Welkom bij het Experience Center Apeldoorn

Probeer in alle rust de elektrische fietsen van Amslod in het Experience Center Apeldoorn. De stad Apeldoorn is gevestigd op de Veluwe. Naast het bruisende stadsgedeelte van Apeldoorn, kenmerkt zich het landelijke gebied door veel natuur. Het westelijke deel van de Gemeente Apeldoorn is een onderdeel van de oostflank van de Veluwe. Op de Veluwe geniet u van de stuwwallen, uitgestrekte bossen en de prachtige heidevelden. Een prachtige omgeving voor een fietstocht!

Plan uw bezoek

Het Experience Center Apeldoorn is gemakkelijk te bereiken met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ligt het Experience Center op tien minuten fietsen van het station. U bent van harte welkom om alle Amslod e-bikes te proefrijden. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en een kopje koffie!

Bovendien bevat het Experience Center Apeldoorn een Amslod Servicepunt. Onze vakmonteurs staan voor u klaar om u na aankoop van uw e-bike te helpen met service & reparatie, wel zo makkelijk! 

Contactgegevens

U bereikt het Experience Center in Apeldoorn al in slechts een halfuurtje rijden vanaf Zutphen, Deventer en Nunspeet. Vanaf Vaassen bent u er al binnen een kwartier.

Adres
Operaplein 12, 7323 EL Apeldoorn

Openingstijden
Experience Center:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Servicepunt
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur

Maak uw afspraak voor het servicepunt Apeldoorn via 038-202 0808 (keuze 3).

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers