Dalton E-MV-360

City Elite

Dalton E-MV-360

Direct uit voorraad leverbaar: de Dalton. Onze moderne elektrische stadsfiets. De lichtgewicht elektrische fiets met middelhoge instap en framemaat M is geschikt voor iedereen met de lengte 160-185cm. Nu als special edition: met zwarte accukap! lees meer

Jouw elektrische fiets inruilen voor korting?

Van welk merk?


Klantbeoordeling: 9,0

City Elite

Tot 90 KM actieradius
Compacte 60 Nm middenmotor
Standaard grote 360 Wh accu
Sportieve fietshouding
Accu in frame
Vering voorvork en zadelpen

Lees meer

Alles over deze fiets

Omschrijving

Ontdek de stad zoals nooit tevoren met de City Elite collectie van Amslod

 

Deze elektrische fietsen zijn gemaakt voor korte afstanden in de stad. De lichte fietsen zijn wendbaar en snel. De lichtgewicht elektrische fiets met middelhoge instap en framemaat M is geschikt voor iedereen met de lengte van 160-185 cm. 

 

Verleg je grenzen en verken de stad in stijl met de City Elite collectie van Amslod. Ontdek de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit, en ervaar het plezier van fietsen op een geheel nieuw niveau. Nu als special edition: met zwarte accukap!

Specificaties

Maat
M
Actieradius
40 tot 90 km
Motor
Sterke, tot 60 N·m 36-volt, Amslod ELITE middenmotor met krachtsensor
Remmen
Mechanische schijfrem voor, rollerbrakerem achter, antiblokkeersysteem (ABS)
Ondersteuning
Amslod Dynamic Drive: 15 ondersteuningsmodi met Sport-, Eco-, en Tourmodus
Elektrisch systeem
36-Volt e-bike systeem, met ketting aangedreven
Versnellingen
Shimano Nexus 7-Speed
Loophulp
Ja: makkelijk lopen met de fiets aan de hand zonder weerstand van de motor
Display en bediening
Bediening via het Amslod Lite LCD-kleurenbeeldscherm op het stuur
Slot
Axa Defender ringslot, Axa batterijslot, 1 sleutel voor accu en slot
Gewicht
Exclusief accu 22.99 kg, inclusief accu 25.39 kg.
Fabrieksgarantie
10 jaar fabrieksgarantie op het frame; 2 jaar fabrieksgarantie op mechanische onderdelen
Snelheid
Ondersteuning tot 25 km/h
MIK-systeem
Ja: met het universele MIK click-systeem wissel je moeiteloos van fietsaccessoires

Toon meer specificaties Toon minder specificaties chevron-down

Service van amslod

Zorgeloos fietsplezier

Onderhoud

Wees zuinig op je elektrische fiets. Kies een onderhoudspakket dat bij je past. In één van onze winkels of bij jou thuis.

Garantie

Ontdek de verschillende garantiemogelijkheden bij de aanschaf van je nieuwe Amslod. Verleng je garantie tot wel 5 jaar!

ABS-remsysteem

Superieur veilig

ABS-remsysteem

Het ABS-remsysteem op onze Amslod elektrische fietsen biedt superieure veiligheid door te voorkomen dat de wielen blokkeren tijdens het remmen. Dit vermindert het risico op slippen en vallen, waardoor je onder alle omstandigheden veilig en met vertrouwen kunt fietsen. Met het ABS-remsysteem van Amslod fiets je veiliger, ongeacht het weer of de wegcondities

Automatisch remlicht

Zichtbaar veilig

Automatisch remlicht

Elke Amslod elektrische fiets uit de City Elite collectie is uitgerust met een automatisch remlicht, een essentiële veiligheidsfunctie die je zichtbaarheid op de weg verhoogt. Het remlicht wordt automatisch geactiveerd wanneer je afremt, waarschuwt achteropkomend verkeer en vermindert zo het risico op aanrijdingen. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat je zelfs in druk verkeer of slechte weersomstandigheden veilig blijft. Fiets met vertrouwen, wetende dat je Amslod e-bike jou helpt om zichtbaar en veilig te zijn.

Antilek-banden

Zorgeloos fietsen

Antilek-banden

Alle elektrische fietsen van Amslod zijn voorzien van hoogwaardige antilek-banden, ontworpen om je een zorgeloze fietservaring te bieden. Deze robuuste banden zijn speciaal ontwikkeld om het risico op lekrijden aanzienlijk te verminderen, zelfs op ruwe of scherpe ondergronden. Ze bieden niet alleen extra bescherming, maar ook uitstekend comfort en grip, waardoor elke rit soepel en aangenaam verloopt. De antilek-banden dragen bij aan een zorgeloze fietsrit.

Schijfremmen voor en achter

Soepel en betrouwbaar

Schijfremmen voor en achter

De City Elite collectie van Amslod, uitgerust met krachtige schijfremmen voor en achter, biedt jou ongeëvenaarde veiligheid en controle tijdens elke fietstocht. Of je nu door drukke stadsstraten navigeert of ontspannen tochtjes maakt in de buitenlucht, de responsieve schijfremmen garanderen een soepele en betrouwbare stopkracht onder alle weersomstandigheden. Deze geavanceerde remtechnologie zorgt voor een gerust gevoel, zodat je vol vertrouwen en met plezier kunt genieten van elke rit op je City Elite elektrische fiets.

Fietsrekje speciaal voor de Dalton

Functioneel en stijlvol

Fietsrekje speciaal voor de Dalton

Het fietsrekje dat bij de elektrische fiets Dalton van Amslod past, is ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten. Dit handige accessoire is apart bij te bestellen en biedt fietsers een handige manier om bagage, boodschappen of andere benodigdheden veilig en gemakkelijk te vervoeren tijdens hun rit.

 

Het fietsrekje is vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat het duurzaam en stevig is. Het is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de Dalton fiets, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit op het esthetische ontwerp van de fiets zelf.

 

Bovendien is het fietsrekje van de Dalton niet alleen praktisch, maar voegt het ook een vleugje elegantie toe aan de fiets. Het slanke ontwerp en de subtiele details maken het een aanvulling op de algehele uitstraling van de fiets, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van de elektrische fiets.

City Elite

Dalton E-MV-360

  • chevron-right
    Tot 90 KM actieradius
  • chevron-right
    Compacte 360 Wh accu
  • chevron-right
    Compacte middenmotor
  • chevron-right
    Sportieve fietshouding
  • chevron-right
    Accu in frame
  • chevron-right
    Vering voorvork en zadelpen
x
loader
Bezig met laden...