Amslod middenmotor
Blog

Amslod middenmotor

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Active Max Collectie, de Milton E-MV-540! Deze krachtige e-bike is geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of lange fietstochten door de natuur. In dit blog leest u alles over de Milton E-MV-540!

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe elektrische fiets, maar welke e-bike past bij ? De keuze voor een e-bike is een persoonlijke. Een e-bike schaft u tenslotte voor een langere periode aan en dus wilt u er zeker van zijn dat deze bij uw wensen past. Maak kennis met de allernieuwste toevoeging aan de Amslod collectie: de Eton E-MD-600! Deze revolutionaire e-bike heeft een accu die volledig in het frame is geïntegreerd, een extra krachtige motor met krachtsensor en nog veel meer! In dit blog leest u alles over de nieuwe Eton E-MD-600.

De keuze voor een e-bike is een persoonlijke. Een e-bike schaft u namelijk aan voor een langere periode en dus moet alles kloppen. In dit blog vertellen we u alles over onze nieuwste toevoeging aan de Amslod-familie: de York MTX-600. Een prachtige en krachtige e-bike waarmee u zeker opvalt!

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een e-bike, kan u misschien door de bomen het bos niet meer zien. In dit blog geven wij u alle ins en outs over één van Amslods meest opvallende e-bikes; de Aston MTX-600.