Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Amslod als “Beste uit de Test” in ANWB Fiets Select 2018!ANWB Kampioen mei 2018:
“Verreweg de grootste actieradius (iets meer dan 100 km) haalde de Amslod. Fietsen van dit merk worden bovendien altijd geleverd met een grote accu. Bij andere merken moet je tegen (flinke) bijbetaling een grotere accu kopen voor een hogere actieradius.”

Consumentenbond Juli 2018:
“De standaard accu van 600 Wh geeft de fiets een erg goede actieradius.”
Ook dit jaar heeft Amslod de hoogste score in de ANWB Fiets Select test 2019. De ANWB Fiets Select-jury beoordeelde de Aston MX, de Venton LX, en de Hilston LX met maar liefst een 8.4!

Ook de tweede plek ging naar een Amslod. De Wellington MX ontving een dikke 8.3 van de ANWB Fiets Select-jury.

Met een 8.2 kregen de Amslod Hamilton MX en Preston MX de hoogste waarderingscijfers in de categorie: Elektrische fiets met voorwielmotor!

Anwb fiets select

Tijdens de proefritdagen rijden ANWB-leden met diverse fietsen een speciaal daarvoor uitgezet parcours. Het parcours bevat een aantal onderdelen zoals een beklimming en een remtest en deelnemers wordt gevraagd diverse handelingen met de fiets uit te voeren zoals het verwijderen/terugplaatsen van de accu en het tillen van de fiets op een fietsendrager. De deelnemers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring met elektrische fietsen en zij scoren de fietsen volgens een vast protocol.

Klik op een van de fietsen om naar de specifieke pagina op de ANWB website te gaan met de test van de fiets. Of vraag gelijk onze gratis actiefolder aan!
>
Meer informatie, prijzen en alle testresultaten!

KLIK HIER VOOR HET GRATIS
AMSLOD E-BIKE MAGAZINE

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 038-202 0808