Alles over de nieuwste Amslod e-bike: Milton E-MV-540
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
BlogMilton-Foto-Stramien2022Blog-mobielpost
vrijdag 1 juli 2022 - Jessica

Alles over de nieuwste Amslod e-bike: Milton E-MV-540

ACTIVE MAX COLLECTIE

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Active Max Collectie: de Milton E-MV-540! Deze krachtige e-bike is geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of langere fietstochten door de natuur. In dit blog leest u alles over de Milton E-MV-540!

Nieuwste technieken

De Milton E-MV-540 beschikt over de nieuwste e-bike technieken, te beginnen bij het grote Amslod kleurendisplay. Tijdens uw fietstocht ziet u alle benodigde informatie duidelijk weergegeven, zelfs in direct zonlicht. Het unieke Amslod-display draagt bij aan een geslaagde fietstocht. Door het innovatieve Amslod Dynamic Drive systeem schakelt u eenvoudig tussen de 3 ondersteuningsstanden: ECO, TOER en SPORT. Hiermee ervaart u de perfecte ondersteuning tijdens uw fietstocht! Ook bijzonder is de middenmotor van de Milton E-MV-540. Met de 80 Newtonmeter aandrijving en krachtsensor fietst u lange fietstochten door de Nederlandse bossen of een leuke citytrip met gemak.

Miltonspecs

Modern design

Het sportieve en stijlvolle design van de Milton E-MV-540 geeft een moderne look aan deze e-bike. De bekabeling en elektronica zijn netjes weggewerkt in het frame, net als de krachtige middenmotor en accu. De dieprode kleur ‘Divine Red’ geeft de Milton een kleurrijke uitstraling.

Veiligheid staat voorop wanneer u gaat fietsen, daarom beschikt de Milton over geïntegreerde verlichting in de bagagedrager, inclusief remlicht. Wanneer u remt, ziet het verkeer achter u dit direct, zo blijft er een veilige afstand.

Wist u dat de accu is weggewerkt in het frame? Maak een vrijblijvende proefrit en ervaar het zelf. 

Blog-Milton-Foto-Stramien2022Tekengebied-1

Maak een gratis proefrit

Nieuwsgierig geworden naar de Milton E-MV-540? Tijd om deze e-bike uit te proberen! Maak snel een vrijblijvende proefrit. Tijdens het maken van een proefrit test u de e-bike en beantwoordt onze e-bike adviseur al uw vragen. De allernieuwste e-bikes van de Active Max Collectie: Milton E-MV-540, Luton E-MV-540 en Hedon E-MV-540 zijn geheel gratis en zonder afspraak te testen bij onze Experience Centers. Bekijk de locaties en actuele openingstijden.

Wilt u een persoonlijke afspraak bij een Amslod Experience Center plannen? Dat kan eenvoudig via de afsprakenplanner.

Liever de Amslod e-bikes proefrijden in uw eigen omgeving? Geen probleem! Amslod komt graag na u toe voor een gratis proefrit. Een vrijblijvende proefrit vraagt u eenvoudig aan via het online formulier.

Blog-Milton-Foto-Stramien2022Tekengebied-2