Experience-Center-HeroesAmersfoort-Hero-Desktop-20220127095129897
Experience-Center-HeroesAmersfoort-Hero-Mobiel-20220127095204416

Binnenkort geopend: Amslod Experience Center Amersfoort

Wees welkom bij het Amslod Experience Center Amersfoort! U kunt in onze e-bikewinkel in alle rust alle e-bikes van Amslod proefrijden. Onze advsieurs staan voor u klaar met persoonlijk advies en kunnen u direct alles vertellen over onze kortingsacties.

Amersfoort is een prachtige historische stad in het midden van Nederland. Met een prachtig stadscentrum is Amersfoort echt een bezoekje waard. Bovendien is in de omgeving genoeg te beleven, of u nu van cultuur, natuur of lekker shoppen houdt.

Plan uw bezoek

Het Amslod Experience Center Amersfoort is eenvoudig te bereiken, direct gelegen aan de Amsterdamseweg in Amersfoort. Direct voor de deur vindt u voldoende parkeergelegenheid, wel zo makkelijk.

Ook met het openbaar vervoer bent u zo bij ons e-bike testcenter. In minder dan een kwartiertje lopen vanaf het centraal station Amersfoort staat u in onze winkel. Of pak gemakkelijk een van de bussen vanaf het centraal station. We zetten de koffie alvast voor u klaar!  

illustratie prijsvoordeel e bikes

Contactgegevens

U bereikt het Amslod e-bike testcenter al binnen een kwartier vanuit Soest en Hoevelaken en binnen 30 minuten vanuit Nijkerk en Utrecht.

Adres
Amsterdamseweg 122
3812 RS Amersfoort

Plan uw route

Openingstijden
Binnenkort geopend! 

AMSLOD DIRECT PRIJSVOORDEEL

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!