Experience Center Hasselt
Hasselt Hero Desktop_
Hasselt Hero Mobiel

Test alle Amslod e-bikes bij het Experience Center Hasselt

Welkom bij het Experience Center Hasselt in België. Het Amslod Experience Center is gelegen in de zogenoemde Belgische ‘hoofdstad van de smaak’. Hasselt staat bekend om haar heerlijke lekkernijen en de sfeervolle binnenstad. Net buiten de stad tussen Genk en Zonhoven vindt u rustige en groene natuurgebieden die bij uitstek geschikt zijn voor fietsplezier. U kunt tijdens een fietstocht in dit gebied volop genieten van de vele wateren. Hasselt is dan ook de ideale plek om een vrijblijvende proefrit te maken op alle Amslod e-bikes. Onze e-bike adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies.

Test alle e-bikes van Amslod

Het Amslod Experience Center Hasselt is gevestigd aan de Genkersteenweg 282 in België. De fietsenwinkel ligt naast de N75 en is daardoor goed bereikbaar wanneer u met de auto komt. Reist u met het Openbaar Vervoer? Dan stapt bij de bushalte Hasselt Sluisstraat voor het Experience Center uit. Kom een gratis proefrit maken en test op uw gemak alle Amslod e-bikes.

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

Vanuit het Nederlandse Maastricht is het Experience Center Hasselt al in slechts 30 minuten met de auto te bereiken. En binnen een kwartier bent u vanuit Zonhoven en Genk in Hasselt! Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, wij zetten de koffie alvast voor u klaar.

Adres
Experience Center Hasselt
Genkersteenweg 282
3500 Hasselt

Plan uw route

Openingstijden Experience Center
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

2e paasdag geopend van 12.00 - 17.00 uur

Openingstijden servicepunt
Maandag, donderdag: 09.00 - 18.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!

Vraag nu het gratis e-bike magazine aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in ons gratis E-bike Lifestyle Magazine. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod