Tips & tricks
Blog

Tips & tricks

Een belangrijk onderdeel van uw Amslod elektrische fiets is de accu. Van een ritje naar de supermarkt tot aan een uitgebreide fietstocht, het is fijn dat u altijd de juiste ondersteuning heeft. Maar hoe haalt u het maximale uit uw e-bike accu? Dit kan al met een paar kleine aanpassingen van uw fietsgewoontes.

Het is herfst in Nederland! De blaadjes vallen van de bomen en buiten is het eerder donker. Ondanks het ietwat onstuimige weer van deze periode, is het genieten van de prachtige herfstkleuren tijdens een fietstocht op uw Amslod e-bike. In dit blog geven wij u een aantal handige tips voor het veilig fietsen van een herfstroute.

Als u regelmatig fietstochten maakt met uw Amslod e-bike, is het verstandig goed voorbereid op weg te gaan. Hoe onwaarschijnlijk ook, een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. In dit blog geven we een aantal handige tips!

De beste manier om te kiezen welke e-bike bij u past is om deze uit te proberen. Tijdens het maken van een proefrit beantwoordt onze e-bike adviseur van al uw vragen over de elektrische fietsen. Bij Amslod zijn er twee opties voor het maken van een proefrit: aan huis of tijdens een bezoek aan een Experience Center in de buurt.

Wanneer u een uitgebreide fietstocht gaat maken, is een goede voorbereiding het halve werk! Hoe kiest u de juiste route in een onbekende omgeving? En welke spullen neemt u mee voor onderweg? Trek erop uit deze zomer in eigen land!

Het fietsweer is aangebroken en dus is het tijd voor een schone en glimmende e-bike. Het is altijd goed om uw Amslod e-bike af en toe schoon te maken, zodat opgehoopt vuil wordt weggespoeld en zodat de prachtige laklaag van uw e-bike er weer glimmend bijstaat. Met de tips in dit blog wordt het schoonmaken van uw e-bike een peulenschil!