elektrische-fiets-amslod-collectie
elektrische-fiets-amslod-collectie
  • Hoogste klanttevredenheid in NL
  • Best geteste e-bikes
  • Grootste actieradius
  • Snelle service aan huis
  • Premium aan huis garantie

Elektrische fiets: A-kwaliteit van Amslod

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo gek. U bent heerlijk actief bezig in de buitenlucht, alleen nu heeft u altijd wind mee! Met de Amslod elektrische fietsen kiest u zelf hoeveel ondersteuning u wilt. E-bikes zijn er in vele soorten en maten. Bij ons vindt u altijd de perfecte elektrische fiets voor u.

✔ Alle Amslod e-bike modellen zijn nu direct uit voorraad leverbaar!

Een Amslod elektrische fiets kopen

Een Amslod elektrische fiets kopen is zo gedaan. Amslod heeft een ruime collectie aan e-bikes. Een elektrische mamafiets kopen? Wij hebben het! Bekijk onze fietsen met zowel een midden- als voorwielmotor. Om de juiste fiets te kunnen kopen, wilt u natuurlijk weten waar u op moet letten. Alle voordelen van onze e-bikes hebben we voor u in kaart gebracht in het Lifestyle magazine. In het magazine ziet u niet alleen onze Amslod fietsen, maar u leest ook alles over onze kortingsacties!

 

Vraag nu het gratis Amslod Lifestyle magazine aan voor meer informatie over onze e-bikes!

elektrische fiets magazine
E-bikes van Amslod

Amslod is de snelst groeiende e-bike specialist van Nederland. U koopt rechtstreeks van de fabrikant, wat zorgt voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Al onze elektrische fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo heeft een Amslod e-bike een uniek lcd-kleurendisplay, veilige fietsverlichting en een innovatief (43-volt) e-bike systeem. Onze fietsen hebben dan ook de grootste actieradius van Nederland! Dit houdt in dat u vele kilometers kunt fietsen op een acculading. Met een Amslod komt u verder!

Welk type e-bike kopen?

U wilt een e-bike kopen, maar weet niet welk type het best bij u past. Wij vertellen u graag waar u het beste op kunt letten bij de aanschaf van een e-bike.

Allereerst zijn er fietsen met een hoge en een lage instap. De traditionele heren- en damesfietsen. Maar het kan juist heel prettig zijn om als man een lage instap te hebben. Zo kan de fiets jaren mee! Ook is het belangrijk dat de elektrische fiets mee gaat met zijn tijd of zelfs zijn tijd vooruit is. U vindt de beste technieken terug op elke fiets va Amslod, zo ook op de elektrische mamafietsen. Met veilige fietsverlichting dat automatisch aangaat wanneer het schemert, een krachtige accu, remlicht en een lcd-kleurendisplay zit u met een Amslod elektrische fiets altijd goed!

Elektrische fietsen vergelijken

Een Amslod elektrische fiets komt in twee varianten voor:

  1. Een e-bike met een voorwielmotor
  2. Een e-bike met een middenmotor

Maar wat is nu het verschil tussen deze fietsen? Allereerst is het één niet persé beter dan het ander. Dit is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Hieronder leest u de voor- en nadelen van de twee type e-bikes.

Elektrische fiets met voorwielmotor

Een elektrische fiets met voorwielmotor is geschikt voor zowel in de stad als voor lange afstanden. U kunt zelf de mate van ondersteuning kiezen. De voorwielmotor fietst zelfs zonder ondersteuning heel licht. Deze e-bikes zijn geruisloos, waardoor u optimaal kunt genieten van uw fietstocht. Met de e-bike met voorwielmotor fietst u snel en geruisloos naar de plaats van bestemming.

Elektrische fiets met een middenmotor

Een elektrische fiets met een middenmotor is stabiel en geeft het meest natuurlijke fietsgevoel. Dit komt doordat de motor laag in het frame zit en het gewicht van de motor laag bij de grond zit. Daarom zijn e-bikes met middenmotoren ook de meest gebruikte en meest populaire fietsen.

Deze fietsen met middenmotor zijn daarnaast zeer geschikt voor een heuvelachtig gebied. De motor past zich namelijk aan aan de weerstand op het pedaal. Dit betekent dat wanneer u harder trapt, er meer of minder ondersteuning bij wordt gegeven. Als u extra hulp nodig heeft om de heuvels op te komen, kan een elektrische fiets met middenmotor de oplossing voor u zijn. Onze e-bike met een middenmotor geeft u de nodige hulp in geval van heuvels of tegenwind. 

Elektrische mamafiets

Bent u op zoek naar een elektrische mamafiets? Ook deze vindt u terug in ons assortiment. De Amslod e-bikes zijn uitgerust met een stevige bagagedrager, wat de fietsen zeer geschikt maken voor kinderzitjes. Daarnaast hebben ons fietsen een degelijke standaard, zodat u uw kindje veilig in het zitje kunt plaatsen. Bovendien is de elektrische mamafiets van Amslod uitgerust met alle gemakken en technieken die u ook op ons gewone fietsen kunt vinden.

Comfort van de elektrische fiets

Elk type motor verschilt qua techniek en heeft invloed op uw rijgedrag en comfort. Het is daarom uiterst belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een elektrische fiets koopt. 

Bij Amslod hebben we fietsen met zowel voorwiel- als middenmotor. De keuze is aan u, maar wij informeren u graag over welke e-bike het beste bij u past. Bent u benieuwd naar de voordelen van de Amslod fietsen? Plan dan een persoonlijke afspraak in of bezoek een Experience Center bij u in de buurt!

Amslod Experience Centers

amslod-experience-centers-banner

Amslod Experience Centers

amslod-experience-center-banner-mobiel