Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse: inschrijving is geopend
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
BlogDrentse-Fiets4Daagse-FotoStramien2022Blog-mobielpost
maandag 9 mei 2022 - Sanne

Doe mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse: inschrijving is geopend

Dwars door Drenthe met Amslod van 19 t/m 22 juli 2022

Van 19 tot en met 22 juli 2022 vindt de Amslod Drentse Fiets4Daagse voor jong en oud plaats. Tijdens het vierdaagse fietsspektakel is het genieten van de natuur en cultuur in Drenthe. Vanuit zes startlocaties fietsen deelnemers dwars door Drenthe met Amslod!

Gedurende de Amslod Drentse Fiets4daagse fietst u door prachtige natuurgebieden. Zo komen de fietsroutes langs de unieke brinkdorpen en dwars door de prachtige heidevelden en bossen. Bij elke startlocatie kunt u kiezen uit verschillende fietsroutes van 30, 40 of 60 kilometer. Daarnaast zijn er kidsroutes en is er een Roll-on route voor mindervaliden. Wanneer u vier dagen meefietst ontvangt u bij binnenkomst op vrijdag een Fiets4Daagse medaille. Fietst u liever één dag? Dat kan natuurlijk ook!

Blog-Drentse-Fiets4Daagse-Foto-Stramien2022Tekengebied-3

Schrijf u gemakkelijk in

Fietsen is niet alleen gezellig, het is ook gezond! De provincie Drenthe biedt voldoende afwisseling tussen natuurrijke dropen en gezellige steden. Geniet iedere dag met uw Amslod e-bike van een andere fietsroute! Bekijk hier alle startplaatsen

U kunt u inschrijven door op één van de volgende startlocaties te klikken: Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel of Westerbork.

Kinderen t/m 14 jaar, kunnen samen met (groot)ouders of verzorgers de speciale 4Kids route van 30 kilometer fietsen. De fietsroute is educatief, creatief en sportief.

Meedoen? Klik hier!

Blog-Drentse-Fiets4Daagse-Foto-Stramien2022Tekengebied-1

Amslod hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse

Amslod heeft zich verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse als hoofdsponsor. “We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse,” zegt Amslod-directeur Bert Jonkeren. “De Drentse Fiets4Daagse is al decennialang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement.” Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse.

Nu corona duidelijk op z’n retour is, kan de Drentse Fiets4Daagse weer als vanouds georganiseerd worden. ‘’Er zijn weer hele mooie routes uitgestippeld langs allerlei leuke bezienswaardigheden. Een aantal routes leidt langs onze Experience Centers in Meppel, Assen en Emmen. Daar organiseren we Mini Foodtruck Festivals, waar iedereen gratis iets lekkers kan eten en drinken. En natuurlijk eventueel onze fietsen bekijken en testen, al gaat het ons daar niet eens om. Het moet vooral een leuke beleving voor de fietsers worden en dat willen we graag ondersteunen” zegt Amslod’s marketing en communicatiemanager Anne Meerdink

Blog-Drentse-Fiets4Daagse-Foto-Stramien2022Tekengebied-2

Maak een gratis proefrit

Meedoen aan de Amslod Drentse Fiets4Daagse maar nog geen e-bike? Kom geheel gratis en zonder afspraak een proefrit maken bij een Amslod Experience Center in de buurt. Bekijk de locaties en actuele openingstijden.

Wilt u een persoonlijke afspraak bij een Amslod Experience Center plannen? Dat kan eenvoudig via de afsprakenplanner.

Liever de Amslod e-bikes proefrijden in uw eigen omgeving? Geen probleem! Amslod komt graag na u toe voor een gratis proefrit. Een vrijblijvende proefrit vraagt u eenvoudig aan via het online formulier.