Unieke eigenschappen Amslod e-bike

Amslod e-bikes zitten vol met de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit onderdelen. Lees alles over de techniek en technologie van de Amslod e-bikes. Deze vernieuwende eigenschappen zijn bovendien standaard inbegrepen bij uw Amslod e-bike! 

43-volt e-bike systeem

De accu van uw nieuwe Amslod e-bike is krachtiger dan ooit door het unieke 43-volt elektrische e-bike systeem. Door het hoge voltage is uw Amslod e-bike aanzienlijk krachtiger dan andere e-bikes. 

Grootste actieradius

Met de e-bikes van Amslod bent u gegarandeerd van de grootste actieradius van Nederland! De extra grote 600 Wh accu is standaard inbegrepen bij uw e-bike! 

Krachtige middenmotor

Uw Amslod middenmotor e-bike is standaard uitgevoerd met een van de krachtigste e-bike motoren. De middenmotor met 80 Nm aandrijving is perfect geschikt voor ieder landschap; geen berg is te hoog voor deze krachtpatser!

Platina XL-accu

Uw Amslod e-bike bevat een van de krachtigste accu's op de markt. Standaard uitgevoerd op iedere Amslod e-bike. Met maar liefst 600 Wh laat deze accu u nooit in de steek! 

Dynamic Drive

De meest innovatieve en unieke functie op uw Amslod e-bike: Dynamic Drive! De perfecte rij-eigenschappen onder iedere omstandigheid en altijd de ondersteuning die u nodig heeft!

Kleurendisplay

Standaard inbegrepen bij uw Amslod e-bike: haarscherp kleurendisplay! Het 3,5 inch kleurendisplay van het topmerk Bafang geeft u alle belangrijke informatie die u nodig heeft tijdens uw fietstocht. 

Amslod als beste getest!

Uit verschillende e-bike tests komt Amslod als beste uit de bus. ANWB waardeert Amslod e-bikes met hoge cijfers en uit de accutest van Kieskeurig.nl komt de accu van Amslod als beste uit de bus met een 9.0! 

Veilige fietsverlichting

Goed zichtbaar zijn op de fiets is belangrijk. Gelukkig is uw Amslod e-bike standaard uitgevoerd met veilige automatische verlichting plus remlichten. Zo kunt u veilig op pad!

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers