Fietsverzekering
Hero Fietsverzekering

Amslod fietsverzekering

De beste fietsverzekering voor uw e-bike

Verzeker uw aankoop

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw nieuwe elektrische fiets van Amslod. Wij begrijpen dat als geen ander en raden u daarom aan uw aankoop goed te verzekeren. Ook al bent u nog zo voorzichtig en staat uw e-bike altijd op slot, het gevaar zit in een klein hoekje. Wij werken daarom samen met de best geteste fietsverzekering: Kingpolis.

Best geteste fietsverzekering

De beste elektrische fietsverzekering is al jaren van Kingpolis. Niet voor niets is de e-bike verzekering ook in 2023 bekroond met het certificaat ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond. Bij Amslod verzekeren we u altijd van de beste kwaliteit, ook als het om fietsverzekeringen gaat.

U profiteert naast goede service ook van de beste premie. Uw Amslod e-bike is al verzekerd vanaf € 6,50* per maand! Uw fietsverzekering is gemakkelijk uit te breiden met all-risk dekking inclusief pechhulp, wel zo makkelijk en veilig.

FietsverzekeringHeroKingpolis-Bestekoop-2023
FietsverzekeringHeroUSPs-fietsverzekering-desktop

Sluit uw fietsverzekering eenvoudig af

Uw e-bike fietsverzekering sluit u eenvoudig af bij de aankoop van uw nieuwe Amslod e-bike. Onze e-bike adviseur verzekert u natuurlijk van de scherpste premie.

Nog geen Amslod e-bike? Test vrijblijvend onze modellen in een van onze Experience Centers of plan een vrijblijvende proefrit bij u thuis!

 

*Prijs afhankelijk van model en voorwaarden
FietsverzekeringHeroUSPs-fietsverzekering-mobiel

Vraag nu de gratis e-bike brochure aan

Lees alles over de Amslod e-bike collectie in onze gratis elektrische fietsen brochure. 70 pagina's vol inspiratie. 

GEDETAILLEERDE PRIJSINFORMATIE

E-BIKE TESTRESULTATEN

DIRECT DIGITAAL TE LEZEN

ALLE AMSLOD E-BIKES IN EEN OVERZICHT

gratis-e-bike-magazine-amslod