De beste elektrische fiets voor u

De beste elektrische fiets vinden, dat klinkt makkelijker dan het is. Het aanbod aan e-bikes is de laatste jaren enorm gegroeid en bovendien stelt iedereen andere eisen aan een elektrische fiets. Het is belangrijk om bij uzelf na te gaan wat uw persoonlijke wensen zijn.

Wat is uw beste e-bike?

Om erachter te komen wat de beste e-bike in uw situatie is, zult u zich af moeten vragen waar u de fiets voornamelijk voor wilt gebruiken: voor korte afstanden, woon-werkverkeer of recreatief gebruik? En wilt u er (klein)kinderen op vervoeren of niet? Nadat u dit voor uzelf helder heeft, kunt u een stuk gerichter gaan zoeken. Doordat het aanbod van Amslod erg gevarieerd is, vindt u bij ons zeker een elektrische fiets die tegemoetkomt aan uw wensen.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een elektrische fiets?

Naast de manier waarop u de fiets gaat gebruiken, is het van belang te letten op zaken als design, kwaliteit, kenmerken en prestaties. Onze modellen variëren van klassiek tot sportief en worden tot in het kleinste detail afgewerkt. Daarnaast zijn ze leverbaar in verschillende kleurstellingen, zodat u altijd een model vindt dat aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Bent u opzoek naar een elektrische fiets van kwaliteit? Kijk dan vooral tussen ons assortiment elektrische fietsen. Onze fietsen zijn vaak beste uit de test gekomen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u de beste e-bike koopt! We geven niet voor niets 3 jaar volledige garantie aan huis bij aankoop van een 2022 Launch Edition e-bike.

Daarnaast maken wij gebruik van de beste materialen en kenmerken. Al onze e-bikes hebben lichtgewicht aluminium frames met gladde lasnaden. Onze accu’s zijn standaard een stuk krachtiger dan die van menig concurrent en hebben een actieradius tot 150 kilometer.  Dit maakt onze e-bikes geschikt voor zowel korte- als lange afstanden. Ook als u kinderen wilt vervoeren zijn de Amslod fietsen zeer geschikt. Met een stevig stuur en pakjesdrager zijn de fietsen zeer geschikt voor kinderzitjes.

Beste elektrische fiets is niet altijd de duurste

Dat de beste elektrische fiets niet altijd de duurste hoeft te zijn, blijkt uit verschillende e-bike tests. Zo riep de Consumentenbond een fiets van nog geen 1400 euro uit tot beste koop.

Bij Amslod heeft u altijd een groot prijsvoordeel. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Geen dure tussenpartijen als fietsenwinkels en distributeurs, maar de beste prijs- kwaliteit verhouding voor u! Hierdoor kunnen onze scherp geprijsde tweewielers zich meten aan gerenommeerde merken in het hogere segment. Want wij besparen niet op kwaliteit, maar op tussenpartijen. De beste e-bikes zijn met zorg samengesteld in onze fabriek door deskundige vakmensen. 

Nieuw: Naast de luxe gratis service aan huis komt binnenkort in alle Experience Centers ook een lokaal servicepunt met Amslod fabrieksmonteurs voor extra snelle service voor wanneer het u uitkomt.

Wilt u meer weten over de beste e-bikes van Amslod? Vraag dan een gratis brochure of vrijblijvende proefrit aan.

FAQ

Wat is de beste elektrische fiets?

De beste elektrische fiets voor u hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Zoekt u een fiets van kwaliteit, met uitmuntende eigenschappen die als beste is beoordeeld door zowel de ANWB en Consumentenbond? Kijk dan vooral tussen de Amslod e-bike collectie.