Nederlandse topkwaliteit, rechtstreeks van fabrikant!
Vragen? 038-202 0808

Amslod verzekeringen

Verzeker uw aankoop en voorkom teleurstelling!

De beste verzekering voor uw Amslod fiets

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw nieuwe elektrische fiets. Wij begrijpen dat als geen ander en raden u daarom aan uw aankoop goed te verzekeren. Ook al bent u nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, het gevaar zit in een klein hoekje. Kies daarom een goede verzekering voor uw elektrische fiets. Amslod werkt al jaren samen met de ANWB voor het verzekeren van elektrisch fietsen.

Fietsverzekering e-bike

De beste elektrische fiets verzekering vindt u daarom bij de ANWB. Als belangenorganisatie voor o.a. fietsers heeft de ANWB in samenwerking met Unigarant een zeer goede verzekering. U fiets is allrisk verzekerd en de verzekering keert de eerste 3 jaar de nieuwwaarde van uw fiets uit. Daarnaast kunt u rekenen op pechhulp onderweg. Als ANWB lid krijgt u bij Amslod extra korting! U heeft al een fietsverzekering vanaf € 4,85 per maand. 

Onderstaand kunt u direct uw premie berekenen en een verzekering afsluiten. Heeft u hier vragen over bel ons dan op 038-20 20 808. 

Heeft u nog geen Amslod fiets, maar bent u wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van onze modellen die allemaal goedgekeurd zijn om te verzekeren! 

Sluit direct uw fietsverzekering af: 

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt

Amslod Experience Centers

Test op uw gemak alle Amslod-fietsen bij u in de buurt