• Hoogste klanttevredenheid in NL
  • Best geteste e-bikes
  • Grootste actieradius
  • Snelle service aan huis
  • Premium aan huis garantie

A-kwaliteit van Amslod

Alle Amslod 2021 modellen zijn nu direct uit voorraad leverbaar!

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek. U bent heerlijk actief bezig in de buitenlucht, alleen nu heeft u altijd wind mee! Met de Amslod elektrische fietsen kiest u zelf hoeveel ondersteuning u wilt, onze fietsen gaan tot vijf ondersteuningsstanden, in de ecomodus of de sportmodus. E-bikes zijn er in vele soorten en maten. Bij ons vindt u altijd de perfecte elektrische fiets voor u.

Amslod produceert nu volop de nieuwste 2021 modellen. Meer info.
E-bikes van Amslod

Amslod is de snelst groeiende e-bike specialist van Nederland. U koopt dan ook rechtstreeks van de fabrikant, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Al onze fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo heeft een Amslod fiets een uniek kleurendisplay, veilige fietsverlichting en een 43-volt e-bike systeem. Onze fietsen hebben dan ook de grootste actieradius van Nederland! Dit houdt in dat u vele kilometers kunt fietsen op een acculading. Met een Amslod komt u verder!

Elektrische fiets kopen?

U bent zich aan het verdiepen in een elektrische fiets en overweegt om een e-bike te kopen. Waar moet u op letten? Allereerst zijn er fietsen met een hoge en een lage instap. De typische heren- en damesfietsen. Maar het kan juist ook heel prettig zijn om als man een lage instap te hebben. Zo kan de fiets jaren mee! Ook is het belangrijk dat de fiets mee gaat met zijn tijd of zelfs zijn tijd vooruit is. Met veilige fietsverlichting die automatisch aan gaat bij schemer en donker, een krachtige accu, remlicht en een lcd-kleurendisplay zit u met een Amslod fiets altijd goed.

Elektrische fietsen vergelijken

In feite zijn er twee soorten e-bikes: met een voorwielmotor en een middenmotor. Maar wat is nou het verschil tussen deze fietsen? Allereerst is het één niet persé beter dan het ander. Dit is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Zo is een voorwielmotor voornamelijk geschikt voor de stad en kiest u zelf de mate van ondersteuning. U kan dus met een klein beetje inspanning al heel snel gaan! De middenmotor is daarentegen onder andere geschikt voor een heuvelachtig gebied. De motor past zich namelijk aan aan de weerstand op het pedaal. Fietst u tegen de wind in? Dan krijgt u automatisch meer ondersteuning. Bij Amslod hebben we fietsen met zowel een voorwiel- als middenmotor. De keuze is aan u!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers