Amslod e-bikes
Blog

Amslod e-bikes

Om de juiste keuze te kunnen maken voor een nieuwe e-bike wilt u zo veel mogelijk weten over de verschillende collecties en typen e-bike. In dit blog wordt de Newton F-LV-540 uitgelicht: de toegankelijke matzwarte Amslod e-bike uit de Comfort Flow collectie. Lees hieronder meer over deze stijlvolle en moderne e-bike met voorwielmotor.

Onmisbaar in de Active Max Collectie: de Luton E-MV-540! Ontdek éen van de best verkochte Amslod e-bikes uit de nieuwe collectie. Deze elektrische fiets is al eens bekroond tot ‘Best Reviewed’ en de positieve reacties blijven binnenstromen. Lees meer over de Luton in ons blog.

In dit blog leest u alles over de Dalton, de opvallende groene Amslod e-bike met lage instap uit de City Elite collectie. De elektrische stadsfiets met krachtige middenmotor is niet alleen een genot om naar te kijken, de moderne e-bike beschikt ook over de nieuwste technieken. Ontdek alle ins en outs van de Dalton!

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Active Max Collectie, de Milton E-MV-540! Deze krachtige e-bike is geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of lange fietstochten door de natuur. In dit blog leest u alles over de Milton E-MV-540!

De Kent E-LD-600 is de nieuwste toevoeging aan de Premium Plus Collectie! Of u nu in een heuvelachtig gebied fietst of een klein boodschappenrondje in de stad gaat doen, de Kent is de ideale e-bike voor elke gelegenheid. In dit blog leest u alles over deze revolutionaire e-bike met geïntegreerde accu in het frame. Maak kennis met de Amslod Kent E-LD-600!

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets, maar welke e-bike past bij ? De keuze voor een e-bike is een persoonlijke. Een e-bike schaft u tenslotte voor een langere periode aan en dus wilt u er zeker van zijn dat deze bij uw wensen past. Maak kennis met de allernieuwste toevoeging aan de Amslod collectie: de Eton E-MD-600! Deze revolutionaire e-bike heeft een accu die volledig in het frame is geïntegreerd, een extra krachtige motor met krachtsensor en nog veel meer! In dit blog leest u alles over de nieuwe Eton E-MD-600.