Experience Center Apeldoorn
Experience-Center-HeroesApeldoorn-Hero-Desktop
Experience-Center-HeroesApeldoorn-Hero-Mobiel

Welkom bij het Experience Center Apeldoorn

Probeer in alle rust de elektrische fietsen van Amslod in het Experience Center Apeldoorn. De stad Apeldoorn is gevestigd op de Veluwe. Naast het bruisende stadsgedeelte van Apeldoorn, kenmerkt zich het landelijke gebied door veel natuur. Het westelijke deel van de Gemeente Apeldoorn is een onderdeel van de oostflank van de Veluwe. Op de Veluwe geniet u van de stuwwallen, uitgestrekte bossen en de prachtige heidevelden. Een prachtige omgeving voor een fietstocht!

Plan uw bezoek

Amslod fietsenwinkel Apeldoorn is gemakkelijk te bereiken met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ligt het Experience Center op tien minuten fietsen van het station. U bent van harte welkom om alle Amslod e-bikes te proefrijden. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en een kopje koffie!

Bovendien bevat ons fietsenwikel in Apeldoorn een Amslod Servicepunt. Onze vakmonteurs staan voor u klaar om u na aankoop van uw e-bike te helpen met service & reparatie, wel zo makkelijk! 

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt het Experience Center in Apeldoorn al in slechts een halfuurtje rijden vanaf Zutphen, Deventer en Nunspeet. Vanaf Vaassen bent u er al binnen een kwartier.

Adres
Operaplein 12, 7323 EL Apeldoorn

Plan uw route

Openingstijden
Experience Center:
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Hemelvaartsdag geopend van 10.00 - 17.00 uur
2e pinksterdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Servicepunt
*Tijdelijk gesloten

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod
RuimparkerenUSPs-copy
Exp Cntr USPs Mobile