Nijmegen1-Hero-Desktop
Nijmegen1-Hero-Mobiel

Bezoek het Nijmeegse Experience Center

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land, al meer dan 2000 jaar oud. De prachtige cultuur en natuur ontmoeten elkaar in deze gezellige stad. Langs de Waal en zo de Ooijpolder is het prachtig fietsen. Rond de Haterste en Overasseltste vennen sta je oog in oog met het prachtige wildleven. De perfecte omgeving voor een mooie fietstocht!

Centraal gelegen

Het Experience Center Nijmegen ligt vlak aan het Goffertpark, een prachtige omgeving om te ontdekken op de e-bike. Het Experience Center is goed bereikbaar met de auto en er is altijd ruim voldoende parkeergelegenheid. De ruime opzet van Experience Center biedt u voldoende mogelijkheid om alle e-bikes in alle rust te bekijken en te testen.

Amslod Prijsvoordeel-01nieuw1

Contactgegevens

Het Experience Center Nijmegen is in minder dan een kwartier te bereiken vanuit Malden en Wijchen. En in slechts een halfuurtje vanuit Arnhem, Uden en Tiel.

Adres
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD Nijmegen

Plan uw route

Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!