Aanbiedingen
HeaderAanbieding - New3

Amslod e-bike aanbiedingen

Ontdek de beste elektrische fiets aanbiedingen en profiteer direct!

AMSLOD CASHBACK DEALS 

Direct verrekend! Cashback korting op Amslod Elektrische Fietsen uit de Premium Plus, Active Max, Active Plus en Comfort Flow collecties. Profiteer direct van voordeel, zonder gedoe! 

 

Of bekijk alle elektrische fietsen van Amslod.

Meer voordeel van Amslod 

Vraag nu de gratis e-bike brochure aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in onze gratis elektrische fietsen brochure. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod

Elektrische fiets aanbieding

Je bent een buitenmens. Bij de eerste zonnestralen spring je op je fiets en het liefst laat je de auto zo veel mogelijk staan. Met een elektrische fiets kom je aan je dagelijkse portie beweging én fiets je lange afstanden met de wind in de rug. 

En wat is er fijner dan lange afstanden maken met de elektrische fiets? Lange fietstochten maken op een exemplaar waarvoor je niet te veel betaalt. Op deze pagina vind je de elektrische fiets aanbiedingen van Amslod. 

Elektrische damesfiets in de aanbieding 

De populairste elektrische damesfietsen zijn de Eton E-MD-600, Trent E-MB-600 of City Elite-modellen. Dit zijn sportieve modellen voor vrouwen, in hippe kleuren. Deze modellen hebben ook een krachtige motor voor de sportieve fietser. In onze webshop vind je aanbiedingen voor elektrische damesfietsen. 

Elektrische fietsen voor heren 

De herenmodellen - met hoge instap - zijn de Comfort Flow, Active Plus en City Elite. Afhankelijk van het type accu en motor kies je de elektrische fiets die bij jou past. In onze webshop vind je aanbiedingen voor elektrische herenfietsen. 

De prijzen van een elektrische fiets in de aanbieding 

De goedkoopste elektrische fiets start vanaf 1.399 euro. Afhankelijk van het type motor, de accu, de maat van de elektrische fiets en eventueel extra opties wordt de prijs bepaald. Op deze pagina óf in onze winkel vind je de beste aanbiedingen voor onze elektrische fietsen. 

Waar zijn de elektrische fietsen van Amslod van voorzien? 

Een veilig gevoel 

Elektrische fietsen kunnen snelheden halen tot wel 25 km/u. Daarom is het belangrijk dat je ultieme grip en een veilig gevoel ervaart. De fietsen van Amslod zijn voorzien van  geïntegreerde remlichten, anti-lek banden, geleidelijke start-stopfuncties en remmen met een antiblokkeersysteem. Dit zorgt voor veiliger fietsplezier. 

Daarnaast bieden we op alle fietsen garantie en een servicenetwerk aan - zodat je ook bij onverwachte situaties snel weer de weg op kunt met je elektrische fiets. 

Hoge actieradius 

Een accu die halverwege de fietstocht leeg is? Niet bij de elektrische fietsen van Amslod. Onze fietsen hebben de grootste actieradius van Nederland. Een accu met 600 Wh staat garant voor ongeveer 72 kilometer fietsplezier. Liever nóg meer kilometers maken? Kies voor een elektrische fiets waarbij de accu uitneembaar is en bestel er een losse accu bij. Deze kun je tijdens de fietstocht verwisselen. 

Lange accu levensduur 

De elektrische fietsen van Amslod zijn voorzien van het 43-volt e-bike systeem. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de accu sterk wordt verhoogd, door de evenwichtige ontlading van de accucellen. 

Welke onderdelen van een elektrische fiets hebben invloed op het fietsplezier? 

De accupositie 

De accu van de elektrische fiets kan op verschillende plekken zitten. Bijvoorbeeld onder de bagagedrager of verwerkt in het frame. De accupositie heeft geen invloed op de prestaties, wel op de rijervaring. Maak voor aankoop van een elektrische fiets een proefrit op een Amslod-fiets en ontdek je eigen voorkeur. 

De motorpositie 

De motor van een elektrische fiets kan in het voorwiel, achterwiel of het midden geplaatst worden. De voorwielmotor trekt de fiets naar voren en zorgt ervoor dat je snel wegfietst na opstappen. Een elektrische fiets met middenmotor voelt daarentegen het meest natuurlijk. Wat het beste voor jou is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Kom langs in onze winkel en maak een proefit. Zo ervaar jij wat het prettigste rijdt en vertellen onze medewerkers welke elektrische fiets-aanbiedingen er zijn. 

Ontdek de elektrische fiets aanbiedingen van Amslod 

Aanbieding of niet, de elektrische fietsen van Amslod hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Onze fietsen zijn standaard hiervan voorzien:

  • Standaard geleverd met krachtige motor en sterke accu 
  • Standaard geleverd met LCD-kleurendisplay
  • Gemakkelijk uitneembare accu met valbescherming
  • Eenvoudige verstelbare zadel- en stuurpen
  • Bagagedrager met MIK accessoire systeem
  • Axa Defender ringslot: één sleutel voor accu en slot 
  • Handige loophulp
  • Fietsstandaard gemonteerd op de achtervork van uw e-bike voor extra stabiliteit 
  • Extra grote anti-slip pedalen voor meer comfort en veiligheid

Onze elektrische fietsen beschikken standaard over eigenschappen die het fietsen veiliger maken. Dit zijn onder andere ons geïntegreerd remlicht, anti-lekbanden, veilig start-stopsysteem en veilige remmen met ABS. In een van onze winkels plan je een gratis proefrit. 

Vind Amslod winkel