Fietsvakantie-Amslod-HeroVVA-Fietsvakantie-Hero-Giethoorn-Desktop
Fietsvakantie-Amslod-HeroVVA-Fietsvakantie-Giethoorn-Mobiel

Fiets mee rondom Giethoorn met de Vrienden van Amslod!

Samen met onze professionele gids en een aangenaam reisgezelschap geniet u van de mooiste fietsroutes!

Fietsroute: Giethoorn en Merentocht (45 km)
Wij fietsen een prachtige fietstocht tussen de meren door, via Belt Schutsloot naar Giethoorn. In Giethoorn genieten wij tijdens een rondvaart van de unieke grachten en mooie natuur. Aansluitend is er gelegenheid voor een lunch en bezoeken wij het Café Fanfare, bekend van de film van Bert Haanstra. Daarna vervolgen wij onze tocht via Dwarsgracht naar het hotel, waar een luxe buffet op u wacht.

Fietsroute: Oud en Nieuw land (48 km)
Dit is een fantastische fietsroute door de polder! Wij ontdekken het ontstaan van de polder in Marknesse, in het dorp staat nog een informatietafel over de eerste barakken op de zeebodem. Vervolgens fietsen wij door naar Vollenhoven, hier zien wij de prachtige haven en bezoeken wij een palingrokerij. Ook bevindt zich in de binnenstad nog een kasteel en ademen de straatjes een Franse sfeer uit. Tot slot fietsen wij via de Leeuwte en St. Jansklooster terug naar ons hotel waar een heerlijk buffet voor u klaar wordt gemaakt.

Fietsroute:  Hasselt - Zwolle - Genemuiden (52 km)
We sluiten de fietsvakantie af met een mooie fietsroute via het Zwartewaterklooster en Hasselt om de oude binnenstad te aanschouwen.
 Via een lus fietsen wij door naar de gezellige stad Zwolle. De fietsroute gaat vervolgens langs de haven van Genemuiden en gaan we per pont over het Zwartewater terug naar Zwartsluis. In het hotel gaan we de laatste avond genieten van live cooking in buffetvorm.

Veiligheid voorop

Tijdens de Amslod fietsvakantie volgen we altijd de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. We zorgen ervoor dat u zo veilig mogelijk kunt genieten van uw fietsvakantie. Omdat de richtlijnen per week en maand kunnen verschillen, houden we contact met de verschillende accommodaties en bestemmingen zodat we uw veiligheid kunnen garanderen.

Uiteraard kan het zijn dat de details van fietstochten ter plekke veranderen om bijvoorbeeld grote groepen te vermijden en ieders veiligheid te waarborgen. We vragen uw begrip hiervoor.

FV2021_GiethoornSfeer

Vijfdaagse reisschema 

Dag 1

 • Aankomst vanaf 14.00 uur, Hotel Zwartewater te Zwartsluis
 • Genieten van het zwembad of verken het dorp met de mooie haven
 • 17.00 uur kennismaking met reisbegeleider Kees, aansluitend live cooking in buffetvorm

Dag 2

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Fietstocht langs de meren van Giethoorn,  inclusief rondvaart
 • Bezoek aan het Café Fanfare
 • Live cooking in buffetvorm

Dag 3

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Fietstocht door de polder, inclusief bezoek palingrokerij
 • Bezoek binnenstad met Kasteel
 • Live cooking in buffetvorm

Dag 4

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Fietstocht door Hasselt, Zwolle en Genemuiden
 • Per pont over het Zwartewater
 • Live cooking in buffetvorm

Dag 5

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Uitchecken tot 10.30 uur

5 dagen: 22-26 juli 2021
Groepsreis maximaal 18 personen

>> Reserveer direct <<

Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater heeft een prachtig terras aan het Zwartewater waar u kunt genieten van de beroeps- en pleziervaart. De stijlvolle hotelkamers zijn voorzien van radio, televisie en gratis WiFi zodat u onbeperkt kunt internetten. Tijdens de fietsvakantie kunt u uw Amslod e-bike in de overdekte fietsenstalling parkeren en gebruik maken van de oplaadpunten. De fietsenstalling gaat s'nachts op slot. Voorafgaand aan de fietsroute staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Wanneer we terugkomen van een dag fietsen geniet u van live cooking in buffetvorm. 

Reisleider Kees

Ga mee op groepsreis onder begeleiding van onze professionele gids Kees. Deze 5-daagse fietsvakantie is volledig verzorgd zodat u ultiem kunt genieten van deze prachtige trip! Kees staat voor u klaar en kent de omgeving als geen ander. 

Deze fietsvakantie is in samenwerking met KaGe Travel opgesteld; u boekt deze vakantie bij KaGe Travel via Amslod. Na reservering wordt alle contact, betaling en aanvullende zaken door KaGe Travel afgehandeld.

>> Reserveer direct <<

FV2021_GiethoornHotel