Test de Amslod e-bikes in Assen!

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Assen ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Het Amslod Experience Center in het noorden van Nederland is gesitueerd in Assen, Drenthe. Drenthe bevat een groot scala aan natuurgebieden. Uitgestrekte heidevelden maar ook prachtige steden en dorpen overspoeld met historische aandenkens. De perfecte omgeving voor een mooie fietstocht. In de directe omgeving van het Experience Center Assen kunt u de e-bikes in alle rust proberen.

Eenvoudig bereikbaar

Het Amslod Experience Center Assen is gemakkelijk te bereiken met de auto. Direct voor de deur heeft u voldoende parkeergelegenheid. De winkelboulevard ligt centraal zodat u er makkelijk naartoe rijdt. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf het station Assen, is het slechts een busritje van een kwartier richting de winkelboulevard. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen.

Contactgegevens

Het Experience Center Assen is in slechts een halfuurtje bereikbaar vanaf Groningen, in veertig minuten vanuit Winschoten en Emmen en ook makkelijk bereikbaar vanaf Duitsland. 

Adres
Zeilmakerstraat 18D, 9403 VA Assen

Plan uw route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

 

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers