De beste elektrische fiets voor u

Kies de e-bike die bij uw wensen past 

De beste elektrische fiets vinden, dat klinkt makkelijker dan het is. Het aanbod aan e-bikes is de laatste jaren enorm gegroeid, en bovendien stelt iedereen andere eisen aan een elektrische fiets. Vraag u daarom voordat u zich gaat oriënteren af waar u de fiets voornamelijk voor wilt gebruiken: voor korte afstanden, woon-werkverkeer of recreatief gebruik? En wilt u er (klein)kinderen op vervoeren of niet? Nadat u dit voor uzelf helder heeft, kunt u een stuk gerichter gaan zoeken. Doordat het aanbod van Amslod erg gevarieerd is, vindt u bij ons zeker een elektrische fiets die tegemoetkomt aan uw wensen.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een elektrische fiets?

Naast de manier waarop u de fiets gaat gebruiken, is het van belang te letten op zaken als design, kwaliteit en prestaties. Onze modellen variëren van klassiek tot sportief en worden tot in het kleinste detail afgewerkt. Daarnaast zijn ze leverbaar in verschillende kleurstellingen, zodat u altijd een model vindt dat aansluit bij uw persoonlijke smaak. Ook de kwaliteit en prestaties van onze fietsen zijn dik in orde. Al onze e-bikes hebben lichtgewicht aluminium frames met gladde lasnaden en worden gemaakt met de beste componenten. Onze accu’s zijn bijvoorbeeld standaard een stuk krachtiger dan die van menig concurrent en hebben een actieradius tot 150 kilometer. We geven niet voor niets 3 jaar volledige garantie aan huis bij aankoop van een 2020 Launch Edition e-bike. 

Beste elektrische fiets is niet altijd de duurste

Dat de beste elektrische fiets niet altijd de duurste is, blijkt uit verschillende e-bike tests. Zo riep de Consumentenbond een fiets van nog geen 1400 euro uit tot beste koop. Een ander bewijs voor deze stelling is de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Amslod fietsen. Wij kunnen een lagere prijs realiseren door rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Tussenpartijen als fietsenwinkels en distributeurs worden zo overgeslagen, en dat scheelt in de kosten. Door deze bedrijfsfilosofie kunnen onze scherp geprijsde tweewielers zich meten met gerenommeerde merken in het hogere segment. Op kwaliteit wordt nadrukkelijk niet bespaard: de fietsen worden in onze fabriek gemaakt door deskundige vakmensen. De kwaliteit van Amslod wordt ook erkend door onafhankelijke verenigingen. In de test van elektrische fietsen door de ANWB worden onze e-bikes bijvoorbeeld zeer positief beoordeeld. 

Nieuws: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in alle Experience Centers ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Bent u na het lezen van bovenstaande tekst nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan een gratis brochure of vrijblijvende proefrit aan.