Welkom bij het Experience Center Papendrecht

Probeer de Amslod e-bikes in alle rust bij het Experience Center Papendrecht! Het ruime Experience Center bevind zich onder de rook van Rotterdam in het prachtige Zuid-Holland. Direct in de buurt van het Experience Center bevinden zich prachtige natuur- en recreatiegebieden zoals het Oostpolderpark. Een perfecte omgeving voor een ontspannen proefrit op de Amslod e-bikes.

Eenvoudig bereikbaar

Het Experience Center Papendrecht is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Met het openbaar vervoer bent u van vanaf het busstation Papendrecht in slechts tien minuten bij het Experience Center!

CONTACTGEGEVENS

Het Experience Center Papendrecht is in minder dan een kwartier te bereiken vanuit Dordrecht en Ridderkerk. Vanuit Breda en Roosendaal is het ongeveer een half uur rijden voordat u bij ons Experience Center Papendrecht bent.

Adres

Markt van Matena 12
3356 DL Papendrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

AMSLOD DIRECT PRIJSVOORDEEL

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers