Amslod e-bikes
Blog

Amslod e-bikes

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Active Max Collectie, de Milton E-MV-540! Deze krachtige e-bike is geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of lange fietstochten door de natuur. In dit blog leest u alles over de Milton E-MV-540!

De Kent E-LD-600 is de nieuwste toevoeging aan de Premium Plus Collectie! Of u nu in een heuvelachtig gebied fietst of een klein boodschappenrondje in de stad gaat doen, de Kent is de ideale e-bike voor elke gelegenheid. In dit blog leest u alles over deze revolutionaire e-bike met geïntegreerde accu in het frame. Maak kennis met de Amslod Kent E-LD-600!

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets, maar welke e-bike past bij ? De keuze voor een e-bike is een persoonlijke. Een e-bike schaft u tenslotte voor een langere periode aan en dus wilt u er zeker van zijn dat deze bij uw wensen past. Maak kennis met de allernieuwste toevoeging aan de Amslod collectie: de Eton E-MD-600! Deze revolutionaire e-bike heeft een accu die volledig in het frame is geïntegreerd, een extra krachtige motor met krachtsensor en nog veel meer! In dit blog leest u alles over de nieuwe Eton E-MD-600.

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets. U wilt er zeker van zijn dat deze bij uw wensen past. U schaft de e-bike tenslotte voor een langere periode aan. Maak kennis met de nieuwe 2021 collectie e-bikes van Amslod.

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Maak kennis met de Amslod 2020 e-bike modellen! In dit blog leest u alles over de vertrouwde specificaties en de vernieuwde technologieën. Wij leggen u graag de grootste verschillen en overeenkomsten uit. Zo vindt u de Amslod e-bike die bij u past!

De afgelopen jaren is de e-bike steeds populairder geworden. Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen e-bikes verkrijgbaar. Om deze keuze eenvoudiger te maken leggen wij u graag uit wat het verschil is van een Amslod e-bike ten opzichte van andere elektrische fietsen.