Bezoek het Amslod Experience Center Cruquius

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Cruquius ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Het Amslod Experience center Cruquius bevindt zich onder de rook van Haarlem. In en om Cruquius kunt u prachtige fietstochten maken. Als belangrijkste attractie geldt de historische binnenstad van Haarlem, met groot aantal monumentale bouwwerken, waaronder veel kerken en hofjes. De havens van IJmuiden liggen 10 km naar het noorden en de Noordzeekust ligt ongeveer 7 km naar het westen.

Plan uw bezoek

Het Amslod Cruquius is gemakkelijk bereikbaar te bereiken met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de ingang. Bovendien bevindt zich op een paar minuten fietsen het prachtige Haarlemmermeerse bos en de Groene Weelde, waar u een prachtige fietstocht kunt maken met uw Amslod e-bike. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

U bereikt Amslod Cruquius in slechts een 10 minuten rijden vanaf Haarlem, 20 minuten van Amsterdam, 5 minuten van Hoofddorp en 25 minuten van Leiden en Beverwijk.

Adres
Cruquiuszoom 49, 2142 EW Cruquius

Plan uw route

Openingstijden
Experience Center:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers