Nieuw: Amslod Trent E-MB-600 – Krachtige luxe
BLOG
HANDIGE TIPS, HET LAATSTE NIEUWS EN DE LEUKSTE VERHALEN
Trent hero
donderdag 5 oktober 2023 - Aniek

Nieuw: Amslod Trent E-MB-600 – Krachtige luxe

Lees alles over de Trent E-MB-600 in dit blog

Met trots presenteren we onze nieuwste e-bike: de Amslod Trent E-MB-600. De Trent is één van de krachtige e-bikes uit de Premium Plus collectie. Wat maakt de Trent anders? De e-bike met eenvoudig modern design is uitermate geschikt voor gebruik in de herfst of winter. Waarom? De brede banden voor maximale grip; automatische verlichting voor wanneer het schemerig of donker wordt; remlicht voor maximale zichtbaarheid; ABS-remsysteem voor extra veiligheid op gladde wegen; schijfremmen voor en achter voor optimale controle. 

Trent 2

Brede banden
De brede Schwalbe Marathon HS-420 e-bike banden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden maximale grip. De band heeft een sterk karkas en een geweven EPS anti-leklaag. Ook is de band slijtvast.

Automatische verlichting
Voor schemer of het donker. Voor- en achterlicht gaan automatisch aan bij schemer of donker. Zo bent u altijd verlicht!

Remlicht
Om maximaal zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers. In de bagagedrager is een LED-achterlicht geïntegreerd. Wanneer u remt, brandt het remlicht automatisch.

Trent 3

ABS-remsysteem
Met ons antiblokkeerremsysteem behoudt u de controle over uw e-bike. Bij krachtig remmen blokkeren de wielen niet. Dit is extra veilig op bijvoorbeeld gladde wegen.

Schijfremmen voor en achter
Voor optimale controle. Dankzij de krachtige hydraulische schijfremmen heeft u altijd optimale controle over uw snelheid, ook in natte weersomstandigheden.

Trent 4

Ook geen onbelangrijke specificatie: de Trent E-MB-600 beschikt over een krachtige 80 N·m middenmotor die zorgt voor een soepele en responsieve ondersteuning tijdens het fietsen. De fiets is uitgerust met een 600 Wh accu die een indrukwekkend bereik biedt van 60 tot 150 kilometer. Perfect voor langere fietstochten.

Verken de Trent E-MB-600 bij een Experience Center bij u in de buurt of maak een proefrit aan huis!