Kleurendisplay & Dynamic Drive
heropaginaUNIEKE-EIGENSCHAPPENDynamic-drive
UNIEKE-EIGENSCHAPPENDynamic-drive-mobiel

Kleurendisplay en Amslod Dynamic Drive

Uniek op Nederlandse e-bikes is het 3,5” lcd-kleurendisplay van topmerk Bafang. Op elke Amslod e-bike uit de Active Classic, Comfort Classic en Premium Plus collectie is dit beeldscherm standaard gemonteerd.

Haarscherp

Het kleurendisplay is zo scherp dat het duidelijk afleesbaar is in direct zonlicht. Het display dimt bovendien automatisch bij schemer of donker. U ziet direct alle belangrijke informatie die u nodig heeft tijdens uw fietstocht.

Met de robuuste controller op het stuur schakelt u eenvoudig tussen de verschillende ondersteuningsniveaus en tovert u gemakkelijk alle informatie over uw fiets op het beeldscherm. Het bedieningsgemak zal u verbazen.

Lichtsensor & USB-aansluiting

Het display beschikt over een slimme lichtsensor die bij schemer of donker ervoor zorgt dat de verlichting van uw Amslod-fiets automatisch aan gaat. Wel zo veilig. Handig is ook de USB-aansluiting voor bijvoorbeeld uw fietsnavigatie of het opladen van uw telefoon.

 

bafang-display-amslod-sport

Amslod Dynamic Drive

De meest innovatieve en meest gebruikte functie op Amslod e-bikes is ongetwijfeld Amslod Dynamic Drive, standaard bij de Active Classic, Comfort Classic en Premium Plus collectie.

Amslod Dynamic Drive zorgt voor de perfecte rij-eigenschappen in alle omstandigheden. Het systeem houdt continu de energiebehoefte van de motor op peil, en past zich automatisch aan veranderde wind (wind mee of wind tegen).

ECO + SPORT
Met Amslod Dynamic Drive schakelt u eenvoudig tussen de energiezuinige ECO-stand en de krachtige SPORT-modus.

SPORT-modus: voor extra ‘power’ bij veel weerstand zoals steile hellingen, tegenwind, inhalen, of wanneer u zonder al te veel inspanning sneller op de plaats van bestemming wilt aankomen. In de modus SPORT verandert het dashboard op het display in duidelijke rode kleurstelling en reageert de motor sneller op veranderende omstandigheden.

ECO-modus: voor extra comfortabele rijeigenschappen en energiebesparing zodat de allergrootste actieradius gehaald kan worden. In ECO verandert het dashboard op het display in de groene kleurstelling en reageert de motor rustig op veranderende omstandigheden.

Beeldschermspecificaties:

  • 5 ondersteuningsniveaus in ECO- én SPORT-modus (10 niveaus totaal)
  • Snelheidsmeter
  • Verbruiksmeter
  • Accucapaciteitinformatie
  • Actieradiusinformatie
  • Dagteller
  • Hoogst gereden snelheid
  • Gemiddelde gereden snelheid
  • Klok
  • Loophulpfunctie

De laagste prijzen? Lees er alles over:

GRATIS MAGAZINE

Ja, stuur mij het gratis e-bike magazine

De unieke eigenschappen van een Amslod e-bike

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.