Een gratis proefrit bij u thuis!

De beste manier om te kiezen welke e-bike bij u past is om deze uit te proberen! Daarom is het maken van een proefrit van de e-bike die u op het oog heeft ook zo belangrijk. U schaft de e-bike tenslotte voor een langere tijd aan en daarom wilt u er zeker van zijn dat deze bij u past.

Als u nog geen ervaring heeft met het fietsen op een e-bike is een proefrit de beste manier om het fietsen met ondersteuning uit te proberen. Ook stelt u tijdens een proefrit gemakkelijk al uw vragen over een Amslod e-bike.

Het belang van een proefrit

Kies de motor die bij u past
Er zijn vele modellen elektrische fietsen, welk model bij u past is afhankelijk waarvoor u de e-bike gaat gebruiken. De eerste belangrijke keuze is welk type motor uw voorkeur heeft. Kiest u een voorwielmotor of een middenmotor? Zo is een voorwielmotor meer geschikt voor in de stad en is de middenmotor daarentegen meer geschikt voor een heuvelachtig gebied. Om het verschil tussen deze motoren te ervaren is een proefrit maken de juiste gelegenheid. U probeert gemakkelijk beide type motoren uit, pas dan ervaart u echt het verschil tussen een voorwielmotor en middenmotor!

Test het gebruikersgemak
Het type motor is slechts één van de vele elementen die u wilt proberen. Zo is ook de hoogte van het frame erg belangrijk, een te grote of te kleine elektrische fiets is niet prettig.

Bij Amslod test u geheel vrijblijvend het gebruikersgemak. Zo ook de gebruiksvriendelijkheid van het kleurendisplay. Via het kleurendisplay met de functie Amslod Dynamic Drive geeft u aan welke ondersteuning u wenst. Zo schakelt u eenvoudig tussen de energiezuinige ECO-stand en de krachtige SPORT-modus. Dit is zeker het testen waard!

Kom alles te weten over de krachtige accu
De accu is een essentieel onderdeel van uw e-bike. Het is belangrijk om te weten hoe ver u kunt fietsen met een volle accu. Dit wordt ook wel de actieradius genoemd. In Nederland worden verschillende capaciteiten aangeboden zoals een accu van 400 Wh. Een e-bike van Amslod wordt standaard geleverd met een 600 Wh-accu. Daarnaast beschikt een Amslod e-bike over het unieke 43-voltsysteem, het hoge voltage zorgt ervoor dat de e-bike krachtiger is.

Een proefrit bij u thuis

Onze Amslod e-bike adviseurs komen graag bij u thuis, zodat u vrijblijvend in alle rust op de e-bike kunt proefrijden. Onze medewerkers stellen de elektrische fiets zo in dat u het zitcomfort maximaal benut. Ook vertellen ze u graag alles over de juiste zithouding en stuurhoek. Wist u dat het juist afstellen van de e-bike chronische rug-, nek- en schouderklachten voorkomt?

Als de gratis proefrit is gepland en Amslod komt bij thuis, is het nuttig om een aantal vragen voor te breiden. Zodat u na het maken van een proefrit helemaal op de hoogte bent. Stel bijvoorbeeld vragen over de service, het onderhoud en de garantie van Amslod. Wij geven u alvast een voorproefje met tien handige tips en voorbeeldvragen.

Checklist proefrit elektrische fiets:

  • Neem de tijd tijdens een proefrit, fiets meerdere rondjes
  • Stippel uw proefrit uit, test ook het nemen van bochten en het keren met de fiets
  • Controleer of u zelf eenvoudig het stuur- en de zadelhoogte kan aanpassen
  • Probeer de verschillende modellen e-bikes, zoals één met een lage instap
  • Controleer of het model e-bike bij uw fietservaring past
  • Vraag naar de veiligheid van de Amslod e-bike, zoals de verlichting
  • Controleer of u de elektrische fiets gemakkelijk parkeert
  • Vraag wanneer u de eerste servicebeurt kunt verwachten
  • Vraag naar de inruilmogelijkheden van Amslod
  • Vraag naar de optie om uw e-bike te verzekeren

Het maken van een proefrit is dus de beste manier om te kiezen welke e-bike bij u past. U test dan gemakkelijk het unieke fietscomfort en de betrouwbare fietstechniek van een Amslod e-bike. Onze Amslod e-bike adviseurs komen graag bij u thuis voor een gratis proefrit. Liever geen proefrit aan huis? Bezoek dan één van onze Experience Centers bij u in de buurt. 

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers