Bezoek het Experience Center Leek

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Leek ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Het Amslod Experience Center Leek bevindt zich ten zuidwesten van de stad Groningen en ten noordoosten van Roden bij de grens met de provincie Drenthe. Als belangrijkste attractie geldt het landgoed Nienoord, het bezoeken van het museum op dit landgoed is de moeite waard. Voor jong en oud biedt het landgoed leuke activiteiten zoals een kasteeltuin met schelpengrot en een prachtig opluchttheater. De perfecte omgeving voor een mooie fietstocht!

Probeer alle e-bikes van Amslod

Het Experience Center is gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Experience Center is ideaal gesitueerd en ligt op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Ook met het openbaar vervoer is het Experience Center goed bereikbaar. Vanaf het busstation is het slechts een kleine tien minuten lopen. Test in alle rust de e-bikes van Amslod. We staan voor u klaar voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Het Experience Center Leek is te bereiken in slechts twintig minuten vanaf de steden Groningen en Drachten. Vanaf Roden bent u er al binnen een kwartier.

Adres
Industriepark 5
9351 PA Leek

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers