1ST EDITION DALTON_Actiepagina Desktop1
1ST EDITION DALTON_Actiepagina Mobile4

NIEUW: Amslod City E-bike First Edition

De perfecte stadsfiets met krachtige Amslod-middenmotor!

Profiteer nu! De nieuwe Amslod City First Edition e-bikes zijn nu tijdelijk verkrijgbaar voor een aantrekkelijke introductieprijs plus extra hoge inruilkorting.

De Dalton en Denton zijn bij uitstek geschikt voor de stad en dagelijks gebruik. Deze vlotte e-bikes beschikken over de nieuwste technieken en stijlvol design. Het lichtgewicht frame met volledig geïntegreerde middenmotor en stijlvolle accu geeft de e-bikes een slanke en sportieve uitstraling. 

Ontvang nu tijdelijk bij aanschaf van de First Edition de handige voordrager t.w.v. €89,- cadeau! De Amslod City E-bike First Edition is direct uit voorraad leverbaar. Wees er snel bij, want OP=OP! Zolang de voorraad strekt. 

Bezoek een Amslod Experience Center en profiteer direct!

Direct uit voorraad leverbaar

Nieuw in het e-bike assortiment van Amslod: de City E-bike First Edition.

Deze moderne stadfietsen beschikken over een nauwelijks opvallende krachtige Amslod-middenmotor met een aandrijving van maar liefst 60 Newtonmeter. Dit zorgt voor een krachtige ondersteuning tijdens uw fietstochten. 

Het compacte kleurendisplay geeft u alle informatie die u tijdens de rit nodig heeft en de handige controller maakt het makkelijk uw ondersteuningsstand zelf in te stellen. De Amslod City E-bike First Edition is een echte eyecatcher in de stad.

Krachtige Amslod-middenmotor

De unieke Amslod-middenmotor is klein maar krachtig! De Dalton en Denton beschikken over een nauwelijks opvallende krachtige middenmotor met een aandrijving van maar liefst 60 Newtonmeter. De accu van 360 Wh is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Het lichtgewicht frame met volledig geïntegreerde middenmotor en stijlvolle accu geeft deze e-bikes een slank en sportief design.

Ontdek de collectie

1ST EDITION DALTON_middenmotor3

Standaard inbegrepen: remlicht

Om het fietsen nog veiliger te maken, heeft Amslod speciaal nieuwe achterlichten ontwikkeld. Deze bevatten geïntegreerde heldere LED-remlichten. Zo is het altijd duidelijk wanneer u remt en kunt u veiliger fietsen, ook in het donker. Het geïntegreerde achterlicht is op een stijlvolle manier verwerkt in de bagagedrager. Dit geeft de e-bikes een moderne uitstraling.

Ontdek de collectie

1ST EDITION DALTON_achterlicht2

ONTDEK DE AANBIEDING IN ONZE EXPERIENCE CENTERS

Kom naar de Amslod Experience Centers en profiteer nu! Onze e-bike adviseurs staan voor u klaar met deskundig advies en een vrijblijvende proefrit op de Dalton en Denton. De Amslod City E-bike First Edition is direct uitvoorraad leverbaar. Wees er snel bij want OP=OP! Zolang de voorraad strekt. 

amslod_app_ec