Elektrische fietsen

Collecties

Welk type fiets past bij jou?

Active
Max

  • chevron-right Standaard grote 540 Wh accu
  • chevron-right Vering voorvork en zadelpen
Bekijk deze collectie chevron-right

Active
Plus

  • chevron-right Sterke 80 Nm middenmotor
  • chevron-right Comfortabele fietshouding
Bekijk deze collectie chevron-right

Premium
Plus

  • chevron-right Tot 150 KM actieradius
  • chevron-right Vering zadelpen
Bekijk deze collectie chevron-right

Comfort
Flow

  • chevron-right Accu in frame
  • chevron-right Tot 110 KM actieradius
Bekijk deze collectie chevron-right

Active
Classic

  • chevron-right Tot 150 KM actieradius
  • chevron-right Sterke 80 Nm middenmotor
Bekijk deze collectie chevron-right

City
Elite

  • chevron-right Wendbaar en licht
  • chevron-right Ideaal voor in stad/dorp
Bekijk deze collectie chevron-right

Als je kiest voor Amslod, kies je voor de beste elektrische toerfiets om zorgeloos te kunnen genieten van de wereld om je heen. Onze elektrische fietsen van Nederlandse makelij zijn gemaakt met de beste onderdelen, unieke aluminium frameconstructies en de nieuwste technologieën.

Bij Amslod bieden we een uitgebreide productgarantie tot wel 5 jaar voor onze elektrische fietsen. Ontdek alle elektrische fietsen en verschillende pakketten bij een Amslod winkel bij jouw in de buurt.

 

Handige tips

Zorgeloos elektrisch fietsen

Onze elektrische fietsen van Nederlandse makelij worden geproduceerd met de beste onderdelen en de nieuwste technieken in onze Amslod fabriek. Zo weet je zeker dat je een elektrische fiets van topkwaliteit koopt. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat Je elektrische fiets altijd in topconditie blijft. Hier zijn een paar tips om Je Amslod elektrische fiets in topvorm te houden:

 

  • Regelmatig onderhoud van je elektrische fiets is belangrijk, vooral in de winter, om wachttijden te voorkomen en snel weer onderweg te zijn.
  • Houd je elektrische fiets schoon. 
  • Als je elektrische fiets niet binnen staat, bescherm hem dan tegen slecht weer met een geschikte hoes.
  • Maak je elektrische fiets na elk gebruik droog en zorg ervoor dat de banden altijd goed zijn opgepompt voor een soepele rit.
  • Bewaar je accu op kamertemperatuur en laad deze ook op bij kamertemperatuur voor het beste resultaat.
  • Berg nooit een lege accu op, dit kan diepteontlading veroorzaken.

Ons complete servicenetwerk

Ons unieke servicenetwerk is er om jou de allerbeste elektrische fiets service te bieden. Of je nu langs gaat bij een Amslod servicepunt in de buurt of kiest voor luxe service aan huis, we zijn er altijd voor je! Hier is een samenvatting van wat je kunt verwachten:

  • Tot 5 jaar garantie, zonder verrassingen.
  • Inclusief onderhoud, voor extra lang fietsplezier.
  • Persoonlijke en snelle klantenservice.
  • Ook service aan huis mogelijk.
  • Een landelijk servicenetwerk met erkende Amslod monteurs.
Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

Makkelijker, sneller, actiever

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

De top van de berg bereiken op een gewone fiets geeft veel voldoening voor de doorgewinterde fietsliefhebber. Een elektrische fiets zorgt daarentegen voor meer vrijheid, zonder dat je inboet op beweging.

 

De elektrische fietsen van Amslod hebben een aantal voordelen ten opzichte van de gewone fiets, waaronder:

Gemak: last van tegenwind of heuvelachtig terrein? Niet met een elektrische fiets. De elektrische aandrijving maakt trappen eenvoudiger.

Snelheid: met een snelheid tot 25 km/u ben je een stuk sneller op je bestemming.

Gezondheid: met de elektrische fiets laat je de auto eerder staan. Goed voor je gezondheid, het milieu én je portemonnee.

Elektrische fietsen voor dames

Sportieve modellen voor vrouwen

Elektrische fietsen voor dames

In onze winkels en webshop vind je zowel elektrische dames- als herenfietsen. Het grootste verschil tussen de seksen is de hoogte van de instap. 

De populairste elektrische damesfietsen zijn de Eton E-MD-600, Trent E-MB-600 of City Elite-modellen. Dit zijn sportieve modellen voor vrouwen, in hippe kleuren. Deze modellen hebben ook een krachtige motor voor de sportieve fietser.

Elektrische fietsen voor heren

Hoge instap modellen voor mannen

Elektrische fietsen voor heren

De herenmodellen - met hoge instap - zijn de Comfort Flow, Active Plus en City Elite. Afhankelijk van het type accu en motor kun je de juiste elektrische fiets voor heren kiezen.

Hulp bij het kiezen van

Elektrische fietsen

De auto wat vaker laten staan en er lekker op uit met de fiets. Met de elektrische fietsen van Amslod heb je altijd de wind in de rug én ga je veilig de weg op. In onze webshop en in de winkel vind je elektrische fietsen voor dames en heren. Bekijk alle modellen en boek een proefrit in een Amslod winkel. Online vind je veel verschillende elektrische fietsen. Maar welk exemplaar is het beste? We raden aan om op basis van veiligheid, actieradius, accu-levensduur, accupositie en motorpositie bepaalde afwegingen te maken. 

Veiligheid

Elektrische fietsen kunnen snelheden halen tot 25 km/u. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een degelijk exemplaar met goede grip. Let bij de aanschaf van een elektrische fiets of deze is voorzien van geïntegreerde remlichten, anti-lek banden, geleidelijke start-stopfuncties en remmen met een antiblokkeersysteem. Dit zorgt voor comfortabeler en veiliger fietsplezier. Ook andere zaken - zoals garantie en een servicenetwerk - zorgen ervoor dat je zorgeloos blijft doorfietsen. Ontdek alle veiligheidsfactoren van Amslod om veilig te fietsen.

De actieradius

Is de accu halverwege de fietstocht leeg? Dan moet je harder trappen. Zorg daarom dat je een elektrische fiets kiest met een hoge actieradius. Meestal geldt: hoe groter de capaciteit van de accu, hoe langer deze meegaat. Kies voor een capaciteit die past bij je fietsbehoeftes. Een accu van 540 Wattuur kan onder ideale omstandigheden tot 130 kilometer meegaan, maar geeft gemiddeld zo’n 70 tot 90 kilometer fietsplezier. Ruim voldoende voor lange of meerdere fietstochten.

DE ACCU LEVENSDUUR

De accu van je elektrische fiets kun je vergelijken met je longen. Ongetraind een marathon lopen is geen slim idee, een elektrische fiets met een slechte accu kopen evenmin. De accu’s van Amslod gaan lang mee en worden in onafhankelijke tests regelmatig bekroond om hun uitmuntende rijeigenschappen, vooruitstrevende techniek, ultiem comfort en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast kan je zelf de accu-levensduur verbeteren door bijvoorbeeld de accu in de winter in huis te leggen - daarmee voorkom je diepontlading. Ook de juiste bandenspanning en het geschikte rijprogramma dragen bij aan de prestaties van de accu. Meer tips over het gebruik van de accu’s lees je in ons blog.

De accupositie

Wist je dat de accu van je elektrische fiets niet alleen onder de bagagedrager kan zitten, maar ook verwerkt in het frame? De accupositie heeft geen invloed op de kwaliteit, wel op het zwaartepunt van de fiets. Hierin is persoonlijke voorkeur leidend. Plan een proefrit in de winkel om erachter te komen wat je voorkeur hierin heeft.

Hoe kies je de beste elektrische fiets?

Je kiest de beste elektrische fiets aan de hand van jouw voorkeuren op het gebied van de motor, de kosten, de veiligheid, het comfort en nog veel meer. Hieronder leggen we uit over welke specificaties de fietsen van Amslod standaard beschikken. Ontdek de beste elektrische fietsen van Amslod.

De motorpositie

De motor van elektrische fietsen kan op verschillende plekken zitten: in het voorwiel, achterwiel of het midden. Zit de motor in het voorwiel, dan word je als het ware ‘voortgetrokken’. Het voordeel is dat je minder kracht zet bij wegfietsen. Veel fietsers ervaren dat als zeer prettig. Veel elektrische fietsen zijn tegenwoordig uitgerust met een middenmotor. Deze motor zit in de trapas. Een middenmotor geeft een natuurlijk aanvoelende trapondersteuning. Daarnaast is er meer ruimte voor extra kracht. Elektrische fietsen met middenmotor zijn daarom vaak bij uitstek geschikt voor uitdagende fietstochten en heuvelachtige landschappen. Zit de motor in de voorvork van de elektrische fiets, dan is deze vaak kleiner en iets minder krachtig dan wanneer deze in het midden is geplaatst. Kies daarom voor een midden- of een elektrische fiets met voorwielmotor. De positie van de motor heeft ook weer te maken met persoonlijke voorkeur. Kom langs in onze winkel om een proefrit te maken.

 

DE ELEKTRISCHE FIETSEN VAN AMSLOD

Veiligheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste factoren bij de aankoop van een fiets. De elektrische fietsen van Amslod zijn de hoogste standaard in de markt en zijn onder andere voorzien van de volgende hoogstandjes: standaard geleverd met krachtige motor en sterke accu; standaard geleverd met LCD-kleurendisplay; gemakkelijk uitneembare accu met valbescherming; eenvoudige verstelbare zadel- en stuurpen; bagagedrager met MIK-accessoire systeem; Axa Defender ringslot: één sleutel voor accu en slot; handige loophulp; fietsstandaard gemonteerd op de achtervork van je e-bike voor extra stabiliteit; extra grote anti-slip pedalen voor meer comfort en veiligheid 

 

Veilig fietsplezier 

Onze elektrische fietsen beschikken standaard over eigenschappen die het fietsen veiliger maken. Dit zijn onder andere ons geïntegreerd remlicht, anti-lekbanden, veilig start-stopsysteem en veilige remmen met ABS. In een van onze winkels plan je een gratis proefrit. 

Vind een Amslod winkel bij jouw in de buurt.

 

 

Wat kost een elektrische fiets?

De goedkoopste elektrische fiets start vanaf 1.399 euro. Afhankelijk van het type motor, de accu, de maat van de elektrische fiets en eventueel extra opties wordt de prijs bepaald. Bekijk de aanbiedingen van Amslod voor de beste deals. Bekijk de meest actuele en exclusieve deals voor onze elektrische fietsen op onze elektrische fietsen aanbiedingen pagina. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Amslod?
minus
plus

Je kunt eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 038-202 0808 of contact op te nemen via de mail. We staan klaar om je te helpen!

Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?
minus
plus

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 uur. Bekijk de actuele openingstijden op de contactpagina

Kan ik mijn vraag ook via e-mail stellen en zo ja, wat is het e-mailadres?
minus
plus

Zeker! Je kunt ons bereiken via e-mail door het contactformulier in te vullen op deze pagina. 

Is er een live chatoptie beschikbaar voor directe ondersteuning?
minus
plus

Op dit moment bieden we nog geen live chatoptie aan, maar je kunt ons altijd bellen of mailen voor directe hulp.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik een reactie ontvang op mijn vraag?
minus
plus

We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle vragen die via telefoon of e-mail worden gesteld.

Kan ik via de klantenservice ook technische ondersteuning krijgen voor mijn e-bike?
minus
plus

Zeker! Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met al je vragen en problemen met betrekking tot je elektrische fiets van Amslod.

Zijn er FAQ-pagina's beschikbaar waar ik antwoorden kan vinden op veelgestelde vragen?
minus
plus

Jazeker! Op onze veelgestelde-vragen pagina op de website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

x
loader
Bezig met laden...