Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Amslod Experience Center

Vianen

Het Amslod Experience center Midden-Nederland ligt in het in het hart van Nederland. In Vianen vinden historie, groen en water elkaar. In en om Vianen kunt u prachtige fietstochten maken. Samen vormen de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden het mooiste poldergebied van Nederland. Dat is op zichzelf al reden genoeg de ‘Acht Polder fietsroute’ te fietsen. Nergens in ons land ziet u in korte tijd zoveel weidevogels, oude boerderijen, uiterwaarden, sloten en knotwilgen. Onderweg komt u regelmatig langs plekken met een oplaadpunt voor e-bikes.

Dichterbij dan U denkt.

U bereikt Amslod Vianen in slechts een halfuurtje rijden vanaf Amersfoort, Gouda en ’s Hertogenbosch. En in drie kwartier al vanuit Amsterdam, Rotterdam en Almere.
Alle Amslod elektrische fietsen staan voor u klaar om uitvoerig te proberen. De Amslod e-bike adviseurs kunnen u alles vertellen over het unieke Amslod concept en de hoge-segment Amslod e-bikes.

U bent van harte welkom!

Kom gezellig langs in de ochtend. Er staat een gebakje voor u klaar!Nieuw. Alles over Modeljaar 2018 E-Bikes: nu leverbaar!
>
Meer informatie, prijzen en alle testresultaten!

KLIK HIER VOOR DE GRATIS ACTIEFOLDER

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 038-202 0808