Probeer de e-bikes van Amslod zelf! 

Probeer in alle rust de elektrische fietsen van Amslod in het Experience Center Eindhoven. Het Experience Center is gelegen in het bourgondische Noord-Brabant. Het levendige centrum van Eindhoven en de vele gezellig parken zoals het Stadswandelpark, maken het een uitstekende plaats om een vrijblijvende proefrit te maken van alle Amslod e-bikes.

Gemakkelijk bereikbaar

Het Amslod Experience Center Eindhoven is gesitueerd in Winkelcentrum Woensel. Bij het winkelcentrum is uiteraard voldoende parkeergelegenheid voor makkelijke toegang. Ook met het openbaar vervoer is Winkelcentrum Woensel makkelijk te bereiken. Vanaf het centraal station bent u in een kwartiertje bij het Amslod Experience Center.

Contactgegevens

U bereikt Amslod al in slechts twintig minuten vanuit Helmond en Veghel en in slechts een halfuurtje vanuit Tilburg en Den Bosch. We zetten de koffie voor u klaar, tot snel!

Adres
Winkelcentrum Woensel 84 J, 5625 AE Eindhoven

Plan uw route.

Openingstijden
​Ma t/m vrij: 10.00 tot 18.00 uur
Za: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt