Het Amslod Experience Center in het midden van Nederland

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in het Experience Center Vianen ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

In Vianen vinden historie, groen en water elkaar. In en om Vianen kunt u prachtige fietstochten maken. Samen vormen de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden het mooiste poldergebied van Nederland. Nergens in ons land ziet u in korte tijd zoveel weidevogels, oude boerderijen, uiterwaarden, sloten en knotwilgen. Een prachtige omgeving voor een ritje op onze Amslod e-bikes.

Makkelijk bereikbaar

Het Experience Center Vianen ligt vlak naast de A27, met de auto bent u er dus zo! In de directe omgeving van het Experience Center is voldoende ruimte om alle Amslod e-bikes te proefrijden. We zetten de koffie alvast voor u klaar!

Contactgegevens

U bereikt Amslod Vianen in een kwartiertje vanaf Utrecht, en in slechts een halfuurtje rijden vanaf Amersfoort, Gouda en ’s Hertogenbosch.

Adres
Hagenweg 3H, 4131 LX Vianen

Plan uw route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers