Experience Center Vianen
Vianen-Hero-Desktop
Vianen-Hero-Mobiel

Het Amslod Experience Center in het midden van Nederland

In Vianen vinden historie, groen en water elkaar. In en om Vianen kunt u prachtige fietstochten maken. Samen vormen de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden het mooiste poldergebied van Nederland. Nergens in ons land ziet u in korte tijd zoveel weidevogels, oude boerderijen, uiterwaarden, sloten en knotwilgen. Een prachtige omgeving voor een ritje op onze Amslod e-bikes.

Amslod Vianen - Makkelijk bereikbaar

Het Experience Center van Amslod Vianen ligt vlak naast de A27, met de auto bent u er dus zo! In de directe omgeving van het Experience Center is voldoende ruimte om alle Amslod e-bikes te proefrijden. We zetten de koffie alvast voor u klaar!

amslod-prijsvoordeel-e-bikes

Contactgegevens

U bereikt Amslod Vianen in een kwartiertje vanaf Utrecht, en in slechts een halfuurtje rijden vanaf Amersfoort, Gouda en ’s Hertogenbosch.

Adres
Hagenweg 3H, 4131 LX Vianen

Plan uw route

Amlod Vianen Openingstijden
Openingstijden
Ma t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Maak een proefrit

Amslod direct prijsvoordeel

De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit. Het prijsvoordeel kan oplopen tot wel 40%!