Elektrische herenfiets
Elektrische fietsen - Desktop-20220309114026701
Elektrische fietsen - Mobiel-20220309114043767
  • A-kwaliteit e-bikes
  • Direct leverbaar
  • Grootste actieradius
  • Compleet dekkend servicenetwerk
  • Tot 5 jaar garantie

Elektrische fiets heren

Bent u op zoek naar een elektrische fiets heren? Dan zit u hier goed. Bij Amslod hebben we verschillende modellen elektrische herenfietsen. Stuk voor stuk zijn de e-bikes sportief, stoer en modern en zijn in verschillende maten te verkrijgen.

Het gemak van een elektrische herenfiets

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een elektrische fiets. U bent sneller op de plaats van bestemming en toch heerlijk aan het bewegen. De elektrische fiets heren kenmerkt zich aan de stang tussen het frame. Heeft u liever een e-bike met een lage instap, dan verwijzen wij u graag door naar de dames modellen.

 

Wilt u meer informatie over de Amslod herenfietsen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

 

Voordelen van een Amslod elektrische fiets heren

Een elektrische herenfiets van Amslod heeft vele voordelen. Wij zijn altijd aan het ontwikkelen, waardoor u van de beste fietsen kunt genieten. Zo hebben de Amslod fietsen de grootste actieradius. Dit betekent dat met een volle accu een lange afstand afgelegd kan worden totdat deze weer aan de lader moet. Daarnaast hebben wij een zeer krachtige motor ontwikkeld die ook nog eens lang meegaat. Amslod fietsen geven de perfecte rijervaring door Dynamic Drive. Dit systeem verandert zelfs mee met de wind (wind mee of wind tegen).

E-bike heren vergelijken

Het grootste verschil tussen ons e-bikes voor heren zit in het soort motor. Amslod heeft elektrische herenfietsen met een voorwielmotor en met een middenmotor. Wij vertellen u graag de verschillen.

Elektrische fiets heren met voorwielmotor

Een elektrische fiets heren met voorwielmotor is geschikt voor zowel de stad als lange afstanden, een echte alleskunner! De herenfiets met voorwielmotor fietst zelfs licht zonder ondersteuning. De e-bike heren met voorwielmotor is heel stil, waardoor u optimaal kunt genieten van de omgeving.

Elektrische herenfiets middenmotor

Ook de elektrische herenfiets met middenmotor is veelzijdig. Doordat de motor laag in het frame zit geeft de middenmotor een natuurlijk fietsgevoel. Daarnaast is de Amslod herenfiets met middenmotor de krachtigste van heel nederland. Dit maakt de heren e-bike zeer geschikt voor heuvelachtig gebied. Wilt u meer weten over de middenmotor? Lees er alles over op de volgende pagina: “extra krachtige middenmotor”.

Elektrische herenfiets kopen

Een elektrische herenfiets kopen doet u bij Amslod. Door ons grote collectie zult u zeker de perfecte fiets vinden voor u! Wilt u meer informatie over onze heren e-bikes en proefrijden? Kom dan langs bij een Experience Center bij u in de buurt of vraag een proefrit aan!

FAQ

Wat is de best elektrische fiets heren?

De beste elektrische fiets heren koopt u uiteraard bij Amslod. Onze elektrische herenfietsen zijn voorzien van de beste technologieën, zoals onze 600 wh accu. Uit vele tests is gebleken dat u met een Amslod accu de meeste kilometers kunt fietsen. Met een Amslod komt u verder!

Elektrische fiets heren met lage instap?

Een elektrische fiets heren met lage instap vind u terug in ons Assortiment. De Amslod Eton is een e-bike herenfiets dat geen stang in het midden heeft, waardoor u met gemak op kunt stappen!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers