Fietsvakantie-Amslod-HeroVVA-Fietsvakantie-Hero-Brabant
Fietsvakantie-Amslod-HeroVVA-Fietsvakantie-Brabant-Mobiel

Ga mee op fietsvakantie in Drenthe met de Vrienden van Amslod!

Samen met onze professionele gids en een aangenaam reisgezelschap geniet u van de mooiste fietsroutes!

Fietsroute: Nationaal Park Dwingelerveld (47 km)
Onze fietstocht start over de Drenste heide en langs de radiotelescoop via Ruinen naar Echten. In het prachtige dorp Echten nemen we een kijkje bij de Plaggenhut en zien we hoe de mensen vroeger leefden. We vervolgen onze fietstocht door de Drenste plaatsen Hoogeveen, Stuifzand en Pesse. Waarna u geniet van de Drentse natuur in het Nationaal Park Dwingelerveld. Dan zit de fietstocht er toch echt op. Het is tijd om terug naar het hotel te fietsen. Hier wacht een smaakvol 3-gangen diner op u!

Fietsroute: Herrineringscentrum Kamp Westerbork (49 km)
Dit is een mooie fietsroute via Beilen naar het voormalige Kamp Westerbork. Op het kamp was een gedeelte met dubbel prikkeldraad afgezet voor Joden die waren ondergedoken. Hier stonden 3 barakken, in één van deze barakken heeft Anne Frank gezeten. We vervolgen onze fietsroute via Hooghalen en Hijken terug naar ons hotel. 

Fietsroute: Col du Vam (47 km)
De laatste fietstocht is rondom het Dwingelerveld via Spier naar Wijster, waar de Col du Vam kunnen beklimmen over de kasseien en komen dan op 4800cm boven NAP. Via de afzink fietsen we langs Pesse en de rand van Dwingelerveld terug naar ons hotel waar een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar wordt gemaakt.

Veiligheid voorop

Tijdens de Amslod fietsvakantie volgen we altijd de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. We zorgen ervoor dat u zo veilig mogelijk kunt genieten van uw fietsvakantie. Omdat de richtlijnen per week en maand kunnen verschillen, houden we contact met de verschillende accommodaties en bestemmingen zodat we uw veiligheid kunnen garanderen.

Uiteraard kan het zijn dat de details van fietstochten ter plekke veranderen om bijvoorbeeld grote groepen te vermijden en ieders veiligheid te waarborgen. We vragen uw begrip hiervoor.

Vijfdaagse reisschema 

Dag 1

 • Inchecken vanaf 15.00 uur, Landhotel De Borken (Dwingeloo/Lhee)
 • Kennismaking met reisbegeleider Kees en andere deelnemers
 • Luxe 3-gangen diner

Dag 2

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Fietsroute Nationaal Park Dwingelerveld
 • Plaggehut Echten
 • Luxe 3-gangen diner

Dag 3

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Bezoek Herrineringscentrum Kamp Westerbork
 • Luxe 3-gangen diner

Dag 4

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Beklimmen Col du Vam
 • Luxe 3-gangen diner

Dag 5

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Uitchecken tot 11.00 uur

5 dagen: 6-10 juni 2021
Groepsreis maximaal 18 personen

>> RESERVEER DIRECT <<

Landhotel De Borken 

Het prachtige Landhotel De Borken is gelegen in Dwingeloo en is van oorsprong een karakteristieke Drentse boerderij. Dwingeloo is het groenste dorp van Europa. De stijlvolle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Tijdens de fietsvakantie kunt u uw Amslod e-bike in de fietsenstalling parkeren en gebruik maken van de oplaadpunten. Voorafgaand aan de fietsroute staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Wanneer we terugkomen van een dag fietsen geniet u van luxe 3-gangen diner. 

REISLEIDER KEES

Ga mee op groepsreis onder begeleiding van onze professionele gids Kees. Deze 5-daagse fietsvakantie is volledig verzorgd zodat u ultiem kunt genieten van deze prachtige trip! Kees staat voor u klaar en kent de omgeving als geen ander. 

Deze fietsvakantie is in samenwerking met KaGe Travel opgesteld; u boekt deze vakantie bij KaGe Travel via Amslod. Na reservering wordt alle contact, betaling en aanvullende zaken door KaGe Travel afgehandeld.

>> RESERVEER DIRECT <<

FV2021_DwingelooWesterborkHotel