Verzeker uw aankoop

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw nieuwe elektrische fiets van Amslod. Wij begrijpen dat als geen ander en raden u daarom aan uw aankoop goed te verzekeren. Ook al bent u nog zo voorzichtig en staat uw e-bike altijd op slot, het gevaar zit in een klein hoekje. Wij werken daarom samen met de best geteste fietsverzekering: Kingpolis.

Beste geteste fietsverzekering

De beste elektrische fietsverzekering is al jaren op rij van Kingpolis. Niet voor niets is de e-bike verzekering ook in 2019 bekroond met het certificaat ‘Beste Koop’ van de Consumentenbond. Bij Amslod verzekeren we u altijd van de beste kwaliteit, ook als het om fietsverzekeringen gaat.

U profiteert naast goede service ook van de beste premie. Uw Amslod e-bike is al verzekerd vanaf € 4,50* per maand! Uw fietsverzekering is gemakkelijk uit te breiden met all-risk dekking inclusief pechhulp, wel zo makkelijk en veilig.

Sluit uw fietsverzekering eenvoudig af

Uw e-bike fietsverzekering sluit u eenvoudig af bij de aankoop van uw nieuwe Amslod e-bike. Onze e-bike adviseur verzekert u natuurlijk van de scherpste premie.

Nog geen Amslod e-bike? Test vrijblijvend onze modellen in een van onze Experience Centers of plan een vrijblijvende proefrit bij u thuis!

 

*Prijs afhankelijk van model en voorwaarden

Amslod Experience Centers

Amslod Experience Centers