Experience-Center-HeroesDen-Bosch-Hero-Desktop-20210406112958359
Experience-Center-HeroesDen-Bosch-Hero-Mobiel-20210406113028287

Test alle Amslod e-bikes bij het Experience Center Den Bosch

Van harte welkom bij het Experience Center Den Bosch! Zes dagen per week staan we voor u klaar zodat u in alle rust de Amslod e-bikes kunt testen en proefrijden. Onze e-bike advsieurs voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies. Op enkele minuten van het Experience Center vindt u de prachtige natuur- en recreatieomgeving Oosterplas, ideaal voor een ontspannen proefrit.

PROBEER ALLE E-BIKES VAN AMSLOD

Het Experience Center Den Bosch is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Het Experience Center is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de bus bent u vanaf het Centraal Station binnen 15 minuten bij het Experience Center.

Amslod Prijsvoordeel-01nieuw1

Contactgegevens

Het Experience Center Den Bosch is in een halfuurtje bereikbaar vanaf Hedel en Vlijmen, in een kleine drie kwartier vanuit Boxtel en Kerkdriel, en binnen een uur bent u vanaf Veghel en Drunen in het Amslod Experience Center ’s Hertogenbosch.

Adres
Rivierenplein 3
5215 CR ‘s Hertogenbosch

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

AMSLOD DIRECT PRIJSVOORDEEL

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!