De e-bike winkel in Zuid-Nederland

Het Amslod Experience center in Zuid-Nederland ligt in de prachtige omgeving van Roermond. De prachtige Maasplassen zijn bij uitstek geschikt voor watersport, wandeltochten en fietsplezier. En ten oosten van Roermond bevindt zich het natuurgebied Grenspark Maas-Swalm-Nette. Een schitterende omgeving met uitgestrekte bosgebieden, glooiende heidevelden en kleine vennetjes die zich perfect lenen voor een prachtige fietstocht.

Probeer alle e-bikes van Amslod              

Het Experience Center Roermond is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang. In de directe omgeving van het Experience Center hebt u voldoende ruimte om de e-bikes te proberen. Bovendien bevinden de Asseltse Plassen zich op minder dan tien minuten fietsen, een mooie omgeving voor een proefrit!

Contactgegevens

U bereikt Amslod Roermond in minder dan een halfuurtje vanuit Venlo en Sittard en in slechts drie kwartier vanuit Eindhoven en Helmond.

Adres
Burghoffweg 1, 6042 EX Roermond

Plan uw route.

Openingstijden‚Äč

Ma t/m vrij: 10.00 tot 18.00 uur
Za: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

 

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod e-bikes bij u in de buurt