf Enschede en Haaksbergen en in slechts veertig minuten vanuit Deventer.

Adres
Woonboulevard 4, 7606 JA Almelo

Plan uw route.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Plan uw persoonlijke afspraak

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

 

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt