Emmen-Hero-Desktop
Emmen-Hero-Mobiel

Bezoek het Experience Center Emmen

Emmen is gelegen in het prachtige Drenthe, een van de groenste provincies van Nederland. Overal in de omgeving is er plek om de natuur te ontdekken. Het natuurpark Emmerdennen is dé plek om te fietsen, wandelen of mountainbike. Het Valtherbos is om met maar liefst 450 hectare natuur. De perfecte omgeving voor een proefrit op uw Amslod e-bike.

Eenvoudig bereikbaar

Het Experience Center Emmen is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Met voldoende parkeerplekken, kunt u altijd bij Amslod terecht. Ook met het openbaar vervoer is het Experience Center goed bereikbaar. Vanaf het station is het slechts een ritje van vijf minuten, of slechts tien minuten lopen. We staan voor u klaar voor persoonlijk advies!

Amslod Prijsvoordeel-01nieuw1

Contactgegevens

Het Experience Center Emmen is in slechts een kwartiertje te bereiken vanuit Klazienaveen en Ter Apel. Vanuit Hoogeveen, Stadskanaal en Coevorden bent u in een half uurtje bij het Experience Center Emmen.

Adres
Noordeind 5, 781 5PA Emmen

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!