In de spotlight: de Kent E-LD-600
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Blog6Kent-Foto-Stramien2022Blog-mobielpost
maandag 2 mei 2022 - Sanne

In de spotlight: de Kent E-LD-600

PREMIUM PLUS COLLECTIE

De Kent E-LD-600 is de nieuwste toevoeging aan de Premium Plus Collectie! Of u nu in een heuvelachtig gebied fietst of een klein boodschappenrondje in de stad gaat doen, de Kent is de ideale e-bike voor elke gelegenheid. In dit blog leest u alles over deze revolutionaire e-bike met geïntegreerde accu in het frame. Maak kennis met de Amslod Kent E-LD-600!

Nieuwste e-bike technologie

De Amslod Kent E-LD-600 is voorzien van de allernieuwste e-bike technologie waardoor deze e-bike geschikt is voor de meest uitdagende fietstochten. De krachtige middenmotor met 80 Newtonmeter aandrijving zorgt ervoor dat u elk landschap aankunt. Bovendien bevat de middenmotor een krachtsensor voor de meest soepele rijervaring. De elektrische fiets is uitgevoerd met volledig geïntegreerde bekabeling en is gecombineerd met de in het frame geplaatste Platina XL-accu met 600 Wh vermogen zodat lange fietstochten geen enkel probleem zijn.

Kentspecs

Krachtig en ingenieus

Veilig fietsen is belangrijk en daarom beschikt de Kent over veilige en automatische fietsverlichting. De bagagedrager heeft geïntegreerde verlichting inclusief remlicht. Wanneer het schemert of donker wordt, springt de verlichting automatisch aan. Zo weet u zeker dat u altijd zichtbaar bent.

De Amslod Kent heeft een sportief en stijlvol design. Het sterke maar lichtgewicht aluminium frame is van Nederlands ontwerp. Alle lasnaden zijn volledig weggewerkt, hierdoor heeft de Kent een hoog afwerkingsniveau. De vooruitstrevende vorm van de buisprofielen geven een sportieve uitstraling aan de fiets. De Kent E-LD-600 is uitgevoerd in een de moderne blauwe kleur ‘Air Force Blue’.

Wist u dat het kleurenbeeldscherm alle benodigde informatie tijdens uw fietstocht toont? Maak een vrijblijvende proefrit en ontdek meer!

Blog-6-Kent-Foto-Stramien2022Tekengebied-1

Maak een gratis proefrit

Na al deze informatie over de Kent E-LD-600 rest de vraag; zien we u snel voor een vrijblijvende proefrit? Tijdens het maken van een gratis proefrit beantwoordt onze e-bike adviseur graag al uw (technische) vragen. Zo test u eenvoudig welk type fiets bij uw wensen past. Tijdens het maken van een vrijblijvende proefrit kunt u bovendien kennismaken met alle andere eigenschappen van de Amslod e-bikes.

U bent van harte welkom bij een Amslod Experience Center in de buurt voor het maken van een gratis proefrit. Bekijk de locaties en actuele openingstijden.

Wilt u een persoonlijke afspraak bij een Amslod Experience Center plannen? Dat kan eenvoudig via de afsprakenplanner.

Liever in uw eigen omgeving de e-bike proberen? Geen probleem! Amslod komt graag na u toe voor een gratis proefrit. Een vrijblijvende proefrit vraagt u eenvoudig aan via het online formulier.

Blog-6-Kent-Foto-Stramien2022Tekengebied-2