huisstijl_desktop
huisstijl_mobiel

Amslod Huisstijlgids

In deze huisstijlgids staan de richtlijnen voor de visuele identiteit van Amslod. Met deze richtlijnen zorgen we ervoor dat Amslod visueel overal consistent wordt weergegeven. Op deze manier bouwen we aan herkenning en zorgen we voor een betrouwbaar merk.

Bekijk en gebruik alle Amslod-documenten in de juiste huisstijl. Download documenten, presentaties, foto's en het logopakket van Amslod en ga aan de slag. 

Amslod Logo

Van het Amslod logo zijn twee downloads beschikbaar. Download het bestand Amslod - Logo Digitaal voor gebruik op scherm. Bijvoorbeeld voor Word-documenten of op social media. Download het Amslod - Logo Print pakket voor print- en drukwerk doeleinden.

Kleurgebruik

Elke kleur voor Amslod is zorgvuldig geselecteerd voor scherm en printproductie. De specifieke RGB, CMYK en PMS kleurformules zijn hier exact per kleur weergegeven.

Gebruik HTML en RGB voor scherm en digitaal gebruik. CMYK en Pantone zijn voor drukwerk en print doeleinden. Kleuren horen in huisstijlcommunicatie gebruikt te worden zoals aangegeven in het huisstijl handboek.

huisstijlpagina-afbeeldingenHuisstijl-Kleur

Powerpoint template

Het Amslod template kan toegevoegd worden aan de templates in jouw Powerpoint programma. Download het bestand .PPT Template uitleg voor meer informatie over hoe je het template kan toevoegen.

Amslod Visitekaartje

Vraag eenvoudig een Amslod visitekaartje aan door het formulier correct en volledig in te vullen. We maken jouw visitekaartje dan op maat en versturen deze naar het opgegeven adres. Controleer de gegevens zorgvuldig voordat je deze verstuurt. 

VRAAG JOUW VISITEKAARTJE AAN