Over Amslod
Blog

Over Amslod

Door de snelle groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij twee rechterhanden en een neus voor techniek? Dan zoeken wij jou! Benieuwd of we bij elkaar passen? In dit blog geven E-bike monteurs Han en Jeffrey een kijkje achter de schermen!

Amslod is opgericht in 2015 en uitgegroeid tot een van de grootste e-bikemerken van Nederland. Met de Amslod A-kwaliteit fietsen tevreden klanten iedere dag op hun e-bike. Door heel Nederland zijn de Amslod Experience Centers gevestigd. Dagelijks voorzien onze E-bike adviseurs klanten van persoonlijk advies en een proefrit op alle Amslod e-bikes. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een gedreven verkooptalent en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Sinds 2015 is het Nederlandse merk Amslod in snel tempo uitgegroeid tot één van de grootste e-bikemerken van Nederland. Echter is het geen nieuw fietsmerk, maar een merk dat een comeback heeft gemaakt. In 1915 besloot meneer Dolsma, een gediplomeerd fietsenbouwer uit Drenthe, een gemotoriseerde fiets te maken.