• Hoogste klanttevredenheid in NL
  • Best geteste e-bikes
  • Grootste actieradius
  • Snelle service aan huis
  • Premium aan huis garantie

Beste elektrische fiets 2022

De beste elektrische fiets 2022 is bij Amslod te vinden. Elk jaar weer komen onze fietsen als beste uit de test. Deze testen worden gehouden door gerenommeerde bedrijven, als ANWB en Kieskeurig.nl.

 

Beste elektrische fiets 2022 - per maand

Ook dit jaar zijn er alweer diverse e-bike beoordelingen geweest. Hieronder zijn de fietsen te vinden die in het jaar 2022 als beste uit de test zijn gekomen. Elke maand worden nieuwe testen gedaan door diverse bedrijven, op basis van testpanels of klantbeoordelingen. Houdt deze pagina dan ook goed in de gaten om erachter te komen welke Amslod fietsen de stempel “Beste elektrische fiets 2022” mogen hebben. Om alle testresultaten te bekijken gaat u naar de e-bike testresultaten pagina.

Mei 2022 - Amslod York MRX-600

Kieskeurig.nl heeft de Amslod York MRX-600 in mei 2022 voor de tweede keer uitgeroepen tot best reviewed! Deze krachtpatser met een lage instap heeft in mei maar liefst een gemiddelde van een 8,9 behaald!

Wat er onder andere over de Amslod Aston wordt geschreven:

“Prachtige fiets met duidelijk display die goed te bedienen is, groot actieradius, genot om kleine en grote tochten mee te maken. Automatische verlichting en zelfs remlichten geven veilig gevoel. Staat stevig door goede standaard. Mooie kleur blauw. Ben er superblij mee, al heel wat kilometers gemaakt.”

Kieskeurig.nl - Score 8,9

Kenmerken van de Amslod York

De Amslod York is te herkennen aan zijn helderblauwe kleur. Dit model e-bike heeft een lage instap en is voorzien van een Bafang middenmotor. De 43 volt accu heeft een vermogen van 600 watt. Deze elektrische fiets is voorzien van een duidelijk kleurendisplay. Meer weten over de Amslod York? Ga dan naar de productpagina: Amslod York.

 

Februari 2022 - Amslod Aston MRX-600

De Amslod Aston MRX-600 is in februari 2022 uitgeroepen tot best reviewed door Kieskeurig.nl. De Amslod Aston heeft geweldige recensies ontvangen en op basis daarvan is deze fiets in februari de beste elektrische fiets 2022 geworden.

Wat er onder andere over de Amslod Aston wordt geschreven:

“Ik heb gekozen voor dit product omdat hij een prima uitstraling heeft soepel fietst makkelijk bedienbaar gewoon een TOP fiets.”

Kieskeurig.nl - Score 8,5

Kenmerken van de Amslod Aston

De Amslod Aston heeft een lage instap en heeft zowel een Bafang motor en accu. De accu heeft een vermogen van 600 watt en is 43 volt, de motor is in het trapas verwerkt en is dus voorzien van een middenmotor. Meer weten over de Amslod Aston? Ga dan naar de productpagina van de Amslod Aston.

 

Januari 2022 - Amslod Newton LTX-600

In januari 2022 is de Amslod Newton LTX-600 tot best reviewed uitgeroepen door Kieskeurig.nl. Elke maand wordt door Kieskeurig.nl gekeken welk product de beste recensies heeft ontvangen door consumenten. In Januari is de Amslod Newton (voor de tweede keer) tot de beste elektrische fiets van 2022 uitgeroepen.

Wat er onder andere over de Amslod Newton wordt geschreven:

“Ik ben heel blij met de aankoop van deze fiets. Hij fietst heerlijk, alles is goed afgesteld en de fiets is makkelijk te bedienen. Ook de service aan huis en de aftersales zijn prima. Ik hoop dit jaar veel kilometers te kunnen maken.”

Kieskeurig.nl - Score 8,7

Kenmerken van de Amslod Newton

De Amslod Newton heeft een lage instap en het frame is voorzien van een diep zwarte kleur. Zowel de motor als de accu zijn van het merk Bafang. Het vermogen van de motor en accu zijn beide 600 watt en de accu heeft een voltage van 43 volt. Deze elektrische fiets heeft een voorwielmotor. Meer weten over de Amslod Newton? Ga dan naar de productpagina: Amslod Newton.

 

Beste elektrische fiets 2021

Bij de keuze voor een elektrische fiets is het ook erg waardevol om te kijken welke fietsen in het vorige jaar als beste uit de test zijn gekomen. Hieronder vindt u de Amslod beste elektrische fietsen van 2021.