Test de Amslod e-bikes in Almere!

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Almere ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Almere is een van de meest centraal gelegen steden van Nederland. In het kleurrijke Almere is naast een bruisend centrum ook voldoende plek voor ontspanning in de natuur. De Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen en Almere strand zijn binnen handbereik.

Centraal gelegen

Het Experience Center Almere is centraal gelegen en ligt direct aan de Noorderplassen zodat u tijdens uw proefrit een prachtig uitzicht hebt. Met parkeergelegenheid voor de deur is het Experience Center makkelijk bereikbaar met de auto. Maar ook met het openbaar vervoer is het Experience Center goed te bereiken. Vanaf station Almere Centrum is het een busritje van slechts enkele minuten tot het Experience Center.

Contactgegevens

Het Experience Center Almere is te bereiken in slechts een halfuurtje vanaf Lelystad, Amsterdam en Amstelveen. Ook goed bereikbaar vanuit Soest, Hilversum en Amersfoort.

Adres
Markerkant 11-18, 1316AH Almere

Plan uw route

Openingstijden
Experience Center
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Servicepunt
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers