Elektrische damesfiets
Elektrische fietsen - Desktop Dames-20220316115616795
Elektrische fietsen - Mobiel Dames-20220316115648474
  • A-kwaliteit e-bikes
  • Direct leverbaar
  • Grootste actieradius
  • Compleet dekkend servicenetwerk
  • Tot 5 jaar garantie

Elektrische fiets dames

De elektrische fiets dames is erg veelzijdig. Door de lage instap is het namelijk voor zowel dames als heren een erg praktische oplossing.

Elektrische fietsen zijn erg in trek, dat is ook niet gek. U bent sneller op de plaats van bestemming en bent toch in beweging en heerlijk in de buitenlucht. Alle elektrische damesfietsen van Amslod zijn uitgerust met de beste technieken. Zo heeft de e-bike dames:

  • Een krachtige accu met de grootste actieradius van Nederland!
  • Automatische verlichting die al aangaat wanneer het schemert
  • Lcd-kleurendisplay

Mede door deze technieken kunt u optimaal genieten van uw fietstocht.

 

Wilt u meer informatie over onze elektrische fietsen dames? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Elektrische fiets lage instap

Door het damesframe hebben de elektrische fietsen een lage instap. Het frame maakt de elektrische damesfiets erg populair, voor zowel dames en heren. Vanwege dit frame is het opstappen eenvoudig, want u hoeft uw been niet meer over het zadel te tillen.

E-bike dames verschillen

De grootste verschillen tussen de e-bikes voor dames zit in de motor. Zo hebben we elektrische damesfietsen met voorwielmotor en met middenmotor. Welke het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke wensen. Wij vertellen u graag meer over deze twee motoren.

Elektrische damesfiets voorwielmotor

De Amslod elektrische damesfiets met voorwielmotor is geruisloos en licht. Zelfs als u zonder ondersteuning wilt fietsen, heeft u optimaal rijplezier. Ook is de mate van ondersteuning door u zelf in te stellen. Dit maakt de e-bike geschikt voor zowel in de stad als voor lange afstanden.

Elektrische fiets dames middenmotor

De elektrische fiets dames met middenmotor beschikt over een krachtige motor. Dit maakt het een zeer geschikte fiets voor heuvelachtige gebieden. Daarnaast past de motor zich automatisch aan op de weerstand op de pedalen. Heeft u tegenwind, dan geeft de motor u meer ondersteuning, omdat u meer kracht zet op de pedalen. De middenmotor zit laag in het frame, wat de e-bike heel stabiel maakt en een natuurlijk fietsgevoel geeft.

Elektrische fiets dames kopen

Een elektrische fiets dames kopen is eenvoudig. Wij hebben een diversiteit aan fietsen voor dames. Deze elektrische fietsen met lage instap kunnen voor zowel heren als dames gebruikt worden. Wilt u de fietsen testen? Kom dan langs bij een Amslod experience center of vraag een gratis proefrit aan.

FAQ

Wat is de best geteste elektrische damesfiets?

De Amslod elektrische damesfietsen zijn veelvuldig uitgeroepen tot best reviewed. Deze zijn uitgerust met de beste 600 watt uur accu’s. Dit betekent dat de accu vele kilometers meegaan op een volle lading.

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers